FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pledoarie pentru MM

«1234»
carminastan02.04.2008 15:38
Ce vreau eu e o voce clara, limpede, care sa explice argumentat de ce noi avem dreptate, de ce decizia lui Deaconu a fost corecta, de ce Lovin nu trebuia suspendat si trebuiau suspendati altii, de ce jucatorii au plecat la cabine, si multe alte chestii care trebuiesc explicate, o voce care sa respinga ironiile si acuzatiile prin fapte

Nu e treaba clubului sa argumenteze decizia comisiei. E de datoria comisiei de disciplina sa faca asta. Cat despre respins ironiile prin fapte, ia tacerea ca o fapta. Sau preferai sa respinga ironiile prin vorbe?

yo_marius02.04.2008 15:40

Citind ce a scris Carmina mi-am amintit o idee mai veche:

MM era bun pentru ca "se batea cu aia".

Daca tot ne dam membri U.E. si societate civilizata, nu e mai bine ca in momentul in care cineva face o declaratie nefondata si calomnioasa la adresa clubului sa-l actionam in instanta? Spune Buzarin ca a fost blat la Vaslui. Clubul Steaua stie ca n-a fost. Imediat se intenteaza un proces civil, Buzarin e somat sa-si prezinte probele(care evident, lipsesc), plateste daune insemnate si gata. Nu trebuie sa ne manjim (si noi) imaginea.

Dar parca e mai bine sa-l vezi p unu' la TV cum da de pamant cu Iancu, aparand Steaua, evident.

drogul meu e steaua02.04.2008 15:41

sincer MM a fost omul pe care l'am iubit si l'am respectat cel mai mult .. si il respect .. cu bune cu rele .. era stelist si lua apararea Stelei ... nu pot sa uit cum ii dadeau lacrimile cand a plecat de la Steaua .. si pentru Adi am respect .. dar nu se implica cum o facea MM .. sper totusi ca intr'o zi sa'l vad inapoi la Steaua alaturi de ALT CONDUCATOR ! si nu de GiGiX ...

Mandru ca sunt Stelist ! :steagcruce:

AdrianUltras2502.04.2008 15:41

Bai, stiti ce? Duck(a se citi cu "f" in loc de "d") MM!

E o prostie sa ziceti ca aveam acum nevoie de MM.

De asta are Steaua nevoie?

De "portavoce"?

Steaua trebuie sa vorbeasca in teren, prin rezultate, prin joc.

Nu prin presa asta de rahat.

Actorii principali la Steaua trebuie sa fie jucatorii si antrenorii.

Nu conducatorii de club!

In momentul asta Steaua are nevoie de un joc cat mai bun, de jucatori concentrati, de antrenori inspirati, de suporteri langa echipa, de tacerea creditorului si de inca cateva chestii acolo, chestii printre care nu se regaseste actiunea de a raspunde unor ziaristi prosti sau cumparati.

MM e un conducator bun.Are ochi la jucatori, stie fotbal, stie sa se apropie de jucatori.Astea sunt calitatile lui.

Nu faptul ca are gura mare si ca il tine sa se certe cu toata lumea.

Adi Ilie a adus la Steaua niste jucatori de Steaua(sunt oricum peste 90% din restul fotbalistilor din Liga 1).

Adi Ilie a adus la Steaua multi jucatori tineri, de perspectiva, care pot fi in viitorul apropiat noile Stele.

Adi Ilie a inceput sa puna pe picioare un departament de scouting la Steaua.

Nu avem nevoie de Adi Ilie sa mearga la presa si sa le zica: "Pai bai ziaristilor...suck my socks!"(vorba lui Badea).

Steaua nu are nevoie de aparare in fata presei.

Presa romana = 0

Degeaba bate presa romana din gura si face putzulica mare si injura Steaua si isi bate joc de Steaua daca Steaua bate tot, joaca spectaculos, castiga campionatul si se descurca cat de cat in CL.

Ei sunt frustrati, rau-intentionati, niste nenorociti pe care ura(sau banul) i-a facut patetici.

Noi nu trebuie sa ne coboram la nivelul lor.

Daca rapidistii se simt furati, noi nu trebuie sa ii bagam in seama.

Daca clujenii ne tot ataca, noi nu trebuie sa ii bagam in seama.

Daca presa se simte ignorata si vrea sa se bage in seama, iarasi, noi nu trebuie sa ii bagam in seama.

