FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua retrogradata!?

«1234»
Dragutzul_stelistul09.05.2008 05:39
Din cate cred ca ati vazut si din cate cred ca ati auzit Totzi Vor Ca Steaua sa fie Retrogradata ce parere aveti despre asta?? Cum vi se pare aceasta mare prostie ....Pe care Din cauza lui Becali o putem considera chiar o problema.

Cum sa retrogradeze Steaua ma? ceau ...au mancat stricat ? pai dak se intampla asta , isi pune Nea' Mitica toti suporterii Stelei in cap :steag_sah_mic:fularsteaua2:steagcruce:fular-campionii

David_Steaua200709.05.2008 06:40

Stati mai oameni buni calmi ,ca nu va retrograda Steaua!!Pai iese dreq revolutie!!In primul rand, pentru ce sa ne retrogradeze??Ca am dat bani altora(desi nu se face asa ceva) sa joace corect??Si in al doilea rand, nu mai comparati cu cazult Juventus ca acolo au fost filati aia 2 ani de zile si au cumparat arbitri si adversari in toate competitiile aproape!!Pai la noi in afara de Urziceni si Uta Arad(care mi s-au parut cele mai neimplicate echipe in combinatii) ar trebui sa retrogradeze ,in afara de Steaua, inca 15 echipe!! :))))

Nu cred ca se va intampla mai nimic,desi o depunctare ne va prinde binisor, ca poate il mai sperie si tempereaza pe fecali!!

Cu Steaua pana la moarte!!

bancila09.05.2008 06:50
huh....nu se poate:|

n are cum ,voi n ati vazut ca ala de la Cluj bilica a fost blat fularultras

strezahuzum09.05.2008 06:50

Din pacate, incep sa cred ca s-ar putea sa se intample. Pe de o parte, DACA e nevoie de retrogradare ca sa scapam de jegul de Bekkali, atunci ... desi va fi urat, cu siguranta va merita.

E clar ca s-a format o coalitie a jegurilor din fotbal. Jegurile lor s-au unit contra jegului nostru (Bekkali). Planul pare destul de clar : "scoatem pe Steaua vinovata pentru tot, o retrogradam si noi iesim din toate astea curati si placut uscati". Si pentru toate astea trebuie sa-i multumim numai si numai lui Bekkali.

Marius09.05.2008 07:48
Si apropo sa stimulezi financiar pe cineva sa joace corect inseamna mita?

Hai sa fim seriosi! Pai sa aresteze si suporterii lui Dinamo ca au dat 3.500 de euro celui care a marcat gol impotriva Stelei... Aia nu e mita? :))

MÍTÃ, mite, s.f. Sumã de bani sau obiecte date ori promise unei persoane, cu scopul de a o determina sã-și încalce obligațiile de serviciu sau sã le îndeplineascã mai conștiincios.

Danciulescu n-a luat banii de fani.

LE: N-o sa se intample nimic. Procurorii romani sunt niste glume. Este un "flagrant" plin de vicii de procedura, o gogoasa mediatica.

martanu09.05.2008 08:22

@Marius

Subscriu, procurorii romani(majoritatea) sunt niste papagali, cu scoala facuta la coltul strazii care nu sunt in stare sa nu "strecoare" vreun viciu de procedura, cum a fost si in cazul asta. De asta daca ai bani de un avocat bun, te scoate basma curata la sigur.

Este cred greu de dovedit ca s-a incercat stimularea jucatorilor lui "U", chiar daca este clar ca asta a fost intentia. Treaba cu retrogradarea nu este nimic altceva decat o noua manifestare a frustrarii unor looseri care nici nu merita pomeniti.

Recoba09.05.2008 08:35

cu retrogradare sau fara....Gigi e speriat...uitati va la toate aparitiile lui si o sa vedeti..cel putin aseara la nasul era daramat...mai avea putin si se scurgea din scaun...asa panicat cum era...

bodanelu09.05.2008 08:40

poate din sperietura asta invata ceva... si ori se potoleste... ori sa vanda clubul sa nu mai stea panicat :D

MoWeed09.05.2008 08:44

@bodanelu

Daca scapa, ciobanului i-se va intari impresia ca pe el nu-l poate atinge nimeni, asa ca nu-l vad vanzand clubul din pacate....

Catalyn0709.05.2008 09:18

ba voi sunteti nebuni ??? cum sa zici " daca scapam de Jiji, atunci vreau sa retrogradam ". cred ca nu stiti ce inseamna o retrogradare. cum sa retrogradeze cea mai mare mandrie a Romaniei ? pai inseamna, ca n-o sa mai avem deloc activitate europeana un an de zile in tara asta.

stati calmi nu are cum sa retrogradeze Steaua :notangel:

unbaiat09.05.2008 09:27

Incercari puerile ale frustratilor de a ne discredita.

