cred ca lipseste Ienei
cred ca lipseste Ienei
Câți antrenori principali a avut Steaua din 2000 pânã în prezent și care sunt?8 antrenori: Piturca, Olaroiu(de 2 ori), Zenga, Titi Dumitriu, Hagi, Pedrazzini, Lacatus, Protasov
Sa-l trecem si pe cel cu care a inceput declinul Super Stelei lui Ilie Dumitrescu si Adrian Ilie: Lippi de Romania sau Mihai Stoichita!
Chiar pe el l-am sarit??!!
Steaua a avut 9 antrenori principali din 2000 și pânã astãzi:
Victor Pițurcã, Cosmin Olãroiu, ªtefan Iovan (a fost interimar la un meci cu FC Argeș de la Pitești, din câte țin minte câștigat de Steaua cu 4-0, imediat dupã demisia lui Olãroiu și înainte de a fi numit Pițurcã din nou), Victor Pițurcã (iar), Walter Zenga, Dumitru Dumitriu, Oleg Protasov, Cosmin Olãroiu (iar), Gheorghe Hagi, Massimo Pedrazzini, Marius Lãcãtuș.
Steaua a avut 9 antrenori principali din 2000 și pânã astãzi:Victor Pițurcã, Cosmin Olãroiu, ªtefan Iovan (a fost interimar la un meci cu FC Argeș de la Pitești, din câte țin minte câștigat de Steaua cu 4-0, imediat dupã demisia lui Olãroiu și înainte de a fi numit Pițurcã din nou), Victor Pițurcã (iar), Walter Zenga, Dumitru Dumitriu, Oleg Protasov, Cosmin Olãroiu (iar), Gheorghe Hagi, Massimo Pedrazzini, Marius Lãcãtuș.
imi cer scuze nu am citit cu atentie intrebarea.Era dupa anul 2000 lista de antrenori.
Steaua a avut 9 antrenori principali din 2000 și pânã astãzi:Victor Pițurcã, Cosmin Olãroiu, ªtefan Iovan (a fost interimar la un meci cu FC Argeș de la Pitești, din câte țin minte câștigat de Steaua cu 4-0, imediat dupã demisia lui Olãroiu și înainte de a fi numit Pițurcã din nou), Victor Pițurcã (iar), Walter Zenga, Dumitru Dumitriu, Oleg Protasov, Cosmin Olãroiu (iar), Gheorghe Hagi, Massimo Pedrazzini, Marius Lãcãtuș.
adevarat...din cate stiu acestia au fost antrenorii Stelei din 2000 pana acum.cred ca cel ce a pus intrebarea greseste cand spune ca "nu sunt toti".daca in termen de 2 zile nu se va raspunde la intrebarea asta cel care a puso poate spune raspunsul si pune o noua intrebare.
@razvan_stelist2007
Raspunsul pe care l-ai citat este al aceluiasi user care a pus intrebarea, deci e corect:))
Din ce oraș e originar Dumitru Stîngaciu?
Brasov
La ce echipa a plecat Victoras Iacob in anul 2007?
1.FC Kaiserslautern
Care este primul francez care a evoluat la Steaua?
Cyril Thereau
Cati jucatori de origine africana au jucat la Steaua?
Falemi, Emeghara, Habibou, destul de probabil și Mendoza și Pepe Moreno
Mendoza si Pepe Moreno nu sunt sud-americani?
Carlos. nu era de origine africana?
Parca era nascut in Congo dar nu sunt sigur
Carlos e nascut in Congo daca nu ma insel.
LE : MoWeed ![]()
In ce an a devenit Stefan Kovacs antrenor in Ghencea ?
Mendoza si Pepe Moreno nu sunt sud-americani?
Sunt sud-americani, dar probabil sunt descendenți ai sclavilor negri aduși din Africa, pentru cã bãștinașii pre-columbieni erau piei-roșii (cel puțin în America de Nord, în aia de Sud nu sun 100 % sigur cã nu existau și negri).
ªtefan Kovacs a deventi antrenor al Stelei parcã prin 1969-1970
falemi si emeghara...ceilalti sunt oficial de alte nationalitati
Oficial sunt de alte naționalitãți, dar în întrebare ai specificat "de ORIGINE africanã". Iar Falemi poate fi considerat mai mult român decât camerunez deoarece s-a nãscut și a trãit toatã viața în România (tatãl lui este camerunez, mama este româncã). Atâta cã a jucat pentru naționala Camerunului.
Oficial sunt de alte naționalitãți, dar în întrebare ai specificat "de ORIGINE africanã". Iar Falemi poate fi considerat mai mult român decât camerunez deoarece s-a nãscut și a trãit toatã viața în România (tatãl lui este camerunez, mama este româncã). Atâta cã a jucat pentru naționala Camerunului.
deci e camerunez
Cati ani a jucat Titus Ozon la Steaua?
3 ani.
Câți jucãtori strãini au evoluat pentru Steaua și care sunt aceia?
3 ani.Câți jucãtori strãini au evoluat pentru Steaua și care sunt aceia?
Pai sa vedem...:
Portari: Hamutovsky, Carlos, Andrey, Zapata
Fundasi: Dino Eze, Saban, Golansky, Emeghara
Mijlocasi:Falemi, Dayro M., Mendoza,Elton,
Atacanti: Pepe Moreno, Thereau, Habibou
Deci mie mi-au iesit 15 (13 daca socotim ca Falemi si Emeghara au si cetatenie romana)....daca am omis pe careva va rog sa completati.
Cati (si care) jucatori care au evoluat la Steaua de-alungul timpului au ajuns sa joace in Primera Division (Spania) ?
3 ani.Câți jucãtori strãini au evoluat pentru Steaua și care sunt aceia?
Pai sa vedem...:
Portari: Hamutovsky, Carlos, Andrey, Zapata
Fundasi: Dino Eze, Saban, Golansky, Emeghara
Mijlocasi:Falemi, Dayro M., Mendoza,Elton,
Atacanti: Pepe Moreno, Thereau, Habibou
Deci mie mi-au iesit 15 (13 daca socotim ca Falemi si Emeghara au si cetatenie romana)....daca am omis pe careva va rog sa completati.
Albert Duro si evident,Banel Nicolita ,care-i strain.....de fotbal!