Undeva prin vara, atunci cand F.C. Steaua anuntase ca nu mai vinde abonamente pentru peluze, i-am simtit prima oara lipsa lui MM. Stiam ca el nu ar fi fost niciodata de acord cu asa ceva, aducandu-mi aminte declaratiile sale referitoare la suporteri. I-am simtit apoi lipsa la orice interactiune dintre suporteri si club, inainte si dupa legea Dragomir. I-am simtit lipsa cand am vazut performantele majoritatii transferurilor din vara. I-am simtit lipsa cand am vazut tribunele semi-goale in meciurile de Liga Campionilor. I-am simtit lipsa atunci cand am vazut cum au fost tratati Andrey, Elton, Gurita, Zaharia, si altii. Ii simt si acum lipsa, cand vad ca traim din rezultate la limita, goluri inscrise in ultimul minut sau din singurul sut pe poarta in 90 de minute in timp ce toti sunt de parere ca totul e bine si frumos pentru ca suntem la 3 puncte in spatele CFRului.
Dar cel mai mult am resimtit lipsa lui MM in ultimele saptamani. Atunci cand din toate partile se arunca laturi si vome spre Ghencea, si nimeni nu a iesit in fata sa zica CEVA. Daca stau sa ma gandesc, nici n-ar fi avut cine. Aditza, Argaseala ? In timp ce loviturile veneau ba din Ghiulesti, ba din Cluj, ba din Timisoara si apoi din GSP, Prosport sau Sport.ro, nimeni nu a zis nimc. Atunci cand Lovin a fost suspendat 4 etape (personal, nu am inteles pentru ce), iar Sapunaru, Maftei, Constantin si vreo 2 oficiali rapidisti - unii FILMATI in timp ce injurau, instigau, sau cum vreti sa numiti acea atitudine - sunt curati ca lacrima. Atunci cand acelasi Lovin era facut in toate felurile pe diverse posturi de televiziune, in diverse ziare si declaratii pentru bucuria de la terminarea meciului, in timp ce in fiecare etapa jucatorii se tavalesc minute in sir pe gazon pentru un rezultat bun. Atunci cand au fost facuti toti jucatorii in toate felurile, incepand de la "lasi" si terminand cu "fetite", pentru ca au ales sa respecte regulamentul si nu sa se ia la pumni si picioare cu rapidistii ramasi pe teren si sa fie la randul lor suspendati - dupa intamplarile de la vestiare cel mai probabil asta s-ar fi intamplat.
Atunci cand s-au dictat doar 2 etape de suspendare dupa ce "s-a aruncat TOT MECIUL, cu orice, de la telefoane, pungi de seminte, la brichete, monede."(citat dintr-un editorial fzr.ro)
Cineva de pe acest forum il condamna pe MM ca a stricat relatia cu presa, certandu-se cu mai multi gazetari. Iata ca acum nu se mai cearta nimeni, stam blanzi, umili, cu capul plecat, in timp ce toti dau in noi fara nici o retinere. Rezultatul ? Ironii precum bannerele din meciul cu Vaslui, precum discutiile pe care le avem zilnic cu prietenii, si patarea imaginii Stelei in fata opiniei publice. Nu pentru ca cei care au patat-o ar fi avut argumente credibile, ci pentru ca nimeni nu s-a ridicat sa o apere.
Andyro