Ce zice Greco nu e rau,dar sincer nu cred ca ar putea fi eficient din cauza ca cei din club nu au niciun interes.Pe ei nu-i intereseaza ca sunt bisnitari atata timp cat stiu ca oricum biletele sunt vandute si ca lumea va veni la greu la meci.Nu-i intereseaza pe ei ca au luat suporterii biletele sau ca le-au luat bisnitarii.Important e sa le ia cineva ca sa poata sa anunte rpd ca se joaca cu casa inchisa,trimitand astfel lumea mai rau catre bisnitari.
Repet,bisnita a fost mereu,dar VINA ESTE A CLUBULUI,care in loc sa ajute suporterii isi bate joc de ei.Pe langa faptul ca nu reusesc sa rezolve aceasta problema,nu ai pic de conditii...la meciul cu CFR am fost nevoiti sa intram in forta in oamenii care stateau la coada de la intrarea de la tribuna a-2-a(cea dinspre SUD) pentru ca pur si simplu nu aveam loc sa trecem de ei.Nu puteam trece,si dece...ca nu sunt in stare sa faca mai multe porti.E si greu...Nu mai vorbesc de drumul spre Peluza Sud...plin de gropi si noroi si ingust ca nu poti merge mai mult de 2 insi unu langa altu.WC'urile infecte,sau lipsa apei potabile sunt iarasi niste probleme esentiale (din punctul meu de vedere) de care nu se ocupa nimeni.
Plus ca nu au nicio intentie de a ajuta suporterii pentru a trece de aceasta lege Dragomir.Pai la Timisoara steagurile zburdau,alea de gard erau pe dinafara alea mari de fluturat o gramada,alea de 2bete si mai multe...pai dece??Pai pentru ca si-a asumat raspunderea clubul si i-a ajutat.La noi nu exista acest termen...de ajutor...nici macar o portavoce sa dai un ton...nu mai vb de statie sau alte lucuri.Deci ce sa mai spunem,suntem la pamant,varza la toate capitolele cand vine vorba de ajutorul de la club.Si la cati oameni destepti avem refuz sa cred ca nu a specificat nimeni toate astea.Dar asta e,nu ne vor!!!!
Parerea mea,faza cu bisnita e super simpla daca exista dorinta de a rezolva problema.Exact cum au facut clubul schimband firma d paza,asa ar trebui si la casele de bilete.Dar sa arate aceeasi atitudine ca la intrarea in stadion.Puse camere de filmat si pusi agenti BGS acolo,unu la 3 case sa zicem.Si acesti oameni sa fie platiti ca sa asigure ordinea si lipsa bisnitei.Pai jandarmii ce treaba au...n-au niciun interes...mai fac si ei un ban.Asa daca s-ar pune camere de supraveghere si paza de la BGS (repet,care sa fie supravegheati) nu cred ca s-ar mai apropia niciun bisnitar.Totul tine de vointa si de respectul fata de suporteri...iar la noi la club...niciuna NU EXISTA!