Facut abonament azi ora 12:30. 12 case deschise din care una special pentru abonamentele la peluza insa nu era nici tipenie de om. Lumea a fost foarte amabila( si tipa care mi-a raspuns la mail a fost foarte amabila si a mai si raspuns repede).Abonamentul 7900 si ceva la Peluza Sud, numerotarea abonamentelor se face din consecutiv (1 2 3) insa nu s-a inceput de la 0.
Un mare plus pentru cum functioneaza sistemul anul asta( in 60 de secunde aveam abonamentul si declaratia printata doar sa o citesc si sa o semnez). Trebuie sa recunosc ca incet incet copiem si lucrurile bune din vest. Oricat nu il suport eu pe Becali trebuie sa recunosc ca lucrurile au inceput sa se miste macar din punctul de vedere al organizarii intr-o directie buna. Sper sa rezolve si cu retardatii de la BGS care ne controleaza la intrare ca prea fac exces de zel.
e clar ca nu o sa mai fie 7000 si ceva de abonati ca anul trecut...de asemenea am fost impresionat (pozitiv) de operativitatea sistemului..intradevar in maxim 5 minute aveai abonamentul ....nu stiu daca cei de la BGS fac exces de zel:anul trecut cainii au intrat cu torte ascunse in pantofi si in zonele intime...de fapt ce pretentii sa ai de la spurcati?! se imbracasera in tricouri cu BGS si au incercat sa intre la tribuna I ca sa se bata cu ai nostri!!