FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Abonamente 2008-2009

«1234»
helena_steaua31.05.2008 12:08

Stie cineva cand se va incepe punerea in vanzare a abonamentelor pt sezonul '08-'09?...si cel mai important daca se vor face abonamente la Peluza Nord.

carminastan31.05.2008 12:18

Nu stie nimeni deocamdata. Anul trecut s-au pus in vanzare detsul de tarziu. Daca nu ma insel incepuse deja campionatul. Si fusesera initial doar dela T2 in sus. Ulterior au pus in vanzare si pt cele doua peluze. Oricum se va anunta pe site-ul oficial. Cel mai devrme in iulie, parerea mea.

1on31.05.2008 15:06

Anul trecut s-au pus în vânzare doar la tribune, în perioada 18-30 iulie. La peluza s-au dat abia dupã etapa a 2a sau a 3a.

punkboy31.05.2008 17:21

Din 20-07-08 se vor putea face ab

1on31.05.2008 22:21

De unde știi? În mod sigur se va anunța pe site-ul oficial din timp.

punkboy01.06.2008 09:25

stiu yo de la un junior care face sport la club,dar se poate si mai dewreme de data respectiva sa se puna in wanzare sper sa ramana acelasi preturi la ab Forza Steaua !!!

baraJa01.06.2008 10:55

bai punk, esti tare maestre, nu`ti scapa nici o informatie, esti deosebit!

.Ax3L.01.06.2008 11:06
De unde știi? În mod sigur se va anunța pe site-ul oficial din timp.

auzi si junioru ala el face abonamentele nu =))

albanezul01.06.2008 22:11

anul trecut nu s-au dat inca de la inceput si la Peluza Nord din cauza protestului anti-Gigi,ca na..acolo stateau "huliganii" si ca sa scape de ei vroia sa puna preturi mult mai mari la peluze..pana la urma s-a rezolvat.

1on01.06.2008 22:14

Card de familie

de Dan Udrea, Marian Gheorghiescu

Pe 15 iunie, Steaua va pune în vînzare abonamente la preț redus pentru cei care achiziționeazã pachete și pentru alți membri ai familiei.

Steaua și-a stabilit strategia în relația cu suporterii pentru sezonul viitor. Va pune în vînzare, la jumãtatea acestei luni, abonamente pentru accesul la partidele din Liga I, de pe teren propriu.

Noutatea fațã de anii trecuți este cã vor fi disponibile abonamente speciale, pentru familie. Cine va opta pentru un astfel de pachet, va avea o reducere de 10 la sutã la fiecare dintre abonamentele pe care le va achiziționa , dar și o intrare anume în stadion, des ti na tã exclusiv celor care dețin astfel de abonamente.

VOR AVEA UN SECTOR NUMAI AL LOR

"De exemplu, cineva poate lua un abonament pentru el, unul pentru soție și unul pentru copil. La fiecare dintre cele 3 va avea un discount de 10 la sutã. În plus, va intra în arenã pe o poartã anume și va avea rezervat loc în sectorul 24 al tribunei a II-a. Acesta va fi numai pentru «familiști»", a declarat Argãsealã, care a dezvãluit cã în cîteva zile va anunța și prețurile tuturor abonamentelor. Abonamentele vor fi puse în vîn zare pe 15 iunie, împreunã cu cele normale, însã cele pentru familie nu vor fi mai multe de 2.500-3.000.

"Vom experimenta aceastã idee sã vedem cum merge și, dacã va ieși bine, la anul vom emite mai multe astfel de pachete", a punctat Argãsealã, care a a dã ugat: "Toți abonații vor beneficia în continuare de facilitãți la meciurile din cupele europene, adicã rezervãri de bilete și chiar prețuri reduse".

CÎTE 200 DE ELEVI PE Ghencea

O altã modalitate prin care Steaua încearcã sã atragã copiii cãtre stadion este o colaborare pe care gruparea din Ghencea o va avea cu aproape toate liceele din București. "Prin rotație, la fiecare meci al

nostru de pe teren propriu, vom oferi cîte 150-200 de invitații pentru un liceu anume și copiii de acolo vor avea acces gratuit la respectiva partidã", a declarat Argãsealã.

6,000 de abonați a avut Steaua în sezonul trecut, fiind pe primul loc în clasamentul Ligii I

sursa: GSP

.Ax3L.02.06.2008 06:39

da sursa gsp nu a scris si pretul ?

da vad ca scrie doar de tribuna 2 dar de peluze nimic ?

