ca am castigat desi am jucat slab nu ma deranjeaza, la cat au furat ceilalti in campionatul asta chiar nu trebuie sa ne facem probleme din asta.
dar ca nu jucam nimic si numai norocul ne-a adus victoria, asta e grav. incet incet se vede ca pepe moreno are nevoie de o perioada de acomodare si nu ne-ar strica din cand in cand v.Badea sau chiar habibou titular ca varf. in plus, deoarece Lacatus face compromisul cu becakatul (eu bag pe cine vrei tu neaparat, tu ma lasi sa antrenez pana la sfarsitul campionatului), cat a jucat Banel a trebuit sacrificat mendoza pe stanga (el jucand f bine pe dreapta). si asta nu e bine. daca am dat de un superjucator, trebuie exploatata la maxim forma lui! nu-i legam plumb de picior ca sa fie in ton cu echipa! emeghara a fost umilit si nu inteleg de ce nu a intrat nesu. golanski e foarte bun ca mijlocas, dar in aparare imi da fiori. nu inteleg de ce nu joaca mijlocas, pe postul ala e foarte bun. lui Dayro moreno cred ca i s-a cam urcat la cap si ar trebui sa faca si el naveta pe banca de rezerve. ar mai juca si Neaga, pentru ca sunt convins ca acum are o ambitie imensa!
plusuri: Radoi nu a gresit, iar Goian a facut dupa parerea mea primul lui meci foarte bun dupa multa, multa vreme. un alt fel de plus este faptul ca surdu a jucat atat de putin! habibou a aratat o determinare care ar trebui trasa la xerox si pentru ceilalti, la fel cum de la ov Petre ar trebui sa invete toti cum sa urmaresti mingea! felicitari pentru gol si pentru cat l-a dorit! desi nu era neaparat treaba lui sa marcheze...
noroc ca javrele si desubpozii au pierdut puncte, dar cand ma gandesc ca vine urziceniul mi-e groaza.