Buzaul cam face non-combat dupa parerea mea.
Astea sunt meciurile *****... totusi, daca luam campionatul o sa ma bucur sincer, zgomotos si fara rusine.
Buzaul cam face non-combat dupa parerea mea.
Astea sunt meciurile *****... totusi, daca luam campionatul o sa ma bucur sincer, zgomotos si fara rusine.
!Daca aveam 2p in plus acum ne durea la pedala, eram campioni.
Alooo , ce ai fi vrut , ca gloria sa se dea la o parte in tur? ai aceeasi gandire ca Becali ![]()
@steaua_gloria
Nu, nu as fi vrut sa mimeze fotbalul, as fi vrut sa ii batem corect, dar nu asta e problema mea. Ci faptul ca toata lumea spune de buzau ca sunt "Steluta", cand ei ne-au incurcat tocmai pe noi (voit sau nu), si ca stelistii au ajuns sa isi doreasca sa piarda Steaua (!?) ca sa ramana Gloria Buzau in Liga I
prea linistiti sunt jucatori de la CFR.. curios ![]()
Inca 38 de minute.
3-0 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Neaga ! FORZA Steaua ! MEREU CAMPIONI,INTODEAUNA SUPERIORI ! Simt ca \"U\" v-a egala ! FORZA Steaua !
4-0 FORZA Steaua ! Macar daca nu luam campionatul facem show ! HAIDE \"U\", tu esti singura echipa adevarata a Clujului ! 7 Mai fericit tuturor ros-albastrilor ! La Cluj se va termina egal ! FORZA Steaua !
5-0 MERITAM TITLUL CU VARF SI INDESAT ! La multi ani Laca,Steaua,STELISTILOR ! IUBESC Steaua LA INFINIT ! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL Dayro ! FORZA Steaua, AM REDEVENIT ADEVARATII STELISTI VITEZISTI ! INTODEAUNA SUPERIORI ! ![]()
![]()
S-a terminat! Am batut Buzaul, da' suntem morali! A retrogradat buzaul, pentru ca dinamo2ceahlaul a facut niste blaturi!
Am pierdut si titlul! Asta e! Mai sunt 20 de minute, dar se stie! Bine ca le dadu arbitru penalty la aia, ca nu bateau pe U Cluj nici maine! rosu la U Cluj! Ce arbitri nemernici! Si U nici macar nu tragea la poarta!
Sperati degeaba! C'est fini!
prea linistiti sunt jucatori de la CFR.. curios![]()
pt ca stiu ca arbitrii sunt cu ei... FRF vrea 2 echipe in Liga si asta e..putem sa stam in cap si tot nu egaleaza U Cluj...
Mda CFR campioana :-<
( ![]()
![]()
Bravos Muchachos! Asta este Steaua! Pacat ca nu am luat titlul, dar macar s-a salvat Buzaul!
![]()
![]()
macar am demonstrat tuturor ca nu am ajutat "Steluta". Buzau ar fi retrogradat de nu era autogolul penibil al celor de la Seahlau
BRAVO Steaua ! Sunteti campioni in inimile noastre mereu si ne-ati dovedit inca odata ca asta este destinul nostru,DESTIN DE CAMPIONI ! La anul cu siguranta vom fi pt a 24- a oara CAMPIONI ! FORZA Steaua ! INTODEAUNA SUPERIORI ! MULTUMIM PT UN SHOW EXTRAORDINAR ! ![]()
![]()
mijlocasi in MM nu varfuri de mijlocasi avem nevoie nu de alde picior de lemn ce avem acuma , sa nu mature aia cu noi iar in cl
A iesit asa cum a vrut FRF...O echipa direct in Liga, adica aia care nu putea sa prinda Liga trecand prin tururi preliminare(vezi cazul Famagusta), si inca una care poate sa prinda(e cap de serie in turul 3 preliminar) adica Steaua... M**E FRF!!! M**E Lupescu, Samdu si Prunea !!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu ma oftic ca a luat campionatu ungurii, cat ma oftic ca merg direct in grupe pe spatele altor echipe
asta e...
p.s. s-a vazut si azi ca Dayro e jucator ![]()
ma baieti macar sa ne bucuram ca anul viitor vom avea 6 puncte asigurate, ca buzau nu mai da gol Stelei in urmatorii 20 ani! pacat, nu plangeti , fi-ti barbati, noi am luat titlul nu ungurii ceia jegoshi!!!
Victorie dubioasa a Stelei. Oricum nu mai conta, dar as fi vrut sa vad mai mult ardoare din parte Gloriei.
Oricum nu as fi vrut sa luam titlul asta. Nu-l meritam, la fel cum nu-l merita nici CFR.
Noi nu puteam sa luam titlul jucand impotriva unei echipe formata din CFR, Dinamo, Rapid si Bistrita.
astept un articol in legatura cu blatul de azi.
datorita acestui meci imi pare bine ca nam luat titlul.
@optarul
@Yoyoyoi
Va felicit pentru obiectivitate. Meciul de azi a fost un non-combat superb al Gloriei,insa daca azi se lua titlul 90% din stelisti nu mai spuneau nimic si dadeau scuza aia cum ca multe echipe s-au dat la o parte si din fata chefereului. Cei de la buzau faceau driblinguri in zona careului lor,nu puneau osul,jucau la misto iar la singura faza a lor n-au stiut cum sa faca sa o rateze. Cu totii am vazut asta doar ca putini au onestitatea sa iasa in fata si sa spuna acest lucru,asemenea practici(non-combatul adversarului,sateliti in prima Liga) sunt caracteristice faunei din Liga 1, nu Stelei. Va spun sincer ca daca as fi putut as fi retrogradat si buzau si ceahlau ca sa nu mai aiba Becali satelit in prima Liga.
Nimeni nu merita acest titlu,noi nu l-am meritat pentru ca majoritatea timpului am jucat foarte prost,am pierdut puncte cu niste glume de echipe(u Cluj,Pandurii,cu uta in tur,cu buzau,cu Iasi,Poli Timisoara) am castigat un meci din cauza unei brichete,si mai ales nu-l meritam pentru ca nu avem management competent(deja e al 2-lea an la rand fara trofee). chefere nu-l merita pentru ca au castigat vreo jumatate din punctele din tur cu arbitrii, in retur s-au rahatit pe ei cand am pus putina presiune, cateva echipe din tur s-au dat la o parte din fata lor(Rapid,pechinezii,gloria fiind doar ultimele cazuri),dar mai ales nu merita sa joace direct in Liga direct pentru ca sunt 0 in Europa.
Deja este o criza de joc la Steaua de 2 ani si vad ca avem o acuta lipsa de trofee in acesti 2 ani. Un al treilea an fara trofee m-ar duce cu gandul la perioada Piturca si chiar nu vreau sa repetam acea perioada neagra.
Off-topic: Din cauza programului am vazut portiuni din meci,dar un prieten mi-a zis ca cica la un moment dat se striga de bucurie si nu era bucurie cauzata de vreo egalare a lui u Cluj ci pentru ca Craiova batea Ceahlaul,astfel salvand buzaul. Repet,nu stiu daca e adevarata informatia,dar daca asa s-a intamplat,e rusinos. Ce treaba avem noi cu buzaul? Noi nu ne infratim cu nimeni,doar cu performanta. Chiar atata de becalizati sunt unii incat se bucura de salvarea "stelutei"?
In fine,sa speram ca vor mai veni cativa jucatori,ca vom lua titlul si cupa,dar mai ales sa nu mai iesim atat de repede din cursa de titlu,sa nu mai stam atat sa recuperam,cum am facut-o in ultimii 2 ani.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.