FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri in perioada verii 2008

«15960616263»
MALDINI31.08.2008 07:44

Azi se pare ca se va rezolva , atat cu Ogararu cat si cu Semedo.Mie unul , imi place extrem de mult Semedo ... cat despre Ogararu nu am nimic de spus pentru ca se stie ca toti suporterii stelisti il iubesc pe acest jucator !

SRamos31.08.2008 08:36

Mda...

Azi e ziua decisiva, da pana cand trebuie sa se dea lista UEFA? azi pana in ora 24 sau pana maine :confused:

mountytoma31.08.2008 09:00

daca vine Ogararu, as fi super incantat. Semedo nu stiu ce dracu' mai vor sa faca cu el. avem szekely, avem Banel acum. Semedo nu e varf, e un fel de extrema dreapta, chiar nu vad ce cauta la noi. sper sa stie Lacatus ce face cu el

MadFroG31.08.2008 11:39

Semedo sigur nu mai vine

Sper doar la Ogararu

Bogdan4Steaua31.08.2008 11:47

Cei de la Onlinesport sustin ca Semedo a decolat cu destinatia Bucuresti. :mellow:

MALDINI31.08.2008 11:48
Cei de la Onlinesport sustin ca Semedo a decolat cu destinatia Bucuresti. :mellow:

Am citit si eu acum...sper sa fie adevarat :D

MadFroG31.08.2008 12:08

neasteptat ! incep sa ma bucur in cazul asta :)

sonic200531.08.2008 16:38

stie cineva pana cand mai are contract cu Ajax Ogararu?

Ar fi ideal sa mai aiba decat un an si sa il luam gratis la sfarsitul sezonului

steaua_gloria31.08.2008 16:57

Semedo a venit , aia ii pun tricouri cu Steaua pe el in aeroport, sunt sigur ca semneaza cu Steaua.

Marius31.08.2008 17:31

A plecat Vali Badea in Grecia.

Ogararu mai are doi ani de contract cu Ajax.

AmuntBoy31.08.2008 17:52

e totusi ora 21 ce se mai aude cu cei doi?

au semnat sau nu?

SRamos31.08.2008 18:44

Mai sunt 2 ore si 30 de minute :confused:

Sper sa se rezolve cu Ogararu si Semedo pana la 12

Sa se aseze la masa si sa discute mai repede, :gathering: sper ca Becali sa le ofere ce isi doresc, mai ales Ogararu si sa se semneze!

AmuntBoy31.08.2008 21:27

termenul este pana maine la 19

asa a declarat Argaseala acum

Marius31.08.2008 21:29

"Nu ne-am inteles la bani cu Ogararu si Semedo. Transferul lui Semedo s-ar putea sa pice... Am inteles ca Ogararu vrea sa vina la Steaua, dar nici asa sa fiu santajat. I-am dat 275.000 euro, dar vrea prea mult Ajax. Imi permit sa nu fac aceste transferuri, pentru ca am un lot foarte valoros.", a spus Becali

Nu va mai faceti sperante :wall:

MoWeed31.08.2008 21:37

Mda, se putea sa nu se chitreasca oierul?

DelPiero1031.08.2008 21:56

E clar...iar nu depasim bariera de 4 puncte in CL...

razvan_stelist200731.08.2008 22:17

daca nu vine Semedo macar Ogararu sa vina ca avem oricum nevoie de fundasi de banda

rareeslh31.08.2008 23:11

Hai mai fiti seriosi...la ora actuala trbuie sa recunoastem ca Becali are dreptate...Semedo si Ogararu nu sunt niste transferuri atat de importante pe cat pare...adica daca stam sa ne gandim avem un lot extraordinar, poate cel mai bun din ultimii muuulti ani. Semedo e jucator ft bun da chiar asa pretenti nu poti avea....250 mii € pe an, titular meci de meci si renegocierea contractului anual....ii o nebunie!

