FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai bun fotbalist al Stelei in sezonul 2007/2008

«1234»
fcsteaua.ro18.05.2008 22:14

Întotdeauna astfel de analize au iscat controverse. Fiecare are jucãtorul sãu favorit. Suntem mulți suporteri având la fel de multe idei despre fotbal. De aceea, astãzi vã facem doar propuneri. Voi trebuie sã alegeți "cel mai bun fotbalist al Stelei" în sezonul abia incheiat. Cei șase jucãtori propuși dezbaterii și votãrii au fost aleși în functie de notele acordate de voi de-a lungul sezonului, precum și a numãrului de meciuri jucate. Aceștia sunt prezentați în ordine aleatoare, în nici un caz ordinea prezentãrii nu este și ordinea preferințelor.

438069545_zapata.jpgRobinson "Rufay" Zapata.

Portarul care ne-a dat siguranțã în acest sezon. A evoluat pentru Steaua atât in Liga I cât si în Liga Campionilor, în ambele competiții arãtându-și clasa. A avut intervenții salvatoare în multe meciuri, rezultatele obținute în acest sezon i se datoreazã în parte si columbianului.

744371803_goian.jpgDorin Goian

A dus "greul" apãrãrii în acest sezon. Fie cã a fãcut cuplu în defensivã cu Ionuț Rada, Sorin Ghionea sau Mirel Rãdoi, Goe a jucat constant bine. În plus, a marcat goluri importante in preliminariile Ligii Campionilor, goluri ce au ajutat Steaua sã fie prezentã pentru a doua oarã consecutive în grupele prestigioasei competiții.

776327721_golanski.jpgPawel Golanski

Despre polonezul transferat în vara lui 2007 am putea spune ca a explodat cu adevãrat în retur. Titular incontestabil pe partea dreapta a apãrãrii, Pawel ne-a încântat cu urcãrile sale in ofensivã. Am putea spuna cã, în sfârșit, Steaua i-a gãsit un înlocuitor lui George Ogãraru.

1714603163_radoi.jpgMirel Rãdoi

Deși a lipsit o bunã parte a acestui sezon, Mirel meritã nominalizarea la titlul de "cel mai bun fotbalist al anului". Revenirea cãpitanului în retur a coincis cu revenirea Stelei în lupta pentru titlu. În multe momente, Rãdoi a fost cel care a tras echipa dupã el, luptându-se cu apatia unor coechipieri.

713256006_mendozza.jpgAndres Mendoza

Peruanul a fost fãrã îndoialã cel mai bun om din atacul Stelei. Majoritatea golurilor au plecat din gheata lui, Mendoza incriind la rândul sãu douã goluri. Chiar dacã pe final oboseala și-a spus cuvântul, Andres meritã cu prisosințã apluzele și mulțumirile suporterilor.

1969956368_ovidiu_petre.jpgOvidiu Petre

Blamat de foarte mulți suporteri ca fiind principalul artizan al îndepãrtãrii lui Hagi de la echipã, Ovidiu a fost un jucãtor esențial pentru Steaua. Probabil cel mai bun mijlocaș la închidere din țarã, Petre a dovedit cã a trecut peste momentele mai puțin reușite ale acestui sezon.

Aceștia sunt cei șase jucãtori din lotul Stelei pe care Asociația Independentã a Suporterilor Steliști și site-ul www.fcsteaua.ro îi propun la categoria "cel mai bun fotbalist al sezonului".

În urma rezultatelor voturilor dumneavoastrã, AISS îi va oferi fericitului câștigãtor un premiu din partea suporterilor echipei Steaua.