Steaua are site oficial.Daca trebuie sa comunice ceva suporterilor, ar trebui sa o faca prin intermediul siteului.

Sau prin organizarea unor conferinte de presa in care sa nu fie acceptate intrebarile presei.

Personal as baga Steaua in silentio stampa si as comunica cu suporterii doar prin intermediul siteului.

Lasati-i sa vorbeasca!

Cei care au minte in cap si pe care ii intereseaza cat de cat fotbalul vor stii care e adevarul.

Iar ceilalti, nu conteaza!

Nu va mai stresati cu articolele lor.Nu le mai cititi.Nu ii mai bagati in seama.

Steaua trebuie sa vorbeasca doar pe teren si prin fapte!

andyro02.04.2008 15:51

Of, treziti-va la realitate...ati vazut un ziarist reclamat undeva de F.C. Steaua pentru ca a scris un articol calomnios ? Sau un jucator/oficial al Rapidului dat in judecata de un jucator stelist pentru declaratiile de dupa meci ? Pai trebuia sa curga cu cel putin 20 de procese numai dupa ultima saptamana. Da, ar fi bine sa fie asa, dar nu se intampla, punct. Geografic si politic suntem europeni, practic suntem...romani.

Pe de alta parte, presa aia romana care e 0 e sursa de informare pentru 80, poate 90% din iubitorii de fotbal. Vrem nu vrem, ei sunt cei care ofera informatiile, informatii care sunt crezute intr-o proportie destul de mare de cei care citesc (poate pentru ca nu au alta sursa reala de informatii). Si nu o sa reiau iar ideea cu presa care e a 4-a putere in stat, ca vrem noi sau ca nu vrem...De asta exista departamente de PR in marile companii, de asta candidatii la presedentie investesc sute de milioane in imagine, ca sa ne trezim noi mai destepti si sa spunem ca nu conteaza cum suntem reflectati in presa, noi jucam pe teren si asta e tot.

Cum ziceam si mai sus, "argumentele" de genul "Noi suntem Steaua si suntem superiori" ma lasa rece, tocmai pentru ca asta intelegem doar noi, suporterii, nu 'nea Gica care-si bea berea cu baietii dupa 8 ore de santier. A spune ca 'nea Gica nu conteaza e la fel cu a spune ca ar trebui sa voteze doar intelectualii.

Si un ultim Edit, AdrianUltras, ia fa tu un sondaj de opinie si vezi cat % din galeria Stelei intra zilnic pe siteul oficial pentru a se informa in privinta noutatilor, si cati cumpara un ziar, sau se uita la stirile sportive, sau eventual, intra pe gsp.ro. Daca gasesti 100 de oameni, ai un stelaj de bere. Si dupa asta, vezi cat % din iubitorii de fotbal obisnuiti se informeaza cu privire la Steaua de pe siteul oficial, si cat % din ziare, stiri sportive, sau gsp.ro/prosport.ro. Inca o data, reveniti cu picioarele pe pamant - astia suntem, cu astia defilam.

AdrianUltras2502.04.2008 15:54

Avocatul Stelei, Catalin Ciubota, a declarat ca gruparea din Bulevardul Ghencea a depus memoriu impotriva presedintelui Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, pentru declarații jignitoare.

Conform site-ului Mediafax, gruparea Poli ªtiința Timișoara riscã o sancțiune cuprinsã între trei și nouã puncte penalizare ca urmare a memoriilor depuse împotriva președintelui Marian Iancu de cluburile Steaua și Dinamo, dar și a directorului general al FRF, Ionuț Lupescu

sursa: stelisti.ro

ASA MA!

Asta tre facut, nu declaratii.

Fapte, nu vorbe!

Cum a zis Marius mai sus. Ia sa dea Steaua un ziarist in judecata, sa vedem ce mai fac baietii dupa.

Sa vedem daca mai vorbesc ei dupa aia din surse de incredere dar a caror identitate nu poate fi dezvaluita.

flo220302.04.2008 15:56

adevarul este ca si eu am simtit cateodata nevoia sa iasa cineva pe sticla si sa le dea replica, dar totusi este mai bine ca nu s-a intamplat asa. plus ca daca echipa juca cum trebuie, nu mai avea nimeni ce sa zica.

off topic : am revazut azi secvente de la Vaslui cu golul lui pepe. cand a venit la margine, acesta a alergat direct la pedrazzini, si l-a lasat pe Lacatus cu ochii in soare. la fel si ceilalti jucatori, inclusiv Radoi. si nu este prima data, la fel a facut si habibu, si Dayro. asta iti cam da de gandit.

