FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Antrenor simbolic

«1234»
fansteaua4625.02.2008 14:21

Cit mai repede trebuie sa aducem antrenor la Steaua. Afara cu Lacatus , nu are habar de antrenorat . E ca si Hagi. Au fost mari jucatori , dar ca antrenori sunt zero barat . Vreau un antrenor adevarat . Nu mai vreu sa vad jocuri chinuite. Si mai lasati-ma cu sentimentalismele. Chiar daca Steaua e mai buna decat CFR Cluj noi nu avem antrenor !!!

endorama25.02.2008 14:22

mda... nu stiu ce sa zic despre second guessingul pe teme tactice, dar in rest sunt de acord cu ideea articolului. Lacatus e un baiat bun, dar Stelei i-ar fi trebuit un antrenor serios... parerea mea e ca ar merita ca Becali sa bage ceva bani si in salariul unui antrenor serios din strainatate.. dar asta doar de la vara.. cel mai rau insa, ar fi sa-l aduca pe ZerOli inapoi..

Stelisimul25.02.2008 14:32

Adio 24 anul asta.. berbecali a gresit si cu Hagi si cu Laca. Nu tine, simbolul este simbol antrenorul este antrenor. Nu vad solutii sub nici o forma, doamne fereste sa nu vina la vara Zelaroiu c-am pus-o. Nici Petrescu nu ma da pe spate, nu stiu ce vom face.. varza pe banca tehnica, varza atitudine la unii jucatori.. naspa! si noi visam sa rupem totul! Eram atat de entuziast in meciurile de pregatire si aseara m-am dezumflat!

Cine vine, unde ajungem???

Forza Steaua!

LeoKinG25.02.2008 15:03

Bai "stelistilor" ce ma cum pierdem un meci loviti in Lacatus?E vina lui ca am pierdut?Bah daka nici pe Lacatus nu il respectati ma ca antrenor atunci pe cine?Pa Dan Petrescu?Pai ce sa caute ma tiganu ala spurcat in Ghencea dupa ce a pupat steagu rrapidului..sau ati uitat?Lacatus e cel ami potrivit antrenor pentru Steaua.

LARI25.02.2008 15:17
@ LARI

N-am atata putere, doar ca azi am avut ceva mi mult timp liber la munca. Oricum e o discutie care merita si trebuie purtata. Partea cea mai interesanta e ca nu sunt in culmea furiei cu Laca, desi poate tonul articolului meu e inflamat, doar ca sunt dezamagit. Ma asteptam la altceva, intelegi? M-am suparat ca a acceptat sa lucreze cu Jiji, okei, am trecut peste. Am inteles ca nu putea face mai mult in Liga. Dar sa ai asemenea jucatori de atac cum are el si in general, asemenea lot si iei asemenea decizii, mi se pare....

Hagi a fost singurul care a avut caracter. Si-a dat demisia. Nu a acceptat sa fie umilit.

Sincer, si eu ma asteptam ca echipa sa arate altfel, ca e evident ca anumiti jucatori nu sunt folositi pe posturile pe care sunt convins ca ar da randament mult mai bun. Auzi... cum ar fi ca Becali sa-i impuna sa faca echipa cum se scrie pe-aci? Atunci sa te tzii stupoare...

Mie mi s-a parut suspecta politica de transferuri cu atatia atacanti... E la fel de adevarat ca Adi Ilie si Laca au zis ca sunt polivalenti, dar...

Totusi, imi mentin parerea ca trebuie sa fim alaturi de Lacatus, care trebuie pastrat ca antrenor. Doar timpul ne va arata daca am avut noi dreptate, ca nu e antrenor, sau el, prin rezultatele pe care cu totii speram ca le va avea.

Spui ca te-a suparat Lacatus ca a ales sa lucreze cu Becali, dar il admiri pe Hagi ca si-a dat demisia.

Nu te inteleg: Hagi tot cu Becali a ales sa lucreze si si-a dat demisia dupa ce jegali a facut un circ mult mai mare decat acum. Mai mult, TOTI oamenii de fotbal ii ziceau atunci lui Hagi sa NU plece de la Steaua, pentru ca e sansa vietii lui.

