Din cate cred ca ati vazut si din cate cred ca ati auzit Totzi Vor Ca Steaua sa fie Retrogradata ce parere aveti despre asta?? Cum vi se pare aceasta mare prostie ....Pe care Din cauza lui Becali o putem considera chiar o problema.
Din cate cred ca ati vazut si din cate cred ca ati auzit Totzi Vor Ca Steaua sa fie Retrogradata ce parere aveti despre asta?? Cum vi se pare aceasta mare prostie ....Pe care Din cauza lui Becali o putem considera chiar o problema.
E o problema foarte grav.Nu stiu ce este in capul lui Becali.pune echipa in pericol.Mie una mi se pare o prostie ca sa Retrogradeze Steaua.Sper sa nu se intample nimik si nici sa nu piarda locul 2.Cica si asta e posibil.Doamne ajuta!!!Trebuie sa fim alaturi de ei.
Problema sta astfel. Din punctul meu de vedere sa fim retrogradati doar daca exista probe concrete. In ce consta aceste probe ? Sa luam exemplul din Italia , cand Juve a fost retrogradata pentru ca au cumparat arbitri. In conditiile in care s-au dat bani sa se joace corect , consider ca acele echipe care nu si-au aparat sansa corect sa fie retrogradate .
@ metzzz
Asta ar insemna desfiintarea Ligii I. :biggrin:
poate de asta avem nevoie. Ca , de ceva ani incoace avem numai ingerasi , geamantane si alte combinatii !
Asa facem o rocada ![]()
Poate doar asa o sa se insanatoseasca si fotbalul nostru.
Total de acord dacã știu cã e singura cale 100 % sigurã pentru plecarea jijidiotului.
daca asta ar fi pretul pe care trebuie sa-l platim ca sa ne scapam de GG, eu as plati cu placere.
daca lucrul asta l-ar face pe cioban sa plece m-as chinui un an sa ma trezesc mai matinal
huh....nu se poate:|
oana.. poate esti suportera doar de rezultat ![]()
Tare curios cati ati mai posta pe forumul unei echipe de divizia b ....
si dak ar fi in divizia b..ce?
tot Steaua este....si o sa o iubim si aja ![]()
atunci s-ar vedea cati fani adevarati are Steaua , si crede-ma ca si in divizia B am face mai multi spectatori decat orice echipa din A
Nu poate fi retrogradata nici daca se dovedeste ca banii erau pentru U Cluj. Sanctiunea maxima e de 9 puncte....
Totusi daca ar insemna plecarea ciobanului nu stiu daca ar fi chiar un lucru rau...
@Mo, daca se vrea retrogradarea... crede-ma ca se gaseste ceva pe la vreo comisie si ne retrogradeaza!
@bodanelu
Tare am impresia ca e un foc de paie si se va termina fara nici o sanctiune sportiva sau penala
@bodanelu
Tare am impresia ca e un foc de paie si se va termina fara nici o sanctiune sportiva sau penala
pai in ce tara se afla Steaua...
Bai baieti, ce e cu voi?
Cum adica sa zicem ca am accepta. In primul rand ca ar fi un ABUZ NEMAINTALNIT.
Apoi ar iesi revolutie! Cum sa fie retrogradata cea mai mare si cea mai iubita echipa a tarii. Nici macar sa nu indrazneasca sa ne depuncteze.
Nu in ultimul rand s-ar alege praful de fotbalul romanesc. Ce ar insemna un campionat fara Steaua???
Hai sa terminam cu prostiile. Nu se va intampla absolut nimic!
Daca ne retrogradeaza bazat pe mizilicurile astea de "probe" inseamna ca jijel,in prostia sa nativa,a suparat pe cineva sus-pus si l-a suparat rau de tot. Retrogradarea unei echipe,e un lucru grav de tot,si inainte sa se faca asa ceva trebuie dovezi nene,si dovezi solide,juventus a fost retrogradata dupa ce s-a aflat ca moggi a aranjat meciuri in Italia,in campionat si cupa,si chiar si in Europa,tragand dupa el arbitri si cativa oameni din conducerea unor cluburi din Italia.
La noi l-au gasit pe papagalul de Becali ca sa-l dea exemplu. ca sa se incadreze la deja faimosul verdict dare de mita, am inteles ca jucatorii de la u Cluj trebuiau sa intre la categoria de "functionari" sau asa ceva. Plus ca ciobanul poate intr-adevar sa zica ca a dat banii ca oferta de recompensa publica cum tot grohaie pe la TV si gata. Ceea ce mi se pare intr-adevar pervers e faptul ca balena Iancu a intrat azi la sport.ro si a zis ca cica aia acu; modifica regulamentul ca sa poata sa o retrogradeze pe Steaua. Daca e adevarat eu zik sa luam Steaua si sa o mutam naibii in Spania sau Italia pentru ca jegurile astea nu ne merita in Liga asta mizera.
