FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

«1234»
strezahuzum07.03.2008 19:35
Da, da, e foarte sensibil Banel in ultima vreme, mai ales cand stie ca se lupta cu Dayro pentru postul de titular.

Da, da, si mie mi se frange inima de durere la gandul ca idolul Faureiului o sa ramana pe tusa. Hai sa-i ridicam o statuie, mai mare decat a lui Lacatus, si inaintea "Fiarei".

E inadmisibil ca papagalu' asta de Nicolita sa ridice pretentii, e chiar o dovada de nesimtire. Pai oare se poate compara cu Moreno, chiar si dupa un singur meci jucat de columbian ? In locul lui m-as retrage singur din echipa si m-as refugia in Munti, de rusine, dupa meciurile de rahat pe care le-a facut.

Ba mai mult, acum citesc prin presa ca si Badea, marele goleador de plastic ridica pretentii pentru o eventuala titularizare. Oare el in locul antrenorului s-ar baga in primul 11 ? Sper ca Lacatus n-o sa fie induiosat de smiorcaielile celor 2 si sa-i bage in echipa din primul minut. In primul rand sa invete sa fie barbati, sa accepte si faptul ca sunt altii mai buni ca ei si sa joace fotbal cu adevarat, nu sa se planga pe la colturi. Fiecare si-a jucat sansa cu varf si indesat, au avut destule ocazii sa demonstreze ca sunt buni si din pacate pentru ei, au demonstrat exact contrariul. Sper sa plece cat mai repede.

Banel n-ar fi trebuit sa ajunga niciodata la Steaua. A fost un alt "mega-transfer" al genialului manager MM Stoica. Cand ma gandesc ca l-am fi putut avea pe Semedo in locul impiedicatului de Nicolita .. :cursing: :cursing:

dax4707.03.2008 23:36

Cineva sa-l impuste pe Banelitza !!! Asta nu mai trebuie sa joace fotbal in viata lui. E praf, varza, pulbere... Sa se apuce si el de furat ca fratii lui ca la fotbal n-are nici o treaba. E pe langa tot meciul si ne mai si incurca. Nu stiu ce-i cu Laca. Il credeam cu capul pe umeri. Dar sa-l faca pe distrusul asta titular, e strigator la loja.

Lasa-ne, banele ! Lasa-ne, du-te la maica-ta, nu te vrem in teren !

Steauaeceamaitare08.03.2008 13:38

Ma rog,io am bilet,si nu m-as supara sa am un autograf chiar si de la Nicolita.Serios! :steag_sah_mic: Ii celebru in Spaniacei mai cunoscuti romani de acolo is el si Mutu,shii nu pentru autogol.Are si el o mica problema cu autogolurile,dar imi doresc ca la meciul de acum searasa dea 3 gouri,sa va inchida la toti gura! :steag_sah_mic:

Si inca cv...mereu campioni

342788_TheStalker3.jpg

cornisa5808.03.2008 15:07

Pentru toate femeile de 8 martie un meci tare !!

Hai Steaua !

Samer08.03.2008 15:45
Cineva sa-l impuste pe Banelitza !!! Asta nu mai trebuie sa joace fotbal in viata lui. E praf, varza, pulbere... Sa se apuce si el de furat ca fratii lui ca la fotbal n-are nici o treaba. E pe langa tot meciul si ne mai si incurca. Nu stiu ce-i cu Laca. Il credeam cu capul pe umeri. Dar sa-l faca pe distrusul asta titular, e strigator la loja.

Lasa-ne, banele ! Lasa-ne, du-te la maica-ta, nu te vrem in teren !

esti prea copil taci dreaqu nu mai comenta pe site-uri. cand o sa fi mai mare o sa ti dai seama ca ce spui tu sunt niste prosti...

cristian01408.03.2008 16:32

Am plecat la meci.

FORZA Steaua !

c.ronaldo1708.03.2008 18:12

Nicolita titular! :chair:

weeezer08.03.2008 18:24

Nicolita titular, da... mi-a venit inima la loc :wall:

MoWeed08.03.2008 18:47

Din nou avem parte de spectacolul garantat de prezenta idolului faureilor pe teren. Parca la meciul cu CFR au lipsit pasele mediocre, centrarile in peluza si tehnica specifica acestui magician :cursing::wall:

Nightboy209908.03.2008 18:56

Aoleooo e Banica titular frate lassaneeee

yo_marius08.03.2008 19:47

Nicolita si Pepe Moreno sunt din alt film! Mendoza paca juca mai bine mijlocas stanga decat ce e acum (nici el nu cred ca stie). Poate Habibou e o solutie, Plesan clar trebuie bagat in locul lui Banel.

mountytoma08.03.2008 19:53

urat joc, si era cat pe ce sa o luam. Lacatus greseste ingrozitor cu Banel in teren. si emeghara e depasit clar. nu strica Vali Badea in locul lui pepe, dar poate intra habibou. fara mingi bune de la Dica sau Dayro, pepe e nul. ar trebui sa intre nesu cat mai repede, plesan si habibou, altfel e albastra rau

strezahuzum08.03.2008 19:54

Laca tata, ce dracu astepti ? Daca nu zboara de urgenta Nicolita si/sau Radoi de pe teren, nu dam gol nici pana la pastele cailor. Fundasii laterali de ce nu urca ? Da-o naibii de treaba, se vede din spatiu ca Pandurii au un singur plan, aparare cu disperare, Piturca lasat in fata, extremele sa se retraga de urgenta. Chiar nu pricepi ca nu putem da gol cu 3 jucatori de atac (sud-americanii) contra 7-8 aparatori ? Pe Banel nu-l pun la socoteala, ba chiar am putea sa-l socotim la adversari. Trezirea !

