FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vaslui - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

«1234»
JDERUL28.03.2008 13:43

Cuvantul de ordine: VICTORIE! Din pacate nu avem alternative si suntem obligati sa jucam fiecare meci ca pe o finala. Un singur pas gresit si ,,suntem mancati"! Potaile profita de scandalul ,,bricheta"si au inceput sa ,,apese pe butoane".O vor simti pe pielea lor kefere-ii in meciul direct.

antonio2928.03.2008 16:26

salut , stie cineva detalii despre plecarea galeriei din Bucuresti la Vaslui ?

DelPiero1028.03.2008 16:37
Baietel... si tu te apuci de mistouri ? ... ce echipa de Champions League, vorbesti de parca Steaua ar fi in sferturile Champions League, desi a fost ciuca batailor. Sunt sigur ca stiti inca din meciul tur, ca sunt destul de acid, cu cei care se iau de FC Vaslui. Inca nu am favorita in acest meci, dar daca mai sunt multi mistocari prin acest forum, cred ca imi schimb opinia imediat.

Aici e o dilema pentru. tine...'sustineti echipa locala,nu pe cea din Capitala'! :rolleyes:

axl28.03.2008 16:40
salut , stie cineva detalii despre plecarea galeriei din Bucuresti la Vaslui ?

;) Salut, am si eu o mica intrebare: imi puteti spune si mie in legatura cu deplasarea la Petrosani, ora si de unde se pleaca si nu in ultimul rand daca se mai gasesc bilete?

Hm. Nu te-a contactat nimeni pana acum sa-ti dea locatia si ora exacta?

alexynho28.03.2008 18:28

@ The Flyer

Vai tu.. vezi sa nu plangi..

@ Del Piero

O dilema uriasa... insa dintre cele doua, imi doresc sa castige cea care joaca fotbal

Cred ca cele 2 primul 11 se vor alcatui cam asa (cam 90%) :

=============== Haisan =================

==== Andronic (Buhus) ======= Mardare ========

=== Apostol ==================== Balace ====

============ Sabou === N'Doye ============

== Gheorghiu ==== Ljubinkovic ====== Frunza © ===

=============== Matei ==================

================ Zapata =================

========== Goian ======= Ghionea ===========

==== Golansky ================== Nesu ======

============= Radoi © = Petre =============

===== Nicolita ======= Dica ========= Mendoza ==

================= P.Moreno ===============

PS: Le-am zis pe cele care vor fi, nu pe care le doresc.

dangeor28.03.2008 19:06

Batem sigur!

bebyvs28.03.2008 19:20

lasti baieti nu va faceti probleme ca bate Steaua la Vaslui ca astea nu ati vazut ca nu joaca nik. Si-au luat-o in cap dupa victoria cu Timisoara si se cred vedete. Cati suporteri veniti la vs?

HAI Steaua SA II BATA CU CAT MAI MULT

stelistul stelist28.03.2008 19:41

va rog spuneti'mi si mie preturile biletelor la Vaslui - Steaua!!! :worthy:

va rog spuneti'mi si mie preturile biletelor la Vaslui - Steaua!!! :worthy:

scuze preturile erau mai sus...

DelPiero1028.03.2008 21:46
Cred ca cele 2 primul 11 se vor alcatui cam asa (cam 90%) :

=============== Haisan =================

==== Andronic (Buhus) ======= Mardare ========

=== Apostol ==================== Balace ====

============ Sabou === N'Doye ============

== Gheorghiu ==== Ljubinkovic ====== Frunza ? ===

=============== Matei ==================

================ Zapata =================

========== Goian ======= Ghionea ===========

==== Golansky ================== Nesu ======

============= Radoi ? = Petre =============

===== Nicolita ======= Dica ========= Mendoza ==

================= P.Moreno ===============

PS: Le-am zis pe cele care vor fi, nu pe care le doresc.