Ce intelegem noi, fanii, si Lacatus despre Steaua si ce intelege jijidiotu' prin Steaua, sunt doua lucruri complet diferite. Nu are rost sa comparam situatia actuala cu una ideala. Pentru a ma exprima ca Marcellus Wallace: "The thing is, Butch, the world is full with unrealistic motherfuckers!".

Asta e situatia: Financiar, Steaua e a lui Becali, emotional, Steaua e a noastra, a lui Lacatus, a lui Balint, a lui Ilie Dumitrescu, a lui Dan Petrescu etc

Nu avem decat doua posibilitati acum: sa-l sustinem pe Lacatus, asta fara sa insemne ca putem trece sub tacerile greselile pe care le face, sau putem sa fim indolentzi pe stadion (asa cum sunt multzi) si sa huiduim la fiecare joc mai slab, la fiecare ratare, la fiecare esec.

Inca o data spun: voi fi alaturi de Lacatus fie chiar de vom pierde Cupa UEFA (1. Doamne fereste! 2. Sunt sigur ca vom ocupa cel putin locul 2). Asta pentru ca el a facut pentru Steaua atat de multe, incat ca noi sa putem afirma cu indreptatita mandrie:

SUNTEM Steaua, UNICI IN Romania si, alaturi de Steaua Rosie Belgrad, UNICI IN EUROPA! Doar noi am fost leii Europei timp de 4 ani, cand altii erau viermi.

Ce zici, Mihai? Ce ar merita Lacatus?

Ne gasim intr-o situatie delicata ce-i drept: sa-i intoarcem sau nu partea de recunostinta care i se cuvine? El a demonstrat cat iubeste Steaua. Ii aratam sau nu ca apreciem PRIN FAPTE ce reprezinta el pentru noi?

bbx25.02.2008 15:30

offtopic: pana la urma am voie sa intru pe stadion cu steag 3pe3? merci

NBlanco25.02.2008 15:30

singura mea explicatie e ca meciul s-a jucat la pariuri. v-ati uiat ce cota avea iasul la casele de pariuri din afara.....altfel nu imi pot explica schimbarea (golanski - nesu ) in momentu in care eram condusi cu 2-1 ca sa nu vb de bombele de rezultate din celelate campionate

Stelisimul25.02.2008 15:34
singura mea explicatie e ca meciul s-a jucat la pariuri. v-ati uiat ce cota avea iasul la casele de pariuri din afara.....altfel nu imi pot explica schimbarea (golanski - nesu ) in momentu in care eram condusi cu 2-1 ca sa nu vb de bombele de rezultate din celelate campionate

o Dai in z-uri frate, las-o-n pana mea cu bet-urile.. de la atitudinea lui Dica&Nicolita&Goe.. pana la facaciune este distanta colosala.. Are dreptate Jiji.. daca lu' Dica si lui Goe le sta mintea la transferuri.. pe BANCA cu ei.. sa plece nitel in delegatie la Steaua 2.. mi-e scarba de caracterulnostru.. zicem ca facem suntem si de fapt avem o atitudine naspa.

ge6rge_steaua25.02.2008 15:37

cine draq so crede ala care zice "afara cu Laca, nu e un antrenor adevarat". pai dai "stelistule" de naiba ai cu Laca. Daca ciobanul dicteaza sa intre Ghionea si plesan, jucatori care nu am mai jucat un meci de cel putin 6 luni, ce sa faca Lacatus???????? nu cred ca aparitia celor 2 jucatori in primul 11 a fost intentia lui Laca. avem pe banca solutii mult mai bune. acum ce? s-a refacut "finul" si gata s-a terminat cu rada. baiatul ala chiar a pus suflet si a tinut atacul altor echipe in frau. sa speram ca oieru nu il da afara pe Laca, pentru ca atunci noi suportetii NU MAI AVEM DE CE SA IL IERTAM. o fi bagat el bani in Steaua, da sa nu ia la rand toate legendele Stelei si sa isi bata joc de ele pentru ca nu are nici un drept. sa il lasa pe Lacatus sa isi faca treaba si Steaua da merge bine. MULT SUCCES pe 2 martie !!! Forza Steaua !!! fular-campioniifular-campioniifular-campioniifular-campionii

1uLy4Nn25.02.2008 15:46

Tot respectul pentru jucatorul Lacatus, insa antrenorul Lacatus nu are inca experienta necesara pentru a antrena o echipa asa mare. imi pare rau sa spun asta despre Lacatus, dar cam asta este adevarul :steagcruce:

