Steaua - U Cluj
Luni, 14 aprilie, 20:30, Antena 1
Forza Steaua!
Steaua - U Cluj
Luni, 14 aprilie, 20:30, Antena 1
Forza Steaua!
Ii rupem. 7-1!
Un meci foarte greu,ca restul celor ramase.U Cluj e disperata dupa puncte pentru a evita retrogradarea.Dar am incredere in baietii nostri!
Haide Steaua!
Ii rupem. 7-1!
Ai vrut sa zici 8-1. ![]()
Luni... ![]()
![]()
![]()
mitica e un bou ![]()
![]()
Ai vrut sa zici 8-1.![]()
7-1 pauza, 8-1 final.. ![]()
bai nene..cum sa pui meciul luni seara....eu o sa mi iau liber ce sa fac.... ![]()
dak era duminica era mult mai bn>..
dar ce o fi o fi ![]()
Sper sa ii batme cu 5-1 macar!!
si jucam si in Ghencea!!
GALERIE MARE:) FORZA Steaua!!!!!
:steagcruce:
![]()
![]()
![]()
dupa meciurile de ieri,fac pariu ca vom fi 15-20000 de oameni!!
un 3-0 e destul de bun!
eu zic ca o sa fie un meci destul de greu..dar daca baietii or sa inscrie repede or sa isi dea drumul la joc.sa speram ca o sa avem parte de spectacol si un rezultat pe masura.mda..8-1 suna bine:p ![]()
Bafta Steaua!Sper ca meciul cu Gloria si semi esecul CFR-ului sa ne fi descatusat dpdv psihic.Sa putem sa JUCAM fotbal .Sa putem sa ne multumim suporterii si sa aratam ca locul nostru e acolo sus!
Imi place sa vad toata lumea multumita si optimista. Sincer si eu mi-as dori un scor fluviu , insa nu cred ca vom da multe , poate vreo 3-4 da
dar 7 - 8 nu cred. ![]()
Oricum va fi un meci foarte greu , cu de altfel vor fi toate pana la final , insa nu are cum sa ne mai scape TITLUL din vitrina.
Chiar daca e luni , haidetzi cu totzii la stadion sa sustinem ECHIPA CAMPIOANA A Romaniei ----Steaua Bucuresti!!!
7-1 pauza , final 8-1...ce mai conteaza....eu zic un umil 1-0 ......eficient....
..si pe strazi avem de dat un scor !!!!!!
Desi suntem acum pe un val de optimism,meciul va fi foarte greu. De ce spun asta? U Cluj e o echipa mai buna decat o arata clasamentul,o echipa care a jucat fotbal spre deosebire de uta,Farul,mioveni sau mai stiu eu ce echipe din subsolul clasamanetului,beleaua lor este ca au o aparare de 2 bani. Plus ca mai sunt 6 etape si ei sunt la vreo 5 puncte de un loc ce i-ar salva asa ca o sa se agate de orice punct, si personal nu cred ca o sa se apere supra-aglomerat ca uta si mioveni.
Insa daca ne respectam,ar trebui sa le dam vreo 3,repet,mi se pare cea mai slaba aparare din Liga, si sper sa joace si Dayro din primul minut si de ce nu poate si Neaga.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Va fi si un meci usor, dar poate sa fie si foarte greu. De ce ? Cum a spus predatorpulse, nu se vor apara precum celelalte echipe, ci vor iesi la atac, si in cazul in care Goga prinde o zi mare, va fi greu pentru apararea noastra (data trecuta, ne-au caftit). Pana un' alta, sper ca la finalul etapei, Steaua sa aiba 5 puncte in fata CFR-ului, si sa fim in proportie de 80% campioni.
bravo baieti....ati umilit u clujul...... 6-0 e un rezultat bun!!bravo!!..........................asta vreau sa scriu pe forum dupa meci!!:Dpoate exagerez un pic,dar cine stie???FORZZA Steaua!!! ![]()
![]()
iara o dati in vise??? batem rupem executam !!!
ai innebunit. va imbatati cu apa ? e un meci foarte greu. u Cluj isi va baga autobaza in poarta si va sta la panda pentru contraatacuri. defensiva nu e prea stabila. asa ca. vedeti voi chinuri iara.
un meci foarte greu. cel mai greu de pana acuma.
spuneti-mi si mie cand se pun in vanzare biletele pentru o iubire eterna cu u Cluj si cat costa. ms
in sfarsit acolo unde ne e locul adik pe locul 1 avem 2 meciuri deja castigate cu u Cluj si gloria buzau speram sa nu facem nici un pas gresit pana la sfarsit 6 etape nui asa mult pana sarbatorim titlul 25 si multumiri lui Dica pentru evolutia superba
FORZZA Steaua ![]()
![]()
![]()
dica10
Doar daca luam titlul asta si cel care urmeaza facem 25 de titluri,fisker...
Fisker Steaua are 23 de titluri in momentul de fata sin pana la finele sezonului o sa aiba 24 nicidecum 25.
Mi-as dori sa fie un stadion plin ,2 peluze excelente ca de fiecare data ! Stie careva cate bilete sau vandut?
![]()
u Cluj e una dintre cele mai bune echipe din deplasare. a batut pe Craiova pe Poli si mi se pare ca si pe rapid. in plus nea scos si noua fotbalul din cap in tur. deci sa nu uitam.
un meci extrem de greu.
Steaua-VICTORIE!! ![]()
![]()
![]()
![]()
Un meci in aparenta greu, ambele echipe avand obiective precise de indeplinit, chiar daca diferite. In mod normal Steaua trebuie sa invinga si sa-si mareasca ecartul fata de CFR. E obligatoriu ca la sfarsitul campionatului Steaua sa devanseze CFR-ul cu cel putin 4pct, daca nu, parca si prevad titlurile din presa: "campioana la masa verde".
..si pe strazi avem de dat un scor !!!!!!
ma duc sa pocnesc sacul de box
)