sa mergem cat mai multi pe stadion sa dam tot ce avem in noi si sa facem un infern asa cum se stie ca sa gaseste pe Ghencea nu va lasa-ti invisi de gloria buzau nu "Steluta".
Stelist pana la moarte.........HAI Steaua
![]()
![]()
sa mergem cat mai multi pe stadion sa dam tot ce avem in noi si sa facem un infern asa cum se stie ca sa gaseste pe Ghencea nu va lasa-ti invisi de gloria buzau nu "Steluta".
Stelist pana la moarte.........HAI Steaua
![]()
![]()
un singur jucator embelema avem si noi ....si in ala dati toti ....(poftim cultura).....va placea Olaroiu la toti....sa vina inapoi nu ? (mai tineti mine cand avenit prima oara la Steaua si a vandut meciul cu National fiindca era actionar) .....parca e din ce in ce mai plin de spurcati sau de ciori site-ul asta....ce sa intamplat cu iubim Steaua indiferent de rezultat, nu e mai normal sa iti incurajezi echipa chiar si cand nu merge? Dak ma gandesc mai bine mereu sa dat in antrenor (ciobanul nu are nici o vina in opinia voastra ca doar mai scapa cate o suta nu?) indiferent cine e acesta ,mai auzeam pe unii ca l-ar fi preferat pe pupa steag (din nou poftim cultura) ,din cate imi amintesc Laca a fost ofertat de Dinamo cand a venit in tara si i sa oferit de 2 ori salariul care il oferea Steaua(asta e pt aia care il fac dinamuist) ; nu va place Steaua tineti cu CFR ca doar ei sunt pe primul loc nu? si am rezolvat toate problemele asa scapam si de samantari si nici postari incompetente nu vor mai fi pe site. Acum comentati la ce nu va convine ca oricum nu va raspund.....cateodata cand vad asa ceva imi e prea scarba sa mai postez...NOi MEREU TE VOM IUBI PT TINE VOM MURI ALE ALE Steaua ALE
Ai dreptate. Aceeasi parere am si eu ca si a ta.
Eu sper ca astazi sa bata Steaua, dar sa fie si stadionul plin pt ca doar este 7 mai, si mai trebuie sa dam dovada de caracter si sa incurajam echipa si facem o atmosfera frumoasa astazi. Trebuie sa ne mandrim ca impreuna cu Steaua Rosie suntem singurii care am castigat cupa campionilor din estul Europei.
Respect pt Lacatus. ![]()
7 MAI 1986 !!! Nu ma intereseaza meciul cu buzaul, gandul meu zboara catre acea zi. Aveam 6 ani dar am inteles ca s-a intampalt ceva unic si deosebit de frumos. Si acum cand ma gandesc la acel moment sunt foarte emotionat si mandru ca sunt roman. Steaua 86 o echipa care a jucat pentru culori si pentru onoare!
Steaua București - Gloria Buzãu. Apãrați-vã onoarea!
Indemnul ii este adresat desigur lui Gigi Becali. Decizia nu le apartine nici lui Lacatus, nici jucatorilor, ci numai lui Becali. El este papusarul sef, ceilalti - marionetele.
CLAR.Dar cum el nu intra pe aici...strigatul e in van.Si daca ar sti,l-ar durea-n ****
Retrogradati "Steluta"!
Si tu esti 'stelist'?
Cum poti sa numesti Gloria Buzau 'Steluta'?In Buzau sunt poate cei mai multi stelisti adevarati din orice oras al provinciei dar asta nu inseamna ca echipa orasului este o 'stea mai mica'!Iar ca parere personala,Steaua va invinge iar Gloria se va salva de la retrogradare prin victoria Craiovei cu Ceahlaul(adevaratul cancer al fotbalului romanesc)!
Haideti sa ne bucuram de MAGICA data de 7 Mai!!!!!!La Multi Ani REGINA a Europei!
![]()
Eu personal o sa merg la stadion azi ... pentru ca ce a facut Steaua in returul asta o iau ca pe o performanta .... nimeni pana acum nu cred ca a recuperat 13 puncte .... in plus ar trebui sa fim cu Steaua la bine si la rau .... cand ei castiga suntem bucurosi ... cand pierd nu trebuiesc huliti ci incurajati .... poate sunt nebun dar eu inca mai cred intr-un egal la Cluj si o victorie in Templu
Forta Steaua
Eu vreau daca nu luam titlu macar sa retrogradam pe infectii aia numiti ceahlau .....
In fine ne vedem pe stadion
Forza Steaua
Steaua CAMPIOANA EUROPEI-7 mai 1986- oare nu s-a gasit nici un moderator sa faca un articol pe subiectul asta?
Steaua CAMPIOANA EUROPEI-7 mai 1986-
de fapt scuze...nu am vazut poza de la banner
vom castiga astazi!!!!nu stiu de ce,dar simt ca va fi un final fericit pentru stelisti!!am mers la pariuri,si am pariat ca u Cluj face un egal cu CFR!!!FORZZA Steaua!!!
Sunt stelista pin' la moarte, si kiar si doopa ea... ![]()
Haide Steaua... Tu eshti adevarata kampioana... ![]()
Forza Steaua ![]()
Un singur mesaj pentru baieti...NU patati semnificatia acestei zile si aratati jocul pentru care am fost CAMPIONII EUROPEI
jcuati corect si bagati buzaul in B.Daca nu pentru voi macar pentru Lacatus SI PENTRU CULORILE ROS-ALBASTRE!!!!!
