FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Locul doi este si va fi pentru noi

«1234»
glow07.05.2008 08:25
@ THE RADICAL

Corect. Puteau fi pierdute, dar nu au fost. Baietii au tratat cu seriozitate meciul, au strans din buci si ei ca si noi, si au castigat. In Templu insa a fost o lipsa de concentrare crasa. Puteam sa- batem detasat, ne-am jucat cu ei cel putin in prima repriza si am cazut in plasa.

Sigur ca toata lumea intelege ca felul in care echipa se exprima e responsabilitatea antrenorului, dar atunci cand nimeni nu-i sufla-n ciorba.

In concluzie vina jocului si a rezutatului ii apartine lui Lacatus in solidar cu Gigi. Vina cea mare a lui Lacatus e ca ii permite lui Gigi sa se bage mai mult decat trebuie peste el. Totusi sa recunoastem ca la reluare campionatului cei mai multi nu credeau ca vom recupera si depasi diferenta de puncte care ne separa de CFR. Si cu toate acestea Lacatus si jucatorii lui au reusit. E meritul lor si e deosebit. Si daca au gresit putin pe final, sa ne amintim ca numai cine nu munceste nu greseste. Asa incat in loc sa ii criticam pentru pierderea sansei pe care au scapat-o printre degete, mai bine i-am felicita pentru ceea ce au realizat.

CORECT !

Diseara trebuie sa felicitam echipa si pe Lacatus !

fularsteaua2

mikutu07.05.2008 08:38

radicalule, cand vorbesti despre Lacatus,trerbuie sa te stergi frumos la gura , sa-ti aranjezi tinuta si sa iei pozitia de drepti! totusi ,pana una alta este capitan (cel putin) in Armata romana.!!! asta ca sa nu mai zic ca ar trebui sa ceri permisiunea....sa deschizi gura in fata lui. RUSINE!!!!!!!!!!

LARI07.05.2008 08:52

@Virgil

@DanStan

Nu vreau sa transform acest topic intr-un despre Protasov, dar nu pot sa nu ma intreb: nu e una dintre regulile de baza ale antrenoratului ca TREBUIE sa faci o echipa TINAND CONT de marfa clientului? Evident ca asta a facut Protasov.

Si ma intreb cum de avem 6 (!!!) fotbalisti de acelasi profil si ii folosim pe posturile cu care nu sunt obisnuiti?

Eu am convingerea ca Lacatus nu le-a zis in niciun caz jucatorilor inaintea meciului cu Dinamo: "Felicitari, ati castigat titlul! Dupa meciul asta, mergem sa bem, sunati-va nevestele!" Cred asta pentru ca atat Zapata cat si Pepe Moreno au declarat de cateva ori ca Lacatus cere de la ei, atat la antrenamente, cat si la meciuri, determinare maxima. Daca o spunea un roman, mai ziceam ca se da in barci. Asa...

De asta am si spus ca THE RADICAL a avut dreptate 100% ca Becali si-a batut joc de meciul cu Dinamo, inducand o stare de lejeritate jucatorilor. Dar nu pot sa inteleg nici atitudinea unor jucatori precum Banel, Dica, Mendoza, Lovin (care au pierdut aproape toate mingile care au trecut pe la ei) sau Ov. Petre, care a pasat de vreo 3 ori la adversar cand noi aveam vreo 4 oameni la 30-40 de metri de poarta adversa...

In concluzie: are si Lacatus goangele lui, nu e un mare antrenor (inca), dar atunci cand joci cu o echipa buna si care iti stie pe de rost jocul ai 5 oameni in minus pe teren, ce tehnician poate sa paraseasca terenul sub scut?

FORZA Steaua!

joitaru07.05.2008 08:58

"P.S. Cei care cred ca-l voi uita pe Lacatus se insala. Dar si aici il pot invinovati tot pe patron pantru ca a cedat prostimii, inscaunand un antrenor mai degraba obisnuit cu Liga doua decat cu lupta pentru titlu . Cu toate ca ,repet, nu i s-a asigurat nici un spate la aceasta partida, cu lotul si cu motivatia avuta de echipa , Marius ar trebui sa intre in pamant de rusine ca l-a batut un bubos, mantaua de vreme rea in Groapa neputintei in 2008. Astept maine o demisia de onoare , desi aceasta virtute ti-o pierzi in timp daca accepti sa fi carpa unui derbedeu !

The Radical"

TU AR TREBUI SA INTRI CU CAPU IN PAMANT CA VORBESTI ASA DE Lacatus.

