@redondo
Atunci sa nu mai declare ca vrea la masa bogatilor cand zice clar ca nu are bani si cand cel mai mare salariu e de 300.000....
@redondo
Atunci sa nu mai declare ca vrea la masa bogatilor cand zice clar ca nu are bani si cand cel mai mare salariu e de 300.000....
Acum il inteleleg si pe cioban...chiar nu merita nimeni un salariu mai mare ca Radoi la Steaua...
@DelPiero10
De acord cu tine, dar daca tot considera asa sa-i creasca salariul. Ce, un jucator ca Radoi e platit cu 300.000 in afara?
N-ai vazut ca nu vrea?
Depinde si in ce context i-a oferit marirea.
Poate Radoi vrea sa plece si el in afara sa-si faca un viitor pentru familie, poate pentru 50.000 in plus prelungea contractul inca 5 ani.
Si, in fond si la urma urmei, daca Radoi nu ar vrea, asta nu inseamna ca trebuie sa stam dupa el ca nivel de salarizare...
Conform GSP, se pare ca George Ogararu s-a inteles si el cu Steaua.
si conform sport.ro vad ca a semnat...asteptam acum comunicatul oficial pe siteul clubului ![]()
Felicitari conducatorilor daca s-au realizat aceste transferuri, mai ales pentru Ogararu, un jucator excelent pentru Steaua.
Acum sa recunoastem ca avem un lot foarte bun, si sper sa luam anul asta campionatul si sa facem si noi ceva prin grupe, nu doar sa fim acolo...
Daca ar veni Semedo ar fi super :X acest jucator are viteza si e exact ce ii trebuia Stelei cum am auzit parca la GSPtv...ca Steaua nu are atacat de careu..cu viteza cred ca acest Semedo e cea ce trebuia felicitari daca va semna o sa fie super ![]()
![]()
Dap, slava domnului. Acum mai toate siturile de sport spun ca ne-am inteles cu Ogararu si Semedo. Mie sincer imi pare f.f.f. bine de Oga, care este un fundas dreapta excelent si stelist pursange nascut si crescut in Ghencea. Inca mai tin minte cand a venit la Vaslui langa noi sa cante...a fost fenomenal...
Si Semedo poate fi util, insa numai daca renunta la toanele de genul "titular garantat prin contract". Trebuie sa munceasca, sa arate ce stie, si numai dupa aia isi CASTIGA un loc de titular. Avem un Banel care si-a revenit si munceste mult intotdeauna, un Sekely foarte inspirat si un Toja foarte talentat pe benzi, deci dragul Semedo trebuie in primul rand sa puna capul in pamant si sa traga tare la antrenamentele lui Lacatus. Cu totii vrem un mijlocas lateral periculos, dar FARA FITE!
Bine ai revenit Ogararu, in casa ta, Ghencea. Noi ti-am simtit lipsa.
Bine ai venit Semedo.
sunt curios cum o sa arate echipa cu Ogararu si Semedo ... toja , Semedo , Dayro , Szekely , Banel , b. Stancu , daca nici acum nu avem un joc in viteza nu stiu cand se va intampla , mai mult nu stiu daca se poate ![]()
![]()
A venit ! Sunt cel mai fericit :X
Are cineva idee cum o sa arate lotul de 25 trimis la UEFA? Oare cine o sa ramana pe dinafara?
Lotul nu va fii de 25...cred ca va fii doar de 22 ! Steaua nu are 4 jucatorii care au fost la club pe vremea cand erau juniori !
Probabil asa :
Portari :
- Zapata
- Cernea
- Vatca
Fundasi :
- Goian
- Golanski
- Radoi
- Emeghara
- P.Marin
- Ghionea
- Baciu
- Rada
- Ogararu
Mijlocasi :
- Szekely
- Ovidiu Petre
- Dayro M.
- Toja
- Abel Moreno
- Tiago Gomes
- Banel
- Lovin
- Plesan
Atacanti :
- Arthuro
- Neaga
- Stancu
- Kapetanos
- Semedo
p.s. stie cineva daca a semnat atacantul acela bolivian suarez parca il chema de 21 de ani ?
Kapetanos
Dayro
Stancu
Banel Nicolita
Toja
Radoi
Abel Moreno
Pedriel
Szekely
Arturo
Goian
Baciu
Zapata
Ghionea
Ovidiu Petre
Petre Marin
Tiago
Lovin
Vatca
Rada
Emeghara
Plesan
Cernea
Neaga
Golanski
Ochirosii
Semedo
Ogararu
Cine ramane pe dinafara ?
stie cineva daca a semnat atacantul acela bolivian suarez parca il chema de 21 de ani ?
da... pe 5 ani
Portari: Zapata, Cernea
Fundasi: Ogararu, Golanski, Radoi, Goian, Ghionea, Baciu, Emeghara, Petre Marin
Mijlocasi: Semedo, Szekely, Ov. Petre, Lovin, Tiago, Abel, Toja, Nicolita
Atacanti: Dayro M., B. Stancu, Arthuro, Pedriel
Source: sport.ro
No Ochirosii:(
PERFECT: E oficial: Semedo si Ogararu sunt ai Stelei
Ogararu va purta tricoul cu numarul 2, iar Semedo numarul 9! ![]()
Din cate stiu eu mai e si lista B unde poti sa pui cati vrei tu atata timp cat s-au nascut dupa 86' si si-au facut junioratul la Steaua. Acolo o sa fie si Rusu si Mustata. Dar nu sunt sigur.
Din cate stiu eu mai e si lista B unde poti sa pui cati vrei tu atata timp cat s-au nascut dupa 86' si si-au facut junioratul la Steaua. Acolo o sa fie si Rusu si Mustata. Dar nu sunt sigur.
Pai degeaba ii baga pe Rusu si Mustata, ca nu o sa joace, sau macar sa fie p banca de rezerve:P
"E clar: Ogararu e imprumutat un an, iar Semedo va semna pe patru ani, cu un salariu de 250.000 de euro. Pe lista UEFA, Ogararu ii va lua locul lui Nesu, iar Semedo pe al lui Kapetanos. El ramane la Steaua, nu e nicio problema. Normal ca pe Ogararu si Semedo i-am luat ca sa-i avem pentru Liga Campionilor. Acum avem un lot extrem de valoros, mult mai valoros decat ce era pe vremea lui Olaroiu. Poate Lacatus este si un antrenor mai norocos. Fundas dreapta o sa evolueze cine joaca mai bine. Oricum, nu ma intereseaza pe cine baga Lacatus pe dreapta. Nu m-am bagat niciodata la cei care joaca fundasi. Cand ma mai bag, ma mai bag la atacanti", spune ciobanu
Semedo in locul lu Kapetanos pe lista UEFA e bine. Dar pe lista UEFA nu se afla nici Szekely la dubla cu Galata deci o sa mai fie jucatori care o sa fie exclusi de pe lista........Cand se anunta lista oficiala cu jucatorii?
stie cineva daca a semnat atacantul acela bolivian suarez parca il chema de 21 de ani ?da... pe 5 ani
suarez e in lotul Stelei acuma sigur? de la ce echipa a venit??
pe Ogararu cunosc din anii trecuti dela Steaua.dar Semedo nu stiu cum joaca sper sa fie bine si el.
^Ricardo Pedriel Suarez de la Wilstermann sau ceva de genu sper ca nu te gandeai la Luis Suarez de la Ajax :lol: