FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pledoarie pentru MM

«1234»
mecarm04.04.2008 18:15

Voi toti care sunteti anti-MM probabil ca sunteti Stelisti de televizor,Stelisti care in afara de mama sau tata nu mai stie nimeni ca tineti cu Steaua.Cand vad cum este terfelita Steaua in presa,la TV de toti nenorocitii si nu o apara nimeni imi vine sa plang de nervi(chiar o fac).

Al vostru suporter care are cel putin 1 mil de km dupa Steaua.

gaina04.04.2008 18:22

Foarte bun comentariul. Ai dreptate, MM a aparat Steaua cu inversunare. Acum suntem atacati din toate partile (presa,Timisoara,Cluj, Giulesti etc.) . MM va reveni intr-o zi din nou in Ghencea.

Si Oli deasemenea. Cu actualul lot Oli era in CL in primavara.

iov05.04.2008 08:28

Cel mai mult imi plac platitudinile astea: a facut bine, a facut si rau- cred ca a fost inventata special pentru Ceausescu expresia, bai nene cu toate ca la batut pe tractoristu de pe ratb si l-am dusmanit vreun an de zile pentru gestul lui MM a facut mult mai multe lucruri bune pentru Steaua si cel mai important este ca le-a facut in urma calculelor de natura sentimentala SI NU MATERIALA ca acum in special. Nu pot sa remarc in ultimul timp o scadere puternica a calitatii comentariilor si dezbaterilor de pe forum, no offense!

ssinpadureacualune05.04.2008 08:57
Era o gluma nevinovata bai... duda. Nu prea bei lapte. De-aia nu te prinzi.

Bine bai...corcodusa.N-am inteles dece te-ai bagat in seama aiurea,in rest "reactioneaza" cu cine vrei.Oricum observ ca ai sustinatori de calibru.Ai reusit sa ma impresionezi.Sa vadem ce are de zis si domnul virgil,ca se pare ca am cu el probleme odorizante.

zloty05.04.2008 10:44
Foarte bun comentariul. Ai dreptate, MM a aparat Steaua cu inversunare. Acum suntem atacati din toate partile (presa,Timisoara,Cluj, Giulesti etc.) . MM va reveni intr-o zi din nou in Ghencea.

Si Oli deasemenea. Cu actualul lot Oli era in CL in primavara.

da cu Oli ,jucam acuma returu pa anfield ,ceai ma dati cu putina apa rece pa fata sa-ti revii

mai bine fara Meme prefer un conducator de club care sa faca ceva decat unul care sa se balacareasca in presa

bad_joke05.04.2008 11:19

Eu nu-i simt lipsa acestui GOLAN SI JIGODIE,si multe alte atribute pentru MM,el strica clar imaginea Stelei,toata lumea da in noi,pentru ca asta e Steaua LUI Becali,asa de curata este,din pacate speculatile se fac pentru ca sunt si lucruri care te fac sa crezi asta,si eu sunt de parere ca Steaua putea sa bata Vaslui cu 7-0,nu asta e mirarea,dar mirarea este ce a spus Porumboiu,ca sa dus sa vorbeasca toata saptamana cu oameni lui,a promis ATENTIE!400 MILIONAE/OM,si ati vazut cum au jucat,acuma o sa ziceti,ba esti nebun,ce dreaq nu putea sa prinda si Vaslui o zi proasta,ce o fi Vaslui acuma...Barca,pana si aia...nu ,dar macar la bani astia vedeam cum mureau pe acolo,incercau sa atace,nu stiu mie unu mi s-a parut suspect,si multe goluri care au fost validate,scuzatima daca nu pot sa ma bucur de faptu ca suntem in carti si ca recuperam puncte fata de CFR Cluj,printr-un "JOGA BONITO"de ne lasa pe toti pe spate,uitativa cum se ofticau la meciu cu UTA,pe care nimeni nu a avut curajul sa-l puna sub semnu intrebari,asa trebuiesc jucate meciurile,pana la moarte,ca sa numai da ocazia sa ne puna imaginea Stelei intr-o lumina proasta.

