FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - Gloria Buzãu. Apãrați-vã onoarea!

«1234»
fcsteaua.ro06.05.2008 21:28

Steaua întâlnește Gloria Buzãu în ultima etapã a sezonului intern 2007-2008. Meciul se disputã pe stadionul Steaua, începând cu ora 17:00 și va fi transmis în direct de postul Antena 1.

Înaintea ultimei etape, roș-albaștrii ocupã poziția a doua a clasamentului, cu 72 de puncte, la un punct în spatele liderului CFR Cluj. Steaua are neapãrat nevoie de o victorie pentru a pãstra șanse la titlu, chiar dacã un alt rezultat decât victoria CFRului pe terenul concitadinei "U" este greu de anticipat.

De partea cealaltã, Gloria Buzãu are 37 de puncte și se aflã pe locul 14, ultimul care asigurã prezența în prima Ligã. Elevii lui ªtefan Stoica au nevoie de cel puțin un punct în Ghencea pentru a spera la rãmânerea în Liga I, dar depind și de rezultatul partidei de la Craiova, unde Universitatea întâlnește Ceahlãul Piatra Neamț.

Steliștii vin probabil cu încrederea serios zdruncinatã dupã înfrângerea suferitã duminicã seara în Derby și dupã ce șansele lor la titlu au rãmas mai degrabã teoretice. Marius Lãcãtuș nu va putea conta pe serviciile lui Emeghara, Petre Marin (accidentați), dar nici pe ale lui Goian, Golanski, Dicã (suspendați). Va reveni în lot Pleșan, care și-a ispãșit etapa de suspendare. Probabil Steaua va alinia urmãtorul 11:

Zapata - Nicolițã, Rãdoi, Ghionea, Neșu - Ovidiu Petre, Lovin (Pleșan) - Neaga, Dayro Moreno, Mendoza - Pepe Moreno.

În legãturã cu zvonurile din jurul acestei partide, conform cãrora Steaua ar putea sã ofere Buzãului puncte dacã rezultatul de la Cluj va deveni clar încã din prima reprizã, refuz sã cred cã jucãtorii noștri s-ar putea înjosi de o asemenea manierã. Mi-aduc aminte cã în ultima etapã a sezonului 2000-2001, Steaua a retrogradat Oțelul Galați cu un egal 1-1 pe terenul acesteia, deși era deja campioanã, iar la conducerea Stelei venise Mihai Stoica, proaspãt plecat de la Galați. Sper și cred cã Steaua își va apãra onoarea și blazonul și cã nici nu se pune problema unui alt deznodãmânt mâine searã decât victoria noastrã! Într-o zi de 7 Mai, în care gândul ne zboarã spre seara magicã de la Sevilla, Steaua nu poate, nu are voie sã se predea! Ar fi strigãtor la cer!

În caz contrar, sunt sigur cã suporterii Stelei vor gãsi calea sã protesteze chiar mâine, pe stadion.

Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!

Apãrați blazonul Stelei și onoarea voastrã de fotbaliști!

Ovidiu

dax4706.05.2008 21:45

Macar de data asta, marele antrenor Lacatus sa-l puna titular pe Dayro. Macar meciul asta. Si la sfarsitul meciului sa-si dea demisia.

Ne trebuie un Protasov ca sa stralucim iar. Ne trebuie un antrenor, nu o marioneta.

Joga Bonito06.05.2008 21:45

Ovidiu draga, nu mai pleca urechea dupa ineptiile ziaristilor...

Azi jucam pt titlul de campioana. Azi batem pe oricine in Ghencea.

Am fi retrogradat pe oricine sau am fi adus titlul oricarei echipe. Vorbim de Steaua Bucuresti, ce naiba...

LUPANU06.05.2008 21:58

campionatul e pierdut !! toata vina e a lui Gigi !! nu prindeau echipele atata rautate pe noi si noi daca aveam o echipa care merita sa ia campionatul anul acesta!! nu stateam la mana altora!! :)

Weed4All06.05.2008 22:05

:steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce:

Cu Steaua pana la moarte!!!

Multa bafta si curaj in meciul de azi!!!

Macar de data asta, marele antrenor Lacatus sa-l puna titular pe Dayro. Macar meciul asta. Si la sfarsitul meciului sa-si dea demisia.

