FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - Steaua

«1234»
fcsteaua.ro29.03.2008 22:22

Etapa a XXVI-a Ligii I programeaza azi, 30 martie 2008 meciul dintre FC Vaslui si Steaua Bucuresti. Partida va incepe de la ora 16:00 si va fi transmisa in direct de National TV.

Meciul FC Vaslui - Steaua se va disputa cu casa inchisa, oficialii din Vaslui epuizand biletele.

In tur, la Bucuresti, Steaua a castigat la limita (1-0), Ionut Rada marcand cu o lovitura de cap.

Forza Steaua! Hai bãieții! Hai Lãcã!

ULTRASZ0R29.03.2008 22:27

orice. .. numai 3 puncte si 1x in groapa ... :steagcruce: nb ... dimineatza avem treaba :D

LARI29.03.2008 22:38

Sper ca terenul de la Vaslui sa nu fie o "denivelatura" nenorocita, sa-i vad iarasi pe elevii lui Dorinel aplicand fantastica tactica "degajare pe doua varfuri, un un-doi, si un sut la poarta".

Ori ma uit eu prea des la Primera Division (unde pana si ultimele clasate joaca un fotbal incredibil, indiferent de adversar), ori Steaua joaca atat de prost, incat toti adversarii imi par "autobaze".

Am urmarit Vasluiul in acest an si mi pare o echipa bine inchegata, capabila sa joace un fotbal bun cu oricine din Liga I. Sper doar sa marcam macar 50% din ocaziile pe care ni le cream si totul va fi bine.

Sincer, sper ca CFR sa castige la Dinamo. Vad ca potaile se vad iar Sampion Lig si ma apuca niste nervi... Prefer ca CFR sa-si incerce sansa la Grupe.

Forza Steaua! Baieti, faceti-ne mandri!

bogdan29.03.2008 22:53

Imi este teama de festele pe care le-ar putea juca terenul. Fotbalistilor tehnici si cu viteza nu le convine asta. Sper sa nu le fie terenul un ogor, ca la Iasi

suportera_nr.129.03.2008 23:07

meciul e pe national TV nu pe kanal d

DanStan29.03.2008 23:17

Daca se tine seama cu ce superforta a fotbalului continental urmeaza sa jucam as zice ca meciul e foarte dificil. Daca jucam impotriva lui Manchester United poate mai aveam sanse, dar la Vaslui e greu de tot ...

p.s : e clar cum se va comenta meciul in presa de luni daca meciul nu se va incheia cu victoria gazdelor :

- varianta A : blat

- varianta B : arbitrul a influentat rezultatul neacordand Vasluiului 5 penaltyuri clare; cel putin 5 jucatori ai Stelei ar fi trebuit eliminati; 5 faze clare de gol ale moldovenilor au fost oprite in mod nejustificat pe motiv de offside. Concluzia : arbitrul e vinovat si ar trebui executat, nu ianinte insa de a fi torturat in mod salbatic.

clausblaus29.03.2008 23:35

Nu o sa putem da vina la infinit pe terenurile proaste!Daca vasluiul,sau orice alta echipa,poate juca si inscrie pe un teren mai putin bun,va intreb,Steaua de ce nu ar putea?Sa nu uitam ca ne dorim sa jucam in CL,ca avem jucatori de fotbal si ca fotbalul nu se aseamana cu biliardul!Stiti la ce ma refer. Nu cred ca in 86 erau terenuri mai bune in Romania.Pe un teren prost nu-ti ies anumite artificii si asta o stie toata lumea,o pot confirma toti cei ce au practicat acest sport,dar asta nu inseamna ca trebuie sa gasim o scuza in eventualitatea unui esec......(doamne fereste)Ar trebui sa fim un pic realisti si sa intelegem un lucru:atunci cand vor si cand pun suflet Stelistii fac meciuri mari indiferent de numele adversarului sau de starea gazonului!....Cand am spus Stelistii nu m-am referit si la Banel!

alexmk1730.03.2008 03:45

Gandind obiectiv, meciul de la Vaslui este foarte greu! Anul trecut am pierdut cu 1-0! Teren execrabil, favorabil pentru o tzurca! Atentie la Banel! E in stare sa ne-o faca din nou si nu e gluma sau ironie! E posibil ca meciul sa curga spre 0-0, iar daca fotbalistii nostri vor fi imprecisi in executia din fata portii, e greu sa batem! Important este sa castigam, indiferent de cum o vom face! Dar daca Vaslui va inscrie prima va fi imposibil sa intoarcem rezultatul si un egal va fi aur in aceste conditii!

Sper ca unii dintre jucatorii nostri, Dica, Mendoza, Pepe, sa aiba executia! In mod logic si normal, odata cu disparitia lui Lovin din primii 11, jocul ar trebui sa fie mai rapid si mai direct pe poarta! Asta pana la Banel! Daca joaca, iar o face de kko! Vom vedea, dar sper ca DICAnio sa-si revina, pentru ca in ultimele 2 meciuri a fost foarte slab!

MoWeed30.03.2008 07:09

Un meci cu o echipa care pierde foarte greu acasa....

dode56ro30.03.2008 08:25
Kreator30.03.2008 09:15
meciul e pe national TV nu pe kanal d

Se pare ca asa este.