Nicolita....of,e clar atunci care va arata mai mult fotbal duminica!Suntem peste Vaslui clar ca individualitati,insa ei au antrenor mai bun...

weeezer28.03.2008 21:55

Bai nene s-au intalnit mistocarii pe forumul asta??? Vad ca jumate din raspunsuri sunt date in bataie de joc. Ce daca a intrebat omul de pretul biletelor, sau de cum sa ajunga, sau de cati suporteri vor fi la meci? Care-i problema voastra? Daca va deranjeaza, nu puteti pur si simplu sa treceti mai departe? Nu sunteti obligati sa raspundeti, mai ales cu misto din asta ieftin.

Chiar e adevarat ce spun unii, despre arogantele de pe forum. Dar vad ca mai nou nu numai userii cu vechime si le permit...

Sincer va zic, daca lucrurile vor merge tot asa, preconizez ca in urmatorul an o sa ma scarbesc atat de tare de forumul asta (sau de unii useri, tot mai multi din pacate) pana intr-acolo incat n-o sa mai postez. Nu e nici un fel de protest, nici un fel de amenintare sau avertizare (cine da 2 bani ca dispare weeezer, la urma urmei?), dar poate ca mine mai gandesc si altii. Lasati oamenilor mistourile si atacurile la persoana altora doar pentru ca au pus o intrebare prea "idioata" pentru domniile voastre, si discutati despre FOTBAL!

P.S. Moderatorii ce pazesc?

stelistul stelist29.03.2008 12:07

la ce tribuna e galeria Stelei?

va rog raspundeti'mi : mai sunt bilete pentru meciul de maine?

stelistul stelist29.03.2008 15:29

de ce nu raspunde nimeni??? moderatorii ce fac??? va rog vreau sa merg maine la meci si stau la vreo 200 km de Vaslui si ca sa nu merg degeaba...va rog!!!

andyro29.03.2008 17:57
de ce nu raspunde nimeni??? moderatorii ce fac??? va rog vreau sa merg maine la meci si stau la vreo 200 km de Vaslui si ca sa nu merg degeaba...va rog!!!

Probabil ceva mult mai important decat sa iti raspunda tie 24/24 la intrebari. In galeria Stelei in proportie de 99% nu mai sunt.

@weezer, eu nu pot sa raspund decat ironic atunci cand cineva intreaba cat e pretul biletelor atunci cand 5 posturi mai sus scrie exact asta. Ne apucam sa urlam "ce fac moderatorii ???" fara sa facem un minim efort sa rasfoim topicul.

Ironia lui axl se referea la faptul ca userul respectiv a cam postat de fiecare data intreband de unde si cand pleaca galeria. Galeria nu "pleaca", pleaca fiecare grup la ore si pe rute diferite. Daca persoana respectiva ar fi stelist (si membru al unui grup) ar stii deja asta. Daca nu este membru, atunci ar fi deja inutil sa intrebe - n-ar mai avea loc in autocar/microbuz, etc, n-ar mai avea bilet, plus ca nu stiu cine l-ar lua fara sa-l cunoasca. Adaugand la asta faptul ca singurele postari ale respectivului user sunt cele mentionate mai sus (3 in total), putina logica e de ajuns pentru a-ti da seama ca e -cel mai probabil-vorba de un caine sau un t.igan in cautarea gloriei. Niciodata (sau in fine, foarte rar) vor fi detalii exacte despre deplasari pe un forum public, din motive lesne de inteles.

stelistul stelist30.03.2008 05:17
Probabil ceva mult mai important decat sa iti raspunda tie 24/24 la intrebari. In galeria Stelei in proportie de 99% nu mai sunt.

@weezer, eu nu pot sa raspund decat ironic atunci cand cineva intreaba cat e pretul biletelor atunci cand 5 posturi mai sus scrie exact asta. Ne apucam sa urlam "ce fac moderatorii ???" fara sa facem un minim efort sa rasfoim topicul.