Ne trebuie un Protasov ca sa stralucim iar. Ne trebuie un antrenor, nu o marioneta.

Wa caine ce esti: Numai la Dinamo si Rapid se schimba cate 30 antrenori pe sezon! Lasa omul sa isi faca treba!

greco06.05.2008 22:13

Ovidiu, MM a plâns la acel meci în care am retrogradat Galațiul... MM nu era la Steaua în 2001!

George Stan06.05.2008 22:24
Ovidiu, MM a plâns la acel meci în care am retrogradat Galațiul... MM nu era la Steaua în 2001!

MM era la Steaua atunci.

Dar lasa ca oricum a plans degeaba ca Otelul pana la urma n-a mai picat daca nu le incurc eu.

Daniellone06.05.2008 22:42

Meciul a fost in campionatul 2002/03, dealtfel. Mihai Stoica, impreuna cu Ghionea si Bostina venisera in acel sezon la Steaua. Mi-a parut foarte rau ca am retrogradat Galatiul atunci, mai ales ca nu a fost din cine stie ce simt al onoarei, ci ca sa-l salveze Gigi pe prietenul Seche de la Bacau...

stroe06.05.2008 22:57

daca stau bn sa ma gandesc noi am pierdut campionatul din cauza egalului de la buzau..

SteauaToronto06.05.2008 23:02
daca stau bn sa ma gandesc noi am pierdut campionatul din cauza egalului de la buzau..

Haide frate cu afirmatii din astea de gradinita. De unde ai tu garantia ca daca castigam la Buzau vom avea acelasi parcurs pe care l-am avut in retur.

Only_for_Steaua06.05.2008 23:05

..."la bine la rau,Steaua e,clubul meu,tot mereuu...",frate km bate vantul un pic potrivnic,gata Laca nu e antrenor,daca esti tu asa mare antrenor contacteaza-l pe El Ciobandante si poate iti da o sansa...

...FORZZA Steaua FORZZA RAGAZZI...

stroe06.05.2008 23:05

mie nu mi se pare un parcurs asa stralucit ....degaba am avut rezultate in retur daca in tur am lasat de dorit.

DanStan06.05.2008 23:22

Nu ca ar avea vreo importanta (ideea conteaza, nu amanuntele) dar acel meci Steaua - Otelul a avut loc in vara lui 2003 iar in urma celor 2 puncte pierdute Otelul a fost obligata sa joace in baraj cu o echipa clasata pe locul 2 in divizia B (FC Oradea).

O alta situatie in care Steaua si-a aparat blazonul a avut loc in 1994. In acel an Steaua a castigat titlul cu 13 puncte avans fata de echipa clasata pe locul 2, asta desi pe vremea aia se acordau doar doua puncte pentru o victorie. Ala a fost poate primul sezon in care presa a incercat sa se implice in lupta pentru titlu, in sensul ca Steaua a fost in mai multe cazuri acuzata mai mult sau mai putin volat de faptul ca a beneficiat de arbitraje favorabile si deci de 'ajutor' din partea federatiei.

In penultima etapa Steaua urma sa intalneasca pe teren propriu Sportul Studentesc, echipa considerata pe vremea aia ca fiind 'echipa federatiei'. Inaintea acestui meci Sportul ocupa penultimul loc, avea nevoie de puncte pentru a evita retrogradarea si se presupunea ca Steaua (matematic campioana) urma sa le permita obtinerea a cel putin un punct. Zvonurile erau alimentate si de faptul ca in meciul anterior al Stelei singurii jucatori ce primisera cartonase galbene erau doua piese-cheie ale echipei (Panduru si Galca) si acestia nu puteau juca impotriva Sportului din cauza cumulului de cartonase.

Am fost la meciul ala. Si am pastrat si cronica meciului aparuta in ziarele de a doua zi. In rezumat : Steaua a atacat non-stop, Sportul s-a aparat cu disperare ('autobaza era cunoscuta si pe vremea aia). Ratare Parvu - min 5. Ratare Prodan - min 10. Ratare Lacatus - min 16. 1-0 Parvu - min 26. 2-0 Iftodi - min 29. Sportul iese la atac, Steaua prefera contraatacul, 3-0 Iftodi - min 74, ratare cu poarta goala Lacatus - min 80, penalty pentru Steaua (ratat) - min 87, gol Sportul (3-1) - min 90. Ca un amanunt mentionez si faptul ca portar la Sportul era marele Razvan Lucescu iar antrenor nimeni altul decat Andone.