CHIAR TOTI CREDETI CA IL PUTETI CRITICA ORICAND, SI ORICUM PE Lacatus.

OK POATE NU AU IESIT TOATE CUM AM VRUT NOI, DAR ASTA ESTE, MAI PATIM SI DIN ASTEA. DAR PANA LA AL FACE "CARPA" LUI Becali, E CALE LUNGA, SI PUTINA NESIMTIRE. CRITICA-L, DAR NU ASA.

FRUSTRARE EXISTA IN TOTI PENTRU CE S-A INTAMPLAT DUMINICA SEARA.

IN LOCUL TAU BAI RADICALULE, NU AS M AI SCRIE PE ACEST SITE, DUTE LA GSP, SAU PROSPORT, TE INTEGREZI BINE.

PUNCT

glow07.05.2008 09:02
"P.S. Cei care cred ca-l voi uita pe Lacatus se insala. Dar si aici il pot invinovati tot pe patron pantru ca a cedat prostimii, inscaunand un antrenor mai degraba obisnuit cu Liga doua decat cu lupta pentru titlu . Cu toate ca ,repet, nu i s-a asigurat nici un spate la aceasta partida, cu lotul si cu motivatia avuta de echipa , Marius ar trebui sa intre in pamant de rusine ca l-a batut un bubos, mantaua de vreme rea in Groapa neputintei in 2008. Astept maine o demisia de onoare , desi aceasta virtute ti-o pierzi in timp daca accepti sa fi carpa unui derbedeu !

The Radical"

OK POATE NU AU IESIT TOATE CUM AM VRUT NOI, DAR ASTA ESTE, MAI PATIM SI DIN ASTEA. DAR PANA LA AL FACE "CARPA" LUI Becali, E CALE LUNGA, SI PUTINA NESIMTIRE. CRITICA-L, DAR NU ASA.

IN LOCUL TAU BAI RADICALULE, NU AS M AI SCRIE PE ACEST SITE, DUTE LA GSP, SAU PROSPORT, TE INTEGREZI BINE.

PUNCT

subscriu total

RESPECTATI-l pe Lacatus !!! :steagcruce:

Virgil07.05.2008 09:14

@ Joitaru

Nu ai dreptul sa ceri cuiva sa nu mai scrie pe acest site. Fiecare are dreptul la o opinie si THE RADICAL tocmai a spus ce crede. Unii sunt de acord cu el. Altii nu. Unii in anumite privinte, altii in altele.

In ceea ce il priveste pe Lacatus, el nu poate fi scutit de critica. Oricine detine o functie de raspundere, trebuie sa raspunda pentru rezultatele sale si poate fi supus criticilor sau laudat. Suntem un forum democratic si - repet - fiecare are dreptul la opinia sa.

Sigur ca nimeni nu poate uita activitatea deosebita ca jucator a lui Lacatus, dar atunci cand ceva nu merge e musai sa critici, sa te intrebi de ce nu merge.

predatorpulse707.05.2008 09:15

Scriam in topicul despre mentalitate despre raul pe care l-a facut Becali cu sau fara vointa sa in ceea ce priveste concurenta pentru un post de titular si sunt de parere ca o mare problema,in afara stabilirii unei echipe omogene, este imixtiunea lui Becali la echipa.

Nu mai exista scut intre el si echipa. Inainte era MM Stoica,insa acum nu-i vad pe Lacatus si Adi Ilie capabili sa-i trezeasca pe jucatori ca sa nu puna botul la vrajelile ciobanului. Inaintea meciului cu dinamu, Lacatus trebuia sa ii ia deoparte si sa le spuna ca arbitrajul va fi impotriva noastra,ca se va intra la rupere si ca trebuie sa manance pamantul ca sa plece neinvinsi. Ce atitudine au avut majoritatea jucatorilor nostri am vazut cu totii asa ca nu merg mai departe.

Trebuie ca obiectivele sa fie din nou titlul si Cupa Romaniei,nu locul de CL,altfel ne vom pacali in continuare. E bine ca am facut rost de o extrema buna(szekely) si de Bogdan Stancu. Daca as fi sa ma despart de cineva,m-as desparti de pepe,care nu a jucat mai bine decat o facea Victoras si de habib,care se pare ca nu primeste destule sanse. In schimb,Dayro e de pastrat si mendoza mai poate juca un an la noi pentru ca cred ca a dat vreo 10 pase de gol si 1 gol.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Tudor_BOSS07.05.2008 09:16

La inceputul returului sperai locul 2? Cred ca articolul tau este mult prea dur.Eu inca mai cred in Tilul 24,cred intr-un egal la Cluj.Sincer sa-ti spun ma cam indoiesc de stelismul tau si echipa Steaua nu are nevoie de sustinatori ca tine. :steagcruce:

Marius07.05.2008 09:18
DAR PANA LA AL FACE "CARPA" LUI Becali, E CALE LUNGA, SI PUTINA NESIMTIRE. CRITICA-L, DAR NU ASA.

