Si cate case erau deschise?
Trebuie sa fac poza sau o ia pe cea de pe buletin?(i hope not) ![]()
Si cate case erau deschise?
Trebuie sa fac poza sau o ia pe cea de pe buletin?(i hope not) ![]()
Nu toata lumea poate pleca de la servici pe la 12 ziua pe 12546523564 grade Celsius. Sunt convinsa ca in we vor fi mai multi.
Si cate case erau deschise?Trebuie sa fac poza sau o ia pe cea de pe buletin?(i hope not)
cea de pe buletin ![]()
Si cate case erau deschise?Trebuie sa fac poza sau o ia pe cea de pe buletin?(i hope not)
Poza din buletin . Si erau 10 case deschise. Dureaza cam 3-4 minute de persoana...acuma depinde de fiecare cat de devreme poate sa ajunga la casa ca sa nu stea 2,3 ore ![]()
E penibila chestia cu poza, avand in vedere ca majoritatea persoanelor nu`si schimba buletinu in fiecare an . Adica poza de la 14 ani . Te mai poate recunoaste cineva ?
.. mici sanse .
MULTUMIM nea Vali .
)
Mda e perfecta asta cu poza.Si dupa ce am primit abonamentul ii zice baiatul de la casa unuia din spatele meu ca ii poate face alta poza daca vrea
dar pe mine m-a lasat asa horror.
Mda e perfecta asta cu poza.Si dupa ce am primit abonamentul ii zice baiatul de la casa unuia din spatele meu ca ii poate face alta poza daca vreadar pe mine m-a lasat asa horror.
poate nu te lasa astia pe stadion ca nu semeni cu poza ![]()
Si cam ce rol are poza pe abonament ca nu prea inteleg. Se uita fraierii aia de la BGS cand le dau abonamentu ? Ca eu am observat ca nici nu le pasa.
toti suntem horror koryna ![]()
Preferam o poza horror recenta :laugh:
Daca fac aia de la bgs misto de mine cred ca fac jihad!Sezonul trecut am mai intrat cu un abonament al unui baiat,nu a fost nicio panica,nici nu se uitau pe el.Sunt foarte stresata de abonamentul asta,nu pot sa dorm noaptea ![]()
Pe spatele abonamentului de anul trecut zice, la "Termeni și condiții", alineatul 4, cã: "Pierderea acestui card se anunțã în max 24 ore la F.C. Steaua București, tel.: 021 411 4656."
ªi, dacã nu mã înșel, așa scrie și pe cele de anul acesta (dacã mai țin bine minte de pe abonamentul unui prieten). Declarã-l și tu pierdut, și poate-ți face altul, cu ce pozã vrei tu.
Nu ma mai complic atat,mersi de idee totusi.E vina aluia de la casa ca nu mi-a zis ca poate face in orice conditii poza,eu stiam ca se fac doar daca nu ai pe actul de identitate,cum ar fi certificatul de nastere si nu m-a dus capul sa-l iau in loc de buletin.
Cumva este reținut abonamentul vechi?
@Corina... lasa, mai... important este caracterul! :biggrin:
nu, ti`l dau inapoi cu cel nou
PS : BGS NU MAI PAZESC LA NOI..d-acum vor fi baietii lu zmarandescu pandari
Eu am ID card 7351...sa fie deja peste 7000 de abonati ?...eu l-am luat abia ieri pe la orele 18.30 , mai erau doar 3 persoane la cele 4 case deschise !
mi-am pierdut abonamentul din sezonu' trecut si n-am putut sa-mi fac altul in perioada stipulata pt cei cu "history"
cred ca este singurul instrument eficient in lupta cu bisnitarii !
Nu, in mod sigur n-au inceput numerotarea de la 0. Cel mai probabil de pe la 6000.
Probabil au început numerotarea de la ultimul de anul trecut (când au fost în jur de 6000 de abonați).
deci numai 1300 si ceva de abonati?!..chiar nu ma mira.. :noexpression:
deci numai 1300 si ceva de abonati?!..chiar nu ma mira.. :noexpression:
de unde stii ???
abonatul nr. ~ 7300 - 6000 abonati sezonul trecut = ....
imi fac ab Sambata inaintea amicalului cu roma
Io duminica asta, dupã examenu' de la materiale.
Facut abonament azi ora 12:30. 12 case deschise din care una special pentru abonamentele la peluza insa nu era nici tipenie de om. Lumea a fost foarte amabila( si tipa care mi-a raspuns la mail a fost foarte amabila si a mai si raspuns repede).Abonamentul 7900 si ceva la Peluza Sud, numerotarea abonamentelor se face din consecutiv (1 2 3) insa nu s-a inceput de la 0.
Un mare plus pentru cum functioneaza sistemul anul asta( in 60 de secunde aveam abonamentul si declaratia printata doar sa o citesc si sa o semnez). Trebuie sa recunosc ca incet incet copiem si lucrurile bune din vest. Oricat nu il suport eu pe Becali trebuie sa recunosc ca lucrurile au inceput sa se miste macar din punctul de vedere al organizarii intr-o directie buna. Sper sa rezolve si cu retardatii de la BGS care ne controleaza la intrare ca prea fac exces de zel.