Tom5teli5tu25.02.2008 16:51

Ooooooooffffff ca bine le zici omule....dar ce Dumnezeu sa facem?:((( nu zic Lacatush e simbol dar sa aiba grija sa ne simbolizeze echipa :| :| ca altfel ....nu`l vede bine:| Re5pect Steaua!! sa avem grija cu CFR`istii:| bafta tuturor:| ........un drog ciudat fularsteaua2

Bodanel25.02.2008 17:06

Nu am postat aseara la nervi ca sa nu dau in jucatori, sa nu ii acuz pe Nicolita, Dica&co pentru meciul de ieri. Dar azi toata ziua am citit si am ramas masca. Lumea da in Lacatus intr-un mod absolut irational. Nu stiu cat e de bun antrenor Lacatus sau nu (nu prea a avut cand sa ne arate asta) insa nu ma asteptam sa vad atata inversunare impotriva lui si, mai ales, din partea ta Mihai si a altora pe care ii consider totusi niste oameni mai cu capul pe umeri. Ne mandrim ca suntem stelisti dar la primul meci mai slab ne varsam nervii pe Lacatus. Oameni buni haideti sa ne linistim(aia care nu au aruncat televizorul pe geam aseara) si sa ne pregatim de meciul cu "franarii" cum sunt numiti cei de la CFR.

Eu sper si cred ca suporterii Stelei o sa ii acorde lui Lacatus macar atata rabdare cata au avut cu Hagi pentru ca, asa cum au remarcat si altii mai sus, s-a vazut totusi o imbunatatire(mai mare sau mai mica, nu conteaza) in jocul Stelei. Ne tot legam de faptul ca a dat Nicolita autogol. So what ? Nu stie sa dea cu piciorul in minge. So what ? Va mai aduceti aminte la penaltiurile de la meciul cu Valencia cand dupa ce Munti a ratat se auzea doar "Munti Munti"? Aia eram tot noi nu niste umbre. Haideti sa trecem peste dezamagirea produsa de acest inceput de retur si sa ne pregatim ne urmatorul meci pentru ca ala este cel mai important.

ps Din pacate multi au postat imediat dupa meci sau azi dimineata cand erau plini de nervi( recunosc ca si eu am avut mancarici in palma aseara). Si uite asa a aparut un o polemica care nu isi are rostul. Stiu ca in fiecare dintre noi frustrarea atinge o anumita cota din cauza lui clark gheibal dar haideti sa nu facem totul instinctiv ca el.

Acum avem echipa. Sa-l lasam pe Laca macar un retur sa o invete sa stea in teren. Forza Steaua.

Semper superiores

capone25.02.2008 17:18

Ba nene am pierdut un meci si acum toti sariti cu gura mare cum ca Lacatus nu e un antrenor mare, ca nu e de Steaua ... am o intrebare: s'a nascut vre'un antrenor "mare"? In meciurile de pregatire toti il sustinea'ti pe Laca, spunea'ti ca e bun, ca va face treaba etc.

Din punctul vostru de vedere ce antrenor e demn de Steaua??? Cine merita sa conduca "oastea"??

Va'ti pus vreaodata intrebarea daca la Steaua se poate performanta? daca antrenorul, indiferent care ar fi el, poate alcatui echipa asa cum crede el ca e bine???

Stia cineva cine era Oleg inainte sa vina la Steaua??? ce performante avusese Zenga ca antrenor inainte sa vina la echipa??

Deveniti penibili asa ca si Gigi ... nu vedeti ca ciobanu asta infect se distreaza cu echipa noastra? si noi luam parte la fiesta lui, ne'am obisnuit sa il lasam in pace, sa tacem din gura, sa nu luam atitudine. La milogi imediat se ia atitudine cand calca geogel pe bec, la noi e cu "lasa ma ca merge'asa".

Oare cand o sa ne trezim??? cand o sa ne dam seama ca "boala" incepe sa se extinda??? ca orice boala si asta duce la moarte.

Fratilor hai sa ne trezim inainte sa fie prea tarziu. Hai sa luam atitudine odata, sa se tina cont si de punctul nostru de vedere.

cristian8625.02.2008 17:28
Dupa cate vad eu problema e la jucatori, in speta Nicolita, Goian, periodic Dica, s-au schimbat n atrenori in ultima perioada si echipa joaca tot slab....poate nu e Laca cel mai bun antrenor din lume dar cred cu tarie ca problema este la jucatori!!!

