FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vaslui - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

«1234»
pasalex25.03.2008 11:27

Cati stelisti se preconizeaza ca vor fi la Vaslui?

sadeyes25.03.2008 12:49

Nu cred ca un meci egal ne-ar avantaja tinand cont totusi ca avem un program mai greu decat CFR. Daca punem 3 puncte la masa verde din meciul cu Rapid plus 3 puncte din meciul de la Vaslui corobarat cu o infrangere a CFR-ului la Dinamo vom ajunge pe primul loc, loc pe care nu stiu cati credeau ca vom ajunge la inceputul returului si mai ales dupa meciul de la Iasi. Si chiar si asa nu se stie daca vom lua titlul, avem meciuri grele cu Timisoara si la Dinamo

raducelbun25.03.2008 13:53

Pai noi avem numai meciuri grele. Si, din pacate, asa vor fi si cele care au mai ramas pana la sfarsitul campionatului. Din pacate echipa gafaie rau de tot. Am vazut pareri conform carora Steaua joaca mai bine cu echipele bune. Aiurea, jucam prost si cu echipele mici si cu cele "mari" pentru ca, din pacate , la lotul pe care il avem nu putem sa jucam decat in acest sistem tampit: 1 - 4 - 2 - 3 - 1.

Eu imi doresc 3 puncte pentru a ne consolida in primul rand locul 2.

aLyNuSh25.03.2008 14:15
cu ce tren merg baietii din Iasi inspre Vaslui ? ar fi klumea sa ne organizam putzin ... Forza Steaua

ce intrebare e asta? crezi ca o sa iti raspunda cineva ? =))

DelPiero1025.03.2008 16:23
Cati stelisti se preconizeaza ca vor fi la Vaslui?

2345 de stelisti!Fix,nici mai mult,nici mai putin!Vrei sa-ti spun si temperatura la ora jocului?16,7 de grade Celsius!Ce mai vrei sa stii? :rolleyes:

stelistul stelist25.03.2008 18:14

daca tine norocul cu noi vom castiga eu am incredere in Vali Badea ca ne va scoate iar :steag_sah_mic:forzateauafularsteaua2:steagcruce:fular-campionii

pasalex25.03.2008 21:19
2345 de stelisti!Fix,nici mai mult,nici mai putin!Vrei sa-ti spun si temperatura la ora jocului?16,7 de grade Celsius!Ce mai vrei sa stii? :rolleyes:

scorul la final si esti eroul meu

steaua_gloria26.03.2008 11:53

Meci greu greu greu. Sper sa obtinem 3 puncte. forzateaua

vlad7526.03.2008 13:04

Meci greu ,foarte greu.Important este ca jucam inaintea lui CFR si nu vom avea presiunea pe umeri in cazul in care Dinamo ar invinge pe CFR.Si dupa prima etapa,cand CFR a facut egal,am zis batem la Iasi si ne apropiem cu inca 2 puncte de CFR. Dar am avut plumb in ghete! Oricum pericolul tot de la Dinamo va veni. Tot Dinamo si Steaua se vor bate pentru cele 2 locuri de CL.

Hai Steaua!

banel_bt26.03.2008 13:19

Mai adauga vreo 60 la cei 2.345. Venim cu autocar :) de la Botosani... :steagcruce:

Virgil26.03.2008 14:16

Pare un meci greu.

Dorinel spune ca Vasluiul va castiga.

De la a spune pana a face, e cale lunga.

Cam de aici pana la Vaslui.

Eu spun ca meciul e deschis oricarui rezultat, dar sper sa castige Steaua.

Pentru frumusestea momentului si pentru unicitatea lui.

Am deveni lideri cu 8 etape inainte de terminarea campionatului.

Si apoi inca 8 etape lideri.

Pentru ca meritam.

Cu o conditie: Dinamo sa bata macar la un gol diferenta CFR-ul.

Hai ca se poate! :)

bebyvs26.03.2008 14:17

salu

eu sunt din vs as vrea sa ma alatur si eu in peluza pentru stelisti ?cum pot sa procedez? :steagcruce::steagcruce:fularsteaua2

andyro26.03.2008 14:41

In principiu, iti cumperi bilet pentru acea parte a stadionului si te rogi sa nu faca jandarmii urat :P.

DelPiero1026.03.2008 14:42
Pare un meci greu.

Dorinel spune ca Vasluiul va castiga.

De la a spune pana a face, e cale lunga.

Cam de aici pana la Vaslui.

Eu spun ca meciul e deschis oricarui rezultat, dar sper sa castige Steaua.

Pentru frumusestea momentului si pentru unicitatea lui.

Am deveni lideri cu 8 etape inainte de terminarea campionatului.

Si apoi inca 8 etape lideri.

Pentru ca meritam.

Cu o conditie: Dinamo sa bata macar la un gol diferenta CFR-ul.