84ava18.05.2008 22:38

Fiindca Zapata era deja o certitudine,dati-mi voie sa ii dau votul meu lui Pawel Golanski.

w3bmaster18.05.2008 23:14

Indubitabil votu meu este pentru Zapata

CaTaLiNsm StElIsTu18.05.2008 23:27

Nu vreau sa fiu absurd sau rupt de realitate insa pt mine clasamentul ar arata cam asa:

1.ZAPATA,incontesabil cel mai bun jucator din acest sezon,pe sfarsit a obosit putin dar e firesc,fara el probabil jucam in Intertoto.2.Golansky,care atat in tur cat si in retur si-a facut treaba bine3.Goian...abea locul3pt neseriozitatea lui in anumite partide si lipsa de concentare de care a dat dovada in repetate randuri cand si-a lasat postul"descoperit" 4.Mendoza,asta pt ca fara el spectacolul nu ar fi avut acelasi farmec,iar minge"patrata"nu mai vedeam noi sezonul asta daca nu era el sa traga.5.Mirel Radoi,cinci doar pt ca trebuie sa ne raportam la intreg sezonul iar Mirel a lipsit mai bine de jumate din el,iar evolutiile nu au fost mereu stralucitoare,el ajutand mai mult echipa prin spiritul sau luptator decat ca si evolutii.6...ultimul da nu cel din urma...Ov Petre si asta numai pt evolutiile sale din tur in care am avut impresia ca a vrut sa-si bata joc de fotbal...pase ratate de2metri,interventii nesigure;n-a stralucit nici in partea a 2 a sezonului insa ajutorul oferit de mijlocasii mai valorosi ca si cei din tur l-au facut sa-si recapete increderea si sa practice un joc mai bun fiind solicitat mai rar.

Cam aceasta ar fi clasarea in opinia mea raportat,repet,la tot sezonul.

p.s. L-am pus pe Mendoza in fata lui Mirel pt ca desi amandoi siau adus aportul doar in retur am mers pe considerentul ca amandoi s-au achitat de obligatii bine,zic eu...insa lasati-ma sa cred ca fara Mirel in aparare sau ca si mijlocas defensiv se putea,insa fara Mendoza mijlocas,postura din care a fost coautor la majoritatea golurilor,sau chiar a inscris...nu cred ca aveam sorti de izbanda la primele locuri.

AdrianUltras2518.05.2008 23:37

Am ales Zapata pt ca fara el eram pierduti!

Dar as fi vrut sa aleg si Mendoza.

Cu 2 goluri si 13(5 din actiune) pase de gol omul a facut, zic eu, destul de multe.

Marius19.05.2008 04:52

Eu l-am votat pe Mendoza :punk::punk::punk:

morosanu'19.05.2008 05:18

imi place umorul negru al autorului ca intre 5 jucatori care au participat cat au putut ei pt o clasare cat mai sus in clasament,sa il bage si pe marele"0" al echipei(la egalitate cu Lovin si Banel),Petre... zero voturi??? ha ha ha

Living_Dead_Stripper19.05.2008 05:33

Daca ai veni in timpul noptii si m-ai trezi din cel mai adanc somn punandu-mi intrebarea ,,Cine credeti ca a fost cel mai bun fotbalist al Stelei in sezonul 2007 - 2008 ?'' ti-as raspunde intr-o fractiune de secunda : ROBINSON ,, R U F A Y '' ZAPATA !

cicerone19.05.2008 05:45

parerea mea: Zapata,Radoi,Golanski,Goe,Mendosa,Ovidiu.

MoWeed19.05.2008 05:54

Zapata. Fara el ne pregateam de Intertoto acum...

udaradu19.05.2008 06:43

zapata.....fara dubii,2 mendoza

David_Steaua200719.05.2008 07:13

1.Robinson Zapata nu are cum sa nu iasa pe primul loc, mai ales ca ne-a dat RARE(aproape deloc) motive sa ne plangem de el!!

2.Pawel Golanski pentru ca a fost un jucator constant(mai ales in retur) si a ajutat mult ofensiva!

3.Andres Mendoza pentru nenumaratele centrari/pase de gol (chair daca a mai scartait in unele meciuri)

4.Mirel Radoi pentru calitatea sa principala:daruirea in joc!

5.Dorin Goian (a fost mai sters ca in alte sezoane ,din pacate)

6.Ovidiu Petre (si-a mai revenit in retur)

bodanelu19.05.2008 07:16

1) Zapata.