Ironia lui axl se referea la faptul ca userul respectiv a cam postat de fiecare data intreband de unde si cand pleaca galeria. Galeria nu "pleaca", pleaca fiecare grup la ore si pe rute diferite. Daca persoana respectiva ar fi stelist (si membru al unui grup) ar stii deja asta. Daca nu este membru, atunci ar fi deja inutil sa intrebe - n-ar mai avea loc in autocar/microbuz, etc, n-ar mai avea bilet, plus ca nu stiu cine l-ar lua fara sa-l cunoasca. Adaugand la asta faptul ca singurele postari ale respectivului user sunt cele mentionate mai sus (3 in total), putina logica e de ajuns pentru a-ti da seama ca e -cel mai probabil-vorba de un caine sau un t.igan in cautarea gloriei. Niciodata (sau in fine, foarte rar) vor fi detalii exacte despre deplasari pe un forum public, din motive lesne de inteles.

cei cu tine omule

ma las de forumul asta in care sunt prea multi "smecheri" sau cum vreti sa va numiti

toti suntem stelisti dar nu toti se respecta

sunt stelist si chiar daca nu sunt din capitala vreau sa mai vad si cate un meci

la revedere fcsteaua.ro

weeezer30.03.2008 07:13

andyro

Sunt de acord cu tine. Dar asa cum ai avut rabdare sa explici acum, la fel ar fi putut avea cineva sa-i explice si omului. Sau sa i se zica "citeste bah pe pagina anterioara". Si eu recunosc ca nu am mereu timp sa citesc toate posturile aparute de la ultima mea interventia. Poate ca si tu faci asta, si multi altii.

Te-ai gandit si la varianta ca poate omul e vreun pusti de 17 ani a carei unica sansa, intr-un an, de a o vedea pe Steaua, e atunci cand joaca la Vaslui? Pana la proba contrarie n-avem de unde sti de ce culoare e el, nu? Nu cred ca pica nimanui nimic daca da dovada de putin mai multa rabdare, cu atat mai mult in fata celor noi.

Sau, asta e un forum unde au voie sa discute doar cei cu cel putin 10 ani de "stelism" in spate? Sunt copii care abia au descoperit placerea mersului pe stadion, atmosfera, incurajarea echipei de la fata locului.. ma rog, mai bine tac.

Iar la treaba cu "moderatorii ce pazesc?", m-am referit la faptul ca de muuuulte ori nu se atrage atentia asupra unor arogante care se fac pe forumul asta...

Si imi cer scuze pentru offtopic.

Ontopic: cred ca avem mai multe atuuri decat moldovenii pentru a castiga in meciul asta... Valoarea individuala a jucatorilor, revenirea de forma a unora, moralul bun, Neaga (care probabil va da totul pentru aceasta ultima (sau printre ultimele) sansa care i se acorda, portarul mai bun (aici cred ca va fi un duel interesant), mirosul locului 1 si-asa mai departe... Pronostic 2 solist si sper sa nu-mi Para rau pentru acest optimism.

MachedonuRAPID30.03.2008 14:49
Va fi greu si un egal e bun decat deloc.. oricum e si mai bine dak castigam nu cont cum sau sa fie dintrun penalty inventat sa fie 3 pct. :steag_sah_mic: :steag_sah_mic: forzateaua forzateaua forzateaua

frumoasa mentalitate...sa vrei sa castigi cu vasluiul dintr-un penaly inventat...

metzzz30.03.2008 15:14

un meci anost din toate punctele de vedere , cu maxim 5 faze de poarta ...

Steaua a avut 2 mari ocazii de gol din care una fructificata de Pepe in min.65 si in rest cam

atat, doar un meci care nu prea se poate spune ca a fost asa...mi s-a parut ca am jucat la

un rezultat de egalitate , dar am avut noroc si am reusit sa scoatem cele 3 puncte, si cum

se zice , norocul tine cu cei puternici , astazi am fost norocosi.

