FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai bun fotbalist al Stelei in sezonul 2007/2008

«1234»
Marius19.05.2008 19:59

"Întotdeauna astfel de analize au iscat controverse. Fiecare are jucãtorul sãu favorit. Suntem mulți suporteri având la fel de multe idei despre fotbal."

:thumbsup:

Daniellone19.05.2008 20:28
Întotdeauna astfel de analize au iscat controverse. Fiecare are jucãtorul sãu favorit. Suntem mulți suporteri având la fel de multe idei despre fotbal."

Corect.

Dar, desi Dica nu e nici pe departe jucatorul meu favorit, imi e sincer mila de el pentru ce i se intampla. Ok, omul a jucat mai prost in returul asta, dar a fost cheia echipei timp de 4 ani. De aici pana la bannere in care sa fie facut handicapat e cale extrem de lunga. Asta in timp ce daca citeai reactiile de pe forum dupa meciurile cu Pandurii sau Urziceniul ziceai ca Habibou e un semi-zeu. Nu ma mai lungesc, ca sunt off-topic, dar nu gaseam unde sa-mi vars oful in alta parte :D

dragos_drlsteaua19.05.2008 22:58

Pacat ca nu putem vota pe locuri, in sensul ca i-as fi dat locul 2 lui Ov. Petre, iar pe 3 l-as fi ales pe Golanski, asta dupa ce l-am ales pe Zapata ca fiind jucatorul sezonului. Tin insa sa imi exprim frustrarea in legatura cu accidentarea lui Ovidiu, in cantonamentul din Antalya, accidentare produsa de un....ziarist! Ghinion teribil pentru acest baiat, care, injurat fiind de multa lume dupa indepartarea lui Gica Hagi, a reusit sa treaca peste acel episod nefericit si sa isi arate adevarata valoare! Felicitari, Ovidiu, si iti dorim o revenire cat mai grabnica pe terenul de joc!

LARI20.05.2008 00:05

@Dee, Bodanelu, Xdajackalx

De acord cu voi ca Ovidiu Petre este un jucator care a dat randament bun la Steaua. De acord ca el isi face treaba bine. Si mie imi pare teribil de rau ca va rata Euro (incredibil cata nesansa a putut sa aiba!)!

Vreau insa sa spun ca mi-as dori fie in locul sau, fie alaturi de el, un fotbalist care sa aiba calitatile lui Dorinel Munteanu: pe langa o capacitate formidabila de efort (Ovidiu este OK din acest punct de vedere), sa aiba si clarviziune, sa fie si un pasator bun spre foarte bun. Personal, nu cred ca are aceste ultime doua calitati. Asta nu-l face insa un jucator slab. Repet: este un fotbalist harnic, ce-si face bine treaba.

Totusi, pentru a reveni la sursa acestei mini-dispute, eu ma referisem la sondajul cu CEL MAI BUN jucator al Stelei din acest sezon.

Dupa parerea mea, Ovidiu Petre nu a fost CEL MAI BUN.

Pentru redactorii site-ului: veti face si un clasament al celor mai slabi jucatori ai sezonului? Personal, mi-as dori teribil de mult acest lucru...

bodanelu20.05.2008 04:24

@Lari normal ca nu a fost cel mai bun. Nu are cum sa-i ia fata lui Zapata. Dar merit si el un loc pe podium

DonAndres20.05.2008 08:19

Indiscutabil Rufay!!!

grizzly20.05.2008 08:28

Radoi. intrarea capitanului a dus la o lunga serie de succese. si a reinvigorat echipa. Radoi, Dica si zapata sunt Steaua. restul joaca cu ei in teren.

unuspecial20.05.2008 08:50

ZAPATA de departe.Daca nu ar fi fost el.... dar si devotamentul lui Radoi este de apreciat.Sa nu uitam ca a jucat atatea meciuri cu infiltratii si si-a dat viata pentru Steaua.Este singurul stelist adevarat. Radoi TE IUBIM NU PLECA!

