FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

«1234»
k-steaua04.03.2008 16:22

pot sa pariez ca invingem. scor 3-0, 4-0 sau 4-1...si nu ma hazardez , de obicei sunt mai sceptic..... fular-campionii

:steagcruce:

pansament04.03.2008 17:36
Ma tem de jocul asta ...dar poate vom face un joc mare din nou.. si so tinem asa pana la sfarsitul camp. Pandurii e clar ca un egal lear conveni :steagcruce: :steagcruce:

Din cate am vazut gazonul de la Tg-Jiu se afla in conditii foarte bune, nu vom mai avea scuze. Am ajuns sa ne temem de niste portughezi de mana a4-a?

steauacri05.03.2008 09:50
Sâmbata 8 martie, de la ora 20:45, Steaua va intalni la Târgu Jiu, echipa gazda Pandurii.

Meciul se disputa in cadrul etapei a 22-a si va fi transmis de Antena 1.

Dupa victoria superba impotriva ingâmfatului CFR, speram sa facem acelasi joc bun si sa obtinem cele 3 puncte puse in joc in resedinta judetului Gorj.

In tur rezultatul a fost egal: 0 - 0.

FORZA Steaua!

Trebuie sa refacem Armata ULTRA!!!! JEAn PAvel respect total!!!!!pentru toti stelistii adev...lasati disputele dintre voi...sa devenim din nou cea mai frumoasa galerie...cea mai puternica..cand merem in jiulesti sa se askunda tigai sub pod:)))......Armata ULTRA>>>>JEAN PAVEL >>TE ASTEPTAM SA IEI DIN NOU PUTERE>>>SPRIJIN NECONDITIONAT>>>Forza Steaua

sonic200505.03.2008 11:57

sper sa castigam meciul asta dar nu va fi usor pentru ca si Pandurii au mare nevoie de puncte. mie imi este frica de forma proasta aratata de Steaua in jocurile din deplasare. sper ca incepand de la meciul asta sa nu mai avem probleme afara ca acasa am jucat mereu bine.

weeezer05.03.2008 14:13

Nici nu concep sa nu castigam meciul cu Pandurii la cel putin 2 goluri pe tabela, si chiar mai clar in teren.

A venit vremea sa vedem Steaua jucand. Daca nu acum, atunci cand? Avem un lot bun, atat calitativ cat si cantitativ. Avem un antrenor cu o incredibila dorinta de afirmare in curtea echipei la care si-a trait viata. Avem cei mai multi suporteri, avem cel mai bun gazon. Nu vreau sa ma refer si la conducere, tocmai pentru a pastra tonul optimist. Insa avem toate avantajele pentru a castiga meciul cu Pandurii si pentru a pune in pericol suprematia CFR-ului.

cristian01405.03.2008 14:29

La Targu Jiu ploua in continuare de 24 de ore si sunt sanse mari ca vremea sa nu se modifice pana la ora jocului. Din cate stiu aici nu exista o prelata care sa acopere gazonul, iar un teren prost va afecta jocul vitezistilor. S-a vazut clar diferenta de joc intre meciurile de la Iasi, respectiv din Ghencea cu CFR, dpdv al suprafetei de joc.

De punctat si faptul ca la Pandurii a revenit Neagoe, cel care s-a aflat pe banca si la egalul din tur. Sper intr-o victorie, macar cu 1-0.

dax4705.03.2008 18:26

Cu astia trebuie sa facem scor. Diferenta de valoare e prea mare ca sa ne facem probleme. Dar never say never.

N-avem decat o singura varianta : victoria ! Si ar fi bine sa fie un galop de sanatate. Sa mai dregem si noi golaverajul, ca e prea mic pentru un nume asa de mare.

Forza Steaua !

ps : Banel sa nu joace ! PLS Laca ! Nu-l baga ca pierdem meciul.

weeezer05.03.2008 19:39

Cu tot respectul pentru Lacatus, consider ca ar fi o prostie sa inceapa jocul cu Banel. Trebuie pastrata pe cat posibil echipa care ne-a adus satisfactie in ultimul meci. Trebuie sa schimbam ce-i rau, nu atunci cand merge bine.

I.N.Money05.03.2008 19:46

Din pacate aproape sigur cred ca o sa il vedem titular pe Banel . Probabil o sa fie introdus in echipa pe partea sa obisnuita de teren si Dayro o sa urce ca un al doilea varf , inlocuindu-l pe suspendatul Dica .

