un super meci facut cum nu am mai vazut de mult la Steaua un pic si facem 24 ![]()
![]()
![]()
un super meci facut cum nu am mai vazut de mult la Steaua un pic si facem 24 ![]()
![]()
![]()
un meci foarte bun facut de noi, ma bucura ca am atins un nivel foarte bun de forma chiar in momentul in care avem mai mare nevoie. De acum incepe greul urmeaza 4 meciuri infernale din care sper sa iesim cu cel putin 10 p ceea ce ar insemna titlul tinand cont ca ultimul meci e cu buzau.
Vreau sa mai zic ceva de Dayro e superjucator, daca in prima repriza nu prea si-a gasit locul asta si din cauza ca nu prea e jucat si nu e bine inca integrat in echipa, in repriza a doua a zburdat pe teren. e bun Mendoza da Dayro are calitati superioare si poate deveni in sezonul viitor o adevarata furtuna pentru echipele adverse
Super meci , pacat ca nu am vazut ultimuele 2 goluri...eream in tramvai ![]()
bravo ba
))))))))))))))))))))))))))))))))))))
cum ma sa pleci cu 1231312 de minute inainte sa se termine meciu
)))))))))))))))
Super meci , pacat ca nu am vazut ultimul gol...eream in tramvai![]()
Pai daca intre ultimul (pe care nu l-ai vazut) si penultimul (pe care banuiesc ca l-ai vazut) au fost 2 minute inseamna ca ar trebui sa-i iei locul lui Banel la Steaua.
Serios acum, a fost un meci frumos. Pawel merita rosu, in rest n-am observat greseli majore de arbitraj.
Ma bucur pentru Dayro, Rica si Pawel, chiar speram sa inscrie si polonezul.
Pardon ultimele
ultimele 2
P.S : @axl la 50 de metrii scot 5,9 sec ![]()
bune meci , mai ales repriza a 2 ... totusi am jucat cu una din ultimile clasate, trebe sa jucam la fel in etapa vitoare si la galati ca sa fim siguri de cele 3 puncte ...
observ ca Nicolita este constant cel mai slab din echipa ... ar trebui sa i se acorde mai multe sanse lui Dayro ... s-a vazut astazi ...
Vorbeste frumos. Nu da dovada ca esti tu insuti un frustrat, jignind pe altii.
In caz ca nu ati aflat, galeriile lui Dinamo si a Universitatii sunt infratite. Deci o sa fie si dinamovisti la meci, asa cum au fost si pe alte stadioane.
bai saracilor,sinteti tari!plm,voi nu va deplasati in groapa la meciurile rahatilor vostrii,da' ati venit in TEMPLU sa scandati dinamuia si sa va udati blana aia slinoasa!sinteti penibili,frustrati si cretini,mmv!muriti,jegurilor,impreuna cu saracii aia de la u!campionatul viitor sa va infratiti cu altii,ca u e pa! ![]()
Mor de ciuda franarii, tiganii, cainii si toti ceilalti care sunt anti-Steaua.
Cat despre meci, azi s-a vazut clar de ce merita Dayro sa joace in locul lui Banel Nicolita, Golanski a fost iar foarte bun, desi merita rosu.
In sfarsit am vazut o echipa de provincie care a venit in Ghencea pentru a juca fotbal, nu doar pentru a se apara.
jocul super bun..daca o tinem tot asa:
...ce nu mi-a placut:putini suporteri....chiar daca a plouat,chiar daca a fost luni seara...toata lumea are servici si probleme..eu cred ca daca vrei cu adevarat ,poti veni ....oricum cu Timisoara o sa fie cu casa inchisa 100%...cu Buzaul -logic....
O Atmosfera buna pot spune pentru un meci cu ultima clasata....insa imi mentin o rezerva pentru cei care au venit in Peluza Nord si dormeau pe ei acolo .....si fata de cel care ne dadea tonul (sef de galerie nu-i pot spune) care cum a inceput ploaia in minutul 89 nu l-a mai vazut nimeni la fata. echipa a jucat bine cu exceptia la 2-3 faze....insa in rest joc bun si o eficacitate la finalizare pe care de mult nu prea am mai vazut-o pe la noi.
Ma bucur sa vad ca fortele de ordine isi fac treaba ...am fost placut surprins sa vad ca nu ma lasa sa intru pe stadion pana nu m-au controlat in incaltaminte de brichete....este un pas inainte catre o atmosfera cat mai apropiata fata de cea a englezilor.
Sper sa o tinem tot asa!!!!
Eram ferm convins ca am prins cel putin juma' de ora de ploaie pe stadion....
cred ca e ultimul meci frumos facut de Steaua in acest campionat! de acum ne trebuie punctele cu Timisoara cu Dinamo si cu Craiova ![]()
![]()
![]()
uite ca i-am batut cu 4-0 am jucat fff bine !! ![]()