Buna remarca. Avem jucatori de mana a n-spea (cel putin o parte dintre ei) si ne miram ca ne bate si Iasiul.

Banel cred ca ar fi rezerva si la FC Faurei, dar se pare ca interesele bisnitarilor bkl primeaza valorii.

Poate Laca nu e Mourihno, dar atat timp cat principala piedica este creditorul insasi, nu poti progresa. Ar trebui sa ne revizuim pe termen mediu obiectivul. Locul 2, desi in contradictie cu spiritul Stelei, este poate mai realist, ca sa nu cobor la participarea in UEFA.

In legatura cu Rada, nu cunosc toate detaliile subterane, insa cred ca ar merita sa-i fie scandat numele la meciul cu CFR.

Cel mai trist fapt nu e ca am pierdut la Iasi si ca am ratat campionatul, (dupa ce ne-am batut joc de cupa, iar in CL am reusit marea performanta : sa facem 1 punct), ci ca am coborat in mediocritate, nu mai exista nimic distinctiv in jocul Stelei (decat poate gafe impardonabile). Cand jucatorii joaca doar pentru ei, si nu pentru Steaua si suporteri, nu se deosebesc cu nimic in mentalitate cu jucatorii de la orice alta echipa din Liga 1. Mai rau este ca unii sunt paraleli cu acest sport.

Si acum din clasici in viata : Lacatus nu e un panaceu ["universal"], nu poate de unul singur sa rezolve nimic.

Astristul25.02.2008 17:35
In legatura cu Rada, nu cunosc toate detaliile subterane, insa cred ca ar merita sa-i fie scandat numele la meciul cu CFR.

De acord cu tine!

Nu o fi nici Hagi, nici Laca antrenori buni, dar puteau deveni daca erau lasati in pace. Pai cum sa devina antrenor bun cand nu este lasat sa greseasca, ca sa poata invata din acele greseli. Vad ca Gigi il cam lasa (sa zicem) in pace, dar povestea cu Hagi, era "cusuta cu ata alba" inca de la numirea, sa-i zicem fortata de rude, ca antrenor la Steaua!

Ar trebui sa-l incurajam in continuare pe Lacatus si pe Steaua!

Pentru Becali, nu conteaza cat de bun/nepriceput ar fi antrenorul, poate sa fie si Mourinho antrenor, ca el odata si odata tot s-ar baga peste el sa-i faca echipa. Credeti-ma. Tipul se crede in Football Manager sa faca ce-l taie capul! Vad ca tot ii place sa umble la butoane ... sa-si ia un PS3, jocul FIFA (sau PES) si sa joace acolo cu Steaua. Are butoane are tot ce-i trebuie si el e seful. Sa lase pe altii sa se ocupe de Steaua. Tin minte cand a facut gura atunci cand a preluat Steaua (acum 5 ani) ca "ce domne, m-am saturat sa fiu doar finantator, vreau sa fiu patron". Pai da, patron, dar daca esti total pe langa fenomen, ce rost mai are sa fii patron si sa iei tot felul de decizii absurde la club?

forzateaua

AdrianUltras2525.02.2008 18:03

am vazut un interviu al ciobanului in care zice ca se baga la echipa si ca vedetele Dica, Banel si Goian vor fi rezerve la urmatorul meci.

nu ar fi rau!

redblue7125.02.2008 18:09

Lacatus va ramane un simbol ca jucator. Ca antrenor el a plecat gresit la drum acceptand sa vina dupa ce Hagi a fost cum a fost umilit (Pedrazzini nu se pune) si atunci nu prea ai cum sa-ti impui propria ta conceptie si strategie de joc! Neavand rezultate pe unde a fost, Laca nu prea putea sa impuna respect fata de un cioban prost care cred ca in final l-ar face varza si pe Wenger!

Imi pare rau sa o spun dar Laca nu are acel ceva care sa-l faca antrenor mare, Dica si Goian trebuiau sa plece pentru ca nu mai au treaba cu Steaua, Nicolita e varza din nastere, iar jucatorii care au demonstrat ca pot fi solutii sunt tinuti prin tribune sau pe la Bucuresti si Buzau (Rada, Neaga, Bicfalvi, