iar va fi "blat"
))))))
sigur se va intampla ceva...
))
imi doresc o victorie lejera ![]()
2-0 ...daca va fi mai mult va fi mai bine ![]()
iar va fi "blat"
))))))
sigur se va intampla ceva...
))
imi doresc o victorie lejera ![]()
2-0 ...daca va fi mai mult va fi mai bine ![]()
metzzz de unde stii tu ca va fii blat ? vrei o bricheta in cap??![]()
daca suntem prea multi stelisti si la fiecare meci e full stad...trebuiea mitica ceva...si acum au audienta fm&TV...asta MITICA la p......EEEEE!!!!
u Cluj va fi stimulata de sora CFR. fiti siguri ca vom avea un meci extrem de greu. se vor baga cu fundul in poarta si vor sta pe 3 linii in la 30 de m de poarta. inca o finala.
u Cluj va fi stimulata de sora CFR.
Daca va fi asa inseamna ca s-a intors lumea cu fundul in sus. Again.
u Cluj va fi stimulata de sora CFR. fiti siguri ca vom avea un meci extrem de greu. se vor baga cu fundul in poarta si vor sta pe 3 linii in la 30 de m de poarta. inca o finala.
Orice echipa pierde la scor de adopta tactica pe care ai mentionat-o. Nu poti rezista mai mult de 15 min daca te baricadezi in propriul careu
. Nu cred ca e cazul Universitatii, care vor iesi la joc, asa cum au facut-o in mai toate meciurile disputate.
In legatura cu "stimularea", eu spun sa nu o dam in paranoia. Daca castiga Steaua ,unii vor spune ca a fost blat pentru ca i-a stimulat Gigi pe adversari, daca adversarul joaca bine, sigur au fost stimulati de CFR ca sa incurce Steaua. Meciul se va juca pe teren si numai pe teren. Ar fi chiar fraieri astia de la CFR sa stimuleze financiar o echipa care oricum vine cu dorinta de a nu pierde, pentru a mai putea spera la evitarea retrogradarii. Punctele puse in jos sunt vitale pentru ambele formatii.
metzzz de unde stii tu ca va fii blat ? vrei o bricheta in cap??![]()
Metzzz se refera la faptul ca iar vor spune cei de la CFR ca a fost blat...la fel cum au spus si de meciul cu Bistrita si de toate cele 6 victorii de pana acum....mai aveau sa spuna ca si cu ei a fost blat.
Frustratii astia nu au spus nimik in tur de Steaua pentru ca nu juca bine....insa ne-am obisnuit sa ne arate lumea cu degetul cand jucam bine.....si cel mai bine ar fi sa ne vedem de lupta noastra pentru titlu....noi sa-i incurajam si sa faim alaturi de jucatorii nostri cel putin acasa sa umplem stadionul....ca in deplasare se ocupa fratii nostri din tara
:D ![]()
Orice echipa pierde la scor de adopta tactica pe care ai mentionat-o. Nu poti rezista mai mult de 15 min daca te baricadezi in propriul careu. Nu cred ca e cazul Universitatii, care vor iesi la joc, asa cum au facut-o in mai toate meciurile disputate.
In legatura cu "stimularea", eu spun sa nu o dam in paranoia. Daca castiga Steaua ,unii vor spune ca a fost blat pentru ca i-a stimulat Gigi pe adversari, daca adversarul joaca bine, sigur au fost stimulati de CFR ca sa incurce Steaua. Meciul se va juca pe teren si numai pe teren. Ar fi chiar fraieri astia de la CFR sa stimuleze financiar o echipa care oricum vine cu dorinta de a nu pierde, pentru a mai putea spera la evitarea retrogradarii. Punctele puse in jos sunt vitale pentru ambele formatii.
Ai dreptate! Oricum frumoasa echipa celor de la U Cluj dar sa speram ca nu ne fac vreo surpriza, fac ei puncte in alta partida, cel putin cei de acolo , ma refer la suporterii lor sunt foarte simtiti pe langa cei de la CFR sau Poli.
Mi-au placut cum au jucat in returul asta si sper sa nu retrogradeze cu totul ca o sa luam cele 3 puncte in meciul cu ei ![]()
![]()
7-1 pauza , final 8-1...ce mai conteaza....eu zic un umil 1-0 ......eficient......si pe strazi avem de dat un scor !!!!!!
. Ce rau esti, draaacee!!
Meciul va fi condus de Mugurel Draganescu din Buzau.
Ceilalti membri ai brigazii de arbitri vor fi:
A1: Onicas Ioan (Zalau)
A2: Paunescu Florin (Rm.Valcea)
R: Busi Catalin (Rm.Valcea)
Observatori:
Alexandru Valentin (Ploiesti)
Stefan Constantin (Bucuresti)
U Cluj sunt cu cutitul la os dar in mod normal n-ar trebui sa ne incurce.