CU Steaua PANA LA MOARTE ![]()
...celor care scriu..."sa ne gandim la 7mai..."...sa invingem Gloria Buzau..."...jucatorii s-au gandit in meciul cu Dinamo...AR FI CEA MAI MARE umilinta sa nu ia nici titlul si sa retrogradeze si Gloria!!!
...nu uitati ca Gloriutza a incurcat rrapidul cand ii era lumea mai draga...poate cel mai periculos adversar din acel moment (...chiar da ca a luat Stelei 2 puncte) ![]()
fratilor sunt stelist de cand ma stiu si va spun cu mna p inima ca cei mai mari dusmani ai mei sunt cainii aia jegosi in frunte cu Borcea,pur si simplu ii URASC!!! acum in legatura cu meciul cu buzaul ,(apropo sunt din bz)va zic eu cum e cel mai bine U Cluj sa faca macar egal cu C.F.R.,Steaua sa bata pe Gloria si nu in umltimul rand U Craiova sa pata fe Ceahlaul!!!!FORTA STEUA NU NE DEZAMAGI!!!!!!!!!!
Ziua aceasta istorica ii obliga sa castige!!!!
Azi Steaua trebuie sa castige indiferent de ce se intampla la cj!
TRADITIA, PALMARESUL, ISTORIA SI NUMELE va obliga sa jucati in spiritul Stelei! adica cu ONOARE!
a).In penultima etapa Steaua urma sa intalneasca pe teren propriu Sportul Studentesc
Si in ultima etapa a sezonului 2002-2003, cand titlul era castigat deja de nationalitatile conlocuitoare de sub pod, Steaua a invins cu 3-2 (sau 4-3, nu mai stiu exact) pe Sportul si a trimis-o in B. A fost un meci cu o gramada de goluri marcate de Cl Raducanu, in care la 2-1 (sau 3-2) pt Sportul, toti au spus ca ne predam.
...mi-aduc aminte ca in acel sezon i-am batut pe "sub-podari" si-acasa si in deplasare(de Paste)...si in acelashi an patrupedele din groapa-javre sau capre,depinde de dispozitie---- si-au inaugurat nocturna cu noi,printr-o infrangere cu 2-4.Aia a fost cea mai frumoasa si mai numeroasa deplasare...anyway,sunt sigur ca Steaua isi va apara cu mandrie blazonul si sper sa ne bucuram peste 4 ore de cel de-al 24 titlu din Magica istorie a mult iubitei noastre echipe...
...FORZZA STEAUA___indiferent de rezultat,"la bine la greu,Steaua e clubul meu,tot mereu"...
![]()
![]()
Retrogradati "Steluta"!
bagati buzaul in B.
Ce-aveti, fratilor, cu Buzaul? De ce sa-i retrogradam? Ca sa ramana Ceahlaul in prima divizie?!
Retrogradati "Steluta"!
bagati buzaul in B.Ce-aveti, fratilor, cu Buzaul? De ce sa-i retrogradam? Ca sa ramana Ceahlaul in prima divizie?!
Nici eu nu inteleg rautatile astea ieftine!In loc sa incurajeze Steaua unii au ceva cu 'capra' Gloriei!(si eu sunt buzoian...)!
Forza Steaua!
Daca facem blat cu Buzaul nu mai merita sa mergem pe stadion pana nu pleaca fecali!!Majoritatea microbistilor spun ca o sa fie egal cam pana in min 80 ,soarta meciului depinzand de ceea ce se intampla la Cluj!!Nu vreau sa avem parte de asa ceva!!Nu vreau ca sasta sa fie ultmimul meci al meu si al multor altori stelisti care inteleg ce e aia ONOAREA si CORECTITUDINEA!!
Doamne ajuta sa batem (indiferent de situatia de la Cluj!!
Cu Steaua pana la moarte!
Retrogradati "Steluta"!
bagati buzaul in B.Ce-aveti, fratilor, cu Buzaul? De ce sa-i retrogradam? Ca sa ramana Ceahlaul in prima divizie?!
Nici eu nu inteleg rautatile astea ieftine!In loc sa incurajeze Steaua unii au ceva cu 'capra' Gloriei!(si eu sunt buzoian...)!
Forza Steaua!
din acelasi ciclu - asa sunt romanii - in loc sa priveasca in curtea sa prefera sa priveasca in curtea vecinului, iar daca ii mai "moare si capra" e cel mai fericit.
Trist, dar asa cred ca a fost acest neam din totdeauna si din pacate pentru totdeauna !
Forza Steaua si poate ramane si Gloria in Liga !
![]()
MA INCLIN IN FATA SUPORTERILOR U Cluj!
MA INCLIN IN FATA SUPORTERILOR U Cluj!
nu prea mult ![]()
![]()
&Forza U
Sunt sigur ca azi va fi blat,la ordinul lui fecali,daca la pauza CFR conduce Universitatea cu 2 goluri!
meciul cu Buzãu trebuie câștigat fãrã comentarii, iar u Cluj nu va încurca pe CFR. unul din oficialii u-ului a spus cã nu se vor împotrivi sã aducã CL la Cluj "ce, vreți apoi sã îmi strige lumea prin Cluj cã nu am aduc aici CL?" cam asta zis ala TV, nu știu dacã a mai vãut cineva
HAIDETI la meci lasati site-ul
FORZA Steaua ![]()