1. ZAPATA!!!
2. Golanski
La ceva distanta de ei:
3. Mendoza - cred ca asta stie fotbal mai mult decat juma'te din lotul Stelei la un loc. Totusi, senzatia mea a fost ca era destul de lenes pe teren, dar nici nu avea cu cine sa joace; am in minte fazele create, de exemplu, de Dica si Elton; astia doi chiar daca nu se stiau prea de mult timp, se simteau excelent unul pe celalalt.
4. Dayro Moreno - intrarea sa in joc era vizibila pana de pe planeta klingonienilor. Cred ca ar fi facut un cuplu senzational cu Mendoza, daca peruanul era ceva mai tanar si cu ceva mai mult entuziasm. Va fi un fotbalist remarcabil daca vom sti sa avem grija de el.
5. Radoi - il mentionez doar pentru ambitie. Cred ca Mirel e intr-o scadere de forma accentuata in ultimii doi ani.
Goian si Ghionea nu mai sunt, in opinia mea, acel cuplu fantastic din aparare din urma cu doi ani, de exemplu. Au multe scapari si au fost des depasiti de atacanti mediocri din Liga I. Cu toate acestea, si-au facut treaba bine. Pacat ca Rada va fi cedat. Ar fi fost un inlocuitor excelent al lor (asta pentru ca sper ca amandoi sa plece dupa Euro).
Pepe - chiar daca a dat goluri deosebit de importante, chiar daca alearga enorm atat pentru a crea spatii, cat si pentru a se demarca, cred ca e un jucator bun pentru Liga I. Nu cred ca vom putea emite pretentii prea mari cu el in cupele europene
Avem mare nevoie de sange proaspat la echipa! Cred ca 3/4 din echipa asta fie e blazata, fie n-are cine stie ce chef de munca...
P.S. Am vazut ca cine il critica aspru pe Habibou. Eu as fi optat pentru ramanerea sa in lot. Are doar 21 de ani si eu cred ca are un potential important, in ciuda greselilor facute (ratarea cu UTA si faza cu Dayro din "Groapa").
Later Edit: Sunt si eu curios... Cine a putut sa-l voteze pe Ovidiu Petre cel mai bun jucator al sezonului?