1on03.06.2008 18:06

FC Steaua va pune in vanzare abonamentele pentru sezonul competitional 2008-2009, in perioada 23 iunie ? 30 iulie. Eliberarea abonamentelor si biletelor se va face in sistem automat, iar pentru a se putea emite si inregistra abonamentul, este obligatorie prezenta personala a solicitantului cu B.I, C.I, certificat de nastere, permis de conducere sau pasaport, la casele de bilete.

De asemenea, FC Steaua va oferi, in anul acesta, pachetul de abonament ?Family?, care permite familiilor achizitionarea unui abonament cu o reducere de 10% fata de pretul unui abonament anual. Aceste tichete vor fi disponibile doar pentru sectorul 24, din cadrul Tribunei a II-a, iar procedura de achizitionare a acestora este urmatoarea: membrii familiei trebuie sa se prezinte la stadion cu unul dintre documentele de identitate prezentate mai sus si, in cazul in care copilul sau copii acestora au depasit varsta de 10 ani, trebuie sa prezinte un act de identitate (certificat de nastere, BI sau CI) al fiecarui copil in parte. Copiii cu varsta de pana la 10 ani au intrarea libera, indiferent de tipul de abonament al parintilor.

FC Steaua ii informeaza pe abonatii din sezonul trecut ca, date fiind cerintele UEFA Champions League pentru locuri speciale in stadion, vom fi nevoiti sa blocam anumite sectoare ale tribunelor. Persoanele care au detinut abonamente in acele zone vor fi rugate sa se prezinte la stadion pentru achizitionarea noului abonament si alegerea altor locuri disponibile. Acestia sunt asteptati la casele de bilete, in zilele care le sunt special alocate abonatilor din sezonul trecut.

Abonamentele vor putea fi achizitionate dupa urmatorul program, NUMAI de la casele de la stadionul "Steaua":

23 ? 26 iunie 2008 ? abonamentele la Peluze, doar pentru abonatii de anul trecut. Acestia trebuie sa se prezinte cu abonamentul de anul trecut si cu un document de identitate.

27 ? 30 iunie 2008 ? abonamente la Peluze pentru cei care doresc sa-si achizitioneze abonament in limita locurilor disponibile.

1 ? 2 iulie 2008 ? abonamentele la Tribuna 0 si la Fotolii, doar pentru abonatii de anul trecut. Acestia trebuie sa se prezinte cu abonamentul de anul trecut si cu un document de identitate.

3 ? 5 iulie 2008 ? abonamente la Tribuna 0 si la Fotolii pentru cei care doresc sa-si achizitioneze abonament in limita locurilor disponibile.

6 - 8 iulie 2008 ? abonamentele la Tribuna a II-a, doar pentru abonatii de anul trecut. Acestia trebuie sa se prezinte cu abonamentul de anul trecut si cu un document de identitate.

9 ? 11 iulie 2008 ? abonamente la Tribuna a II-a pentru cei care doresc sa-si achizitioneze abonament in limita locurilor disponibile.

12 -15 iulie 2008 ? abonamentele la Tribuna I, doar pentru abonatii de anul trecut. Acestia trebuie sa se prezinte cu abonamentul de anul trecut si cu un document de identitate.

16 ? 17 iulie 2008 ? abonamente la Tribuna a I, pentru cei care doresc sa-si achizitioneze abonament in limita locurilor disponibile.

18 ? 30 iulie 2008 ? abonamente ramase libere ? toate zone stadionului, in limita locurilor disponibile

Orele de program ale caselor de bilete vor fi anuntate in data de 19.06.2008.

Preturile abonamentelor sunt urmatoarele:

Fotolii : 1.750 LEI

Tribuna 0: 500 LEI

Tribuna I: 300 LEI

Tribuna II: 200 LEI

Peluze: 70 LEI

Pret abonament ?Family?: 180 LEI/persoana

sursa: www.steauafc.com

Aceleași prețuri piperate, ca și anul trecut. În mod normal, dacã faci un abonament (la orice), ar trebui sã fie mai ieftin decât dacã iei separat. Suma prețurilor biletelor la tribuna a 2a la toate meciurile din sezonul 2007-2008 a fost de 201 sau 203 ron. Adicã am ieșit în câștig cu 10 mii de lei.

Bine mãcar cã nu le-au scumpit.

dragos0806.06.2008 16:51

[

Aceleași prețuri piperate, ca și anul trecut. În mod normal, dacã faci un abonament (la orice), ar trebui sã fie mai ieftin decât dacã iei separat. Suma prețurilor biletelor la tribuna a 2a la toate meciurile din sezonul 2007-2008 a fost de 201 sau 203 ron. Adicã am ieșit în câștig cu 10 mii de lei.

