andyro
Sunt de acord cu tine. Dar asa cum ai avut rabdare sa explici acum, la fel ar fi putut avea cineva sa-i explice si omului. Sau sa i se zica "citeste bah pe pagina anterioara". Si eu recunosc ca nu am mereu timp sa citesc toate posturile aparute de la ultima mea interventia. Poate ca si tu faci asta, si multi altii.
Te-ai gandit si la varianta ca poate omul e vreun pusti de 17 ani a carei unica sansa, intr-un an, de a o vedea pe Steaua, e atunci cand joaca la Vaslui? Pana la proba contrarie n-avem de unde sti de ce culoare e el, nu? Nu cred ca pica nimanui nimic daca da dovada de putin mai multa rabdare, cu atat mai mult in fata celor noi.
Sau, asta e un forum unde au voie sa discute doar cei cu cel putin 10 ani de "stelism" in spate? Sunt copii care abia au descoperit placerea mersului pe stadion, atmosfera, incurajarea echipei de la fata locului.. ma rog, mai bine tac.
Iar la treaba cu "moderatorii ce pazesc?", m-am referit la faptul ca de muuuulte ori nu se atrage atentia asupra unor arogante care se fac pe forumul asta...
Si imi cer scuze pentru offtopic.
Ontopic: cred ca avem mai multe atuuri decat moldovenii pentru a castiga in meciul asta... Valoarea individuala a jucatorilor, revenirea de forma a unora, moralul bun, Neaga (care probabil va da totul pentru aceasta ultima (sau printre ultimele) sansa care i se acorda, portarul mai bun (aici cred ca va fi un duel interesant), mirosul locului 1 si-asa mai departe... Pronostic 2 solist si sper sa nu-mi Para rau pentru acest optimism.