FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

«1234»
Virgil02.03.2008 22:39

Sâmbata 8 martie, de la ora 20:45, Steaua va intalni la Târgu Jiu, echipa gazda Pandurii.

Meciul se disputa in cadrul etapei a 22-a si va fi transmis de Antena 1.

Dupa victoria superba impotriva ingâmfatului CFR, speram sa facem acelasi joc bun si sa obtinem cele 3 puncte puse in joc in resedinta judetului Gorj.

In tur rezultatul a fost egal: 0 - 0.

FORZA Steaua!

vlad7502.03.2008 22:53

O restanta cu ghinion pentru Steaua acel 0-0 din tur.Isi recupereaza punctele acum.Sigur va aparea iar vreo geanta cu bani dupa cheferisti!Marea echipa de traditie(??) CHEfr nici usturoi n-a mancat ,nici gura nu le miroase!

Steaua Victorie!

cornisa5803.03.2008 06:55

Dupã meciul cu CFR nu încape vorbã Steaua e favoritã dupã acel 0-0 in tur sper cã nu vom avea probleme sã obținem cele trei puncte . Hai Steaua !

:steagcruce:
MoWeed03.03.2008 07:39

Daca jucam ca in prima repriza cu CFR n-ar trebui sa avem probleme.

Totusi va fi dificil deoarece oltenii sunt pe pozitie retrogradabila si in mod sigur vor incerca sa ne faca viata grea

Alex1234_Steaua4ever03.03.2008 09:26

Steaua va castiga meciul fara doar si poate... dar , desi Steaua a aratat altfel in meciul cu CFR... cu o floare nu se face primavara si trebuie sa demonstreze jucatorii din nou ca merita sa fie la Steaua. Preferabil sa faca si spectacol... ar trebui sa trateze cu importanta foarte mare si meciurile cu echipe mai accesibile , aici demonstreaza adevarata valoare , degeaba castiga cu CFR daca pierde cu Pandurii :D. Mult noroc Stelei cu Pandurii , mereu superiori!

Kittutza03.03.2008 10:17

Vom bate sigur :D Acum stelistii au prins si mai multa incredere in ei,sper sa faca un joc bun cu Pandurii,si sa ia meciul in serios,chiar daca echipa adversa e ultima clasata.

[Forza Steaua]

fularultras

weeezer03.03.2008 12:35

Echipa pe care mi-as dori sa o vad

****************** Zapata ******************

Emeghara *** Goian ***** Ghionea ******* Nesu

********* Radoi *********** Ov. Petre ********

Golanski ********** Dayro *********** Mendoza

****************** Pepe ********************

Virgil03.03.2008 12:44

L-ai dus prea sus pe Golanski. In spatele lui Pepe l-as vedea mai degraba pe Andres, iar pe Dayro pe Stanga. Vrem nu vrem banda dreapta a liniei de miloc ii apartine lui Banel. In rest super.

Important e ca avem cu cine acoperi eventualele indisponibilitati. Pe postul lui Dica ar merge si Neaga, iar pe al lui Banel, Surdu.

MoWeed03.03.2008 12:49

@Virgil

Traiesc cu speranta ca a vazut si Lacatus ca Banel n-are fata de titular la Steaua...

strezahuzum03.03.2008 13:37

Meci in care rezultatul va depinde extrem de mult de cat de capabil e Laca sa mobilizeze echipa dupa meciul cu CFR. Ca vom intalni inca o autobaza, asta e de la sine inteles. In nici un caz nu va fi un meci usor. Celor de la Pandurii le sufla divizia B pe la ureche, trebuie sa lupte pentru orice puncte.

In meciul asta nu mai exista scuze cu terenul, ghinionul, vantul, samd. Lacatus are jucatori buni la dispozitie, depinde de el sa-i aseze corect in teren si mai ales sa-i motiveze, in asa fel incat sa joace macar la 80% din ce am aratat cu CFR-ul.

Indiferent de absenta lui Dica, Nicolita n-are ce cauta pe teren. Mai bine cu Surdu !

The Flyer03.03.2008 13:39

@Virgil

sincer,nu mi-ar displace urcarea lui Pawel la centru!cu conditia ca atletul lui Dumnezeu sa zaca pe banca!

cu Pawel mai sus si Eme in spate ar fi ceva!polonezul are apetit ofensiv,ar trage si la aparare si Eme ar sta linistit fundas de banda!

bodanelu03.03.2008 13:52

E o asezare buna cea prezentata de Weeezer dar nu se poate aplica la Steaua. De ce?