Ogararu e in continuare iubit de tribune si tot, dar hai sa fim seriosi, cand a functionat vreodata "moda repatrierilor" in Romania???

Dinamo tot aduce vechi "razboinici" si ii ingroapa in Liga I...Ogararu a plecat pe 3.3 milioane si acuma il aducem inapoi...chiar mi se pare o idiotenie...Ajax a aruncat asa pe fereastra....5 milioane de euro????(aici ma refer si la salariu)

Mai bine aducem un fundas lateral din tara....sau mai bine un junior...

Si eu inteleg ca p.Marin e expirat....dar cumde si-a dat lumea seama numai acuma ca stam doar in nesu???

Ca Steaua sa-i suporte lui Ogararu un salariu de 300 de mii de € mi se pare exagerat avand in vedere ca e imprumutat...dar sa vedem

Oricum am incredere ca anul asta o sa facem un sezon exceptional....uitati-va numai la variantele de mijlocasi la inchidere: Radoi, plesan, ov.Petre, Lovin, tiago, abel......5 jucatori pe un post!!!...ca sa nu mai vb de fundasi centrali sau de atacanti...

Char cred ca il putem reprofila pe Banel sau pe rada pe un flanc si cu asta basta...decat sa aducem iarasi un jucator cum l-am adus pe rada anul trecut...doar pentru caeva meciuri pana se reface eme sau golanski...

Oricum cred ca orice s-ar zice Steaua a realizat cea mai tare campanie de achizitii din ultimii ani...iar Semedo si Ogararu ar fi foarte bine sa completeze aceasta campanie.:D

In fine, sper ca totul sa se termine cu bine ;)...nu uitati ca inca nu i-am vazut la munca pe ionescu, abel si perez....:)

Numai bine ;)

victor01.09.2008 08:15

gata! am facut ultima oferta!

cu Ogararu ne-am inteles, asteptam raspunsul lui Ajax. conditia noastra este ca banii platiti acum sa fie considerati drept 50% in contul unui transfer definitiv, pentru care noi sa avem optiune. becali nu vrea ca dupa un an Ajax sa-l retraga si sa-l vanda in alta parte, fara acordul Stelei.

legat de Semedo, ne-am inteles cu CFR. exista un pre-contract semnat deja intre cluburi. daca jucatorul refuza oferta noastra, e oarecum in aer. i-am propus contract pe 4 ani (contract dublu ca la CFR + 20mii), prima de instalare (jumatate din cat cerea) doar in primul an (el vroia in fiecare an) si ca va fi trecut pe lista UCL. Gigi a refuzat sa-i garanteze postul de titular si i-a dat 2 ore sa decida.

de acum decizia este la jucatori!

steaua_gloria01.09.2008 08:25

L-am luat pe Semedo , cel putin asa scrie pe onlinesport.

Spoonman01.09.2008 08:30
L-am luat pe Semedo , cel putin asa scrie pe onlinesport.

...si gazeta...

AdrianUltras2501.09.2008 08:56

Sunt curios cum va arata lista de UCL.

Vom vedea maine.

stelistul stelist01.09.2008 09:30

scrie peste tot acum :D

MoWeed01.09.2008 09:34

Mai scrie si ca oierul se chitreste la salariul lui Ogararu! Pai el vrea sa ia un jucator ca George si sa-i dea acolo 150-200 de mii.....

redondo01.09.2008 10:00
Mai scrie si ca oierul se chitreste la salariul lui Ogararu! Pai el vrea sa ia un jucator ca George si sa-i dea acolo 150-200 de mii.....

Nu ai de unde sa stii ce se intampla acolo.Aici ii inteleg pe patroni pt ca nici-o repatriere nu se produce din dorinta mare a fotbalistului de a se-ntoarce acasa ci datorita faptului ca afara ei nu mai joaca.Asa ca nu poti ca patron pur si simplu sa le satisfaci toate dorintele

«15960616263»