Deschid aceasta sectiune cu intrebari in care fiecare puteti pune intrebari despre Steaua.Cel care va raspunde corect va pune urmatoarea intrebare.Prima o voi pune eu:
-Cine a executat primul penalty pentru Steaua in finala de la Sevilla din 1986?
Deschid aceasta sectiune cu intrebari in care fiecare puteti pune intrebari despre Steaua.Cel care va raspunde corect va pune urmatoarea intrebare.Prima o voi pune eu:
-Cine a executat primul penalty pentru Steaua in finala de la Sevilla din 1986?
Raspuns:Mihail Majearu!!
Intrebare:In ce an si-a schimbat clubul denumirea din CCA in Steaua Bucuresti?
Decembrie, 1961.
Cine a fost golgeterul echipei in sezonul 1985 - 1986 al CCE si cate goluri a marcat acesta ?
din ce stiu io Marius Lacatus,dar nu stiu si cate goluri:(
Victor Piturca - 5 goluri ![]()
Alta : cine a fost capitanul Stelei din finala disputata pe Ramón Sánchez Pizjuán ?
Victor Piturca - 5 goluri
Alta : cine a fost capitanul Stelei din finala disputata pe Ramón Sánchez Pizjuán ?
Iovan
Bravo. Next please.
care sunt cei mai vechi jucatori ai Stelei?dar cei mai noi?
Cel mai "vechi" e Mihãițã Neșu, iar cei mai noi sunt strãinii ãștia...
Și acum o întrebare adevãratã... : Cu ce scor s-a încheiat primul meci disputat între CF Barcelona și Steaua ? (fãrã google pls)
Nu mai știu sigur, în CCE prin anii '70 (juca Iordãnescu), știu cã a bãtut Steaua și-n tur și-n retur. Dacã nu mã-nșel scorurile au fost 1-0 și 2-1.
Corect... 1-0 în Spania și 2-1 în Ghencea...
Cel mai "vechi" e Mihãițã Neșu, iar cei mai noi sunt strãinii ãștia...
Și acum o întrebare adevãratã... : Cu ce scor s-a încheiat primul meci disputat între CF Barcelona și Steaua ? (fãrã google pls)
este partial corect...cei mai vechi sunt nesu si Radoi,iar cei mai noi sunt Bogdan Stancu si janos szekely;acestia semnand actele au devenit jucatorii Stelei.va rog de acum sa asteptati comfirmarea raspunsului si dupa aceia sa puneti intrebare.
@razvan_stelist2007
Daca tot vrei sa fim atat de stricti, Szekely si Stancu nu sunt inca jucatorii Stelei, ci vor deveni la inceputul perioadei de transferuri ![]()
@razvan_stelist2007
OK. Scuze...! ![]()
Unde a plecat plecat Gica Popescu de la Steaua?
la PSV
la PSV
raspuns corect.poti pune intrebarea
la PSV
Ba nu! A plecat la Craiova unde a mai jucat 2 sezoane pana in 91 daca nu ma insel. Abia dupa aia s-a transferat la PSV ![]()
la PSVBa nu! A plecat la Craiova unde a mai jucat 2 sezoane pana in 91 daca nu ma insel. Abia dupa aia s-a transferat la PSV
da..a fost imprumutat de Craiova la Steaua,dar dupa accea a plecat la psv(eu asa stiam)
eu stiu ca a venit la Steaua fiind in timpul stagiului militar iar la sfarsitul lui a refuzat sa mai joace pentru noi, intorcandu-se la Craiova.
A fost un mare scandal atunci, Gica Popescu a fugit de la Steaua in vara anului 1988. Pana la urma mai-marii regimului i-au permis sa se intoarca la Craiova unde a mai jucat inca 2 sezoane....
Nu a fost imprumutat, ci a fost transferat cat timp si-a facut stagiul militar
Atunci raspuns: Craiova :biggrin:
I: Cine a marcat golul din mansa tur in ultima intalnire dintre Steaua si Liverpool ?
Claudiu Raducanu ![]()
@razvan_stelist20
Asta e întrebare de trivia Steaua...?
Care jucãtor din lotul "Sevilla 1986" a jucat și la Dinamo?