DelPiero1030.03.2008 15:28

Un meci slab,Laca mi-a demonstrat incaodata ca nu-i antrenor!Nicolita titular,inlocuit de de Neaga,care a fost si el zero barat!Apoi Badea in banda,in locul lui Mendoza,singurul care a miscat prin atac...

soRyn200830.03.2008 15:37

Un meci foarte urat dar este important ca am obtinut toate cele 3 puncte.

mountytoma30.03.2008 17:46
Un meci slab,Laca mi-a demonstrat incaodata ca nu-i antrenor!Nicolita titular,inlocuit de de Neaga,care a fost si el zero barat!Apoi Badea in banda,in locul lui Mendoza,singurul care a miscat prin atac...

intr-adevar, schimbarile seamana mai mult a "hai sa nu zica ala ca n-a jucat si el", decat sa fie ceva pentru echipa.

Neaga a avut azi o sansa pe care a tratat-o cam cu nepasare, iar Badea si habibou nu au mai avut acea determinare...

oricum, Nicolita, pepe si Dica ar trebui sa inceapa cateva meciuri pe banca! si cred ca si lui mendoza nu i-ar strica sa mai stea pe-acolo. s-a cam stins...

strezahuzum30.03.2008 21:21

Baieti, fiti intelegatori cu Porumboiu, loviturile cu pumnul in cap dauneaza grav logicii. El manca .. si in tur. Si atunci i s-a parut lui ca "niste jucatori au avut ghetele incaltate invers". E suparat, l-am batut tur-retur fara sa cerem voie. :biggrin:

axl31.03.2008 06:56

Dupa voi (si cand zic voi stiti la cine ma refer, da, chiar la voi) Lacatus tot demonstreaza ca nu e antrenor da cand a venit la Steaua. In schimb Steaua nu-l asculta, de, nu e antrenor, si a ajuns singura-singurica la trei puncte de lider.

A1GIGGS31.03.2008 08:33
Vaslui - Steaua

Duminica, 30 martie, 16:00, Kanal D

eu am zis 1-0 si 3 puncte deci sunt ghicitor fularultras

lakinstone31.03.2008 17:33

Cu fiecare etapa ce trece observ norocul Stelei fara nicio idee sau tactica d joc in afara d aparare si cat mai multa sansa la faze fixe si asta e trist...d cand a inceput returul Steaua a castigat 3 meciuri cu 1-0,goluri din faze fixe sau ca cel d ieri d l Vaslui sau cu uta(NOROC) si a avut 2 meciuri care au placut..cele cu rapid si mai ales cu CFR...Steaua mai are un singur meci greu pana la sf si anume cu Dinamo ca celelalte sunt deja castigate cu ajutorul lui Gigi:(...nush ce parere aveti voi despre meciul d ieri d l Vaslui dar eu cred ca a fost 60% blat...meci vandut d Dorinel..Vaslui care au un singur meci pierdut acasa nu au avut niciun sut p poarta.Referitot la titlu eu vad Steaua campioana pana d paste,CFR sigur se incurca in deplasare la o echipa in pericol d retrogradare.Meciul Dinamo-CFR, o cometa d meci...BLAT...am crezut ca o sa vad si eu cat d cat fotbal ieri,fiind un derby si un meci care se anunta bomba(cel d l Vaslui) dar din pakte inca o data fotbalul in rom se joaca intre patroni,care da mai multi bani castiga.TRIST

Sunt STELIST in toata puterea cuvantului si sper sa nu primesc reprosuri pentru acest topic,cu toate ca este prea greu acest lucru dat fiind faptul ca este adevarat ce am zis si cred ca observati si voi ceea ce observ eu mereu la sfarsit d campionat.

fular-campionii

JDERUL31.03.2008 17:57

@

lakinstone

Daca astazi te-ai inregistrat si vii cu astfel de observatii ,,pertinente",lasa-ne baiatule!Pe acest forum se dezbat probleme mult mai importante pe care tu nu ai cum sa le intelegi deoarece varsta sau poate nivelul tau de percepere al fenomenului fotbal nu-ti permit.

Te mai declari si ,,stelist". ??????????????????????????????????????????

Sa-ti fie rusine cand asociezi numele Steaua de asa ceva!!!

Sa-ti fie rusine sa crezi ca un om ca Dorinel Munteanu poate fii implicat in vanzare de meciuri!!!

«1234»