@ revivo
In afara de niculitza nu are alt mijlocas dreapta. Desi nu inteleg de ce nu joaca cu Mendoza pe dreapta si Ochirosii pe stanga. Partea proasta e ca nu tare avem mijlocasi de benzi:(
@ revivo
In afara de niculitza nu are alt mijlocas dreapta. Desi nu inteleg de ce nu joaca cu Mendoza pe dreapta si Ochirosii pe stanga. Partea proasta e ca nu tare avem mijlocasi de benzi:(
bai Lacatus nu vede ca Banel nu joaca nimic? crizez fratilor
@ revivo
Cu Ochirosii pe stanga, da? Nu uita de Elton in centru, ar merge si Croitoru in dreapta...
da frate... cu Nicolita nu faci nimik... app unde e Dayro moreno???
Ce mai cauta Banel in teren? sper sa-l schimbe la pauza....
Nu fiti asa duri cu Banel, imi pare ca a reusit o preluare ca lumea.
Il preferam pe Nesu pe stanga, Marin urca putin si prost.
In rest, mai am un pic si adorm.
O prima repriza anosta si incalcita. Nimeni n-a facut nimic, nu doar Nicolita.
Daca nu se va schimba 'ceva' la pauza, meciul se va indreapta incet si sigur spre un 0-0.
In afara de faptul ca ne-am aparat bine, in prima repriza am jucat slab.
Mendoza si Pepe Moreno, insuficient sustinuti, Ov. Petre si Plesan au putine sarcini ofensive, lui Nicolita degeaba ii ies stopurile, daca centrarile sunt complet aiurea... Iar Radoi si Goian ar face bine sa nu mai bubuie mingile pe atacanti. Absolut toate "pasele" alea au ajuns la Haisan.
Laca, baga-i pe Neaga si Habibou si scoate-i pe Pepe si pe Banel. DE URGENTA!!!
Nu se mai poate in ritmul asta. Lacatus pur si simplu nu este un antrenor bun. De cand e antrenor Steaua nu a facut nici macar un singur meci mare. Cu CFR echipa a fost impinsa de la spate de entuziasmul publicului. Steaua nu joaca iar scuzele gen "nu avem mijlocasi laterali" nu pot fi invocate. A avut o iarna intreaga sa faca transferuri si a adus numai atacanti (destul de buni ce-i drept). A construit un lot dezechilibrat iar rezultatele se vad.
Banel Nicolita e cel mai slab jucator din lot!!!
E cu mult sub ceilalti jucatori!!!
Cu foarte mult!!!
Sper sa plece cat mai repede de la echipa!
Nu are valoare nici de Steaua 2.
NU AVEM CUM SA JUCAM FARA EMOTII CAND DE FIECARE DATA NOI JUCAM CU CEL PUTIN 2 OAMENI IN MINUS.
Si cel mai enervant e faptul ca mingile tot pe Nicolita il cauta.Mendoza a stat si s-a bronzat in meciul asta ca nu prea a vazut mingea pe acolo pe unde statea.
Un 0-0 pare logic la cum jucam si la cum a fost gandit meciul.
Banel, Pepe, Dica maini moarte.
Mendoza se zbate singur in ofensiva.
Lacatus dezamageste din nou.
O prima repriza anosta si incalcita. Nimeni n-a facut nimic, nu doar Nicolita.Daca nu se va schimba 'ceva' la pauza, meciul se va indreapta incet si sigur spre un 0-0.
Pai asa a fost si cu UTA toti au jucat prost nu numai Nicolita , dar dupa ce a iesit am bagat 2 goluri.
Ce mai cauta Banel in teren? sper sa-l schimbe la pauza....
si sa intre? ![]()
banuiesc ca nu ai vazut ca P. Marin e prastie pe stanga si ca asta e motivul pentru care au schimbat benzile Mendoza si Banel.
de ce nu va puteti bucura de un meci de fotbal?
chiar si asa, in 10, in 9, in cati o juca Steaua, cea mai mare ocazie a vasluienilor a fost o lovitura de cap care a trecut la 4-5 metri de poarta.
P.S. asa impresii de fotbaliator ca la Ljubynkovici ala n-am mai vazut de mult. Sa zici ca-i Ibrahimovici prin Vaslui si mai multe nu. ![]()
Cat de prost sa fii sa-l bagi pe Banel titular?E zero omul,ca si Pepe,care a gresit toate mingile...
Nu jucam nimic,ca de obicei.Cu jocul asta nu meritam sa iesim pe unul din primele doua locuri.Dar probabil ca vom iesi,intrucat si contracandidatele noastre joaca la fel de rau...
Marin pe stanga a gresit absolut toate pasele,e tocmai bun de pensie.
Ne aparam bine,dar mijloc si atac -pauza.
In pauza de iarna eram foarte bucuros ca am adus jucatori care suteaza de la distanta.Totusi,ultimul gol dat dintr-un sut de la distanta,si probabil singurul a fost a lui Bicfalvi...
Oare ce fac baietii astia la antrenamente?
de ce nu va puteti bucura de un meci de fotbal?
Ai vazut vreunul prin preajma?
@yo_marius
Oricine ar fi mai bun decat Banel. Pana si Badea a jucat mai bine ca mijlocas dreapta in meciul cu UTA.