NUMAI BINE!FORZAAA Steaua!!!

dragos_drlsteaua05.04.2008 12:02

@Bad joke,

iti multumim pentru aceasta lectie de coerenta si perfectiune gramaticala! Sunt sigur ca toata lumea a inteles exact ceea ce ai vrut sa spui, avand in vedere aceasta exprimare eminesciana.

Redevenind seriosi, MM Stoica a fost, dupa parerea mea, cel mai bun conducator pe care l-a avut Steaua dupa regretatul Sfinx din Ghencea. Spunea cineva mai sus ca prefera pe cineva care sa faca ceva in loc de a lovi cu predicate in stanga si in dreapta. Prietene, tin sa te anunt ca MM are un palmares mai mult decat impresionant. Doua campionate, o semifinala de Cupa UEFA si o participare in grupele Ligii Campionilor, dupa o perioada de absenta de 10 ani, eu zic ca nu e putin lucru. Ca mai avea el unele defecte, sunt de acord, insa de fiecare data a facut, si spun asta cu o convingere absoluta, ceea ce era mai bine pentru clubul Steaua! Asa ca nu vad rostul acestor acuze absolut gratuite la adresa unui om care a muncit si a pus suflet in ceea ce a reprezentat cea mai buna perioada a Stelei dupa '98. Cum bine remarca autorul articolului, suntem loviti in aceste zile din toate partile, la fel cum eram si in perioada in care MM era manager. Asta arata clar ca nu el era cel care declansa scandalurile, tot ceea ce facea el era sa apere jucatorii si clubul! E asta un pacat asa de mare incat sariti unii dintre voi acum cu tot felul de acuze? Eu unul nu cred...

Ciofu T Dumitru05.04.2008 12:52

LA MULTI ANI Lacatus !

Sa castigi tot atatea tititluri ca antrenor cu Steaua,

cate a castigat si tizul tau, Mariusz Pudzianowski !

enjoy05.04.2008 14:10

vroiam doar sa-i intreb pe moderatori daca ast articol are alt regim decat altele? e cam prafuit, ar trebui pus pe raft! multumesc anticipat!

ytse jam05.04.2008 14:26

eu sunt de parere ca nu MM Stoica a fost cheia succesului in Ghencea, ci plecarea lui Piturca. normal, MM are un mare merit prin aducerea lui Zenga la Steaua (stiu, acum e vai mama lui saracu, a fost si la Dinamo intre timp... asta e). dar odata cu venirea lui Zenga, jucatorii si-au recapatat increderea in fortele proprii, si mai mult decat atat... pe Ghencea s-a jucat din placere. daca pe vremea lui Piturca se juca fotbal de frica, pe vremea lui Walter s-a jucat din placere, din dorinta de a face performanta si la nivel international, nu doar national. MM a avut marele merit de a-l aduce in Ghencea pe Protasov, un antrenor care a facut din Steaua cea mai spectaculoasa echipa din Europa de Est cel putin. MM a avut iarasi un mare merit de a-l aduce la Steaua pe Olaroiu, poate cel mai bun antrenor ce a calcat vrodata in Ghencea (e doar o opinie). totusi, daca Piturca nu avea marea inspiratie de a lasa echipa intr-un moment foarte potrivit, nu se mai ajungea pana aici. daca nu era MM era altul. totusi, sa nu uitam ca sezonul trecut MM a fost extrem de antipatizat de suporteri, tocmai datorita acelor declaratii ce faceau rau imaginii echipei. mai tineti minte ce fericiti eram cu totii cand a plecat MM?

Virgil05.04.2008 14:49
vroiam doar sa-i intreb pe moderatori daca ast articol are alt regim decat altele? e cam prafuit, ar trebui pus pe raft! multumesc anticipat!

Are acelasi regim pe care-l au majoritatea articolelor. Nu se inchid decat in cazuri extreme. Apoi se redeschid.

mikutu07.04.2008 20:04

"Vocea mea era mult mai puternicã, mult mai acidã atunci cînd eram la Galați, dar nu eram important. Cînd am ajuns la Steaua, cea mai mare echipã a țãrii, orice gest era taxat de presã. Acum am renunțat sã ridic vocea, pentru cã am observat cã o ridic degeaba", a spus Stoica la Special de la Sportro.

Se pare ca s-a saturat si el de toata mascarada asta. probabil nu ar mai trebui de acum inainte sa-i duci doru'!

«1234»