Eu nu-i simt lipsa acestui GOLAN SI JIGODIE,si multe alte atribute pentru MM,el strica clar imaginea Stelei,toata lumea da in noi,pentru ca asta e Steaua LUI Becali,asa de curata este,din pacate speculatile se fac pentru ca sunt si lucruri care te fac sa crezi asta,si eu sunt de parere ca Steaua putea sa bata Vaslui cu 7-0,nu asta e mirarea,dar mirarea este ce a spus Porumboiu,ca sa dus sa vorbeasca toata saptamana cu oameni lui,a promis ATENTIE!400 MILIONAE/OM,si ati vazut cum au jucat,acuma o sa ziceti,ba esti nebun,ce dreaq nu putea sa prinda si Vaslui o zi proasta,ce o fi Vaslui acuma...Barca,pana si aia...nu ,dar macar la bani astia vedeam cum mureau pe acolo,incercau sa atace,nu stiu mie unu mi s-a parut suspect,si multe goluri care au fost validate,scuzatima daca nu pot sa ma bucur de faptu ca suntem in carti si ca recuperam puncte fata de CFR Cluj,printr-un "JOGA BONITO"de ne lasa pe toti pe spate,uitativa cum se ofticau la meciu cu UTA,pe care nimeni nu a avut curajul sa-l puna sub semnu intrebari,asa trebuiesc jucate meciurile,pana la moarte,ca sa numai da ocazia sa ne puna imaginea Stelei intr-o lumina proasta.
NUMAI BINE!FORZAAA Steaua!!!