@ Virgil

Acum ai inteles la ce s-a referit joitaru?

Tudor_BOSS07.05.2008 09:19

The Radical"

PUNCT

Ai dreptate Joitaru,toti au inceput sa dea in Laca,toti sunt antrenori!

Auzi ba Radicalule daca tu astepti"demisia de onoare"eu astept sa nu mai te vad pe situl asta,hai pa!

kaymack07.05.2008 09:34

"Locul doi, este si va fi pentru noi " POATE PT TINE...PT NOI E DOAR LOCUL 1 SI SPER SA CASTIGAM SI SA ITI DAI SEAMA CE INSEAMNA Steaua CACI EU CRED ca NU STII!!! STELIST PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA! CU Steaua SI LA BN SI LA RAU!!!! SPER PANA SE TERMINA SPERANTA!!!!

robespierre07.05.2008 09:55

un articol de .....asa ca nuca-n perete.....vai de capul nostru....LOCUL 2 poate e pentru tine deoarece pt mine si multi altii va fi mereu locul 1. Din pacate nu putem castiga noi titlul in fiecare an, nici real sau Manchester nu reusesc asta, nici macar Chelsea cu toti banii lui abramovich nu ia titlul an de an. Intr-adevar doare al dracu de mult sa pierzi titlul din cauza marii rivale dar pe mine personal ma motiveaza mai mult pentru anul urmator. Iar in Europa DIN NOU VOM EXISTA DOAR NOI.

w3bmaster07.05.2008 10:38

Eu nus ce aveti cu Laca atat :(

Alti le fac statuie noi ii scuipam asa is romanii :(

In rest mor cand aud ca ce rost are cupa las ca e bun si 2 eu stiu doar sa inving sa pierd mie asa de greu :(

Forza Steaua

DT07.05.2008 11:28

nu sunt deloc de acord cu acest articol! ma dezic total unei astfel de gandiri anti-Lacatus! respect Lacatus, sper sa ramai printre noi mult timp de acum inainte. mai are de invatat intr-adevar, iar rusine ii este si singur, nu trebuie sa ii atragi tu atentia pentru asta. singurul trup si suflet ros-albastru din Ghencea in momentul asta, iar tu te .... pe el. rusine sa iti fie tie!

fedora07.05.2008 11:33

Eu sunt de acord cu autorul articolului.

Nu l-as pune niciodata pe Lacatus (si pe nimeni altcineva) inaintea Stelei.

dr.adrian907.05.2008 11:58

total de acord cu demisia lui Lacatus.

nu sunt de acord cu asa zisa tradare a lui Jiji. mai bine furati decat manjiti.

glow07.05.2008 12:08
total de acord cu demisia lui Lacatus.

nu sunt de acord cu asa zisa tradare a lui Jiji. mai bine furati decat manjiti.

chiar nu intelegeti nimik!

Performanta nu o poti avea dupa 15 meciuri !

Invatati sa aveti rabdare, nu va mai grabiti sa schimbati antrenorii !

Va dati seama de ce echipele de afar au rezultate (de exemplu cele din Anglia) au o constanta a antrenorilor, nu-i schimba cu una cu doa, asa ca ... incercati sa ganditi si altfel, daca vreti sau daca puteti

Bafta Steaua

Forza Lacatus fular-campionii:steagcruce:

DelPiero1007.05.2008 12:19

Este o rusine ca probabil vom fi din nou pe locul 2!Este a doua oara consecutiv!Dar important acum pentru fotbalistii Stelei este sa prinda UCL...locul 2 duce si el in preliminarii,nu? :rolleyes: Afara cu gibonul din Ghencea,indiferent de ce se v-a intampla azi...

P.S.Lacatus nu-i antrenor de Steaua!Chiar nu se vede?E simbolul nostru,asa va ramane mereu,dar asta nu inseamna ca trebuie sa inchidem ochii numai pentru acest lucru...

Only_for_Steaua07.05.2008 12:28

In rest mor cand aud ca ce rost are cupa las ca e bun si 2 eu stiu doar sa inving sa pierd mie asa de greu :(

Forza Steaua

...adevarat graiesti,prazarii il venereaza pe Oblemenco,javrele pe CH...,gunoierii pe VS...si noi cat inca il avem pe Laca' printre noi il injuram,il "sfatuim",il judecam...ii uitam prea repede performantele...o sa-l plangem cand n-o mai fi printre noi,dar degeaba...sper sa analizati mai bine ceea ce scoateti "gura"(tastatura) pana nu va fi prea tarziua...

