nu a zis nimeni sa le dam o bricheta in cap, nici macar sa-i injuram. mi se pare ok si sa ii aplaudam cand dau gol sau fac o faza reusita, dar sa le fie strigat numele in templu de intreg stadionul este pur si simplu o blasfemie.
nu a zis nimeni sa le dam o bricheta in cap, nici macar sa-i injuram. mi se pare ok si sa ii aplaudam cand dau gol sau fac o faza reusita, dar sa le fie strigat numele in templu de intreg stadionul este pur si simplu o blasfemie.
A fost scandat numele unui jucator rival care a injurat Steaua de cate ori a putut. Ma intreb oare ... cati stelisti au fost la meci? Eu unul cred ca 70% era plin de dinamovisti si milogi..
...cei care si-au facut un hobby din a injura Steaua(Kirita, Pancu, Niculescu, Sapunaru, Maftei, Pancu, etc.) si nu ziceam ca ar trebui injurati dar cel putin ignorati.
e justificatata exemplificarea expunerii tale prin repetitia cuvantului pancu...asta-i cel mai mizerabil dintre toti...un frustrat alcoolist !
un jucator precum Daniel niculae,care cum au zis si altii si-a bagat in noi "tot arsenalul" de cate ori a avut ocazia nu merita sa fie aplaudat in Ghencea.( indiferent ca joaca pentru Romania)
asa ar trebui procedat cum zice predatorpulse7 , cand crainicul ii striga numele unui jucator care nu a facut decat sa ne jigneasca toti suporterii Stelei sa nu raspunda.
nu imi vine sa cred ca numele acestui niculae ,care pe parcusul perioadei sale petrecute sub pod,cat si dupa nu a facut decat sa ne injure si sa faca critici la adresa noastra a ajuns sa fie scandat in Ghencea.
la ei pe stadion nu cred ca o sa fie vreodata aclamat vreun Stelist ,indiferent ca joaca Romania.
Romania ESTE CEA MAI TARE SIGUR FA FACE REZULTATE BUNE LA EURO steagro dica10 ![]()