1.Zapata

2.O.Petre

3.Mendoza

4.Golanski

5.Radoi

6.Goian

Eu as nota altfel:

1.Zapata (pentru siguranta portii,seriozitate,talent)

2.Radoi (pentru devotament ,dariuire si ambitie)

3.Goian (pentru loviturile sale de cap si siguranta cu care face faza defensiva)

4.Mendoza(pentru driblingurile si centrarile sale de calitate)

5.Golanski (pentru driblingurile sale ,suturile de la distanta si siguranta pe partea dreapta)

6.Ov.Petre(pentru recuperarea multor baloane la mijloc)

vasilestelistul20.05.2008 11:40

1.Zapata

2. Golanski

3. Radoi

4. Ov. Petre

5.Mendoza

6.Goian

LanDSharK20.05.2008 13:05

dar Dica, Banel si surdu de ce nu sunt nominalizati ? :))))))) asta e , facem si noi haz de necaz.

pace! forza Steaua !!

DOUBLE20.05.2008 13:15

Buna ziua tuturor ? Inainte de orice, doua intrebari : de ce sase nominalizati ? unde ne este golgeterul ?

laur_2320.05.2008 15:51

La Multi Ani Belo !!!

White_R20.05.2008 20:44

Stiu si eu un Neagoe ,face 13 duble cu stangu, nu il vrei la Steaua draga Jiji ? !!!Si tot asa e sarantoc poti sa ii dai salar mic ,e perfect, si prostutz gen Banel, fuge mai mult decat gandeste . Jiji e superoferta !

ACa21.05.2008 14:39
Fiindca Zapata era deja o certitudine,dati-mi voie sa ii dau votul meu lui Pawel Golanski.

La fel si la mine.

idem; insa cu siguranta Rufay va castiga ... si merita!

sange.ros-albastru21.05.2008 16:36

cu siguranta si cred ca suntetzi de acord cu mn votul merge la ZAPATA....fara el Steaua nu cred ca se batea la titlu acest sezon...insa pot sa spun ca mi-a plakut foarte mult cuplul Goian GOLANSKI Radoi defensiv...Goian a inscris si a jukat foarte bn iar pawel a fost imbatabil in dueluri 1 vs 1 si in aparare in retur...ce sa spun despre Radoi...o treaba bn facuta ..nam cuvinte.. bravo mendoza...\cu astfel de jukatori se ajunge in UCL.....nu cu surdu,Croitoru,neagoe etc..... hai Steaua.... :steagcruce::steagcruce::thumbup::clap:

giovanutz21.05.2008 17:09
:steagcruce:forzateaua fara nici un dubiu the best este zapata,fara el ne inscriam pt Intertoto :yeahh:
Kalmarulez21.05.2008 17:53

Normal ar fi Golanski sau Zapata dar dak ne gandim mai bn e golgeterul Jiji :chair:

Ah si dak e sa vot: Pawel Golanski

bella21.05.2008 20:31

1.zapata

2.Goian

3.Ovidiu Petre

4.Radoi

5.golanski

6.mendoza

Tupac Amaru22.05.2008 07:20

Va voi spune cum vad eu acest clasament:

1.Zapata - Este, fara indoiala, un portar de clasa si nu stiu daca ne dam seama cat de mult ii datoram lui acest loc 2. Fara discutie a fost cel mai bun jucator al Stelei, fara contracandidat.

2.Goian - Se simte oboseala, se simte ca atare un anumit regres, dar ramane un fotbalist excelent ca fundas, dar si ca atacant (marcheaza nu de putine ori din faze fixe, mai ales cu capul, beneficiind de atuul inaltimii sale si de un plasamant foarte bun, atat la Steaua cat si la echipa nationala).

3.Ovidiu Petre - eu nu stiu cum il vedeti voi asa bun. Este un fotbalist mediocru, foarte apropiat ca valoare de Lovin. Poate ca e util in aparare, in atac insa nu conteaza, ori acest lucru, pentru un mijlocas cu pretentii de Nationala....

4.Radoi - nu mai e de mult ce a fost, si nici nu stiu daca a fost vreodata mult mai bun decat acum. Oricum, se pare ca si trenul lui spre Occident a plecat de mult....

5.Golanski - este un fotbalist bunicel, dar foarte indisciplinat pe teren. Te poate lasa in inferioritate numerica atunci cand ti-e lumea mai draga. Este, evident, sub Ogararu.

6.Mendoza - are tehnica in regim static, da pase foarte bune, dar nu este fotbalist profesionist pentru ca ii este lene sa alerge pe teren sau nu poate. Pe un maidan ar face insa furori...