S-ar putea ca la Pandurii sa se fi produs in soc odata cu plecarea portughezului , insa nu il vad pe Neagoe sa schimbe in mai putin de o saptamana fata unei echipe care a jucat foarte slab pana acum .

Plus avem si o revansa de luat dupa meciul din tur .

1uLy4Nn05.03.2008 20:02

ce lume optimista aici :P..numai scoruri de 3,4 - 0. sa dea Dumnezeu sa fie asa insa eo sper macar un 2-1 pentru echipa noastra..

yo_marius06.03.2008 14:50

Nebunie la Pandurii-Steaua

Cele 3.000 de bilete puse in vanzare de conducerea clubului Pandurii Targu Jiu s-au vandut in numai cateva ore de la deschidera caselor si la ora jocului, stadionul Municipal va fi neincapator.

Clubul gorjean a pus in vanzare doar 3.000 de tichete deoarece numarul de abonati este de 5.000, adica jumatate din capacitatea stadionului pe care Pandurii isi disputa meciurile de pe teren propriu. Tichetele au costat intre 5 si 15 lei.

Alte 500 de bilete au fost distribuite gratuit catre 200 de femei si 300 de copii peste 14 ani, in timp ce tinerilor care nu au implinit varsta de 14 ani li s-a interzis accesul pentru ca aceasta partida prezinta un grad ridicat de risc.

Galeriei Stelei i-au fost repartizate 500 de bilete, conform unei clauze de reciprocitate intre cele doua cluburi, iar pensionarii vor avea accesul gratuit la acest joc.

Pentru asigurarea linistii, nu mai putin de 300 de jandarmi au fost repartizati pentru acest meci.

Jocul dintre Pandurii Targu Jiu si Steaua din cadrul etapei a 22-a a Ligii I se va disputa sambata de la ora 20:45.

Onlinesport

Virgil07.03.2008 08:36

5. Pandurii Tg Jiu - Steaua Bucuresti

Stadion: Municipal

Data: 8.03.2008 ora 20.45

A: Coltescu Sebastian (Craiova)

A1: Szekely Zoltan (Baia Mare)

A2: Onicas Ioan (Zalau)

R: Berbecaru Victor (Rm Valcea)

Obs: Dancu Mircea (Sibiu)

Timofte Ion (Timisoara)

Ionut Lupescu ne-a servit un central oltean, ceea ce e corect.

Un asistent este de etnie maghiara - nu avea ce cauta la acest meci - despre care imi permit sa gândesc ca are promisa o prima consistenta pentru a ne incurca.

Un asistent român.

E foarte ciudat modul lui Lupescu de a alege arbitrii, care lasa de fiecare data loc de interpretari.

sonic200507.03.2008 10:56

daca e coltescu arbitru atunci nu imi fac probleme la meciul asta :punk:

oricum chiar si cu Banel pe teren ar trebui sa ii batem fara probleme. despre tilu nu are rost inca sa vb deocamdata ne trebuie victorie ca sa ramanem aproape de locul 2.

**alex**07.03.2008 11:14

Desi este considerat ca fiind un arbitru de casa a Stelei, sa nu uitam ce a facut Coltescu sezonul trecut la Vaslui.

strezahuzum07.03.2008 12:34

Se pare ca de ce ti-e frica, nu scapi niciodata. Vad ca au aparut deja declaratiile ca marele "Banelinho" e cu moralul la pamant, bietul de el, dupa ce a fost lasat pe banca. Unica solutie este, bineinteles, titularizarea.

Sa traiasca asadar Societatea de Binefacere Steaua Bucuresti, unde jucatorii care dau 2 autogoluri si evolueaza sub execrabil peste 95% din timp sunt titulari pe viata, ba mai primesc si banderola de capitan, altfel se intristeaza. :rolleyes: :rolleyes:

weeezer07.03.2008 12:49

Deja mi se pare ca se vorbeste mult prea mult despre arbitri. Si daca poate este (pe undeva) normal ca lucrul asta sa se intample in meciurile tari, la partidele cu echipele mici chiar nu cred ca trebuie sa conteze cine arbitreaza. Cine isi mai risca pielea pentru a inventa 1-2 penalti-uri pro sau contra unei echipe, la ce scandaluri au fost sezonul asta? Si, mai mult, chiar presupunand ca ne-ar da un jucator afara pe nedrept si penalty pentru gorjeni, tot nu este o scuza in cazul teoretic si nefericit in care (pazea Doamne) nu am castiga meciul.

