a mai fost bosniacul acela pe vremea lui Piturca... atacant parca era.
a mai fost bosniacul acela pe vremea lui Piturca... atacant parca era.
Boris Keca, bosniac, a jucat prin 2002 la Steaua.
nu Keca. A mai fost unul, venit din postura de golgheter al campionatului lor.
raspunsul lui 1on nu este bun....era o intrebare capcana;titus ozon a jucat la Unirea tricolor,Dinamo,progresul si rapid...
@bodanelu
Cred ca te referi la Zoran Novakovic , a jucat in 2000 cateva meciuri dar a fost foarte sters . Au mai fost straini , Elton Ceno si a mai fost un sarb in acelasi an, dar numele lui imi scapa .
În concluzie:
Albert Duro, Elton Ceno, Zoran Novakovici, Falemi (cu dublã cetãțenie), Vasili Hamutovski, Boris Keca, Carlos, Klemi Saban, Cyri Thereau, Andrey, Elton, Pawel Golanski, Robinson Zapata, Ifeany Emeghara, Andres Mendoza, Pepe Moreno, Dayro Moreno, Habib Habibou
Dino Eze nu a jucat niciun meci oficial pentru Steaua.
De când are Emeghara cetãțenie românã?
Emeghara nu are cetatenie romana pentru ca nu e nascut in Romania. A fost adus de Fulgerul Timisoara din Serbia....
Care a fost primul jucator brazilian din istoria Stelei?
Nefericitul Andrey.
asa e...Andrey a fost primul brazilian/pune intrebarea
Ce jucator stelist a fost si secund al nationalei statului Panama?
Marius LÃ-CÃ-TUª!!!
Care a fost primul meci pe Ghencea, în cupele europene, în care tribuna i-a cerut demisia lui Pițurcã?
Marius LÃ-CÃ-TUª!!!Care a fost primul meci pe Ghencea, în cupele europene, în care tribuna i-a cerut demisia lui Pițurcã?
au trecut 3 zile de cand ai pus intrebarea;nimeni n-a stiut;pune raspunul si apoi alta intrebare
Dupã câte țin minte, 1-1 cu Sankt-Gallen, din Cupa UEFA 2001-2002.
Ce jucãtor focșãnean a jucat cu Steaua în grupele UCL? :biggrin:
Dupã câte țin minte, 1-1 cu Sankt-Gallen, din Cupa UEFA 2001-2002.Ce jucãtor focșãnean a jucat cu Steaua în grupele UCL? :biggrin:
iar au trecut 3 zile,iar n-a stiut nimeni raspunu(nici mie nu mia venit nimic in minte);pune raspunsul si alta intrebare.
Mie mi se pare cã interesul pentru topicul ãsta a scãzut. Întrebarea rãmâne valabilã, poate se mai gândește careva între timp. Dar mai pun una.
Cum îl cheamã pe transformerul echipei de rugby Steaua?
Dupã câte țin minte, 1-1 cu Sankt-Gallen, din Cupa UEFA 2001-2002.Ce jucãtor focșãnean a jucat cu Steaua în grupele UCL? :biggrin:
iar au trecut 3 zile,iar n-a stiut nimeni raspunu(nici mie nu mia venit nimic in minte);pune raspunsul si alta intrebare.
asa zic si eu;ma asteptam ca mai multor suporteri sa le placa aceasta sectiune cu intrebari despre Steaua.
Marius stavrositu?
Florin Vlaicu.
La ce data au luat spurcatii foc in Ghencea?
Florin Vlaicu.
La ce data au luat spurcatii foc in Ghencea?
la 10 mai 1997
Cine a marcat primul gol al Stelei în grupele Cupei UEFA?
parca a fost un autogol al unuia de la standard liege si apoi a marcat Neaga. 2-0 pentru Steaua pe Ghencea
Dragutinovic daca nu ma insel a dat autogolul ala
Da. Ivița Dragutinovici.