Vaslui - Steaua
Duminica, 30 martie, 16:00, Kanal D
Vaslui - Steaua
ne bate vasluiul de ne suna apa in cap. nu jucam nimic. nici o idee de joc. doar bulan cu nemiluita. dar oare pana cand???
cu Hagi jucam altceva!!!
Vaslui are un joc bine inchegat cu un lider adevarat lijubinkovici un jucator de clasa.
noi jucam ca pe maidan unde se intalnesc 11 baieti care nu se cunosc si bat mingiuca.
dupa parerea mea nu e un mare progres de fata ce jucam cu Oli pe banca.
eu as face echipa in urmatorul fel.
zapata
eme Radoi Ghionea nesu
golanski Petre plesan
habibou pepe* mendoza
* Dayro daca isi revine
Dica OUT
dc il scoti pe Dica? eu as vrea si Dica si V.Badea ca e bun:)
Vasluiul sunt intr-adevar o echipa buna dar si imprevizibila. Un meci bat Fulgerul Timisoara acasa si meciul urmator iau bataie de la Craiova. Fara o imbunatatire semnificativa in joc(care ar putea veni daca in sfarsit va fi Banel rezerva) nu avem mari sanse
Dica ar trebui sa stea si el rezerva vreo 2 meciuri sa-i fie pusa in pericol participarea la Euro 2008. Sa-l vedeti dupa aia ce alearga....
daca jucam asa ca aseara atunci nu avem nici o sansa....o singura data am vazut un joc bun al Stelei,in meciul cu CFR...!sper sa se imbunatateasca jocul,ca avem jucatori destul de valorosi!si sunt deacord cu @MoWeed,Dica ar trebui sa stea pe banca vreo 2 meciuri.oricum,am incredere in Steaua!!FORZZA Steaua!!!FORZZA Laca!! ![]()
![]()
![]()
dc il scoti pe Dica? eu as vrea si Dica si V.Badea ca e bun:)
Vasluiul nu joaca nimic, au prins un meci bun cu Timisoara ca au dat gol repede si au furat-o de la olteni, deci nu vad de unde atata panica?!
Numa sa nu mai joace pepe. Aseara pana si Banel a jukat mai bine ca el.
Se castiga greu la Vaslui, e un teren bun. Sper intr-o victorie..
Sã luãm trei puncte de la Vaslui asta e important , e greu sã aduci puncte de la ei dar nu e imposibil așa cã Hai Steaua.
:steagcruce: ![]()
Avem nevoie neaparat de cele 3 pct de la Vaslui,cu toate ca se gastiga greu Steaua ramane Steaua!! ![]()
Vasluiul nu joaca nimic, au prins un meci bun cu Timisoara ca au dat gol repede si au furat-o de la olteni, deci nu vad de unde atata panica?!
Avem panica cand intalnim orice echipa,nu neaparat ca intalnim pe Vaslui!E o deplasare exrem de grea si sincer,daca jocul nu se va imbunatati,nu vad cum am putea bate...
Da UTA juca ceva? Poli Iasi jucau? Pandurii?
Salut
Scuze de off topic dar stie cineva cand se pun in vanzare biletele pentru meciul cu Dacia Mioveni?
Ma multumesc si cu un egal in meciul cu Vaslui, cu conditia ca CFR sa nu castige in Groapa.
Cu toate ca sunt din Barlad,judetul Vaslui si mi se pare normal sa tii cu echipa care iti reprezinta judetul nu cred ca o echipa mare ca Steaua sa ne dezamageasca si sa se impiedice la Vaslui !!! O sa fiu prezent la meci si imi doresc din toata inima ca Steaua sa reuseasca sa invinga !!! Forta Steaua Forta Steaua !!! Si mi-as dori ca fostul jucator al echipei FC Vaslui , Vali Badea sa joace in acest meci TITULAR !!! ![]()
![]()
as prefera mai repede un cuplu Badea-Neaga..parca la meciu cu uta..Badea ia dat vreo 2 pase lu Neaga bune..Dica nu stiu ce e cu el cred ca doarme in sosete..oricum o sa castigam la Vaslui cu 2-0 ![]()
trebuie sa invingem ca sa ajungem acolo unde ne este locul. LOCUL 1 este pentru noi. sunt convins ca o sa fie un meci greu insa am incredere in Steaua... spre24
haideti baieti ca puteti ajungeti pe primul loc
forzateaua ![]()
Cati ani ai baietel ? Ai vazut vreun meci al Vasluiului ca sa iti dai cu parerea ? Spune-i asta lui Dinamo, sau Timisoarei. Sa iti zic ceva, cu echipele mici, ne incurcam ca prostii... insa cu echipele mari, ne mobilizam exemplar. Asa ca ciocu' mic. Si apropo, la Vaslui, o singura echipa a reusit sa ia 3 puncte, din septembrie 2006. Asa ca lasa-te de mistouri.
Va fi greu si un egal e bun decat deloc.. oricum e si mai bine dak castigam nu cont cum sau sa fie dintrun penalty inventat sa fie 3 pct.
:steag_sah_mic:
forzateaua ![]()
Cati ani ai baietel ? Ai vazut vreun meci al Vasluiului ca sa iti dai cu parerea ? Spune-i asta lui Dinamo, sau Timisoarei. Sa iti zic ceva, cu echipele mici, ne incurcam ca prostii... insa cu echipele mari, ne mobilizam exemplar. Asa ca ciocu' mic. Si apropo, la Vaslui, o singura echipa a reusit sa ia 3 puncte, din septembrie 2006. Asa ca lasa-te de mistouri.
Totusi Vasluiul iese la atac, e o echipa care personal imi place.
Sa fim noi primii care sparg gheata in Porumboiu`s land, dupa 2 ani.
Vaslui - Steaua
Eu zic ca luam 3 puncte
Hai baietii .... macar 6-700 sa fim la Vaslui
:D ![]()
Vaslui - Steaua
ai dreptate in momentu acesta Steaua nu joaca nimic pai daca era sa isi ia bataie de la uta ......... ma rog cred ca Laca nu e de vina .... e pacat de el ...... asta nesu e cu vaca la pascut , ceva mai joaca zapata si mendoza , Nicolita zero barat , paluga de Lovin e la cules de pepeni si el , bunicuta de Dica alearga parca sta , ma rog .... si asa avem o echipa de culegatori ciobani numere de autobuze si de bunicute care in loc sa joace fotbal si sa alerge croseteaza si tot asa tot asa ..... ne mai lipsea si un caine ca in filme cand vezi caini aia care joca hockey si detoate ..... caine sau maimuta ca in rest tot tacamu ..... trebuie schimbat ceva .... sau mai bine dacat sa aduca Becali 10 fenomene care le trebuie carnet de stat in ghete mai bine aduce unu de 10 mil de euro si gata balciu se to freaca cu bucatari de tot felu ..... dar cat de jos ar fi Steaua eu tot stelist sunt ![]()
![]()
![]()
atat trebuie sa piarda cluju si sa castigam noi ..... nu ca cluju nar pierde dar vroiam sa ma asigur ........... si vasluiu e in plop si plopu in beci ..... da nu pre joaca nimic si ai cam putem sa ne lom de manuta cu iei ..... daca ii batura si olteni ...........
Este interzisã postarea consecutivã a douã mesaje în același thread!
Orice mi-ati spune e un meci deschis oricarui rezultat,vom avea un meci destul de greu!Sper sa mai luam 3 puncte!