FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai bun fotbalist al Stelei in sezonul 2007/2008

«1234»
think_again24.05.2008 13:54

Sa ne gandim putin ce jucator a lipsit in meciul cu Dinamo??Golanski nu??ei bine pe ce parte s-a marcat golurile pe partea unde trebuia sa fie el deci prin asta cred ca am spus destule despre cel mai bun jucator care la egalitate cu zapata ar trebui sa fie in topul suporterilor nu la diferenta atat de mare desi zapata ne-a salvat in nenumarate randuri si golanski a facut la fel mai putin in meciul cu Unirea cand putea sa ne darame prin hentul din careu neacordat totusi

SSK24.05.2008 16:15
Scuzati revenirea, dar poate pricep mai greu : d ce 6 nominalizari ? de ce nu 3 ? sau 7 ? etc. Cine si in baza caror criterii a facut selectia ? Nr de jocuri mi-e grau sa cred ca e un criteriu de care s-a tinut intr-adevar cont la aceste nominalizari . Incers sa pastrez obiectivitatea, dar poate nu cer preamult daca solicit si alte lamuriri inainte de a vota. Ce zice AISS ?

La 6 s-a oprit cel care a conceput acest articol si acest premiu. Ti s-ar fi parut mai obiectiv 5? Sau 7? :)

Daca nu, ce relevanta are ca sunt 6 sau nu?

Virgil24.05.2008 16:34

Parerea mea e ca in sezonul recent incheiat, cel mai bun jucator a fost echipa. Unii il vad pe Zapata in pole position, dar daca Zapata nu ar fi avut o linie de aparare de aur in fata lui, in mod sigur pasivul golaverajului Stelei ar fi fost mai consistent. Sigur ca nici apararea nu ar fi fost atat de sigura si de greu de depasit, daca mijlocasii la inchidere si chiar atacantii nu veneau in sprijinul ei. In ceea ce priveste atacul, eficienta sa in a doua parte a campionatului se datoreaza in buna masura si liniilor din spate, care au punctat prin Golanski, Goian, Ghionea, Plesan.

Steaua a fost o echipa echilibrata in buna masura si a desemna un jucator deasupra celorlalti, ar fi o nedreptate.

olfgob24.05.2008 19:26

In prosport mormaie ceva ca ar fi dorit golansky la Porto(?)..pt cei ipotetici 5 milioane,oierasul nostru il da cu ochii inchisi...si am belit capra....parca vad ca nu e nimeni destul de fraier sa dea bani pe Banel si il vedem sef pe dreapta...Doamne-fereste

jon00725.05.2008 09:07

1. Zapata

2. Golanski

3. Ov. Petre

4. Mirel Radoi

:steagcruce:

KolloSal25.05.2008 16:15

Zapata

Golanski

Goian

Moldova stelist?30.05.2008 15:47

1. Zapata