2) Ov. Petre

3) Golanski

4) Goian

5) Radoi

5) Mendoza

Zapada chiar merita. Pur si simplu a tinut echipa sus in tur.

fedora19.05.2008 08:32

1. Zapata

2. Golanski

3. Ovidiu Petre

4. Radoi

5. Mendoza

6. Goian

Astristul19.05.2008 08:35

1. Zapata

2. Goian

3. Radoi

Votul meu a fost pentru Zappy! :biggrin:

:steagcruce:

strezahuzum19.05.2008 08:37

Fara nici o urma de indoiala, Zapata e pe locul 1. Dupa cum bine s-a mai zis, fara el ne bateam pentru un loc in Intertoto.

Sub locul 1, parca nu prea ai ce alege. Poate Golanski, desi a jucat prea putin ca sa aiba un impact semnificativ.

axl19.05.2008 08:44
Fiindca Zapata era deja o certitudine,dati-mi voie sa ii dau votul meu lui Pawel Golanski.

La fel si la mine.

vic8819.05.2008 09:00

totusi l-am votat pe Mendoza... pentru ca merita, cu 2 goluri, dar multe pase de gol, Mendoza a aratat ca un adevarat jucator de fotbal: muncitor, tehnic, cu spirit de echipa, fair-play si zambitor (putine au fost momentele cand camerele de televiziune nu-l surprindeau pe Mendoza zambind, ati observat?!?)... desi, este imposibil acum (Zapata chiar nu mai poate fi prins din urma) mi-ar fi placut ca Mendoza sa castige si AISS sa-i dea premiul, sa ramane cu o amintire si mai frumoasa despre suporterii stelisti, ca si asa ciobanu il trimite la plimbare.

xDaJACKALx19.05.2008 09:27

1.Zapata

2.Ov.Petre

3.Golanski

4.Goian

5.Mendoza

6.Radoi

Emeghara de ce nu e nominalizat?

Marius19.05.2008 09:34

A jucat foarte putin...

Daca era nominalizat Eme, trebuia sa fie si Rada... poate Dica sau Neaga/Dayro si astfel am fi ajuns la foarte multe propuneri. Asta in conditiile in care Zapata are cam 80% din voturi.

Asta nu inseamna ca Eme, Rada, Neaga, etc. nu si-au facut datoria si nu merita nominalizati de voi aici.

cristian01419.05.2008 09:49

1. Zapi

2. Golanski

3. Mendoza / Radoi

4. Petre

5. Goian

DT19.05.2008 10:45

zapata a gresit decisiv in multe meciuri printre care in cele mai importante doua, dinam0 si cfrr, dar ne-a si scos in altele mai mici! deci nu vad de ce sa iasa omul sezonului. poate pentru devotament si atitudine. la fel si Goian si toata echipa, au gresit, iar pe urma au jucat bine. asta inseamna inconstanta din pacate. cred ca jucatorul sezonului ar trebui sa fie Radoi, p. Marin, Baciu sau rada, primul din urmatoarele considerente: si-a rupt picioarele pt Steaua, si-a luat injuraturi pt Steaua, a aparat Steaua prin declaratii si pe teren, s-a luat la tranta cu toti jegosii pe teren, tot pt Steaua. etc... urmatorii trei, mai in gluma, mai in serios, sunt fotbalisti care au aratat atasament fata de culori, pentru ei nu a contat cat au jucat, ci faptul ca au imbracat tricoul nostru in continuare. multumesc

MoWeed19.05.2008 10:50

@DT

In care meci cu CFR a gresit decisiv:in cel din tur care s-a terminat 0-0 sau in victoria cu 3-1 de pe Ghencea?

zoloz200519.05.2008 11:12

1.Golansky

2.Zapata

3.Ov Petre

4.Goian

5.Mendoza

6.Radoi

golansky..respect pentru gestul de la Craiova si pentru momentele cand nu prindea nici lotul datorita umilului nostru creditor...

steaua-no119.05.2008 11:12
@DT

In care meci cu CFR a gresit decisiv:in cel din tur care s-a terminat 0-0 sau in victoria cu 3-1 de pe Ghencea?

in meciul din tur a gresit decisiv atunci cand a aparat la penalty.

«1234»