Din nou vad ca deontologii din presa si-au dat in petec. Nimeni nu a discutat principiul pe care sta acest caz,si anume ca fecali a dat bani ca aia sa joace CORECT,nu sa se dea la o parte. Nu sunt de acord cu banii astia aruncati de fecali pe la alte echipe,insa acum chiar ca a facut-o de oaie. Trebuie ca regulamentul FRF sa fie mai clar si sa spuna clar ca orice motivare,prin interpusi(ca aia nu aveau functie oficiala la club,desi acolo era teia Sponte si ala e vicepresedinte parca) sau altfel va fi depunctata. De asemenea trebuie sa fie depunctate echipele care fac non-combaturi(stiti celebrele exemple din acest an) si sa vedeti cum o sa se termine sezonul viitor cu echipa de pe primul loc avand maxim 15 puncte. La fel ar trebui depunctate declaratiile belicoase ale javrelor de patroni,sa mai stea naibii in umbra. Fotbalul nostru ar trebui sa se dispute macar 90% pe teren si starurile sa fie fotbalistii si antrenorii,nu patroni si diferiti nefericiti de pe la comisii,FRF si LPF.
Concluzia ar fi urmatorea:
-Becali e un jeg pentru ca motiveaza adversarii rivalelor in loc sa-si vada de echipa sa. Nu-mi pasa daca altii fac asta, daca el investea in niste oameni profesionisti care sa se ocupe de Steaua acum eram peste fauna din Liga1,luam titlul(poate si cupa) si mergeam direct in CL,CL adus de noi in Romania.
-Borcea,Badea,Copos,rada,Iancu,porumb-boy si alte mizerii d-astea sunt in aceeasi oala cu fecali desi se dau ingerasi. Astazi am vazut timp de un sfert de ora un spectacol jenant al lui Iancu care motiva de ce ar trebui retrogradata Steaua. Mama,atata frustrare nu am vazut in viata mea si tot asta-seara am auzit cea mai mare prostie auzita vreodata in fotbal, si la ce patron avem credeti-ma ca am auzit destule.
Asta e prostia de care vorbesc: Iancu a zis ca daca se dovedeste ca s-a dat mita de catre Becali la meciul u Cluj-CFR atunci inseamna ca automat toate "glumele" de dinainte ale lui Becali sunt adevarate,sunt fapte penale si d-aia Steaua trebuie retrogradata. Si ce e mai grav e ca popandaii aia din studio nu spunea nimic. Faza asta e ca si cum ai fi acuzat de hotie,se dovedeste ca ai furat dar apoi esti condamnat pentru omor pentru ca te acuzase cineva inainte,si daca esti hot inseamna automat ca esti si ucigas. Cea mai tare logica pe care am auzit-o in viata mea.
Iancule,sterge-te la gura ca ti-a ramas ceva in coltul gurii de cand ai fost la parnaie,du-te frumos la culcare si viseaza la acel 1-8 frustratule. Si aceleasi urari de bine pentru toti frustratii care latra catre noi,stiti vorba aia,cainii latra, ursul merge.
Vorbind la modul cel mai serios,daca Steaua va fi retrogradata vreodata ar trebui sa se intample asa datorita unor fapte grave,aranjamente cu arbitrii,blaturi chestii d-astea. Chestia asta de la Cluj intra la depunctare,conform regulamentului,nu la retrogradare,asa ca lingeti-va pe bot sacalilor.
Daca vom pati vreodata asa ceva,va fi datorita "minunatului" nostru conducator care n-are habar sa-si conduca echipa si il invoca pe Dumnezeu,arunca cu ingerasi si bomboane in dreapta doar doar sa se incurce adversarii si are apoi impresia ca e mare si tare dar e de fapt chior in tara orbilor.
Inchei cu un strigat ce ar trebui sa revina in Ghencea: CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
ma doare in cot ce vor "toti"!
nu imi pasa ce cred toti frustratii.
in cel mai rau caz vom fi depunctati
sa fie retrogradati aia care fac blaturi, nu cei care dau bani ca sa joace!
ba voi sunteti retardati? pt ce retrogradata Steaua? unde s-a mai intamplat sa retrogradezi o echipa pt asa ceva? Juventus a fost retrograda dupa ce au fost ascultati si s-a dovedit 2 ani de blaturi cu arbitri in campionat si Liga Campionilor, AC Milan Lazio au fost si ele implicate in scandalul blaturilor dar au fost doar DEPUNCTETE DESI AU FACUT BLATURI !!!!! si noi sa retrogram pt ca am dat bani sa se joace corect??????????????????
scrie in cacatu ala de prosport :
UEFA vrea retrogradarea? - Scenariul ar putea prinde contur în virtutea bunelor relații dintre șefii UEFA și CFR, care se pare cã au început deja sã punã presiune, însã este greu de crezut cã se va realiza. ?Nu știu dacã se pune problema ca Steaua sã fie retrogradatã!?, a opinat Mircea Sandu.
relatii bune intre UEFA si CFR? de unde pana unde ? au jucat ei acolo pana acum? poate relatii bune intre Paskany si baietii veseli de la Budapesta care conduc clubul si UEFA .... mai mult ca mine nu l-a injurat nimeni pe cioban pe acest forum dar asta e adevarul din pacate, e un mare scenariu pus la cale de paskany si altii de aceeasi etnie cu el.....
