Fiecare avem cate o soluție realã, din câte vãd... Sã-ți spun de ce nu cred cã a ta ar funcționa: motivația marginalã pentru fiecare persoanã este prea micã sã facã ce spui tu acolo. Adicã eu vreau neapãrat sã vãd meciul și știu cã și dacã fac sacrificiul de a nu mai cumpãra de la bișnițari totuși sunt șanse foarte mici ca acțiunea mea sã aibã impact din cauzã cã probabil ceilalți oameni tot vor cumpãra.
E ca la vot când fiecare se gândește "oricum un vor în plus sau în minus nu conteazã" iar rezultatul e o prezențã de sub 50% la urne.
Singura problemã pe care o vãd pânã acum la soluția propusã de mine e reprezentatã de aspectul legal... ce anume poate face clubul în momentul în care primește un bilet despre care spunem cã a fost cumpãrat de la bișnițari. Trebuie sã recunosc cã aici nu cunosc prea bine cum stã treaba, dar o minimã mãsurã ar putea fi ca respectiva persoanã sã primeascã interdicție la a mai cumpãra bilete vreodatã în Ghencea...
Pai ce spui tu e ca si cum ai propune companiilor de telefonie mobila sa blocheze terminalele furate. Interesul e 0 atata timp cat scopul comercial e satisfacut.
Daca vrei neaparat sa vezi meciul te duci din timp la case, daca nu ai cum / nu prinzi ... te resemnezi si realizezi ca banii dati pe bilet de la bisnitari rivalizeaza sau tinde spre pretul abonamentului
.
Cand ii vedeti grasi si umflati asa... v-ati gandit vreodata ca voi ii umflati ?
.
Eu de 3 ani de cand m-am mutat in Bucuresti nu cred ca am ratat 3 meciuri ale Stelei, indiferent daca oficial sau nu ... dar n-as cumpara in veci de la bisnitari