Presimt un 2-0 dupa un alt "blat" vazut de presa
Va fi un meci greu,veti vedea!U Cluj joaca fotbal fata de alte echipe din acea parte a clasamentului si nu va fi usor!Cred insa ca vom bate la 2 goluri!Sper sa vad fotbal de calitate si sa-l vad pe Dayro titular,daca se poate...
u Cluj ne-a batut in tur.suntem obligati de palmares sa castigam,suntem obligati pentri ca trebuie sa luam campionatul.eu nu pot veni la meci,dar sper ca cei care vor veni sa faca o atmosfera superba,sa castigam toate meciurile de pe Ghencea,si sa le castigam la scor pe cele din deplasare. ![]()
Meciul va fi condus de Mugurel Draganescu din Buzau.
Ceilalti membri ai brigazii de arbitri vor fi:
A1: Onicas Ioan (Zalau)
A2: Paunescu Florin (Rm.Valcea)
R: Busi Catalin (Rm.Valcea)
Observatori:
Alexandru Valentin (Ploiesti)
Stefan Constantin (Bucuresti)
avand in vedere ca arbitrul e din buzau,ar trebui sa ne ajute
avand in vedere ca arbitrul e din buzau,ar trebui sa ne ajute
Steaua, daca-si face jocul, n-are nevoie de nici un ajutor pentru a castiga indiferent cu cine joaca. Chiar daca ( prin absurd) prind o zi mai proasta, mai bine o infrangere decat o victorie fara onoare.
N-am inteles niciodata speculatiile astea, daca arbitru e din localitatea X, deci mai aproape de Bucuresti, automat trebuie sa "traga" pentru Steaua. Oricine (sau aproape oricine) poate fi cumparat, nu conteaza zona din care raportata la echipa care plateste.
@dee
cu ce echipa vei tine in sufletul tau luni seara ? ![]()
@Razvan beica
si asa sunt cea mai antipatica persoana de pe forum, chiar vrei acuma sa-mi atrag antipatia si injuriile tuturor? ![]()
Luni seara am sa gandesc pragmatic, nu cu sufletul:
1. daca nu castiga CFR-ul in seara aceasta, atunci mi-ar place sa scoata U un egal in Ghencea, caci au mare, mare nevoie de puncte.
2. daca castiga CFR-ul , atunci ar fi bine sa castige si Steaua sa-si mentina ecartul, urmand ca U sa recupereze punctele in alte partide, mai facile. Oricum, nu cred ca ei se bazeaza prea mult pe meciul cu Steaua, important e "sa murim frumos". ( noua campanie lansata de sepcile rosii)
@dee
Oricum U Cluj par condamnati la matineu asa ca ai putea sa tii pragmatic cu Steaua ![]()
7-1 pauza, 8-1 final..
Cum,iar luam gol?... ![]()
Cum,iar luam gol?...![]()
Ce siret!
Meci usor, dupa parerea mea. Avem un moral bun, suntem pe primul loc, nu vad motive sa ne facem probleme.
@dee....sepcile rosii mor frumos pentru ca ei au pentru cine muri....traditia si iubirea unui oras intreg..sau cel putin aproape a unui oras intreg......bulangii visinii au suporteri gen tu...sufletul visiniu ceferist descoperit in urma cu maxim 2 ani...
bulangii visinii au suporteri gen tu...sufletul visiniu ceferist descoperit in urma cu maxim 2 ani...
@recoba
atentie, m-ai incadrat in tabara adversa!!! e ca si cum te-as numi pe tine caine ...
Revenind la meci, sper ca va fi unul de angajament pentru ambele echipe, care sa exceleze in faze de poarta si sa castige cei mai buni ![]()
@ Dee
,,... important e "sa murim frumos". ( noua campanie lansata de sepcile rosii)
Intr-adevar, o echipa frumoasa ,,U.Cluj".Si au si un grup de suporteri ,,faini" cum ziceti voi,de parca toata frumusetea si civilizatia acestui oras sau strans numai la ei! Chiar daca ,,vor muri frumos",ei au meritul ca au stiut sa si ,,traiasca frumos".
Onoare jucatorilor si fanilor acestei echipe!
@dee
cu ce echipa vei tine in sufletul tau luni seara ?
cerd ca si cu chefere si cu m"U"-istii
))....cu un ochi o sa planga si cu celalalta o sa lacrimeze..
) garantez !
@ Dee
,,... important e "sa murim frumos". ( noua campanie lansata de sepcile rosii)
Intr-adevar, o echipa frumoasa ,,U.Cluj".Si au si un grup de suporteri ,,faini" cum ziceti voi,de parca toata frumusetea si civilizatia acestui oras sau strans numai la ei! Chiar daca ,,vor muri frumos",ei au meritul ca au stiut sa si ,,traiasca frumos".
Onoare jucatorilor si fanilor acestei echipe!
Mai putin respect si onoare pentru suporteri!Fanii lui U Cluj sunt infratiti cu cei ai lui dinamu!Ma rog,galeria!Despre echipa ce pot sa zic...e pacat ca o echipa cu traditie ca U Cluj face naveta intre A si B,iar echipa bozgoroilor se lupta pentru. titlu!Zic ca ar trebui ca Municipalitatea din Cluj sa faca ceva sa ajute echipa-fanion a Clujlui...
, important e "sa murim frumos".
sa muriti frumos , da' sa muriti !
(sper sa va tineti de cuvant )