Matteo,aici sunt 2 adevaruri: ca ciobanul nu trebuia sa dea bani pentru ca din acest an e impotriva regulamentului si ca chefereii au speculat prostia sa si i-au aranjat impreuna cu autoritatile conduse de basel(bun prieten cu paszkany) un fel de flagrant ca sa speculeze la maxim situatia si sa puna DNA intr-o lumina buna. Cel mai bine a spus-o mitica de la Liga,cel atat de versat in jegul ligii 1,si anume ca oricum o dadeai chefere lua titlul,daca faceau egal cu u,se baga povestea asta,se incadra la depunctare si oricum titlul ne era luat. Simplu.
Dar nimic nu s-ar fi intamplat daca Becali statea in banca lui si nu dadea bani in acest campionat pentru indirecte,mai ales ca stia ca din acest an se depuncteaza pentru asa ceva. Ia ganditi-va la scenariul asta: sa spunem ca Rapid era la vreo 5 pc de noi, Becali facea prostia asta cu banii,ungurii luat titlul si ii lua si locul 2 atat de mult iubit de gibon,trimitand pe Rapid in turul 3 preliminar.
Becali trebuie sa recunoasca ca altii sunt mai influenti decat el in acest moment in prima Liga(sper ca stiti ce grup puternic e in spatele chefere,muresan si paszkany sunt de forma),dovada fiind aceasta faza cu DNA, delegarea lui Tudor la meciul cu dinamu ca sa-si ispaseasca pacatele si suspendarile in premiera ale 2 jucatori,premiera pentru ca suntem prima echipa din istoria ligii 1 care a avut un jucator suspendat dupa declaratii si unul pentru ca a incercat sa desparta o bataie.
Daca i-ar da D-zeu mintea cea din urma,Becali ar lua acesti bani de la indirecte si i-ar baga in niste jucatori si preferabil si intr-un antrenor care si-a dovedit valoarea nu unul care trebuie sa mai confirme cum e Lacatus.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
in spatele CFR-ului sunt 2 unguri multimiliardari in euro, daca vreti va zic si numele lor dar nu cred ca ati auzit de ei....
tu ai dreptate in ceea ce spui dar dupa lege si regulament si in mod normal nici nu se pune in discutia retrogradarea Stelei.... doar daca s-ar face un abuz incredibil din partea celor de la UEFA datorita celor 2 unguri ....dar din cate stiu ei n-au puterea sa judece sau sa sugereze decizii in campionatul intern al altor tari....
Daca vom fi retrogradati (desi slabe sanse si ar fii o tragedie dupa parerea mea) ciobanu tot v-a ramane! Poate daca il vor gasii vinovat (desii ma insel ca ar avea cu ce) atunci ii vor da 12 ani de parnaie si vom scapa de el,dar v-a prelua giovanni clubul in frunte cu frasu si cu virgil si v-a face harcea parcea cum a facut si la Dinamo. Asa ca , multi dintre voi sunteti inconstienti cand spuneti ca ati platii acest pret doar ca sa scapam de cioban , ar fi o tragedie daca am retrograda , sa nu zic ca vom fi bataia de joc al rivalilor iar toti jucatorii vor pleca. Dar sa ramanem la "daca". Oricum in urmatoarele 2-3 saptamani v-a fi circ la teve.
Si apropo sa stimulezi financiar pe cineva sa joace corect inseamna mita? Daca da, atunci arestati toti medicii carora daca nu le bagi ceva in buzunar nu se uita la tine...
Arestati toti profesorii carora daca nu le bagi ceva in buzunar nu iti baga copilu' in seama...
Arestati toti functionarii publici carora daca nu le bagi ceva in buzunar nu iei un loc de parcare...
Hai sa fim seriosi! Pai sa aresteze si suporterii lui Dinamo ca au dat 3.500 de euro celui care a marcat gol impotriva Stelei... Aia nu e mita? ![]()
Se vede de la o posta ca toata faza a fost regizata pentru cazul in care Steaua iesea printr-o minune pe locul 1
nici in cele mai erotice vise ale lui Borcea , Copos, Iancu, muresan, Steaua nu va retrograda!!!!!!!!!!!