FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Emomania

«123415»
f234567k19.06.2008 16:48
Cu placa?Ca baiat?Ce naiba... :huh:

Dau si eu un exemplu:

Un tip are parul cum il are Del Piero in fotografia ta.

Acest tip vrea sa isi indrepte parul, sa nu ii mai stea asa.

Care este problema?

[:-@]

c.ronaldo1719.06.2008 16:54

Ce mi`e un baiat care isi face parul cu placa si se machiaza, ce mi`e un gay?!

benzina19.06.2008 16:57
Cu placa?Ca baiat?Ce naiba... :huh:

Dau si eu un exemplu:

Un tip are parul cum il are Del Piero in fotografia ta.

Acest tip vrea sa isi indrepte parul, sa nu ii mai stea asa.

Care este problema?

[:-@]

tu iti faci parul cu placa?...

AdrianUltras2519.06.2008 17:34

De ce ar vrea un barbat sa isi faca parul cu placa?

Pe voi va intereseaza cum va sta parul? :blink:

DelPiero1019.06.2008 17:50
De ce ar vrea un barbat sa isi faca parul cu placa?

Pe voi va intereseaza cum va sta parul? :blink:

Pe cei care (inca) il au,da,probabil!Cat despre Del Piero...pentru a-si face cineva freza cu placa(de skateboard),trebuie sa aiba parul destul de mare...n-am de unde sa stiu,eu nu-mi las niciodata parul foarte mare...

cRiss4Steaua19.06.2008 19:50

Vai, nu va inteleg .. ce aveti cu cei care isi fac parul cu placa ? Nu numa "emo" isi fac parul cu placa .. va dau un exemplu:

Toata primavara mi`am facut parul cu placa da nu pleostit cu breton ca ratonii aia, nu neaparat asa poti sa iti faci .. il intinzi si pe urma il ridici mai bine cu ceara .. sta mai bine cu ceara .. daca nu il intinzi, si il faci cu ceara se pleosteste sa zic asa .. nu sta "sculat" .. in fine .. si eu am ce am cu asa zisa "generatie emo", mi se par niste ratati. Dati in search pe youtube si scrieti Mircea Badea emo, muriti de ras :laugh: Hai numai bine! :yeahh:

AdrianUltras2520.06.2008 00:25
Vai, nu va inteleg .. ce aveti cu cei care isi fac parul cu placa ? Nu numa "emo" isi fac parul cu placa .. va dau un exemplu:

Toata primavara mi`am facut parul cu placa da nu pleostit cu breton ca ratonii aia, nu neaparat asa poti sa iti faci .. il intinzi si pe urma il ridici mai bine cu ceara .. sta mai bine cu ceara .. daca nu il intinzi, si il faci cu ceara se pleosteste sa zic asa .. nu sta "sculat" .. in fine .. si eu am ce am cu asa zisa "generatie emo", mi se par niste ratati. Dati in search pe youtube si scrieti Mircea Badea emo, muriti de ras :laugh: Hai numai bine! :yeahh:

Indicatii despre cum sa fii un emo...

il intinzi si pe urma il ridici mai bine cu ceara .. sta mai bine cu ceara .. daca nu il intinzi, si il faci cu ceara se pleosteste sa zic asa .. nu sta "sculat" .. in fine ..

O fosta prietena de a mea vorbea exact asa...

Exista oare semi-emo?

Sau pui de emo?

Sau emo astia se inmultesc ca aia din I Am Legend...de te transforma daca te musca...?

P.S.

cRiss4Steaua

Emo is as emo does!!!
metzzz20.06.2008 04:46
Manelele si-au pierdut din interes si auditoriu,mai ales la nivel urban!Consider ca se afla pe o pasta descendenta...in schimb,'generatia emo' se afla abia la inceput!O sa vedeti,in scurt timp,aproape toti pustanii vor avea astfel de freze,comportament,imbracaminte...unde sunt crestele,tepii care mie imi placeau atat demult ca adolescent? :hmmm:

Ce batran esti DelPiero la 20 de ani :naughty:

Adevaru e ca in urmatorii ani n-o sa mai riscam sa trecem aproape de cladirile cu minim 10 etaje :yeahh: .

lucvald-190220.06.2008 07:10

azi placa , maine o epilare , poimaine oja ,.....astea sunt indeletniciri de ****r.e. !!!

cRiss4Steaua20.06.2008 14:57

ce oameni .. :rolleyes::blink::dry:

dee20.06.2008 15:03

Toata primavara mi`am facut parul cu placa da nu pleostit cu breton ca ratonii aia, nu neaparat asa poti sa iti faci .. il intinzi si pe urma il ridici mai bine cu ceara .. sta mai bine cu ceara .. daca nu il intinzi, si il faci cu ceara se pleosteste sa zic asa .. nu sta "sculat" .. in fine ..

si iti sta mai bine decat "natural" ;)

Criss, eu te inteleg... si eu eram la fel; in liceu faci tot felul de experimente, doar trebuie sa epatezi.