Desi a pierdut Sportul s-a salvat pana la urma de retrogradare pentru ca Politehnica Timisoara a pierdut meciul din ultima etapa impotriva rapidului chiar la Timisoara.

p.s : apropo de fratia poolisto-ghiulesteana : ultimele doua retrogradari ale Timisoarei s-au datorat unor infrangeri suferite in ultima etapa la Timisoara, adversara fiind 'marele lor aliat' rapid. Poate n-ar strica sa aplicam si noi tactica asta, sa-i retrogradam printr-o victorie chiar la Timisora. La cat de masochisti sunt poolistii nu m-as mira sa ne declare alianta vesnica dupa aia ...

st19raul06.05.2008 23:28

@"Mi-aduc aminte cã în ultima etapã a sezonului 2000-2001, Steaua a retrogradat Oțelul Galați cu un egal 1-1 pe terenul acesteia, deși era deja campioanã, iar la conducerea Stelei venise Mihai Stoica, proaspãt plecat de la Galați."

Poz Echipa M V E I GM GP Pct CA

11 FCM Bacau 30 10 8 12 31 31 38 -7

12 FC Arges Pitesti 30 11 5 14 37 41 38 -7

13 Otelul Galati 30 9 9 12 25 37 36 -9

14 Politehnica Timisoara 30 11 2 17 37 52 35 -10

15 Sportul Studentesc 30 9 4 17 44 55 31 -14

16 UT Arad 30 8 6 16 37 52 30 -15

28 Mai 2003 Sportul Studentesc 4 (0-2) 2 FC Arges Pitesti

28 Mai 2003 Otelul Galati 1 (1-0) 1 Steaua Bucuresti

28 Mai 2003 FC Brasov 0 (0-0) 1 FCM Bacau

PS: daca Otelul ar fi batut pe Steaua atunci ar fi cazut fcm bacau...echipa unui camarad de poker al lui Becali

oricum in urma fuziunii dintre petrolul si astra a ramas si galatiul in A :)

Matteo07.05.2008 01:24

daca ciobanu le zice sa se dea la o parte iese macel

laziochicago07.05.2008 03:11

Pleaca Radoi si i-ai si pe Lovin, Lacatosu, Banel si Dica cu tine.

Hai Buzaul, hai Urziceniul-singurele echipe de fotbal astazi. REstul, Steaua inclusa, numai cu norco ori arbitrii dar asa e cind nu ai antrenor, trebuie sa faci vreo smecherie sa traiesti si tu, nu? Man daca am fi avut vreun Halagian ceva, vreun Protasov ceva, vreunul care sa ne motiveze cumva...ce 4-0 le-am fi tras la javre...dar asa jucam ce stie Lacatus ca antrenor adica nimic...

STRUT07.05.2008 04:23

..........ASTA E ULTIMA SANSA DE A AJUNGE IN UCL HAIDETI BAIETI SA DAM CAT MAI MULTE MASSURI PE MESSENGER CU Steaua.....SI CINE STIE...POATE Dumnezeu NE VA AJUTA......... :notangel: HAIDETI SA SPERRAM LA LOCUL 1...................HAIDE Steaua..........................

DOAR O MINUNE VREM..............

:steagcruce:

......................................

STELIST PANA LA MOARTE......ORICE....SAR.....INTAMPLA..... fularsteaua2

the_ace07.05.2008 04:31

un singur jucator embelema avem si noi ....si in ala dati toti ....(poftim cultura).....va placea Olaroiu la toti....sa vina inapoi nu ? (mai tineti mine cand avenit prima oara la Steaua si a vandut meciul cu National fiindca era actionar) .....parca e din ce in ce mai plin de spurcati sau de ciori site-ul asta....ce sa intamplat cu iubim Steaua indiferent de rezultat, nu e mai normal sa iti incurajezi echipa chiar si cand nu merge? Dak ma gandesc mai bine mereu sa dat in antrenor (ciobanul nu are nici o vina in opinia voastra ca doar mai scapa cate o suta nu?) indiferent cine e acesta ,mai auzeam pe unii ca l-ar fi preferat pe pupa steag (din nou poftim cultura) ,din cate imi amintesc Laca a fost ofertat de Dinamo cand a venit in tara si i sa oferit de 2 ori salariul care il oferea Steaua(asta e pt aia care il fac dinamuist) ; nu va place Steaua tineti cu CFR ca doar ei sunt pe primul loc nu? si am rezolvat toate problemele asa scapam si de samantari si nici postari incompetente nu vor mai fi pe site. Acum comentati la ce nu va convine ca oricum nu va raspund.....cateodata cand vad asa ceva imi e prea scarba sa mai postez...NOi MEREU TE VOM IUBI PT TINE VOM MURI ALE ALE Steaua ALE

