Articolul este la obiect, poate unele interpretari mai putin fericite. Dar responsabilii pentru ratarea acestui sezon sunt intr-adevar Becali si Lacatus, in aceasta ordine! Da, ratare, pentru ca Steaua este o echipa pentru locul 1, probabil nu ma pot contrazice multi!
@The radical: Ai ratat un singur aspect, anume presiunea fara precedent pe care a exercitat-o presa impotriva Stelei in acest campionat. Cu efecte directe si indirecte. Permanent au fost provocari venite de la Stucan, Cartianu, Geambasu, Tolontan, Buzarin, Decebal Radulescu, si multi alti pigmei cu nume de ziaristi care au vizat montarea psihologica a adversarilor Stelei, inhibarea arbitrilor, influentarea comisiilor federale (vezi Golanski si Goian, cazuri recente) sau pur si simplu murdarirea Stelei prin permanente acuze de blat, aproape la orice meci. Mi-aduc aminte de Tolontan inainte de meciul contra Timisoarei cand il suspecta pana si pe Iancu de blat cu Steaua. La fel au suspectat meciul cu Dinamo , si tot asa.
E clar ca Becali e principalul vinovat in aceasta coalitie anti-Steaua, dar din pacate nu vom scapa niciodata de acest blestem pana la iesirea din scena a ciobanului!
Ma consolez cu retrogradarea Buzaului! Nu am nevoie de echipe satelit (asa se lauda Becali, cel putin) sau care sa dea apa la moara detractorilor Stelei. Si pe nedrept, sa ne amintim egalul de la Buzau. Pana si atunci s-a spus ca a fost un blat esuat. Ei bine, mai bine sa se duca in B, desi poate nevinovati!
Iar eu nu il uit pe Lacatus, care a gresit mai ales prin incapatanarea a juca fricos de multe ori, continuator al stilului Oli cu 2 inchizatori ( de unde sa vina constructia, fazele de atac, de la Ovidiu si Lovin?) , incapatanarea (supunere fata de Becali?) de a tine pe banca singurul transfer reusit (Dayro) din iarna (cu exceptia Zapata) , titularizarea obsesiva a lui Pepe ,Mendoza si Nicolita (indiferent de prestatiile acestora) , si mai ales modul in care a pregatit sau nu a pregatit meciul cu Dinamo!
Domnilor, nu va suparati, dar Steaua nu avea voie sa inceapa acel meci de pe Dinamo fara rautate si motivatie de campioni. Atitudinea in teren este transmisa de antrenor, nu de altcineva.
Atentie, nu il vreau mazilit pe Lacatus, dar asta nu ma face sa nu-i vad limitele in antrenorat. Si va scrie unul care l-a vazut si idolatrizat in direct pe Lacatus in meciurile din 86 si dupa!