FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua retrogradata!?

«1234»
_yang11.05.2008 23:31
Sa-l suspende din viata sportiva ?

Care viațã sportivã...? Cã el nu mai e acționar la Steaua de ceva timp... Nici în staful administrativ nu e... Are el nepoții lui...

amarel12.05.2008 07:48

Acum si-au gasit o noua cruciada, sa retrogradeze Steaua !!!!

Cine-s aliatii ??? Cercetatul penal Jabba yhe Hutt, ,alt cercetat Copos, ,Porumboiu,.....scursurile isi vor da si viata sa se intample asta !!!

Vom avea probleme ........ :unsure:

JustBe12.05.2008 08:04

Nu retrogradeaza nimeni dar Uitatzi ce zice Becali :wall: Omu asta nu-i sanatos

"JUCATORII M-AU IMPINS IN PACAT"

JUCATORII SUNT DE VINA! Becali: "EI M-AU INGENUNCHEAT"

Becali arunca vina pierderii campionatului pe jucatori. Seful din Ghencea spune ca fotbalistii l-au ingenuncheat si ca acestia l-au adus in pacat. Becali a declarat ca ca din cauza jucatorilor s-a certat cu toata lumea:

"Fotbalistii mei m-au ingenuncheat. M-au impins in pacat. Am ajuns sa ma cert cu toata lumea din cauza fotbalistilor, care nu au dat tot pe teren. Am o durere in suflet ca nu sunt eu cel care ma bucur, dupa acest sezon", a spus Becali la Fanatik.

_yang12.05.2008 08:56
"Fotbalistii mei m-au ingenuncheat. M-au impins in pacat. Am ajuns sa ma cert cu toata lumea din cauza fotbalistilor, care nu au dat tot pe teren. Am o durere in suflet ca nu sunt eu cel care ma bucur, dupa acest sezon", a spus Becali la Fanatik.

Ține minte declarația asta si compar-o cu cele pe care le va da peste 4-5 sãptãmâni.

.Ax3L.12.05.2008 08:58

ba voi sa fiti siguri 100% ca daca doamne fereste ne retrgradeaza din cauza lui el lasa echipa

DelPiero1012.05.2008 09:05

Care-i lunetist pe aici? :hmmm: Am o treaba pentru el,platesc generos daca-l omoara pe oier...

The Flyer12.05.2008 15:44

EXACT CEEA CE SPUN DE CEVA TIMP:ACEST OIER ANALFABET E MAI LAS DECIT O Curca BEATA!

[...],dupa ce ca esti piaza rea la Steaua ai si tupeul de a da in jucatori!doamne,ce mi-ar placea sa plece toti jucatorii si sa-l lase singur,sa joace el si verii+nepotii+ma-sa+fiicele in campionat si in europa!din pacate,e un gind si nimic mai mult!

MORI CIOBANE!SI INAINTEA ACESTUI FERICIT EVENIMENT,PLEACA DIN Ghencea!!

SwIsSBoY12.05.2008 16:45

Nu au cum sa ne retrogradeze...Nu le permite regulamentul,asta a adeverit si Mircea Sandu,si si Lupescu!!Iar Iancu ,ar trebui sa isi tina gura,ca multumita Stelei merge in Cupa UEFA ,de pe un loc 6..,locul care acum 1 an,era departe de cupele europene!!

c.ronaldo1712.05.2008 16:48

Poate isi da seama cineva din conducerea forumului si inchide acest topic care este o aberatie. Steaua nu poate fi retrogradata pentru ca regulamentul nu o permite.

«1234»