FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Amical / Romania - Rusia 3 - 0

«1234»
fcsteaua.ro26.03.2008 18:12

Sursa: OnlineSport

Ciprian Marica, Daniel Niculae si Marius Niculae au rapus Rusia, pe Ghencea, scor 3-0, la capatul unei partide pe care tricolorii au controlat-o in totalitate, ocaziile adversarilor reprezentati numai de jucatori din campionatul rusesc fiind foarte putine. Marius Popa, Laszlo Sepsi (87) si Razvan Stanca (89) au debutat la echipa nationala.

Prima ocazie a venit la poarta lui Akinfeev, batut la o lovitura libera executata bine de Mutu, insa putin alaturi de stalpul portii. Dupa un start care ne-a apartinut aproape in totalitate, rusii au echilibrat meciul, dar sansele de a marca au fost impartite, Florentin Petre cu un voleu din marginea careului, minutul 22, respins norocos de Alexey Berezutky si Bistrov cu sut fara preluare din 20 m, trei minute mai tarziu, fiind oamenii responsabili cu finalizarea in prima jumatate de ora.

In minutul 33, Alexey Berezutky nu s-a inteles cu portarul, insa Florentin Petre a fost oprit prin fault de Akinfeev, ramas nesanctionat de centralul partidei. Ciprian Marica a incheiat prima repriza un gol frumos, sut plasat din marginea careului, dupa 45 de minute in care ne-am aratat superioritatea in fata unei nationale rusesti formate integral din jucatori adusi din competitia interna.

Minutul 61 a mai adus un gol, inscris de nou-intratul Daniel Niculae printr-o executie asemanatoare celeia care a modificat tabela in prima instanta - centrare de pe partea stanga, urmata de un sut bun al fostului rapidist, aplaudat la scena deschisa pe Ghencea, la fel Florentin Petre in momentul schimbarii cu Banel Nicolita, trei minute mai tarziu.

Cu un sfert de ora inainte de final, tabela indica un scor de neprezentare, 3-0, gol inscris de celalalt Niculae, Marius, jucatorul lui Inverness. Banel Nicolita a centrat perfect pentru "Sageata" care a trimis perfect cu capul in plasa portii.

In acest meci am consemnat si trei debuturi: Marius Popa, portarul care a aparat buturile pana in minutul 89 cand i-a lasat locul lui Razvan Stanca, un nou jucator aflat la primul meci in tricoul nationalei, fundasul Benficai Laszlo Sepsi (87) intregind lista noilor veniti in echipa antrenata de Victor Piturca.

Urmatorul meci al echipei nationale are loc pe 31 mai, cu Muntenegru.

Selectionerul Victor Piturca a condus echipa nationala de pe banca tehnica pentru a 50-a oara.

Gabriel Tamas a parasit terenul accidentat in prima repriza.

Laszlo Sepsi si Razvan Stanca au debutat la echipa nationala.

La acest meci Romania a avut patru capitani, Chivu, Contra, Rat si Radoi.

La meci au asistat printre altii Dumitru Dragomir, Gigi Becali, Gigi Netoiu, ultimii doi au stat in aceeasi loja, Victor si Ioan Becali.

steaua_gloria26.03.2008 18:14

HAI Romania!

iceboy26.03.2008 18:14

stie cineva cine va transmite meciul?

hai Romania

carminastan26.03.2008 18:15

Antena 1

iceboy26.03.2008 18:17

carminastan multumesc pentru informatie

alexynho26.03.2008 18:17

Poate un 3-1 pentru Romania. Si... in cazul in care Banel intra pe teren, Goian si Tamas sa ii faca marcaj strans, ca el e cel mai periculos adversar.

MoWeed26.03.2008 18:32

Batem azi... steagro

MoWeed26.03.2008 19:27

Frumos gol a dat Marica.....

laur_2326.03.2008 19:32

da, un gol de varf adevarat! avand in vedere ca este prima optiune de atacant pentru EURO- sa speram ca o sa-l tina!

alexynho26.03.2008 19:37

Pana acum, rusii au cam stat la cutie... sper ca sa vad mai mult spectacol de Chivu&Co... Mutu a fost destul de sters, desi a incercat multe (multe driblinguri nereusite)

SzabiStelistu26.03.2008 19:41

frumos gol marica!va fi 3-1 Romania:P

AdrianUltras2526.03.2008 20:02

ba da' cine naiba e pe Ghencea de striga numele lu' niculae?!