Steaua este singura echipa din fotbalul romanesc care a facut istorie in europa si este capabila sa performeze in continuare.

MIREL6RADOI09.05.2008 09:37

Retrogradarea noastra?Povesti cu cowboy rusi....

stelistul stelist09.05.2008 10:35

daca Steaua va fi retrogradata mi'as dori sa'l vad pe Jiji cum e cu catusele pe mana altceva nu mai vreau dacat sa'l vad pe Jiji de la racoare

vALENTIN021009.05.2008 10:45

Este evident pentru noi toti ca numele echipei Steaua, cea mai titrata echipa a Romaniei a ajuns obiect de sters pe jos, pus in mana ziaristilor, conducatorilor echipelor adverse(CFR, Timisoara, Dinamo, U Cluj,etc). Este evidenta ca cei de la U Cluj nu si-au aparat corect sansele cu CFR, si au provocat intentionat acea lovitura de pedeapsa ca sa iasa cine trebuie campioana. Este evident ca este o conspiratie impotriva Stelei si acest lucru s-a produs de mult, nu se doreste sa iasa Steaua campioana, acest lucru se datoreaza si politic, Bekali avand partid, cei care ne conduc nu doresc sa iasa o echipa condusa de un patron cu partid, campioana Romaniei, mai bine iese campioana o echipa al carei patron stie unde sa sponsorizeze ca sa-si asigure serviciile unei institutii a statului roman. Asa ca haideti cu totii sa ne unim pentru ca noi suporterii acestei echipe depasim 50% din populatia acestei tari si sa sustinem echipa si echipa de conducere a Stelei, pentru ca nu duc la nimic bun actinunile d-lui Bekali la DNA si dupa ce ancheta se termina ii cerem lui Bekali fie sa promita cu mana pe Biblie ca isi vede exclusiv de fotbal si lasa pe cei care se pricep la fotbal sa se ocupe de el, aduce un antrenor cu valoare si jucatori de calitate, ori vinde clubul si ne lasa. Nu este posibil ca Steaua care este un brand national sa fie terfelit de asa zisi ziaristi si oameni de fotbal, mai ales de Marian Iancu, pe care amintirea noptilor petrecute la Rahova, ii sunt inca proaspete. Nu este posibil sa compari echipele retrogradate din Italia care au cumparat arbitrii si implicit meciurile cu Steaua, unde Bekali a incercat sa determine o echipa retrogradata sa joace si ultimul meci pe teren si nu in culise. Asa ca d-lor care ne criticati uitati-va mai intai in ograda voastra si sa vedeti daca nu cumva pute si dupa aceea veniti la mirosul UCL pe care pana acum numai Steaua la gustat si tot ea a fost cea care l-a oferit cadou celor da le CFR.

Prin urmare, va invit sa fim uniti pentru ca nimeni si nimic nu ne poate invinge daca suntem uniti, tineti minte, ei sunt 30, noi suntem peste 50% din populatia acestei tari, prin urmare nu ne puteti invinge!

Forza Steaua, MEREU INVINGATORI SI MEREU PRIMII! fular-campionii

1on09.05.2008 10:47
Danciulescu n-a luat banii de fani.

Nici U Cluj de la Steaua.

ba voi sunteti nebuni ??? cum sa zici " daca scapam de Jiji, atunci vreau sa retrogradam ". cred ca nu stiti ce inseamna o retrogradare. cum sa retrogradeze cea mai mare mandrie a Romaniei ? pai inseamna, ca n-o sa mai avem deloc activitate europeana un an de zile in tara asta.

stati calmi nu are cum sa retrogradeze Steaua :notangel:

Așa cum au jucat și Juventus, Milan, Manchester Utd, Atletico Madrid, Valencia, Marseille și s-au întors mai sãnãtoase în prima ligã și au continuat sã aibã rezultate în Europa.

mircea7709.05.2008 11:14

Din cate cred ca ati vazut si din cate cred ca ati auzit Totzi Vor Ca Steaua sa fie Retrogradata ce parere aveti despre asta?? Cum vi se pare aceasta mare prostie ....Pe care Din cauza lui Becali o putem considera chiar o problema.

fularsteaua2 EU PERSONAL NU CRED CA Steaua VA FI RETROGRADATA.NU ESTE CORECT CA ECHIPA SA SUPERE PENTRU CE A FACUT BECALLI

mountytoma09.05.2008 11:36

daca Steaua ar retrograda corect, nu cred ca si-ar pierde decat suporterii de vreme buna. atunci poate l-ar pierde si pe ciobanul ce s-a instalat in fruntea acestui club de fotbal. dar nu e sigur ca l-ar pierde.

sper ca din toate astea, Becali sa invete macar acum ca e bine sa taca dracului din gura aia spurcata.

