FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - Gloria Buzãu. Apãrați-vã onoarea!

«1234»
bgdb07.05.2008 13:36

fratilor, nu mai am rabdare! sunt la birou acum si nu mai pot sa muncesc neam. astept cu infrigurare startul meciurilor. Eu inca mai sper.

Va rog mult, nu il mai contestati pe Laca. Steaua are 5 milioane de suporteri si probabil tot atatia antrenori. Ganditi-va ca Laca e alaturi de jucatori mereu si stie mai bine pe cine sa bage in teren.

Forza Steaua!

Ne vedem diseara la universitate!

glow07.05.2008 13:40
fratilor, nu mai am rabdare! sunt la birou acum si nu mai pot sa muncesc neam. astept cu infrigurare startul meciurilor. Eu inca mai sper.

Va rog mult, nu il mai contestati pe Laca. Steaua are 5 milioane de suporteri si probabil tot atatia antrenori. Ganditi-va ca Laca e alaturi de jucatori mereu si stie mai bine pe cine sa bage in teren.

Forza Steaua!

VOM FI CAMPIONI MEREU !!! fular-campionii:steagcruce:

Doamne ajuta! fular-campionii

forzateaua

bgdb07.05.2008 13:42

Forza Steaua!

VOM FI CAMPIONI MEREU !!! fular-campionii:steagcruce:

Doamne ajuta! fular-campionii

forzateaua

Indiferent ce se va intampla, am fost suntem si vom fi CAMPIONI

victor07.05.2008 13:43

din pacate cred ca o sa-i batem pe buzau, desi retrogradarea gloriei ar fi o eroare impardonabila din partea Stelei. deja vine in prima Liga cs otopeni care este Dinamo II. nu castigi un campionat daca nu exista suficiente echipe care sa joace pe bune contra adversarilor tai?! inchipuiti-va cum ar fi aratat acest final de campionat daca CFR juca ultimul meci la buzau?! nu stiu rezultatul, dar sigur s-ar fi jucat pe viata si pe moarte!

de aceea nu e bine pentru Steaua sa pice buzaul si sa raman in A Ceahlaul de ex!

glow07.05.2008 13:45
din pacate cred ca o sa-i batem pe buzau, desi retrogradarea gloriei ar fi o eroare impardonabila din partea Stelei. deja vine in prima Liga cs otopeni care este Dinamo II. nu castigi un campionat daca nu exista suficiente echipe care sa joace pe bune contra adversarilor tai?! inchipuiti-va cum ar fi aratat acest final de campionat daca CFR juca ultimul meci la buzau?! nu stiu rezultatul, dar sigur s-ar fi jucat pe viata si pe moarte!

de aceea nu e bine pentru Steaua sa pice buzaul si sa raman in A Ceahlaul de ex!

si nu vrei sa pierdem???????????????

zloty07.05.2008 14:15

iar Banel?? hai Laca nai cum sa fi atat de orb

alexmk1707.05.2008 14:22

Au inceput magariile! Ceahlaul are 1-0 la Craiova!

Bravo Plesane! Bine ca ai dat pe langa!

Forza Steaua! Forza U! Forza Gloria Buzau!

Decat sa-i vad pe moralistii Copos, Iancu, Muresan sau Porumboiu bucurosi 100%, mai bine sa tremure stiind Buzaul in Liga 1!

Am dat gol! Pacat!

Only_for_Steaua07.05.2008 14:24

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL....PEPE MORENOOOOO>>>>

Lorentzo_77707.05.2008 14:39

Azi e ultimul meci din campionat,...,oricare ar fi rezultatul JUR CA VOI RAGUSI SI IMI VOI DA PLAMANII AFARA pentru UNICA CAMPIOANA,...,Steaua Bucuresti ! FORZA Steaua ! Cred in minuni pentru ca Steaua este O MINUNE ! chefere-ul se poate impiedica de "U" Cluj,adevarata echipa a Clujului ! INTOTDEAUNA SUPERIORI ! fular-campionii:steagcruce:

Khalid07.05.2008 14:50

Suntem la o repriza de titlu! Sa vedem. :biggrin:

Undeath07.05.2008 14:52
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL....PEPE MORENOOOOO>>>>

Suntem campioni momentan. Hai "U" Cluj inca 45 de minute !

raul stelistu07.05.2008 14:53

Una pete alta cacanarii de franari sunt pe 'spate'.Inca o repriza si suntem campioni.

