Care jucãtor din lotul "Sevilla 1986" a jucat și la Dinamo?
Adrian Bumbescu
Care jucãtor din lotul "Sevilla 1986" a jucat și la Dinamo?
Adrian Bumbescu
Care este cel mai inalt jucator din lotul Stelei? Dar cel mai scund?
Dorin Goian este cel mai inalt si Petre Marin este cel mai scund. Inaltimile exacte nu le stiu
Care este cel mai urat fotbalist din Romania, dupa parerea Alinei Plugaru?
Mihaita Nesu!
badoi...sau Cernea ...e stransa oricum treaba...iar ca oficial...marian rada ...moama ce cap de maimuta are ala...
cum era poreclit Victor Piturca?
"Tunarul din Odorel"
"Tunarul din Odorel"
se poate sa fi fost si asa,dar eu stiam de "satana"
"Satana" este poreclit în continuare. Eu credeam cã avea vreo poreclã în perioada în care juca.
Numiți 5 jucãtori cu care Victor Pițurcã a intrat în conflict în perioada în care a antrenat la Steaua și care au plecat din cauza lui.
stiu de Danciulescu si Miu. altii nu`mi mai aduc aminte.
cine a fost votat "cel mai bun fundas dreapta" dupa parerea suporterilor de revista suporter Steaua?
Golanski cred...
Golanski cred...
nu....se voteaza o super echipa all time a Stelei
este Dan Petrescu
nimeni n-a stiut
intrebare:cine este considerat cel mai bun mijlocas central din actualul lot al Stelei?
Ovidiu Petre este considerat(desi eu nu impartasesc aceasta parere)
Cu ce picior a marcat Dica in meciul Steaua - Lens 4-0 din Cupa UEFA? (sunteti naspa daca va apucati sa cautati pe net golurile
)
cu stangul daca te referi la golul ala sub bara si dupa care au sarit capra ![]()
stangul
Numiți 5 jucãtori cu care Victor Pițurcã a intrat în conflict în perioada în care a antrenat la Steaua și care au plecat din cauza lui.
Reghecampf, Carabaș, Ritli, Vlãdoiu, Radu Niculescu, Dãnciulescu, Miu, Bordeanu și probabil alți destui...
Þin mintã cã și Prodan a încercat o revenire la Steaua prin 2000 și chiar a jucat câteva meciuri dar a plecat dupã aia la Rocar. Nu știu motivul, dar probabil cã tot de sub breton a apãrut.
Câți antrenori principali a avut Steaua din 2000 pânã în prezent și care sunt?
cu stangul daca te referi la golul ala sub bara si dupa care au sarit capra![]()
Raspunsul corect ar fi fost "cu amandoua" daca nu ma insel... 2 goluri, cu... picioare diferite ![]()
Câți antrenori principali a avut Steaua din 2000 pânã în prezent și care sunt?
8 antrenori: Piturca, Olaroiu(de 2 ori), Zenga, Titi Dumitriu, Hagi, Pedrazzini, Lacatus, Protasov
Þeapã. Nu sunt toți. (ªi nu-l includ pe Jiji, nici pe Dorinel Munteanu) Timp de gândire 48 ore.
PS: V-aș ruga sã vã bazați doar pe memorie, altfel vã furați cãciula.
Pai din cate stiu eu Piturca a venit prin 2000(nu mai stiu daca iarna sau vara eram mic atunci
) dupa Ienei...
Apoi a fost Olaroiu cateva etape, a revenit Piturca, apoi Zenga,Titi Dumitriu, Protasov, Olaroiu, Hagi, Pedrazzini ,Lacatus