Cum,iar luam gol?...![]()
Pai am inteles ca e titular Banel.. ![]()
Cum,iar luam gol?...![]()
Pai am inteles ca e titular Banel.. ![]()
"U" va lua cel putin un punct diseara. Mai ales ca o sa fie si caini in galeria studentilor
"U" va lua cel putin un punct diseara.Mai ales ca o sa fie si caini in galeria studentilor
Un silogism perfect. Nici nu ma asteptam la altceva de la tine.
S-or mai gasi bilete??? Cred ca-i vreo 200 de euro la bisnitari!
Sa-mi bag picioarele ,o sa ma ploua diseara,dar merita! Poate i s-o face mila la vreo semintareasa si ma baga sub cosul ei cu seminte!
Aici chiar invidiez suporerii ghiulesteni,ca pe ei nu-i ploua niciodata ca au au ratie 1:1!!! Un lebadar sau gainar -o samantareasa! Chiar cred ca au mai multe "printease" pe acolo!
Am inteles ca vine si ungurul roman in galeria Clujului! Ce de rahat sunt astia!
Cred ca se vor mai gasii bilete.Te duci putin mai devreme la stadion si vei gasii
"U" va lua cel putin un punct diseara. Mai ales ca o sa fie si caini in galeria studentilor![]()
Or sa fie javre la meci?Sper sa veniti cu fularele la voi... ![]()
![]()
@DelPiero10
Aia nu se duc nici la meciurile lor , ce sa caute in Ghencea ?
fratilor il baga titular pe Baciu in loc de rada de ce oare frate ca rada sia facut datoria la Steaua
:chair: ![]()
"U" va lua cel putin un punct diseara. Mai ales ca o sa fie si caini in galeria studentilor![]()
=))))) asta ai gandit-o tu. Voi abia daca sunteti 50 la voi acasa la meciuri si veniti in Ghencea. Frustrareaa e mare ratatilor=))
Vorbeste frumos. Nu da dovada ca esti tu insuti un frustrat, jignind pe altii.
In caz ca nu ati aflat, galeriile lui Dinamo si a Universitatii sunt infratite. Deci o sa fie si dinamovisti la meci, asa cum au fost si pe alte stadioane.
GOOOOOOOOOOL Steaua......SA MOARA DE OFTICA COALITIA CFR-ISTA!!!!
unde vad meciul pe net.
sopcast nu merge si nici gsp kktului
http://gsp.ro/stire/conform-unui-sondaj-co...eaua-63955.html
Dupa gol am lasat-o mai moale.sper sa le mai dam 2 dupa pauza.
Sa crape de ciuda mizeriile de sub pod si echipa fara romani...........m....e la infinit frustratilor ![]()
Cu jocul asta vom face furori la toamna in CL.
Nu jucam nimic ![]()
Goooooooooooooooooool Golanski!
Ma tem ca Golansky merita si un rosu.
Corect, s-a lasat dus de val...
Gooooooool Neaga!
Sa mai zic?!?!
Goooooooooooooooooool Dayro!
SUNTEM NEBUUUUUUUNI !!!!! :
: ![]()
![]()
![]()
SUNTEM NEBUUUUUUUNI !!!!! ::
![]()
Super Steaua!
Una peste alta am vazut un meci frumos si multe goluri.Crapa inima in multi cu siguranta!...si ma bucur!Oare ce fata o fi facut Borcea...pardon Borcea ?As vrea sa-i aud pe cei de la CFR tipand in gura mare ca a fost blat.HAHAHA! S-o tinem tot asa,DOAMNE AJUTA!
Vorbeste frumos. Nu da dovada ca esti tu insuti un frustrat, jignind pe altii.
In caz ca nu ati aflat, galeriile lui Dinamo si a Universitatii sunt infratite. Deci o sa fie si dinamovisti la meci, asa cum au fost si pe alte stadioane.
Ce caini au fost la meci ma???
) 15 insi in galerie la ei
)) yo sunt fleasca
) am venit ud aksa
)