Forza Steaua fular-campionii

DonAndres07.05.2008 14:55

Craiova-Ceahlaul 2-1........Buzaul ramane in A!!!!!!!

Forza Steaua!!!!!!!!Doamne ajuta sa se termine 0-0 la Cluj!

steaua_gloria07.05.2008 14:55

De ce n-avem topic U Cluj- CFR ???!!

cristian01407.05.2008 14:56

Meci cel putin ciudat la Cluj. Ambele echipe joaca haotic, "U." incercand pe alocuri sa o ofere o replica demna concitadinei CFR.

La pauza e 0-0, insa dupa cum au decurs lucrurile pe parcursul primei reprize, prevad un gol ceferist pe la jumatatea partii secunde. Sa dea Dumnezeu sa ma insel !

axl07.05.2008 14:56

Buzaul cam face non-combat dupa parerea mea.

EUUstelistu8707.05.2008 14:56
:steagcruce: forza Steaua noi meritam titlul nu CFR noi suntem adevarati campioni hai Steaua
mikkke07.05.2008 14:58

Va dati seama ca in doua zile CFR poate pierde atat cupa cat si campionatul??

Forza Steaua!!! Doar o repriza pana la un nou titlu!

steaua_gloria07.05.2008 14:59

Cu putin noroc U Cluj putea sa conduca cu 2-0 . Zeno Bundea a ratat incredibil. Daca or sa joace la fel si in a 2-a repriza marcheaza ;).

Only_for_Steaua07.05.2008 14:59

Doamneee...cata shansa am avut...saracu,ala de la Gloria cred ca s-a gandit la soarta lu Bunica....offf mai avem o repriza de sperante...sper numa' ca baietii sa nu mai rateze atat...

...FORZZA Steaua>>> fular-campionii:steagcruce:

florin_b_*07.05.2008 15:00

Mai vorbim la 18:50.....sper sa tina piept U Cluj pana la ultimul fluier al arbitrului

DelPiero1007.05.2008 15:00

Nu va faceti sperante desarte!Mai e o repriza!U cu CFR e un joc,nu stiu,mie mi se pare ciudat!Sigur,ne-a ramas speranta!

steaua_gloria07.05.2008 15:01
Doamneee...cata shansa am avut...saracu,ala de la Gloria cred ca s-a gandit la soarta lu Bunica....offf mai avem o repriza de sperante...sper numa' ca baietii sa nu mai rateze atat...

...FORZZA Steaua>>> fular-campionii:steagcruce:

Ma baieti nu va mai faceti atatea griji in privinta meciului nostru. Totul o sa decurga asa cum trebuie si cum se asteapta. O sa vedeti.

septi_eu07.05.2008 15:01
Am dat gol! Pacat!

Pacat?! WTF ?! Cine e Gloria Buzau?! Cum sa tremure conducatorii echipelor de pe locurile 2,3,6,7 in fata unei echipe care trage la ramanerea in Liga I ?!

Bey, eu nu mai pot cu "Steluta".... Ce daca avem imprumutati jucatori acolo? In vara vin inapoi! Chiar daca retrogradeaza chiar daca nu. Toata lumea... vai ca "Steluta" in sus si "Steluta" in jos.... pana una alta, dintre granzi, cel mai mult ne-a incurcat pe noi. Daca aveam 2p in plus acum ne durea la pedala, eram campioni.

steaua_gloria07.05.2008 15:02
Nu va faceti sperante desarte!Mai e o repriza!U cu CFR e un joc,nu stiu,mie mi se pare ciudat!Sigur,ne-a ramas speranta!

Da, cine stie ce se intapmla la pauza :hmmm:

«1234»