FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

«1234»
RaMs3s08.03.2008 22:37

nu am meritat ....dar macar am castigat 3 puncte....acum sa vedem ce face rapidu....poate o infrangere :biggrin: habbibou se vede ca doreste sa se afirme...parca ar fi fost singurul care avea ceva de castigat...ceilalti parca veneau dupa o zi grea de munca....

sonic200509.03.2008 07:38

se pare ca Steaua continua sa joace foarte prost in deplasare. daca nu se trezesc repede nu avem sanse nici la locul 2 tinand cont ca avem de jucat la rapid, Dinamo, la galati etc.

aseara singurul lucru care trebuie remarcat e evolutia lui habibou care are si mari merite la marcarea golului.

concluzia e ca atunci cand jucam in deplasare nu conteaza numele adversarului ca noi tot prost jucam.

clausblaus09.03.2008 08:33

Este greu de inteles aceasta diferenta de atitudine intre meciul cu CFR si meciul cu Pandurii.Sa o punem pe seama lipsei de concentrare?S-au considerat castigatori inainte de a intra pe teren?Sincer nu am un raspuns insa ceea ce stiu este ca daca vor continua asa cu una calda si una rece nu vad Steaua castigand campionatul.Dupa prestatia din meciul cu prima clasata,cand stelistii au jucat fotbal,nu cred ca se astepta cineva la o caricatura de meci ca acesta cu Pandurii.Insa,dupa cum spun multi,importante sant cele 3 puncte!Trebuie sa avem RABDARE!!??

Dori1009.03.2008 09:28

Fara indoiala dar Mendoza e pe departe cel mai bun fotbalist din Liga 1.Nimeni nu se comparaa cu sutul lui,nici cu tehnica si nici cu executile sale pretioase.Si cu CFR Cluj el a executat toate loviturile libere si cornerele.Din fazele lui au plecat cele 2 goluri inscrise de Ovidiu Petre si Dayro Moreno.Cat despre meciul cu Pandurii..Stelei nu ia iesit bine jocul din cauza celor de la Pandurii pentru ca ei doar se aparau continu,dar este foarte bine ca Steaua a reusit sa castige cele 3 puncte puse in joc.Acum trebuie sa se gandeasca foarte bine la meciul cu Urziceni pentru ce vor face.Daca Emeghara va juca si meciul cu Urziceni asa de slabut unde pe partea lui va fi Bogdan Mara e grav.De la Mara pleaca toate fazele.daca sa uitat cine si la meciul cu Craiova.El e si inalt a si in scris da si centrati excelente.FORZA FC Steaua Bucuresti.A fular-campionii

weeezer09.03.2008 11:25

Emeghara a si avut ghinionul de a avea ca adversar direct pe unul din cei mai tehnici si rapizi jucatori din campionat, Ciprian Vasilache. Nici acum nu inteleg cum de a renuntat asa usor Rapidul la el. Eu personal cand ma gandesc la Emeghara imi vine in minte meciul cu Sevilla, cand, din cauza ca Petre Marin nu putea sa il tina pe Diego Capel, Eme a fost trecut in locul lui Jardel. Iar Capel n-a mai prea miscat pana la sfarsitul meciului.

cornisa5809.03.2008 12:02

Ce e de spus dupã un asemenea meci. Slab foarte slab, trebuie sã ne revenim cît mai repede pentru cã așa nu prea vãd unde ajungem dacã o sã jucãm așa cu Urziceni nu știu dacã putem sãi batem .

**alex**09.03.2008 14:51

Desi Laca este al treilea antrenor din acest sezon, remarc faptul ca de la inceputul campionatului majoritatea golurilor le inscriem din faze fixe si am uitat cum e sa dam gol din actiune. Cred ca la acest capitol trebuie lucrat serios.

Nu inteleg de ce se insista atat cu Pepe Moreno, mie mi se pare greoi si nu a facut mare lucru. Mai degraba ii prefer pe Neaga, Badea sau Habibou.

mountytoma09.03.2008 22:00

ca am castigat desi am jucat slab nu ma deranjeaza, la cat au furat ceilalti in campionatul asta chiar nu trebuie sa ne facem probleme din asta.

dar ca nu jucam nimic si numai norocul ne-a adus victoria, asta e grav. incet incet se vede ca pepe moreno are nevoie de o perioada de acomodare si nu ne-ar strica din cand in cand v.Badea sau chiar habibou titular ca varf. in plus, deoarece Lacatus face compromisul cu becakatul (eu bag pe cine vrei tu neaparat, tu ma lasi sa antrenez pana la sfarsitul campionatului), cat a jucat Banel a trebuit sacrificat mendoza pe stanga (el jucand f bine pe dreapta). si asta nu e bine. daca am dat de un superjucator, trebuie exploatata la maxim forma lui! nu-i legam plumb de picior ca sa fie in ton cu echipa! emeghara a fost umilit si nu inteleg de ce nu a intrat nesu. golanski e foarte bun ca mijlocas, dar in aparare imi da fiori. nu inteleg de ce nu joaca mijlocas, pe postul ala e foarte bun. lui Dayro moreno cred ca i s-a cam urcat la cap si ar trebui sa faca si el naveta pe banca de rezerve. ar mai juca si Neaga, pentru ca sunt convins ca acum are o ambitie imensa!

plusuri: Radoi nu a gresit, iar Goian a facut dupa parerea mea primul lui meci foarte bun dupa multa, multa vreme. un alt fel de plus este faptul ca surdu a jucat atat de putin! habibou a aratat o determinare care ar trebui trasa la xerox si pentru ceilalti, la fel cum de la ov Petre ar trebui sa invete toti cum sa urmaresti mingea! felicitari pentru gol si pentru cat l-a dorit! desi nu era neaparat treaba lui sa marcheze...

noroc ca javrele si desubpozii au pierdut puncte, dar cand ma gandesc ca vine urziceniul mi-e groaza.

slipperyshadow10.03.2008 12:52

Neaga degeaba are ambitie ca nu are valoare. Singurul ar fi Badea. Am mai spus-o. Lacatus e antrenor slab.

foarte slab. Nicolita nu are ce cauta in echipa. Antrenorii astia nu inteleg un lucru simplu: ca 2 sau mai multi sa se inteleaga intre ei, ia timp. Nu poti sa bagi 4-5 jucatori noi si sa te astepti sa joace bine...

In plus, psihologic nu trebuie sa anunti ca cine isi ia lumea in cap si face pe vedeta sta pe bara. Creezi presiune aiurea si nu e bine...

«1234»