Aia is nebuni?!

:cursing:

:death:

:chair:

:wall:

steaua_gloria26.03.2008 20:05
ba da' cine naiba e pe Ghencea de striga numele lu' niculae?!

Aia is nebuni?!

care-i problema?e nationala ma.Incercati sa terminati cu chestiile astea.

steaua_gloria26.03.2008 20:16

3-0 suntem buni ma. :yeahh: .Bine Banel steagro

AdrianUltras2526.03.2008 20:18

Steaua_gloria

probabil ca nu stii dar Daniel niculae era la nationala si in vremea cand ne baga si ne scotea

zici ca suntem buni?

rusia joaca cu echipa a 2a.si mai e si amical.

steaua_gloria26.03.2008 20:20
Steaua_gloria

probabil ca nu stii dar Daniel niculae era la nationala si in vremea cand ne baga si ne scotea

Alooo, joaca Romania.

Darcko26.03.2008 20:38

bai,terminati cu chestiile astea.Atat timp cat joaca nationala,nu conteaza ca e vb de D.Niculae,M.Niculae,Marica,sau alti rapidisti si dinamovisti.Cand o sa invatati sa va purtati civilizat?Stiu ca o sa imi iau injuraturi pentru ce am zis.Sunt stelist,si nici eu nu suport Dinamo si rapid,dar cand joaca echipa nationala,sunt toti romani,si nu mai conteaza clubul la care joaca

yo_marius26.03.2008 20:40

@ Adrian

ce pacat ca n-ai fost tu pe Ghencea sa injuri, nu?

stii ce e mai enervant? parca asta nu era nationala multora, erau multi care "nu se regaseau" in echipa asta... si totusi comentati. oare de ce?

BRAVO Romania!

fantastic26.03.2008 20:40
Steaua_gloria

zici ca suntem buni?

rusia joaca cu echipa a 2a.si mai e si amical.

Fratilor, certati-va si voi pe privat.

E doar un meci de pregatire.

Pastrati-va pentru a comenta meciul de la Vaslui. Sigur vom avea de comentat, de bine, de rau, ramane de vazut.

MoWeed26.03.2008 20:41

Oameni buni si Austria are 3-1 la pauza cu Olanda asta nu inseamna ca sunt o echipa extraordinara.

Oricum meci frumos facut de ai nostri steagro

Garrincha26.03.2008 20:41

Nu conteaza ca este fost rapidist, dnamovist sau de la alta echipa, cand joaca sub tricolor trebuie aplaudat.

calinel26.03.2008 20:42

Poate multi nu stiu, dar mine se implinesc 90 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania (27 martie 1918) eveniment care a reprezentat inceputul crearii Romaniei Mari. Eu, ca roman din partea stinga a Prutului, tin sa-i felicit cu aceasta ocazie pe toti romanii din partea dreapta a Prutului.

Multumim nationalei care astazi a o ne-a oferit un cadou frumos de aceasta sarbatoare mai ales ca rusii au jucat cu echipa standard pe care o vor alinia la euro nefacind nici o modificare, iar Romania a jucat cu o echipa mai degraba experimentala.

forever_STEAUA26.03.2008 20:43

Felicitari Romania! steagro

AdrianUltras2526.03.2008 20:44

cel mai mult imi place tamas

sunt mare fan tamas

mai ales de atunci cand a zis, referindu-se la suporterii stelisti:

"sa dea masina peste voi"

mare jucator!

mare!

MoWeed26.03.2008 20:46

@AdrianUltras25

Ai dreptate cu jegul ala de Tamas. Oricat de mult imi doresc sa bata Romania si sustin echipa nationala nu pot sa scandez numele gunoiului asta(si nu e singurul ar mai fi Pancu)

«1234»