Meciul este transmis de National TV

16:00

Meci Liga I Burger: Sporting Vaslui - Steaua

Pentru cei din strainatate care vor sa urmareasca meciul, vad ca acum functioneaza pe:

http://tvonline.radiourionline.com/national_tv.html

AdrianUltras2530.03.2008 09:34

Batem vasluiul!

e o echipa in scadere de forma.

A batut pe Poli dar sa nu uitam ca in ultimul timp Poli e ciuca batailor.

Si sapt trecuta a luat-o de la Craiova desi a condus cu un gol norocos.

Trebuie sa fortam pe benzi !

Pe stanga pentru ca balace e atras de ofensiva si urca de multe ori. Si pe dreapta apostol e mai nesigur.

Sper numai ca ATACANTUL CENTRAL (Oricare ar fi el:Pepe,Habibou,Badea) sa fie pe faza si mai ales foarte foarte concentrat.

Fundasii centrali vasluieni sunt destul de buni dar sunt si foarte tineri(Andronic si Mardare nu stiu daca au impreuna cat Dorinel Munteanu) si au momente in care sunt cu capul prin nori.

Costea a profitat saptamana trecuta.

Trebuie sa profitam si noi acum!

Forza Steaua!

stelutawillis30.03.2008 09:49

forzza Steaua, forzza Neaga, forzza Dica

alexynho30.03.2008 10:03
Si sapt trecuta a luat-o de la Craiova desi a condus cu un gol norocos.

Daca tu consideri ca "bijuteria" lui Frunza a fost norocoasa... inseamna ca alea ale lui Costea au fost besini. In rest, sunt perfect de acord cu ce ai zis tu :). Cateodata sunt visatori pur si simplu fundasii, iar noi atacanti nu avem (oricine ar fi in atac, jucam cu un om in minus). La noi mijlocul este baza (si totusi si apararea).

AdrianUltras2530.03.2008 10:17

Alexynho

Nu neg ca golul a fost frumos dar avand in vedere ca Frunza e un jucator de picior stang, care nu prea foloseste dreptul, a fost un gol norocos.

A lovit mingea in plin!

Daca il mai pui sa dea o data nu cred ca ii mai iasa.

sammy_boy30.03.2008 10:46

Am visat ca a castigat Steaua cu 3-0 dar de data aceasta pe teren :O , si a dat si Nicolita gooool, I love u Steaua

fantastic30.03.2008 10:56
Daca tu consideri ca "bijuteria" lui Frunza a fost norocoasa... inseamna ca alea ale lui Costea au fost besini. In rest, sunt perfect de acord cu ce ai zis tu :). Cateodata sunt visatori pur si simplu fundasii, iar noi atacanti nu avem (oricine ar fi in atac, jucam cu un om in minus). La noi mijlocul este baza (si totusi si apararea).

Vad ca tu simptizezi mai mult cu Vasluiul decat cu Steaua. Du-te bai nene pe forum-ul suporterilor vasluieni! Sau nu exista?

Alex1234_Steaua4ever30.03.2008 11:16

Steaua sper sa fie foarte bine motivata, Dorinel stie sa-si motiveze foarte bine echipa si nu va fi un test usor ci unul foarte greu , mai greu chiar decat cel cu CFR. @lari daca marcam 50% dintre ocazii (de obicei avem f. multe ocazii si foarte putine goluri) ar fi super ok dar foarte putin probabil. Sper sa batem la scor dar cred ca vom bate la 1 gol.

enjoy30.03.2008 11:25

meci greu cu o echipa ambitioasa care vrea si ea in cupele europene! si mai este si Dorinel care vrea sa fie apostolul dreptatii, cu orice mijloace, de partea lui. sa speram ca Marius si echipa se vor concentra si ne vor face fericiti, desi noi trebuie sa fim fericiti si numai pentru faptul ca tinem cu Steaua. le recomand vasluienilor cupa Intertoto si Stelei cl. HAIDE Steaua!

SuperSteaua30.03.2008 11:37

Batem cu 2-0, goluri în repriza a doua.

:thumbsup:

DT30.03.2008 11:56

greu cu vasluiul. tre' sa transpiram mult ca sa scoatem un rezultat bun!

ANTIgigi30.03.2008 12:28
Am visat ca a castigat Steaua cu 3-0 dar de data aceasta pe teren :O , si a dat si Nicolita gooool, I love u Steaua

Si Lovin nu?

cred in steaua mea30.03.2008 13:12

joaca Baneeeeeeeeeel :(((((( nu sunt bucuros deloc, vreau sa plece !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbdown: am ajuns sa-l urasc pe asta !!

fedora30.03.2008 13:25

Mda, Banel a pierdut toate cele 5 mingi primite pana acum si a facut si un fault stupid.

Eu nu stiu ce mai trebuie sa demonstreze omul asta pentru ca Laca sa nu-l mai bage titular...

revivo30.03.2008 13:27

De ce l-a bagat pe P.Marin???

E suspendat Nesu?

Si cu Nicolita....vai mama noastra.

Nu stiu de ce il baga. Practic jucam in zece si ei in 12.

«1234»