andyro02.04.2008 15:58
Si un ultim Edit, AdrianUltras, ia fa tu un sondaj de opinie si vezi cat % din galeria Stelei intra zilnic pe siteul oficial pentru a se informa in privinta noutatilor, si cati cumpara un ziar, sau se uita la stirile sportive, sau eventual, intra pe gsp.ro. Daca gasesti 100 de oameni, ai un stelaj de bere. Si dupa asta, vezi cat % din iubitorii de fotbal obisnuiti se informeaza cu privire la Steaua de pe siteul oficial, si cat % din ziare, stiri sportive, sau gsp.ro/prosport.ro. Inca o data, reveniti cu picioarele pe pamant - astia suntem, cu astia defilam.

Avocatul Stelei, Catalin Ciubota, a declarat ca gruparea din Bulevardul Ghencea a depus memoriu impotriva presedintelui Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, pentru declarații jignitoare.

Conform site-ului Mediafax, gruparea Poli ªtiința Timișoara riscã o sancțiune cuprinsã între trei și nouã puncte penalizare ca urmare a memoriilor depuse împotriva președintelui Marian Iancu de cluburile Steaua și Dinamo, dar și a directorului general al FRF, Ionuț Lupescu

sursa: stelisti.ro

cu . E . D . :laugh:. Ma bucur ca te informezi doar de pe siteul oficial, nu te mai stresezi cu articolele de pe GSP, nu le mai citesti, nu ii mai bagi in seama.

Bodanel02.04.2008 16:00

NU sunt de acord cu articolul. MM a lovit un suporter al Stelei (lucru inacceptabil indiferent de echipa la care esti presedinte). Scandalurile NU sunt un lucru pe care un stelist trebuie sa le provoace sau sa se bage in ele ca musca in rahat. Ce daca toti vorbesc Steaua de rau? Cum a spus si cineva mai sus "Cainii latra, ursul trece". Deocamdata ciorile care ne-au facut fetite sunt in clasament sub noi. MM a ratat o gramada de transferuri. Asta iarna cand toti spuneau ca Steaua nu face transferuri am tacut, Ilie a fost facut in fel si chip si cand au inceput sa curga transferurile toata presa vuia "Steaua da bomba dupa bomba pe piata transferurilor" si cred ca ne indreptam in directia corecta din acest punct de vedere. Cred ca D. Moreno va exploda la anul' deoarece imi vine greu sa cred ca la vara nu vom transfera mijlocasi de banda (am vazut si noi ca nu avem asa ceva, Morenii+Mendoza joaca mai bine varfuri iar Lacatus si Ad. Ilie au lasat sa se inteleaga ca au vazut lucrul asta si ca il vor corecta). Prefer sa fim feriti de scandaluri si sa facem ca asta iarna: vorba mai putina, mai multa munca.

In caz ca nu ai observat a inceput sa se puna ordine la club (avem conferinte de presa saptamanale, jucatorii nu vorbesc in afara acestora, pe site-ul oficial apar dezmintiri la gogomaniile din presa etc).

NU il regret pe MM si nu il vreau inapoi. A fost si inger si demon pentru Steaua. El e trecut noi trebuie sa privim spre viitor iar MM nu reprezinta viitorul.

yo_marius02.04.2008 16:02
Of, treziti-va la realitate...ati vazut un ziarist reclamat undeva de F.C. Steaua pentru ca a scris un articol calomnios ? Sau un jucator/oficial al Rapidului dat in judecata de un jucator stelist pentru declaratiile de dupa meci ? Pai trebuia sa curga cu cel putin 20 de procese numai dupa ultima saptamana. Da, ar fi bine sa fie asa, dar nu se intampla, punct. Geografic si politic suntem europeni, practic suntem...romani.

Andy, o ultima intrebare. Am citit tot ce ai scris, si imi permit sa te intreb de ce nu a aparut o "Pledoarie pentru procese" (titlul e fortat) in care sa-ti exprimi acordul si sustinerea pentru pedepsirea celor vinovati de atacuri pe cale legala, si a aparut "Pledoaria pentru MM" in care sustii ca trebuie sa ne aparam facand scandal (imi cer scuze, dar eu asta vad in dreptul la replica in presa - scandal si atat)?

LE: subscriu la ce a postat Bodanel.