Bine mãcar cã nu le-au scumpit.

nu iesi in castig la bani...da scapi de statul la coada (sau venitul la stadion 2 zile inainte)

1on07.06.2008 15:02

Iatã prețurile abonamentelor la meciurile de acasã a celor de la Notts County (club din Liga a 4a englezã). http://www.nottscountyfc.premiumtv.co.uk/p...,,10426,00.html

Copii, tinerii, elevii și bãtrânii au reduceri substanțiale sau chiar graduitãți. Iar prețurile la meciuri sunt fixe, stabilite de la începutul sezonului, nu în funcție de adversar.

Diferența este cã noi trãim în România unde Nașu' și Corleone sunt marii mahãri ai fotbalului, cel mai mare club din aceastã țarã este pe mâna unui semi-analfabet și este condusã de un pupincurist argãsit.

punkboy08.06.2008 09:30

Din 23 iunie 2008 Oficial se vor putea cumpara Ab pretul cel mai eftin 70 RON la PELUZE,orice ab este Accesibil Oricarui Stelist de oriunde ar fi FORZA Steaua !!! :steagcruce:

MarkCortez08.06.2008 19:59

Deci unii de aici sunt penibili rau de tot. Ce mama draku va tot plangeti atat de pretzuri, ca sunt rezonabile. Toata lumea s-a invatzat MOCA ! Foarte bine, chiar sa mareasca putin preturile, ca sa vina la stadion DOAR stelistii adevarati, nu toti obositii

Padrese08.06.2008 21:15
Iatã prețurile abonamentelor la meciurile de acasã a celor de la Notts County (club din Liga a 4a englezã). http://www.nottscountyfc.premiumtv.co.uk/p...,,10426,00.html

Copii, tinerii, elevii și bãtrânii au reduceri substanțiale sau chiar graduitãți. Iar prețurile la meciuri sunt fixe, stabilite de la începutul sezonului, nu în funcție de adversar.

Diferența este cã noi trãim în România unde Nașu' și Corleone sunt marii mahãri ai fotbalului, cel mai mare club din aceastã țarã este pe mâna unui semi-analfabet și este condusã de un pupincurist argãsit.

Cum poti sa compari o echipa de Liga a patra din Anglia cu Steaua? Uita-te la Chelsea daca vrei sa compari, unde preturile sunt intre 1150 de lire si 330 de lire.

Nu vad ce legatura sa aiba conducatorii fotbalului cu preturile abonamentelor, fiecare club stabileste preturile asa cum doreste, iar de data asta nu cred ca cei din conducerea noastra au exagerat.

1on08.06.2008 21:27

Conducãtorii fotbalului n-au nicio treaba cu prețurile abonamentelor de la Steaua. Era doar o comparație (inutilã) între ce e "la ei" și ce e "la noi".

carminastan19.06.2008 17:37

Programul caselor de bilete in perioada mentionata este:

Luni-Vineri 12:00 - 20:00

Sambata 12:00 - 16:00

Duminica 12:00 - 16:00

punkboy24.06.2008 15:43

Preturile sunt Accesibile Oricarui Stelist

dragos0826.06.2008 19:35

credeti ca anul asta o sa mai fie ca anul trecut aprox.7500 abonati?

cate abon. s or fi vandut pana azi?

cozmin27.06.2008 05:06

eu unul nu stiu ce sa cred..m-am mirat doar ca joi atunci cand am fost sa mi-l fac p-al meu nu era nici dracu pe la case..probabil se vor inghesui in ultimele zile ca de obicei.

doar_stelist27.06.2008 06:59

ieri (26.06.2008) in jurul orei 16 nu era absolut nimeni (suporter, jandarm, bisnitar) la case.

mi s-a parut foarte curios, initial am crezut ca sunt casele inchise.

ramane ca la meciurile "tari" sa apara bisnitari, nervi, etc.

SteLuTzZz27.06.2008 09:40

Pfoa` . ce va place sa va tiganitzi pe 70 de lei .

Credetzi ca sunt dezavantajati de privilegiul de a avea un abonament nu`l facetzi . Si stati frumusel la case. Sa vedem cand o sa stati 2 3 ore.. sa vedem ce parere mai avetzi despre acei 70 de lei .

Si daca faci un calcul simplu .. 5 lei cat e un bilet la peluza ( la derbyuri = 10 ) x 15 meciuri = 100 de lei aproximativ. tinand cont ca sunt 2 3 derbyuri . iesi in castig si cu timpul irosit la cozi si cu banii .

Asa ca punetzi mana si faceti-va abonamente. dragi forum-isti :)

metzzz27.06.2008 11:00

Cand am fost eu azi...la ora 12 , erau aproximativ 100 de insi. Eu zic ca , in astea 3 zile o sa se faca ceva abonamente , dar ca de obicei romanu lasa pe ultima suta de metri.

«1234»