Acum n-am rabdare sa-l intind cu placa ... nici timp.

Marius20.06.2008 15:09

how fuckin' emo... :wall:

dee20.06.2008 15:17
how fuckin' emo... :wall:

hai mai, exagerezi. E normal sa fii preocupat de aspectul exterior , deci, e normal sa-si mai intinda si baietii parul cu placa ( atata timp cat nu dau in ridicol si prost gust). E doar o moda trecatoare ... acum 10 ani erau toti cu ciuful din frunte decolorat, mai tii minte? ;))) A fost o moda dupa Franta '98, majoritatea baietilor au inceput sa se oxigeneze :D Daca exista o armonie intre aspect fizic,limbaj si comportament atunci e ok. Daca se accentueaza mult prea mult unul din aceste compartimente, atunci se produce dezechilibrul, iar omul acela va fi aratat cu degetul, deci ar trebui sa fie un semnal de alarma pt el.

Marius20.06.2008 15:27
e normal sa-si mai intinda si baietii parul cu placa

WTF?

e normal? e normal sa se epileze, sa se machieze, sa-si faca unghiile?

dee, asa ziceau si americanii despre hitler "e normal sa mai fie si un nationalist d-asta".... si uite unde s-a ajuns, vagoane de sapun...

dee20.06.2008 15:35

@ Marius

deci, e normal sa-si mai intinda si baietii parul cu placa ( atata timp cat nu se feminizeaza si dau in ridicol).

sper ca ai sesizat nuanta, nu? App, spune-mi ca nu te-ar tenta si pe tine niste suvite a la David Beckham :tongue:

Marius20.06.2008 15:42

Nu prea... daca m-ar tenta mi-as face:)

Si schimbarea culorii parului nu e acelasi lucru cu intinsul lui cu placa, machiajul sau oja... wtf?

MoWeed20.06.2008 15:43
Si schimbarea culorii parului nu e acelasi lucru cu intinsul lui cu placa, machiajul sau oja... wtf?

Ai uitat de epilare... :laugh:

dee20.06.2008 15:45
Nu prea... daca m-ar tenta mi-as face:)

adica un baiat care imbina amoniacul cu praful , sta 30 min cu vopseua pe cap e mai "barbat" decat cel care sta 10 min cu o placa in mana? :))) E exact acelasi lucru, adica preocupare pt look.

Marius20.06.2008 16:01

preocupare pentru look este atunci cand iti arunci niste gel/spuma in par si iti faci o oarecare freza...

tu ai omis un lucru... ca sa iti faci suvite, stai 30 de minute cu vopseaua in cap... O DATA LA 2-3 LUNI!

aia stau cu placa-n par ZILNIC!

Concluzie: suvitele ar putea fi considerate preocupare pentru look, placa este ceva ZILNIC SI FEMININ, deci emo/gay!

Stanici20.06.2008 16:13

Bai, ce o mai frecati pe duda... vorbiti ca tatele despre niste curve masculine.

korynna20.06.2008 16:45

N-are voie lumea sa-si faca parul cu placa...din cauza voastra...

zoint20.06.2008 17:32

May oameni buni am observat ca nimeni nu suporta "EMO-KIZI"astia mie imi plac doar frezele lor ca mentalitate e de rahat rau de tot nu stiu ce parere aveti voi despre freze dar eu cred ca sunt super oke

AdrianUltras2520.06.2008 18:19
May oameni buni am observat ca nimeni nu suporta "EMO-KIZI"astia mie imi plac doar frezele lor ca mentalitate e de rahat rau de tot nu stiu ce parere aveti voi despre freze dar eu cred ca sunt super oke

...ufff.

Cu fiecare zi ce trece aflu tot mai multe lucruri despre "fenomenul emo".

De exemplu, astazi am invatat ca membrii curentului "emo" nu merg la scoala si nu stiu deci cum sa scrie corect o propozitie sau fraza...

bodanelu20.06.2008 18:29

traiasca rowenta!!!!

f234567k20.06.2008 18:48

...ufff.

Cu fiecare zi ce trece aflu tot mai multe lucruri despre "fenomenul emo".

De exemplu, astazi am invatat ca membrii curentului "emo" nu merg la scoala si nu stiu deci cum sa scrie corect o propozitie sau fraza...

Am foarte multi amici "EMO" care chiar au avut probleme mari in viata.

De altfel, multi "EMO-izi" , invata in licee bune, stai linistit.

Cativa sunt si la noi, atat in nord cat si in sud.

Tu faci o confuzie grava intre toti putoii astia de 14-15 ani care sufera de asa ceva si cei care chiar sunt "EMO".

Pun pariu ca in viata ta nu ai stat de vorba cu un emo sau macar sa vezi cativa pe strada.

Vorbesti doar din ce iti ajunge pe la ureche si ce auzi pe la OTV(hai sa fim sinceri).

«123415»