@ THE RADICAL
Corect. Puteau fi pierdute, dar nu au fost. Baietii au tratat cu seriozitate meciul, au strans din buci si ei ca si noi, si au castigat. In Templu insa a fost o lipsa de concentrare crasa. Puteam sa- batem detasat, ne-am jucat cu ei cel putin in prima repriza si am cazut in plasa.
Sigur ca toata lumea intelege ca felul in care echipa se exprima e responsabilitatea antrenorului, dar atunci cand nimeni nu-i sufla-n ciorba.
In concluzie vina jocului si a rezutatului ii apartine lui Lacatus in solidar cu Gigi. Vina cea mare a lui Lacatus e ca ii permite lui Gigi sa se bage mai mult decat trebuie peste el. Totusi sa recunoastem ca la reluare campionatului cei mai multi nu credeau ca vom recupera si depasi diferenta de puncte care ne separa de CFR. Si cu toate acestea Lacatus si jucatorii lui au reusit. E meritul lor si e deosebit. Si daca au gresit putin pe final, sa ne amintim ca numai cine nu munceste nu greseste. Asa incat in loc sa ii criticam pentru pierderea sansei pe care au scapat-o printre degete, mai bine i-am felicita pentru ceea ce au realizat.
CORECT !
Diseara trebuie sa felicitam echipa si pe Lacatus !
![]()