daca Steaua ar retrograda corect, nu cred ca si-ar pierde decat suporterii de vreme buna. atunci poate l-ar pierde si pe ciobanul ce s-a instalat in fruntea acestui club de fotbal. dar nu e sigur ca l-ar pierde.
sper ca din toate astea, Becali sa invete macar acum ca e bine sa taca dracului din gura aia spurcata.
Asa:
- nu mai e pasibil de amenzi, suspendari, depunctari, retrogradari
- ziaristii astia de rahat nu vor mai avea din ce sa traiasca si vor ajunge sa manance de pe jos, ca aia merita
- antrenorii, jucatorii, si toti cei din jurul echipei, isi pot vedea de treaba lor, adica de fotbal
SPER SA II DEA PRIN CAP SA ISI ANGAJEZE UN PURTATOR DE CUVANT, IAR EL SA STEA PE MARGINE SI SA PRIVEASCA!
daca DNA-ul nu il sperie, pentru ca e o lucratura ieftina toata tevatura asta, sper sa il sperie faptul ca si-a pus in cap TOATE echipele din tara. pai acum inteleg si daca aflu ca, doar pentru a se bucura ca nu ia Steaua campionatul, toate echipele ligii I s-au lasat batute de CFR Cluj! inclin sa cred ca pe paskany nu l-a costat nici un ban, dar nici unban, ca cfrul sa bata asa cum a facut-o pe Dinamo si pe rapid in retur. blaturi mai evidente nu puteau exista. acum cred ca au fost meciuri daruite gratis! gratis!