Virgil02.04.2008 16:03

Conducerea Stelei s-a maturizat se pare si a ajuns la concluzia ca scandalurile nu aduc nimic bun. E mult mai simplu sa astepti o declaratie defaimatoare a unui individ scabros ca Iancu si sa sesizezi FRF-ul. Nu castigam nimic depunctand Poli Timisoara, dar nu vom mai fi vulnerabili. Astept o reclamatie impotriva lui Muresan si o depunctare a CFR-ului. Si apoi tacere.

LE: Consider ca articolul scris de andyro e un articol de succes, ca si-a atins scopul atata timp cat a antrenat in discutii foarte multi utilizatori. Facand un cumul al parerilor pro si contra ideii de a reactiona la atacurile rivalilor, constat superioritatea celor merg pe mana ideii de aplanare a scandalurilor.

Eram satui de scandalurile intretinute de creditor in presa. Acum ar trebui sa fim de acord ca a ales, pentru moment sau nu, calea tacerii, dublata de procedura chemarii la comisie a celor care calomniaza Steaua. Clubul Steaua ar trebui sa extinda aceasta masura si in privinta presei.

AdrianUltras2502.04.2008 16:07

andyro

Stai linistit.

Stiu care e siteul oficial.

Am intrat si eu sa vad ce se mai zice.

Doar pentru ca le citesc articolele(selectiv) nu inseamna ca ii si bag in seama, asa cum faceti voi.

Pe mine ma doare fix in cot daca ei nu mai pot de Steaua.

Ma doare chiar undeva mai jos de cot de faptul ca ei urasc Steaua si isi bat joc de noi.

Am intrat, am citit, am ras in unele cazuri si am iesit.

p.s. Stiu ca fotbalul nu e unul din sporturile care sa necesite un IQ mare si ca nu doar oameni destepti se uita la fotbal dar, pentru tine chiar conteaza ce cred acei privitori ai sportului care cunosc atat de mult fotbal si sunt atat de culti incat sunt gata sa creada ca meciul de la Vaslui a fost blat sau ca un stelist a aruncat cu bricheta in giulesti?

carminastan02.04.2008 16:08

Deci eu intru pe steauafc.com, citesc si gsp, porsport, sport. ro (in maniera mentionata anterior) ma uit si la stiri, in functie si de timp evident (sa nu isi inchipuie cineva ca asta fac toata ziua) si ma consider si o persoana cu discernamnt, inca sa filtrez informatiile. Oricum am remarcat de ceva vreme declaratiile oficialilor si jucatorilor Stelei care apar pe site-ul ofiial si ulterior sunt preluate de presa.

Pot sa am eu o bere din alea multele?

danimarcu02.04.2008 16:10

Eu nu cred ca MM lipseste in momentul asta Stelei.Sa nu uitam ca multe scandaluri apareau tocmai datorita caracterului sau impulsiv...Era bun de gura MM,nu zic nu,ne apara clubul ca nimeni altul,dar in momentul asta nu i-as mai vedea rostul la Steaua.Argaseala,asa prafuit cum este,e mai diplomat decat MM si nu da motive nimanui de scandal.Tacerea asta este buna,numai asa cameleonii vor inceta atacurile.Si printr-un joc bun,care momentan intarzie sa apara.

Pe langa asta,acum parca si jucatorii au lasat-o mai moale cu ironiile ieftine,cum faceau pe vremea aia.Ei trebuie sa vorbeasca doar pe teren,iar clubul nostru sa dea comunicate cand e ceva de spus sau de aparat.

zloty02.04.2008 16:14

eu unu cred ca Adi Ilie e peste Meme si la diplomatie si la fotbal ,poate nu are suficienta experienta ,dar odata capatata si aia cred ca o sa fie mult peste ce e acum in fotbalul din Romania , de ce lipseste Meme? ca nimeni nu se balacareste in presa acuma cu toti ratati care contesta steauaa??? Steaua le raspunde pe teren luand campionate,nu prin balacareala asea se poate lua oricine de pe strada si pus sa faca scandal

subscriu si eu la ce a postat bodanel

AdrianUltras2502.04.2008 16:25

Am facut si eu sondajele propuse de Andyro.

Cine vrea sa intre sa raspunda la 3 intrebari, sa acceseze linkul:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=12072

Haideti, ajutati-ma sa castig si eu niste bere :beer2:

Miaus02.04.2008 16:30

Cand aud MM mi se ridica pielea de pe mine.