Nesu nu poate sa tina toata banda lui pe faza defensiva, Mendoza coborand extrem de rar. L-am urmarit pe Nesu aseara dupa ce a intrat, nu a facut altceva decat 3-4 faulturi. Deci, Emegara e mult mai complet si trebuie sa tina partea defensiva a flancului stang, iar Golanski sa fie fundasul lateral pe partea dreapta.

Daca aveam un al-2-lea Emegara in lot... putem sa jucam in formula respectiva

yo_marius03.03.2008 13:57

ar fi o idee sa intre si Neaga. e oricum mai bun ca Surdulica si Banelinho...

c.ronaldo1703.03.2008 14:19

Poate il vom vedea si pe Habibou in acest meci :)

1uLy4Nn03.03.2008 14:49

trebuie sa invingem la Targu Jiu pentru a demonstra ca victoria cu CFR nu a fost o intamplare si pentru a mai avea sperante la Liga Campionilor

Adi Tanas03.03.2008 15:19

La ce meci am vazut aseara,sigur ii batem pe Panduri!!!Important ca terenul de joc sa fie bun,de altceva nu ne temem.

IONUTZ-CIPRIAN03.03.2008 15:26

Dupa ce am vazut aseara cred ca vom bate lejer!Mai ales ca in meciul trecut am facut 0-0!

Dupa ce am vazut aseara cred ca vom bate lejer!Mai ales ca in meciul trecut am facut 0-0!

**alex**03.03.2008 15:33

Cei de la Tg Jiu sunt in degringolada. Antrenorul a fost demis, am inteles ca au fost ceva incidente intre jucatorii portughezi si cei romani, deci ar trebui sa fie un meci usor. La cum am jucat aseara ma gandesc ca poate vom obtine si noi o victorie mai clara in deplasare dupa foarte mult timp.

cristian01403.03.2008 15:57

Pandurii sunt intr-o totala degringolada, antrenorul fiind demis, tocmai au preluat 'lanterna' si au sanse uriase sa prinda trenul spre B. Cel putin momentan sunt praf si pulbere. Terenul e ok, asa ca n-o sa-si puna amprenta pe jocul in viteza (sper) al Stelei.

mountytoma03.03.2008 16:17
Echipa pe care mi-as dori sa o vad

frumoasa echipa, dar cred ca la tg Jiu pepe ar trebui odihnit, si in locul lui sa joace Vali Badea.

sau Neaga in locul lui Dayro moreno, care sa treaca varf in locul lui pepe! eu il vad pe Dayro mai mult varf decat mijlocas...

insa, esential este ca, oricine ar fi in primul 11, sa nu considere meciul usor! va fi foarte, foarte, foarte greu! abia dupa ce vor avea 3-0 sa il considere nu foarte greu!

mircea_zion03.03.2008 21:01

O sa ii batem fara probleme , 2-0 , 3-0 .. :steagcruce:fularultras

andutu04.03.2008 06:39

Dupa meciul cu CFR am incredere ca jucatorii nostri vor juca mai bn si ca vom castiga cu Pandurii !Pricum sper ca Dyro sa joace mai bn de cat a juca cu CFR(A jucat destul de bn si in acest meci)...dar daca isi mentine forma asta Steaua ar fi invincibila.......

steaua_campioana04.03.2008 07:52

batem cu 3-0 sau :steagcruce: 4-0

raducelbun04.03.2008 11:28
O restanta cu ghinion pentru Steaua acel 0-0 din tur.Isi recupereaza punctele acum.

Punctele pierdute in tur NU MAI POT fi recuperate.

Altfel, daca nu batem nici la Tg. Jiu atunci unde? Ma uit pe clasementul adevarului si vad ca suntem la egalitate cu Dinamo, la un punct in spatele lui Poli si la nu mai putin de 6 de Rapid!!!

bubylycy04.03.2008 13:13

Ma tem de jocul asta ...dar poate vom face un joc mare din nou.. si so tinem asa pana la sfarsitul camp. Pandurii e clar ca un egal lear conveni :steagcruce: :steagcruce:

«1234»