Living_Dead_Stripper07.05.2008 04:48

Daca apare iar Nicolita titular sau introdus in timpul jocului, sa dea Dumnezeu un egal la Cluj si un egal in Ghencea ! M-am saturat de panarama asta ! De cate ori va mai juca pentru Steaua eu voi tine cu echipa adversa (in afara de dinamu' sau rapid din motive de igiena)...

Daca nici acum nu se trece la deparazitare, nu meritam nici campionat, nici ,,sampion lig'' ,meritam Intertoto. Acolo e locul astora ca Nicolita sau Lovin !

morosanu'07.05.2008 05:58

ma uitam ieri putin pe sport.ro si ma amuzam cum disperatii aia se chinuiau sa impace 2 lideri de galerie(CFR-wc si u)... DOAMNE ce tampiti... intre aia e o ura ca intre noi si linge-****... parerea mea e ca la meciul nostru se va astepta deznodamantul pana spre final,stiind in permanenta rezultatele de la Cluj si Craiova si daca va fi nevoie nebunul va ordona predarea. sper din tot sufletul sa incurce u pe CFR-wc si nu neaparat pt titlu cat pentru toti frustratii din tara asta,in frunte cu presarii-gaozarii. astazi la 19 santem campioni,ferice de cei din Bucuresti care vor participa la bucuria de la universitate iar restul vom sarbatori in orasele noastre! baia mare,pregateste-te! DOAMNE-AJUTA!

MoWeed07.05.2008 07:36

Noi suntem Steaua, nu ne pretam la asemenea mizerii. Sper sa bata pe Buzau cu un scor cat mai mare, mai ales azi pe 7 mai

suportera_nr.107.05.2008 07:47
Daca apare iar Nicolita titular sau introdus in timpul jocului, sa dea Dumnezeu un egal la Cluj si un egal in Ghencea ! M-am saturat de panarama asta ! De cate ori va mai juca pentru Steaua eu voi tine cu echipa adversa (in afara de dinamu' sau rapid din motive de igiena)...

Daca nici acum nu se trece la deparazitare, nu meritam nici campionat, nici ,,sampion lig'' ,meritam Intertoto. Acolo e locul astora ca Nicolita sau Lovin !

Tu nu esti stelist, daca tu tii cu Steaua decat atunci cand iti convine, e clar. Inseamna ca tu tii cu Steaua doar uneori. Daca ai ajuns sa tii cu alte echipe doar pentru ca nu-ti convine ce fotbalisti stelisti sunt in primul 11, inseamna ca esti un pseudoStelist. Pentru tine nu e valabil "Cu Steaua pana la moarte", tu esti stelist de conjunctura.

Virgil07.05.2008 07:53
Steaua București - Gloria Buzãu. Apãrați-vã onoarea!

Indemnul ii este adresat desigur lui Gigi Becali. Decizia nu le apartine nici lui Lacatus, nici jucatorilor, ci numai lui Becali. El este papusarul sef, ceilalti - marionetele.

unuspecial07.05.2008 07:58

Retrogradati "Steluta"!

George Stan07.05.2008 08:53
a).

In penultima etapa Steaua urma sa intalneasca pe teren propriu Sportul Studentesc

Si in ultima etapa a sezonului 2002-2003, cand titlul era castigat deja de nationalitatile conlocuitoare de sub pod, Steaua a invins cu 3-2 (sau 4-3, nu mai stiu exact) pe Sportul si a trimis-o in B. A fost un meci cu o gramada de goluri marcate de Cl Raducanu, in care la 2-1 (sau 3-2) pt Sportul, toti au spus ca ne predam.

«1234»