Asa:

- nu mai e pasibil de amenzi, suspendari, depunctari, retrogradari

- ziaristii astia de rahat nu vor mai avea din ce sa traiasca si vor ajunge sa manance de pe jos, ca aia merita

- antrenorii, jucatorii, si toti cei din jurul echipei, isi pot vedea de treaba lor, adica de fotbal

SPER SA II DEA PRIN CAP SA ISI ANGAJEZE UN PURTATOR DE CUVANT, IAR EL SA STEA PE MARGINE SI SA PRIVEASCA!

daca DNA-ul nu il sperie, pentru ca e o lucratura ieftina toata tevatura asta, sper sa il sperie faptul ca si-a pus in cap TOATE echipele din tara. pai acum inteleg si daca aflu ca, doar pentru a se bucura ca nu ia Steaua campionatul, toate echipele ligii I s-au lasat batute de CFR Cluj! inclin sa cred ca pe paskany nu l-a costat nici un ban, dar nici unban, ca cfrul sa bata asa cum a facut-o pe Dinamo si pe rapid in retur. blaturi mai evidente nu puteau exista. acum cred ca au fost meciuri daruite gratis! gratis!

jiji=vadim09.05.2008 11:57

Pai nea Jiji cred ca dvs. sunteti tradator si nu poporul roman, cum ati spus la OTV!

Sunt UNGUR si pana acuma am fost fan mare al dumneavoastra, si al Stelei, dar s-a dus cu afirmatiile raiste ale dumneavoastra!Cum v-am spus sunt ungur dar logodnica mea e romanca si am o multime de prieteni romani! Si nici nu gandim sa facem diferenta "daca esti sau nu roman"! Sincer sa va spun incepeti sa deveniti VADIM2 pentru Romania! E rusine pentru toata tara!

Stiti ce va pun? NU SUNTETI CREDINCIOS! Cuvantul Dumnezeu pentru dumneata este un cuvant de marketing, de reclama! Cine e credincios nu are URA fata de alti natiuni, si nu vorbeste asa cum ati vorbit dvs. Dumneavoastra sunteti o RUSINE Romaniei, nu poporul roman!

Si inca ceva, dace are un patron ungur clubul pe care v-a invins si sunteti dusmani, nu inseamna ca toti ungurii sunt dusmani cu dumneavoastra!

axl09.05.2008 11:58

Steaua nu va fi retrogradata, stati linistiti. Pacat insa ca e degradata pe zi ce trece.

Recoba09.05.2008 12:06

@axl..Steaua a inceput sa fie degradata de prin 2001 ,cand un personaj cu burta p'afara alerga ca un nebun pe teren la premierea campioanei si tipa in gura mare ca asta e pohta ce a pohtito...si ca o sa trecem de grupele UCL...si la nici 2 luni matura kievul cu noi pe jos..si in Ghencea

.Ax3L.09.05.2008 12:07

ceea ce spune axl este adevarat dar cel mai rpobabil ne vor depuncta

unuspecial09.05.2008 14:20
ceea ce spune axl este adevarat dar cel mai rpobabil ne vor depuncta

Daca ne vor depuncta cu 9 puncte atunci isi vor manca unghiile tiganii ca s-au lasat batuti de UTA acasa si ca au luat bataie de la gloria Buzau respectiv u Cluj :yeahh: deci sper sa ne depuncteze sa moara inaripatele

MoWeed09.05.2008 14:35
deci sper sa ne depuncteze sa moara inaripatele

fara suparare dar asta este o frustrare asemanatoare cu cea a ciorilor....

JustBe09.05.2008 14:40

Decat retrogradare cum vor totzi umflatii mai bine sa ne depuncteze desi nici asa nu e bine.

fularsteaua2fular-campionii Europeii ;)

Marius_Mark09.05.2008 14:45

pt ei e 'o' miscare. o afacere. ca depuncteaza Steaua sau nu, care-i scofala?

nici vorba de retrogradare, campionatul s-a terminat. vorba lu' tata jean : mortu de la gropa nu se mai intoarce.

pe noi ne intereseaza sa vedem fotbalisti ce lupta sa cistige meciul,,

«1234»