razvan beica08.03.2008 19:55

E clar... ceea ce am presimtit se pare ca se cam adevereste; ca de cele mai multe ori se incurca de echipele mici, ca dehhh..." buturuga mica rastoarna carul mare":)))... ma speram.

alexynho08.03.2008 20:23

Cand te gandesti ca Ovidiu Petre era in dizgratia suporterilor acum 6 luni.. iar acum este erou. Bv Ovidiu :thumbup:

razvan beica08.03.2008 20:29

Oricand poate un jucator sa cada in discratia suporterilor sau a conducerii... spre ex ar putea fi "Banelinho" daca continua asa.

steaua_gloria08.03.2008 20:48

Laca ma streseaza! Cand suntem in avantaj baga toata echipa cu fundu in poarta. Daca am fi UTA ar fi ceva, da noi suntem Steaua si Steaua trebuie sa dea multe goluri si sa creeze presiune pe adversar si nu pe suporterii sai! :mellow:

weeezer08.03.2008 20:53

O victorie nemeritata dupa un joc slab al echipei noastre impotriva uneia din cele mai slabe echipe ale campionatului. Salut debutul promitator al lui Habibou in Liga I.

c.ronaldo1708.03.2008 20:59

Meci slab facut de noi dar ce e important sunt cele 3 puncte. Sincer, nu cred ca ar fi fost corect nici o victorie a oltenilor astazi, poate un egal era mai echitabil. O diferenta fata de tur este ca desi jucam prost in deplasare, castigam (azi macar).

+ pentru Habibou, Goian si Ov.Petre

- pentru Emeghara si Banel

PS: Comentatori de tot rahatul pe Antena Unu.

rLz08.03.2008 21:06

e trist ce se intampla...asa tare m-am bucurat la gol dar cand am vazut cine a marcat parca mia taiat toata bucuria ...Ovidiu Petre parca face antijoc...

PEPE = 0 (ca la CFR numai ca atunci nu a observat nimeni pentru ca erau toti in delir dupa victorie)

Nicolita = -1 (tot ce atinge iese afara sau ajunge la adversari)

Emeghara = depasit

Petre = ... las critica foarte dur dar a dat gol asa ca nu am ce zice ...

Dica = fara el nu merge nimic dar cu el cand nu e in forma el jocu lafel.

GOLANSKI = 10 + si cu capu bandajat a facut un joc superb.

IORDACHE = a facut un meci mare , ar trebui adus la noi.

NE TREBUIE 2 FUNDASI CENTRALI CAPABILI NEAPARAT ALTFEL NU VOM IESI DIN PROPRIA JUMATE DECAT CU CENTRARI SI PASE DE PORTAR!

Asta e ... se intampla si la case mai mari ... Chelsea a fost eliminata din cupa de barlow aia care sunt in DIV B... no comment!

I.N.Money08.03.2008 21:07

Aceasta inconstata a Stelei a devenit deja normala din cate vedem , nu este posibil ca o echipa de talia Stelei sa fie dominata in halul asta de o echipa practic retrogradata . Nici nu vreau sa ma gandesc ce deplasari ne asteapta la Vaslui , Galati sau Reghin ( cu Bistrita ) daca am ajuns sa stam cu autobaza in fata lui Arrieta si mai stiu eu cui .

Jocul de seara asta a fost deosebit de anost , cu intrari primitive ale gorjenilor si aceeasi lipsa de idei a mijlocului nostru. Daca as fi in locul lui Laca as trece cat mai repede peste problemele din vestiar si l-as chema inapoi la prima echipa si l-as introduce pe Rada in primul 11 pentru ca este deranj mare de tot in aparare.

Despre Banel nu are rost sa vorbim, este vizibil ca e cu mult sub acest tanar francez Habibou , care sper sa il vad din ce in ce mai des in teren .

PS : Daca asa arata Steaua fara Dica prefer sa ma lipsesc de ea .

yo_marius08.03.2008 21:09
O victorie nemeritata dupa un joc slab al echipei noastre impotriva uneia din cele mai slabe echipe ale campionatului. Salut debutul promitator al lui Habibou in Liga I.

orice victorie obtinuta pe teren si fara "ajutor" din partea fluierasilor este meritata! ca ea vine dupa un meci slab, perfect de acord. spune-i victorie chinuita, muncita, cum vrei, numai nemeritata nu! de victorii nemeritate au parte altii, carora li se acorda penalty la faultul rafalelor de vant... si cate si mai cate...

rLz08.03.2008 21:10
orice victorie obtinuta pe teren si fara "ajutor" din partea fluierasilor este meritata! ca ea vine dupa un meci slab, perfect de acord. spune-i victorie chinuita, muncita, cum vrei, numai nemeritata nu! de victorii nemeritate au parte altii, carora li se acorda penalty la faultul rafalelor de vant... si cate si mai cate...

dureros de corect.

MoWeed08.03.2008 21:14
Oricand poate un jucator sa cada in discratia suporterilor sau a conducerii... spre ex ar putea fi "Banelinho" daca continua asa.

La cum joaca de vreo 2 sezoane Banel este de mult in dizgratia suporterilor

weeezer08.03.2008 21:44

Marius, intr-un meci exista 3 posibilitati, indiferent de munca depusa sau de sensul in care fluiera arbitrul: ca o echipa sa merite victoria, ca cealalta echipa sa merite victoria, sau ca nici una sa nu o merite. Sa nu ne mintim, noi NU am meritat azi victoria. Poate nici ei, dar oricum au jucat peste ce a jucat Steaua in seara asta!

«1234»