De scarba.Si eu sunt pentru MM.Pentru MM oriunde altundeva decat la Steaua.Sa fie sanatos si iubit dar nu la clubul asta.Ajunsesem pe vremea lui MM sa nu ma mai uit nicaieri ca il auzeam pe jiji2 in persoana lui.Hegemonia Stelei etc etc.

Apropo care sunt megajucatorii aia adusi de MM? Ca tepele vi le pot enumera eu fara probleme.

Sa fie clar asa cum e acum e cel mai bine.Comunicate de presa, dat in judecata, memorii asa cum procedeaza un club SUPERIOR.Asa am fi noi superiori aruncand cu laturi ca ceilalti?

Imi amintesc ca ma uitam cand era MM la Steaua la Galliani de la Milan si ... si atat va las pe voi sa completati.

Adrian Ilie si Argaseala pot fi trasi la raspundere pentru multe DAR pentru asta trebuie FELICITATI.Ca scutesc Steaua de asemenea porcaieli.Noi aia SUPERIORI trebuie sa dam tonul asa cum am facut-o mereu.

Apropo care e motto AISS? Asa vi l-ati amintit? Bun acum incercati sa vi-l imaginati pe MM pe la orice emisiune cand era la Steaua (alea cu hegemonia etc) si sa imi ziceti daca va cadreaza.

P.S. Mare noroc ca era MM la noi cand am luat titlurile 22 si 23 si nu vorbeste nimeni de faptul ca am facut blat cu Timisoara sau cu Vaslui in ultimele meciuri.Ce bine ca era MM si ne-a aparat si toti iubitorii fotbalului stiu acum ca noi nu am facut blat si ca am jucat pe teren, ba mai mult ni se si reaminteste asta din cand in cand (ex ultimul meci cu Vasluiul unde s-a pus accent pe "blatul" de acum 2 ani nu pe eliminarea lui Thereau degeaba de acum un an.

joe2102.04.2008 16:42

Trist si foarte adevarat, MM lipseste la luptele cu scursurile din fotbal...Aditza e mult prea domn pentru asemenea specimene !

andyro02.04.2008 16:55
Am facut si eu sondajele propuse de Andyro.

Cine vrea sa intre sa raspunda la 3 intrebari, sa acceseze linkul:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=12072

Haideti, ajutati-ma sa castig si eu niste bere :beer2:

Foarte frumos, doar ca era vorba de galeria Stelei. Aka, pe stadion.

andyro02.04.2008 17:03
Adrian Ilie si Argaseala pot fi trasi la raspundere pentru multe DAR pentru asta trebuie FELICITATI.Ca scutesc Steaua de asemenea porcaieli.Noi aia SUPERIORI trebuie sa dam tonul asa cum am facut-o mereu.

Of of, ce m-a obosit refrenul asta.

Se ia premisa 1. Nimeni nu reclama nici un ziarist pentru calomnie (pentru ca asa e starea de fapt).

Se ia premisa 2. Ziaristii sterg pe jos cu Steaua.

Raspunsul la aceste 2 premise este

a) Ii explici (argumentat) ziaristului de ce abereaza, public, pe un post de televiziune, intr-un mod civilizat, fara "porcaieli"

b) Taci, pentru ca esti "superior"; si toata lumea intelege din asta ca n-ai ce sa spui, deci ca ziaristul are dreptate. Daca-mi zice cineva ca acelasi 'nea Gica mentionat mai sus a inteles din toata povestea asta ca noi am tacut pentru ca am dat dovada de superioritate si civilizatie (asta in conditiile in care nea Jiji e recunoscut pentru superioritatea si civilizatia lui), eu mai pun un stelaj de bere la bataie.

FortuneTeller02.04.2008 17:32

Una-i una, alta-i alta! Cu parere de rau trebuie sa iau marota favorita a multor stelisti: Steaua A FOST, ESTE si VA FI tinta urii multor jeguri formati la militie, in tiganie sau in general a celor impotriviti ordinii dintr-un anume moment. Nu mai luati de bune chestiile cu "Becali e de vina", caci ura multora impotriva Stelei a fost instigata mult INAINTE ca numitul Becali Gigel sa ajunga patron peste firma Steaua. Clanul Lucestilor, Borcea, Netoiu, Iancu, Jenel, Dragomir, Copos, etc, plus umpluturile (alias scursurile) secu si militie, plus ziaristii asociati acestora intr-un fel sau altul, toti acestia "iubesc" Steaua inca dinainte de '89. Gigelu' nostru e doar cireasa pe tort, ca sa stim sigur ca e nasol, ca din pacate nu avem de ales decat intre hahalere. MM n-a fost un manager rau, dar acum nu mai e la noi si trebuie sa mergem inainte si fara el. Bine ar fi fost daca Becali ar fi realizat tampeniile sale afecteaza imaginea Stelei, ca are nevoie sa se schimbe el inainte de orice. Dar chiar si asa aceasta campanie anti-Steaua ar fi existat, cu alte motivatii poate, caci pe toti cei insiruiti mai sus nu ai cum sa-i schimbi indiferent cum incerci. Pacat insa ca oamenii simpli din tara se lasa manariti de aceasta campanie gen Scanteia.

