steagurile de gard capturate la acea vreme au fost:vecchia guardia,brigada manastur,west side rebels,la care s-a adaugat mai recent steagul celor de la reduta grigorescu.
![]()
![]()
ATAT!!!
Orice ii luat de la Cluj ma incanta teribil!!!
steagurile de gard capturate la acea vreme au fost:vecchia guardia,brigada manastur,west side rebels,la care s-a adaugat mai recent steagul celor de la reduta grigorescu.
![]()
![]()
ATAT!!!
Orice ii luat de la Cluj ma incanta teribil!!!
Foarte posibil sã mã înșel, dar țin minte cã am citit într-o revistã veche de vreo 4-5-6 ani (ceva gen "Suporter", nu era a mea) cã Vechia Guardia a mai avut steagul de gard capturat (nu mai știu de cine). ªi lucrul ãsta a fost recunoscut chiar de unul dintre membrii lor.
e foarte enervant steagu spurcatilor cu ng..ma socate din minti X(
Ce sa zic... si pe mine ma scoate din mintzi... da ce **** mea sa facem!
( Treaba ar fi sa fie catziva de la noi sa nu ii mai lase sa il puna... TURBEZ!
frate, daca sunt tarani...
nu ai ce sa le faci.
daca asa inteleg ei sa sustina nationala...
mai sunt steaguri si de la Craiova si Cluj ...
Azzido nu e vb. ca sunt tarani...uite-te si la alte echipe gen Croatia ca si ei si-au afisat steaguri de gard(Torcida)!Taranie mi se pare coregrafia cu Dragomir care chiar nu isi avea rostul,uite-te la rusi,croati etc ce coregrafii au facut,si garantez au si ei Dragomirul lor.Nici eu nu`l suport dar totusi...
P.S. e mult spus taranie dar oricum e ceva putred in Elvetia !
ce vi se pare asa de deplasat in afisarea unui steag de gard la un meci in care grupul respectiv este prezent?nu ca le iau aparearea,dar pe langa sustinerea clubului lor au ca prioritate si sustinerea echipei nationale oriunde ar juca...in treaba asta chiar nu vad nimic rau...
Azzido nu e vb. ca sunt tarani...uite-te si la alte echipe gen Croatia ca si ei si-au afisat steaguri de gard(Torcida)!Taranie mi se pare coregrafia cu Dragomir care chiar nu isi avea rostul,uite-te la rusi,croati etc ce coregrafii au facut,si garantez au si ei Dragomirul lor.Nici eu nu`l suport dar totusi...P.S. e mult spus taranie dar oricum e ceva putred in Elvetia !
frate, afisarea unui steag de grup la un meci al nationalei nu face decat sa sporeasca tensiunea, mai ales daca se joaca in alta tara.
daca se juca in Ro era altceva pt ca stiau astia la ce sa se astepte, dar in Elvetia aia nu au habar de rivalitatile de la noi si ar fi iesit un "omor" in toata regula.
ce ar fi fost daca langa steagul lor puneam si noi unul ?
crezi ca se ignorau reciproc sau se luau la bataie ?
cred ca asta ne mai lipsea noua, o bataie intre suporteri la un meci de la Euro...
in fine, poate am exagerat cand am spus ca sunt tarani, dar nici ok nu mi se pare.
mai lipsea sa se apuce sa cante pro-Dinamo ca era tacamul complet, sper totusi ca au si ei minte si o sa se abtina.
Hai Romania ! ![]()
Si in Romania se intampla asta.Stiu ca cei de la CDI au un steag cu tricolorul pe care au numele si nu li s-a intamplat nimic,cu toate ca este destul de periculos si mi se pare cam prostesc,pana la urma toti sustinem nationala la fel...
bilete luate de la handicapati combinatie mihnea/lupescu.....sponsorizare ontanu vreo 3500 euro...costuri cu cazare o noapte si bilet la meci 100 E si 50 E pt cei fara bilet la meci...bla bla...30 de insi cu 4 steaguri de brigada sau chiar 5.Asta mi se pare rusions.Insa coregrafia cu mitica e prea tare.Nu ea in sine,ci faptul ca nu a scapat prostu nici acolo.Pacat insa ca au facut-o cainii.E o lovitura mare pt imaginea lor si ma streseaza,dar nu este nimik de facut.Ng au fost la primul meci 3 insi cu steagul dupa ei...3 insi...si probabil atatia o sa fie si la meciul cu olanda...ca lupescu nu le-a dat bilete celorlati decat la un sg meci...pacat ca tb sa ii suportam...Nu stiu insa despre voi,dar pe mine ma enerveaza mai mult,cel mai mult de fapt...Hai baietii hai baietii haideeee..........RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CUM SA STRIGI ASA CEVA??!!!!!!!
Mie mi-a placut ala cu Dragomir...la puscarie cu nenorocitul!!!
cat despre spurcati....fac dem!!!
ce sa faca si ei?fac puta mare in afara tarii ca aici nu ii tine.
nu stiu cand va veti da seama ca dinamovistii sunt dopar pt imagine.ei niciodata nu ne vor accepta superioritatea,mereu incearca sa se scoata ei in fata noastra.sa iasa ei in evidenta fata de ceea ce este evident de fapt.ziceati de CDI ca au tricolor cu numele lor pe el.asa si?e TRICOLOR..nu e steag de gard NG.pana si Torcida de la croati au steag de gard pt meciurile de la club si unul adaptat pt nationala,cu patratelele alea rosii cu alb.ca isi pun steaguri pe gard cainii nu ma deranjeaza(pana la urma ei mereu au vrut sa se duca si la nationala..stim noi cum,la fel cum se duc si prin europa),insa ceea ce e deranjant este ca vin cu steagurile de gard de la echipa de club.
p.s.2 de la mine din grup sunt prezenti la euro.si au un tricolor pe care e logoul Triadei si mai jos scris prezenti.nu se puteau duce cu steagul de gard de deplasare de la meciurile Stelei.ar fi fost taranie(sa nu ne ferim de asemenea cuvinte).
Va rog incheiati discutiile despre catelandrii....
Imi spurcati topicul!!!
Multumesc!
![]()
Usurel ca si-a tras Adrian topic
. Coregrafia nu este de blamat, despre steagul de gard insa nu-mi dau cu parerea.
Live Ultra... :biggrin:Asta e si pentru. cei care sunt scandalizati ca de ce fac englezii mijto de noi.Poza e de la meciul cu Franta.
asta a facut special ![]()
coregrafie facuta la caterinca....desi nu cred ca au fost sponsorizati !
apreciez efortul desi nu-i prea ok steagul de gard NG....
pe segmentul ultra de la Euro , tin sa mentionez atitudinea , coregrafia si vreo 2-3 fumigene ale croatilor !
sa rvenim on-topic.....
fiti siguri ca ne vor "tortura" cu poza asta pe alte forumuri, de specialitate..
Ontopic:
asta se intampla de multa vreme .... ai anticipat !!!
http://www.romanianultras.net/wordpress/
Frumos topic.
Am sã revin cât pot de repede cu ceva japoneze...
Pânã la urmã care a fost mesajul complet de pe "bonul fiscal"?
mai toate deplasarile si coregrafiile cainilor despre care se stie ca au fost platite de club. data si locul + ACHITAT FC Dinamo.