bodanelu07.03.2008 13:09

@streza eu am vazut declaratia lu` Laca legata de Banel. A zis clar, jucatorul e mai sensibil si isi revine mai greu. Nu ca e titular 100%

raducelbun07.03.2008 13:55

Dupa declaratia lui Laca si eu am impresia ca Nicolita nu va fi titular. Desi eu nu-l plac deloc, cred ca ar putea intra pe final de meci dar doar in conditiile in care meciul ar fi ca si jucat.

cristian01407.03.2008 13:57

Da, da, e foarte sensibil Banel in ultima vreme, mai ales cand stie ca se lupta cu Dayro pentru postul de titular. E inadmisibil ca papagalu' asta de Nicolita sa ridice pretentii, e chiar o dovada de nesimtire. Pai oare se poate compara cu Moreno, chiar si dupa un singur meci jucat de columbian ? In locul lui m-as retrage singur din echipa si m-as refugia in Munti, de rusine, dupa meciurile de rahat pe care le-a facut.

Ba mai mult, acum citesc prin presa ca si Badea, marele goleador de plastic ridica pretentii pentru o eventuala titularizare. Oare el in locul antrenorului s-ar baga in primul 11 ? Sper ca Lacatus n-o sa fie induiosat de smiorcaielile celor 2 si sa-i bage in echipa din primul minut. In primul rand sa invete sa fie barbati, sa accepte si faptul ca sunt altii mai buni ca ei si sa joace fotbal cu adevarat, nu sa se planga pe la colturi. Fiecare si-a jucat sansa cu varf si indesat, au avut destule ocazii sa demonstreze ca sunt buni si din pacate pentru ei, au demonstrat exact contrariul. Sper sa plece cat mai repede.

Virgil07.03.2008 15:16

Banel, Rada, Neaga, Petre Marin si Vali Badea - rezerve de lux!

Ce o sa se intample la Steaua? Banel Nicolita a facut varza meciul cu Poli Iasi, iar in meciul cu CFR Cluj nu a mai prins primul 11 in detrimentul lui Dayro Moreno. Ionut Rada nu a mai intrat in gratiile lui Gigi Becali, iar in iarna trebuia deja sa plece. Acum nici el nu mai prinde primul 11, in locul lui fiind preferat Ghionea. La fel se intampla si cu Petre Marin, care a prins titularizarea in ultimul meci al nationalei, insa la club, cu Lacatus pe banca nu a mai facut minute. Intors din Coreea pentru a juca la Steaua, Neaga nu a mai prins prima echipa de anul trecut. Nici Vali Badea nu sta prea bine. Golgeterul din 2006-2007 s-a "predat" in fata strainilor, iar banca de rezerve este singurul loc ramas liber. Ce crezi ca o sa se intample? Vor mai avea loc la Steaua?

sport.ro

DelPiero1007.03.2008 15:28

Am citit ca Neaga nu a prins nici lotul de 18!As fi preferat sa fie Banel in locul lui!Tare mi-e teama ca va fi titular la Tg.Jiu...

cristian01407.03.2008 15:43

Din cei 5 enumerati mai sus, consider ca doar Rada s-a ridicat la nivelul asteptarilor in turul campionatului.

Neaga a fost marea deceptie desi a marcat cu javrele golul victoriei. Imi pare rau de el ca n-a confirmat. E un stelist adevarat, dar Steaua trebuie sa mearga mai departe.

Vali Badea nu mai joaca nimic de la accidentare si nici n-a dat semne de revenire. La momentul actual, in atacul Stelei exista jucatori mult mai buni si mai in forma decat fostul vasluian. Si-a cam jucat sansa baiatul.

Banel, veriga cea mai slaba meci de meci.

Petre Marin si-a trait traiu', si-a mancat malaiu'.

Nu stiu in ce conditii sunt rezerve de lux, poate prin prisma asteptarilor si numelor, dar din perspectiva jocului prestat sunt niste jucatori mai mult decat simpli.

cornisa5807.03.2008 16:23

Un meci bun si putem castiga cu 3-0 sper sa fie asa.

urse07.03.2008 17:41

Are cineva detali despre deplasare ? La ce ora se pleaca, cu ce , de unde ?

Steauaeceamaitare07.03.2008 19:09

mA DISTREZA CEVA:cAND CIOBANU SE DA MARE,asa CA AMUH,O DA IN BARA.sI SA PIARDA CU ULTIMA CLASATA DUPY C O BATUT cLUJUUUUUUUUUUUUUU,Jiji,pls nu te da mare!

«1234»