Ba, daca faci scoala de antrenori iti dai seama ca tre sa joci cu Banel????
Sa dea draq daca inteleg de ce-l baga toti pe Banel! Adevarul e unul singur: Absolut toti antrenorii care il baga pe Banel nu stiu fotbal! Am mai spus-o si se demonstreaza: Lacatus nu are nici o treaba cu antrenoratul! A vazut cineva o pasa buna a lui Banel??? Absolut nici una! De centrari nu vorbesc, ca saracul e catastrofa! Partea dreapta e moarta, partea stanga e cu Banel, deci e varza! Macar egal sa obtinem, ca poate dau aia o chifla sau noi un autogol!
Nu se poate sa scapam de Lovin si noi sa-l bagam pe Banel! Sa-i spuna draq careva lui Lacatus, ca Banel e paralel su fotbalul! Este inadmisibil sa ne inscriem la 100 de metri si noi sa ne taiem la picior inainte de cursa(adica sa-l bagam pe Banel)! Ba, eu nu mai suport! Ii doresc lui Banel sa se accidenteze grav! Asta e, stiu ca nu e bine, dar nu mai pot! Daca rahatii de antrenori il mai baga, asta sa i se intample! Daca nu-l mai baga ii doresc toata sanatatea! Bagati-l ba pe Banel la 4-0 pentru noi! NU se mai poate! Ce dracu viteza avem noi , cand Banel nu stie sa faca superioritate, pasa, demarcare! El e cu alergatul si faulturile si lufturile! REstul inseamna fotbal!
Stiu ca e jale, dar parca mai bine il baga pe Surdu! Macar ala e varza, dar nu e Banel! NU MAI SUPORT BANEI!