....FORZZA Laca',FORZZA RAGAZZI,SEMPER SVPERIORES...

glow07.05.2008 12:34

Forza Steaua

...adevarat graiesti,prazarii il venereaza pe Oblemenco,javrele pe CH...,gunoierii pe VS...si noi cat inca il avem pe Laca' printre noi il injuram,il "sfatuim",il judecam...ii uitam prea repede performantele...o sa-l plangem cand n-o mai fi printre noi,dar degeaba...sper sa analizati mai bine ceea ce scoateti "gura"(tastatura) pana nu va fi prea tarziua...

....FORZZA Laca',FORZZA RAGAZZI,SEMPER SVPERIORES...

asa suntem noi romanii. Nu vedem valorile decat dupa ce se duc pe lumea cealalta, pana autnci aruncam cu noroi sau ii ignoram sai marginalizam sau chiar le luam din glorie, asa ca va rog mult nu-i luati gloria si nu-l mai patati pe Lacatus, fiindca el este si va fi pentru totdeauna cel mai devotat stelist din si al tuturor timpurilor.

Pretuiti-l !

Mihai Somanescu07.05.2008 12:46

@glow

Dar cate etape ai fi dispus sa inghiti un joc mizerabil si fara orizont al echipei tale inainte sa ceri demisia antrenorului? La fel ai fi spus si daca antrenor era Pedrazzini sau Zenga? Nu cred.

Ma amuza astfel de argumente, mai ales ca ele demonstreaza ca Jiji si-a atins scopul: a inchis gura ignorantilor ca tine, care apoi o sa ne caute explicatii savante, de ce lui Lacatus ii trebuie 12222 etape sa ne arate ca e de Steaua, desi lui Zenga i s-a cerut demisia dupa 3 meciuri...

Bravo The Radical, felicitari pentru articol!

bodanelu07.05.2008 12:50

@Mihai, si atunci la fiecare 10 etape sa schimbam antrenorul ca nu avem idei de joc? cu un lot in care trebuie sa improvizezi? cine crezi tu ca accepta sa lucreze cu Jiji?

jocul nostru nu are idei de cand a venit Oli.

glow07.05.2008 12:53
@glow

Dar cate etape ai fi dispus sa inghiti un joc mizerabil si fara orizont al echipei tale inainte sa ceri demisia antrenorului? La fel ai fi spus si daca antrenor era Pedrazzini sau Zenga? Nu cred.

Ma amuza astfel de argumente, mai ales ca ele demonstreaza ca Jiji si-a atins scopul: a inchis gura ignorantilor ca tine, care apoi o sa ne caute explicatii savante, de ce lui Lacatus ii trebuie 12222 etape sa ne arate ca e de Steaua, desi lui Zenga i s-a cerut demisia dupa 3 meciuri...

Bravo The Radical, felicitari pentru articol!

Cu totii vrem performanta, dar nu cred ca o putem avea daca schimbam antrenorii pe banda rulanta, iar Laca poate sa o obtina, totul e sa-l lasam sa-si faca treaba, altfel pleaca si el, vine altul dupa 10 etape il dam afara, maivine careva daca mai vine mai sat un pic dupa care ne uitam in clasament si vom fi pe la jumate, deci... lasati-l in pace pe Laca fular-campionii !!!

dr.adrian907.05.2008 12:55
@Mihai, si atunci la fiecare 10 etape sa schimbam antrenorul ca nu avem idei de joc? cu un lot in care trebuie sa improvizezi? cine crezi tu ca accepta sa lucreze cu Jiji?

jocul nostru nu are idei de cand a venit Oli.

ce idee de joc ai vazut tu in cele 20 de meciuri de cand sta Lacatus pe banca???

ultrash07.05.2008 12:56

locul 2 este pentru tine si nu inteleg de ce incerci sa diminuezi atat de mult jocul Stelei sau al chefereului. Cat de slab or fi jucat ei,cate blaturi or fi facut (Dinamo,rapid,Bistrita) cat ori fi tras fluierasii cu ei,nu cred ca au tinut`o asa din blat in blat...si nici Steaua nu datoreaza returul asta ciobanului! mai da`o dracu de treaba ca nu a furat Steaua intruna prin Becali,si nici CFR`u...Noi meritam titlul!!!

«1234»