Ca urmare, clasamentul meu este urmatorul:

1. Zapata

2. Goian (la mare distanta, totusi)...

si, de la locul 3 mai in jos, orice fotbalist din lot (pacat ca Dayro Moreno si Habibou n-au fost lasati sa arate ceea ce pot de catre asa zisul antrenor Lacatus).

Forza Steaua!

babaroase22.05.2008 08:21

Felicitari pentru nominalizarea lui Ovidiu Petre.

Mendoza nu are ce cauta pe lista, in primul rand ca a jucat doar in retur si doar vreo 3 meciuri s-a remarcat.

O data in plus trebuie sa spun ca Steaua avea jucatori care centreaza bine si inainte de Mendoza.

catasteaua1722.05.2008 09:56

1golanski

2zapata

3ov Petre

:steagcruce:

DOUBLE22.05.2008 10:52

Scuzati revenirea, dar poate pricep mai greu : d ce 6 nominalizari ? de ce nu 3 ? sau 7 ? etc. Cine si in baza caror criterii a facut selectia ? Nr de jocuri mi-e grau sa cred ca e un criteriu de care s-a tinut intr-adevar cont la aceste nominalizari . Incers sa pastrez obiectivitatea, dar poate nu cer preamult daca solicit si alte lamuriri inainte de a vota. Ce zice AISS ?

Deliric122.05.2008 15:00

1) Zapata - (no comment)

2) Golanski - (omu` asta cand intra in teren da totul ca si cum visul lui a fost din tot`deauna sa joace la Steaua , imi pare bine ca nu sunt singuru` care vad asta )

3) Mendoza - (el e singuru de la jumate capabil sa dribleze , sau sa dea drumu la minge "cu cap" , sa nu mai zic de cate centrari de gol a dat... si cu toate astea lumea vrea sa il vanda ...)

LEO STELISTU24.05.2008 10:23
:hooray: PE ZAPATA l-am LAUDAT DESTUL e un portar bun care ne a salvat dar nu putem sal uitam totusi pe Mirel ie un jucator de valuare care nea salvat de multe ori asa ca eu i dau votu lui hai Mirel forzateauaforzateaua 1.Radoi 2.ZAPATA 3.Golanski
the_cat_black24.05.2008 13:26

Va voi spune cum vad eu acest clasament:

1.Zapata - Este, fara indoiala, un portar de clasa si nu stiu daca ne dam seama cat de mult ii datoram lui acest loc 2. Fara discutie a fost cel mai bun jucator al Stelei, fara contracandidat.

2.Goian - Se simte oboseala, se simte ca atare un anumit regres, dar ramane un fotbalist excelent ca fundas, dar si ca atacant (marcheaza nu de putine ori din faze fixe, mai ales cu capul, beneficiind de atuul inaltimii sale si de un plasamant foarte bun, atat la Steaua cat si la echipa nationala).

3.Ovidiu Petre - eu nu stiu cum il vedeti voi asa bun. Este un fotbalist mediocru, foarte apropiat ca valoare de Lovin. Poate ca e util in aparare, in atac insa nu conteaza, ori acest lucru, pentru un mijlocas cu pretentii de Nationala....

4.Radoi - nu mai e de mult ce a fost, si nici nu stiu daca a fost vreodata mult mai bun decat acum. Oricum, se pare ca si trenul lui spre Occident a plecat de mult....

5.Golanski - este un fotbalist bunicel, dar foarte indisciplinat pe teren. Te poate lasa in inferioritate numerica atunci cand ti-e lumea mai draga. Este, evident, sub Ogararu.

6.Mendoza - are tehnica in regim static, da pase foarte bune, dar nu este fotbalist profesionist pentru ca ii este lene sa alerge pe teren sau nu poate. Pe un maidan ar face insa furori...

Ca urmare, clasamentul meu este urmatorul:

1. Zapata

2. Goian (la mare distanta, totusi)...

si, de la locul 3 mai in jos, orice fotbalist din lot (pacat ca Dayro Moreno si Habibou n-au fost lasati sa arate ceea ce pot de catre asa zisul antrenor Lacatus).

Forza Steaua!

bv ai zis ff bine

«1234»