Doamne,cum pot unii spune ca meciul asta nu a fost blat, nu inteleg!!Ce dreq o tot dati pe intoxicari de presa,ca cine a fost pe stadion si mai stie si ceva fotbal(sa joace ma refer, si in nici un caz ca aia de suteza de la mijlocul terenului si reusesc sa plece cu coada intre picioare
) ) a vazut destul de clar cum sta treaba!! ![]()
Nu ca nu am fi putut sa-i batem si fara astfel de treburi,dar saracii pameni de la Buzau ce curaj sa mai aiba sa dea gol,sau sa faca ceva impotriva Stelei cand stiau ce puteau pati(cazul Bunica)!!
In rest,ce pot sa zic,mai bine ca nu am luat campionatul ,ca ne bucuram o saptamana si dupa aia daca stateam si ne gandeam ce s-a intamplat pe parcurs nu prea ne-am fi mandrit ca in alte dati!!Si ce,iar vroiati sa-l vedeti pe fecali cum isi smulge firele de par de pe piept si se lauda ca a castigat el campionatul, nu Steaua,ci e(atotprostul)l!!Mai bine lipsa!!
Sper sa puna Lacatus piciorul in prag si sa i se faca achizitiile de care are nevoie, nu sa i le impuna taranu'!!In rest,toate bune,noi sa fim sanatosi si un sincer Cu Steaua pana la moarte!!