Petre Marin e intr-adevar din alt meci dar cum si nesu si emeghara sunt accidentati, alegerea lui e logica. In schimb Dayro ce pazeste? Cum poate sa fie el rezerva si Banel sa fie titular.
Nu au avut Vaslui ocazii mari dar noi in afara de lobul lui Medoza ce am jucat?
Ne indreptam spre un 0-0 ![]()
sa iese Banel si sa intre Neaga sau Habibou sau Dayro Moreno.
are cine sa intre.
prestatia lui Nicolita din acest meci arata doar cat de slab au jucat jucatorii rusi in amicalul Romania-Rusia.
Ai vazut vreunul prin preajma?
da
eu astazi nu ma uit la Cronica Carcotasilor. :wink:
LE:@MoWeed
Ti-ai raspuns singur la intrebare. Singurul fundas stanga disponibil e Marin, care saracul este depasit destul de des. Din toti cei pe care i-ai enumerat tu, nici unul nu face faza defensiva mai bine ca Banel.
Ce-ar fi sa intre Messi in locul lui Banel, si noi sa luam gol pe o greseala a lui Marin, care n-a fost dublat de mijlocas. Ar fi ceva, nu?
Frate, pe langa faptul ca Vaslui e o formatie puternica si Banel e praf, noi nu jucam nimic. Numai mingii aruncate de la Radoi, Dica, Ov Petre acolo in fata, sa fie ... ce tzurca oribila jucam, zici ca e meci de divizia C.
Frate erau niste vremuri cand in min 30 Steaua avea deja 3-0. Se pare ca nu o sa le mai traim vreodata. In acest retur noi nu am dat inca gol in prima repriza (exceptia cu CFR, da ala a fost autogol)
Hai sa recunoastem: jucam aproape la fel ca de obicei: PRAF !
Vorba cuiva de mai sus, in stilul asta o sa adormim la meci.
Eu ma uit in paralel si la meciul cu B. Glad`bach pe sportklub. Deci e incredibiiiiiiil ! in Liga a 2a germana se joaca intr`un ritm superior celui din prima Liga romana.
UMILITOR
Si ce se auzea cu drepturi de televizare de 75 de milioane de euro ( wtf???
)
Mda... Forta Steaua ![]()
![]()
![]()
ati vazut in [rima repr cand sare negru ala a lu Vaslui la cap cu Plesan...si ii da cu cotu in gura...si arbitru langa ei....si nu da nimik...ce MM e asta??
Mama,mama ce "bine" jucam!!! Lasand gluma deoparte,jocul a fost slab spre foarte slab,noi jucam in 10 datorita lui Nicolita(de fapt datorita lui Lacatus ca il baga in echipa),aceleasi mingi lungi,aceeasi poveste de 2 ani de zile,fie ca e un ogor,fie ca e gazonul din Ghencea cei ce se numeau vitezisti odata acum practica englezescul "kick'n'run". Desi ca sa fiu corect,ii si inteleg intr-un fel pentru ca Vaslui face un antijoc de zile mari, 3 oameni la mijloc ca sa puna presiune pe cei ce construiesc si 6-7 oameni in zona careului.
Avand in vedere ca ciobanul tot zice ca e bun si locul 2 cred ca baietii au ca obiectiv un egal in meciul de azi,si sincer cred ca si Lacatus are acelasi obiectiv pentru ca nu imi explic introducerea lui Nicolita in primul 11,pana si surdu sau Neaga ar face o treaba mai buna,Nicolita e atlet si atat,dar nu el este penibil ci cei ce tot ii dau sanse,fie ca e antrenorul fie ca e ciobanul. Un asemenea jucator extrem de limitat nu are ce cauta la Steaua. Nu sunt si nici nu ma dau antrenor dar nu ar merita habibou o sansa din primul minut? Dica,un jucator f talentat,a dat fix o pasa decisiva in toate cele 45 minute(faza cu mendoza),in rest numai pase banale,usor de dat si de catre un jucator limitat.
In ritmul acesta o sa ajungem sa salutam cornerele si fazele fixe ca in Anglia,pentru ca din actiune greu,f greu o sa dam gol vreodata. De curand a aparut un articol pe site denumit "Sa inceapa fotbalul" asa ca pun si eu o intrebare celor ce apartin de acest club,fie ca sunt jucatori,antrenor,conducatori : Cand va incepe Steaua Bucuresti sa joace fotbal?
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Oamenilor alo!!!
Stati!!
NU JUCAM RAU!!!
Problema e ca exista cateva rotite care nu merg in acest mecanism al Stelei.
Una din ele e Nicolita.Ar mai fi Dica,Pepe,Petre Marin.
Jucatorii astia nu joaca sau nu joaca la capacitate maxima si astfel strica totul!!!
Din punctul meu de vedere e cam clar ce trebuie sa se intample.
Nicolita out-Dayro In!
Pepe out- Habibou In
Si daca mai e timp sa il schimbe si pe Dica cu Neaga.
ma duc la meci
Forza Steaua!
Ah si uite`l pe Banel... DIN NOU! S-a gandit Banelinho sa chinuie mingea si in a 2a repriza. Parca se aude cum zice AU ![]()