George Stan02.04.2008 17:34

Nu de un presedinte a carui principala calitate ar fi "sa ne apere", "sa iasa pe sticla" si "sa sara la gatul ..." are nevoie un club normal. Totul se rezolva simplu si mult mai elegant cu o firma de PR. Nu stapanesc atat de bine domeniul dar cred ca exista asemenea societati care te pot reprezenta in toate aspectele ce tin de interactiunea cu publicul. Si aceste firme de PR lucreaza la toate capitolele, atat oficial cat si neoficial.

Asa s-ar intampla intr-o tara normala si la un club normal. E drept ca in Romania discutia e un pic diferita.

mikutu02.04.2008 18:30

dupa porumboul de la Vaslui , urmeaza porcul de la Timisoara:http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/stiri/5196/FC-Steaua-a-depus-memoriu-impotriva-lui-marian-Iancu-pentru-jigniri.htm..., mi se pare mult mai ''superior'' asa. ca de tiganii sunt capabili toti romanii , ''manelizati'' puternic in ultimii ani! cel mai bine asa, desi nu acord incredere din staff-ul Stelei decat lui Ilie si lui Lacatus, felicit si sustin pe oricine a avut ideea cu aceste memorii ( impotriva lui porumboiu si Iancu). sa vedeti voi cum dupa cateva depunctari , se va asterne linistea, si isi va vedea fiecare de cocina lui!!!!!!

I.N.Money02.04.2008 19:20

Meme Stoica a avut si momentele sale in conducerea noastra , chiar daca de multe ori a comis-o . Problema principala este ca au ajuns toti descultii sa ne ironizeze si sa isi permita toate prostiile cu noi .

Personal mi s-a ridicat parul in cap cand am vazut cum a fost ironizat clubul nostru drag la Vaslui de niste neicã nimeni,care pana acum ceva vreme veneau linistiti la meciuri de Liga a 3 a . Sau la Targu Jiu unde am fost huiduiti, iar acum doi ani cand echipa din Gorj a promovat si a reusit sa invinga milogii dupa ce ii eliminasem noi din UEFA , 10.000 de oameni au strigat "Steaua,Steaua" .

Steaua usor se indreapta spre a fi injurata pe fiecare stadion din tara pentru ca este condusa de un psihopat , care spre linistea noastra a fost controlat o lunga perioada de Meme . Plecarea sa din Ghencea a lasat un gol enorm , chiar daca a intrat de multe ori in polemici inutile , chiar daca a lovit acel "suporter" pentru a il apara pe Dica , insa niciodata nu am putea sa spunem ca Meme nu s-a luptat pentru Steaua si ca nu a iubit si iubeste acest club ( exemplul de acum cateva saptamani de la meciul cu Urziceniul este elocvent ) .

Imi doresc ca Steaua sa se comporte precum un club profesionist si sa nu raspunda acestor frustrati care ne ataca clubul constant , dar nici nu vreau sa redevenim ca pe vremea lui Paunescu cand zi de zi eram luati in ras .

Gabyc02.04.2008 19:28

Pe deoparte il regret si eu pe MM dar in multe momente din dorinta de a apara Steaua o ducea mai rau decat era.cat despre Ilie si Argaseala ei nu vor sa creeze mai multe scandaluri mai ales acum cu depunctarile si cu suspendarile astea.A incercat Laca sa spuna ceva la o emisiune dar a ramas doar cu acea izbucnire fata de cele petrcute la meciul cu rapid.Eu cred ca e mai bine sa tacem si sai lasam sa vb si sa acuze si sa ne vedem de drumul nostru spre titlu iar daca il vom castiga vor ramane toti cu gura cascata. E parerea mea si sper ca si altii sunt deacord cu mine.

«1234»