Hai ca se poate! :)

Nu voi tine in veci cu dinamu,chiar daca noi suntem pe 1 si ei pe 18!Eu imi dorec egal intre dinamu si chefere,pur si simplu nu pot sa suport vazandu-i pe maidanezi castigand!Nici anul trecut n-am tinut cu ei!Si-n primul rand,noi suntem STELISTI!Sa batem noi la Vaslui,pentru. ca va fi un meci al naibii de greu,ve-ti vedea...

forever_STEAUA26.03.2008 14:53

Corect, și eu m-aș mulțumi sã fie egal în groapã. Oricum dacã nu batem la Vaslui nu mai conteazã.

Dragoshel26.03.2008 15:43

Prețurile tichetelor de intrare sunt:

15 lei - Peluzã

30 de lei - Tribuna I (sectoarele A și D)

35 de lei - Tribuna I (sectoarele B și C) și Tribuna a II-a

60 de lei - Tribuna 0.

alexynho26.03.2008 18:15
salu

eu sunt din vs as vrea sa ma alatur si eu in peluza pentru stelisti ?cum pot sa procedez? :steagcruce::steagcruce:fularsteaua2

Si sa nu afle vasluienii, ca nu mai scapi viu.

Ic3MaN27.03.2008 12:52

Chiar daca e un meci foarte greu TREBUIE sa castigam la Vaslui pentru ca doar asa vom putea lua titlul 24.Avem deplasari foarte grele pana la final si nu avem cum sa ne multumim cu un egal la Vaslui,bistita,galati,groapa sau unde vom mai juca.Victoriile aduc Viictorii care la randul lor vor aduce titlul in Templu.

Hai Steaua!!! Cu totii spre 24!!

Virgil27.03.2008 13:43

Centralul Istvan Kovacs din Carei va arbitra partida FC Vaslui - Steaua, programatã duminicã, de la ora 16:00. Singurul meci al celor din Ghencea condus de acest arbitru este cel cu "U" Cluj, din tur, pierdut cu scorul de 1-2. Pe vasluieni nu i-a arbitrat deloc. Kovacs va fi ajutat, din câte se pare, de Marcel Savaniu (Sibiu) și Octavian ªovre (Oradea).

prosport

In conditiile delegarii acestui arbitru, meciul va deveni mult mai greu pentru Steaua. CFR-ul a revenit la butoane si ne deleaga arbitrii.

razvan_stelist200727.03.2008 14:14

va fi un meci greu, in tur am castigat doar cu 1-0 pe Ghencea,dar cred ca la cat de motivata si de in forma este echipa noastra putem scoate un rezultat bun...cred ca 2-1 se va termina meciul!

Prețurile tichetelor de intrare sunt:

15 lei - Peluzã

30 de lei - Tribuna I (sectoarele A și D)

35 de lei - Tribuna I (sectoarele B și C) și Tribuna a II-a

60 de lei - Tribuna 0.

pai moldovenii astia profita pe urma Stelei...doar joaca si FC planeta moldova cu o echipa pe Champions League :steagcruce:

alexynho27.03.2008 20:38

Baietel... si tu te apuci de mistouri ? ... ce echipa de Champions League, vorbesti de parca Steaua ar fi in sferturile Champions League, desi a fost ciuca batailor. Sunt sigur ca stiti inca din meciul tur, ca sunt destul de acid, cu cei care se iau de FC Vaslui. Inca nu am favorita in acest meci, dar daca mai sunt multi mistocari prin acest forum, cred ca imi schimb opinia imediat.

Virgil27.03.2008 21:29

Paguba-n ciuperci...

stelistu_627.03.2008 21:48

Ce meci greu ne asteapta, avand in vedere ca jucam si in deplasare, iar moldovenii joaca bine acasa (impotriva echipelor mari, Dinamo, Poli tim, etc.). Dar putem invinge, jucatorii sunt in forma, Goian revine si el, deci totul depinde de ei. Lupta Steaua !

bogdan27.03.2008 22:41

Pacat ca nu ne va ajuta terenul. Sper sa ne putem misca mai mult ca la Iasi. Ogoarele nu sunt favorabile jucatorilor tehnici care joaca mingea dintr-o atingere si nici pentru a putea juca in triunghiuri de pase. Avem nevoie de victorie, sper sa se mobilizeze baietii.

The Flyer28.03.2008 13:30
Baietel... si tu te apuci de mistouri ? ... ce echipa de Champions League, vorbesti de parca Steaua ar fi in sferturile Champions League, desi a fost ciuca batailor. Sunt sigur ca stiti inca din meciul tur, ca sunt destul de acid, cu cei care se iau de FC Vaslui. Inca nu am favorita in acest meci, dar daca mai sunt multi mistocari prin acest forum, cred ca imi schimb opinia imediat.

TE RUGAM SA NU FACI ASA CEVA!!!din inimile noastre pure,de copii neprihaniti,n-o face!

«1234»