FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Victorie! Dar cu cine ne luptam?

«1345»
alexblaja25.03.2008 14:27
Bafta! Sfortza fie cu voi si clanul Becali!

Tu chiar nu vrei sa intelegi. Il urasc pe Becali, dar tin cu Steaua. Nimic nu e alb sau negru, totul e gri. Revenim la discutia care a mai fost: Becali e de vina, dar nu se poate face nimic impotriva lui. Eu nu pot ramane indiferent cand e un meci al Stelei. Nu pot sa-mi beau berea la terasa si sa raman indiferent.

Si care e faza cu "mafia BUCURESTEANA"?

vanfootball25.03.2008 15:15

Si eu tin cu Steaua, dar Steaua nu e doar un palmares luat cu forta...pentru mine. Actuala FC Steaua e a lui Becali, e proprietatea lui si face ce vrea cu ea fara sa-i pese de vreun sustinator. Si nu te opresc eu sa o sustii.

Faptul ca "totul e gri" nu ma convinge, ar insemna ca toti suntem buni si rai in acelasi timp, iar intre un criminal si un om onest nu va ma fi nicio diferenta. Am ajuns in stadiul asta (e valabil pentru tot ce se intampla in Romania) pentru ca am acceptat prea multe compromisuri. Cand vom spune STOP minciunilor, hotiei, marlaniei, prostiei?!

Mafia bucuresteana = mafiotii care actioneaza pe raza municipiului Bucuresti. Becali, Camatarii si toti cei ca ei. La ei ma refeream, nu la lupta Bucuresti - provincie, care vad ca nu va da pace deloc.

alexblaja25.03.2008 16:27
Faptul ca "totul e gri" nu ma convinge, ar insemna ca toti suntem buni si rai in acelasi timp, iar intre un criminal si un om onest nu va ma fi nicio diferenta. Am ajuns in stadiul asta (e valabil pentru tot ce se intampla in Romania) pentru ca am acceptat prea multe compromisuri. Cand vom spune STOP minciunilor, hotiei, marlaniei, prostiei?!

Diferenta intre un criminal si un om onest este data de efectul legii asupra primului. Criminalul face inchisoare, omul onest e liber. Moralitatea este pentru tarile civilizate. In locurile unde nu se respecta legea, nu putem vorbi de moralitate.

Din pacate sistemul "democratic" in care traim este garantul minciunii, hotiei, marlaniei si prostiei!

DanStan25.03.2008 17:33
Foarte bine Alex! Mai ales faza cu "La bine si la rau"... Se pare ca pe aici suntem stelisti mai mult la bine (nu ca acum ar fi rau, cu 5 victorii consecutive), si, mai important, suntem stelisti idealisti.

Asta nu e Steaua mea, e Fc Steaua!. Woooow! Serios? Ce dragut. Unii dintre noi se regasesc doar in echipa care a obtinut cea mai mare performanta. Printre idealisti nu sunt si fani Steaua '79, cea care umilea cu 6-0 Young Boys Berna? Sau poate exista fani Steaua '71, cea care elimina FC Barcelona in Cupa Cupelor? Dar fani Steaua '57, cea care lua bataie acasa de la Borussia Dortmund sunt?

E usor sa fii idealist cand dispui de o mare performanta si sa spui Steaua de la Sevilla e echipa mea! Hai lasa-ma, daca aia e Steaua ta, te invit sa te uiti la meciurile alea si sa ne lasi pe noi, astia care mai tinem cu Steaua si "la rau", sa vorbim de echipa asta, asa cum e ea, nespectaculoasa, cu un antrenor mic, ajutata de arbitrii si imorala pentru ca ar accepta o decizie regulamentara.

Ce inseamna sa fii 'stelist la rau' ? Sa sari intr-un picior de fericire atunci cand echipa obtine a enshpea victorie chinuita importiva unei echipe de mana a 7-a ? Sa te prefaci ca nu vezi jocul incalcit si dezorganizat care - atentie ! - nu e deloc superior celui prestat de anumite echipe ce si-au luat-o de la superforte gen Anorthosis sau Elfsborg ? Crezi ca facem un serviciu echipei daca consideram o victorie chinuita ca fiind un mare succes ? Le facem un serviciu jucatorilor abtinandu-ne sa le comentam gafele penibile, lipsa de interes si (in anumite cazuri) de valoare ?

Pe de alta parte chiar as vrea sa elucidez un mister : oare stelistii n-au voie sa-si doreasca o echipa superioara tuturor celorlalte echipe romanesti ? E ceva reprobabil in treaba asta ? E reprobabila o afirmatie de genul 'as vrea ca Steaua sa joace mai bine' ? Sau trebuie sa fim fericiti ca ne apropiem - valoric vorbind - de jocul prestat de Urziceni, Poli Bragadiru si CFR Persecutatii Cluj ? Eventual, fiind stelisti adevarati, nu degenerati de-aia care-si doresc performante, am putea considera atingerea semifinalelor cupei UEFA ca fiind o performanta nesemnificativa in raport cu marea victorie impotriva Urziceniului.

Lacatush25.03.2008 21:27

Mihai,am mare respect pentru tine,realizezi niste articole foarte bune,insa...scuze,la acest articol nu sunt de acord cu tine. Oare nu sarim prea mult la gatul lui Laca? Oare nu trebuie sa avem putina rabdare si sa-i acordam putin mai multa incredere? ... O parere personala...

ytse jam26.03.2008 08:19

ma, eu sunt de parere ca a venit momentul sa ne bucuram de victoriile Stelei si in campionat (cu toate echipele, nu doar cu Dinamo si rapid). cred ca suporterii Stelei au ajuns la o maturitate destul de mare incat sa isi dea seama de importanta competitiei interne, asemeni suporterilor lui Barcelona, Manchester si multi altii (apropo, pe Nou Camp s-au vandut toate bilete din toate meciurile campionatului inca din turul Primerei Division). mi se pare penibil ca stadionul sa fie plin numai in zile festive (si alea niste evenimente foarte foarte rare), in timp ce la 3/4 din restul meciurilor stadionul sa nu fie nici pe jumate plin, iar in cazul in care este plin, lumea sa vina la stadion ca la teatru... adica sa stea frumos pe scaunul lui (eventual cu gagica langa el), sa aplaude la fiecare reusita a echipei favorite, sa-i scandeze numele patronului, iar la sfarsit sa plece ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic (asta in cazul in care castiga). deci, nu!!! nu fac parte dintr-o grupare anume, am fost in cateva deplasari, iar in Ghencea stau la Peluza Sud. sunt un cetatean oarecare ce tine cu Steaua, asemeni celor 15000 de oameni ce s-au bucurat de victoria Stelei in meciul cu UTA Arad, si sper sa vad aceeasi atmosfera la fiecare meci pe Ghencea...

endorama27.03.2008 03:26
Eu ma intreb ce suporter e ala care crede mai degraba in ceva ce "a citit intr-un ziar" (apropo, presa de la noi e departe de a fi o continuare a Sfintei Scripturi!) decat in Lacatus. Pana la urma se pare ca rahatul ala cu ochi pe numele sau geanta, nu scrie chiar degeaba...

Becali a declarat asta... alternativele ar fi: 1. sa credem ca Becali bate campii; 2. sa-l credem de data asta.

«1345»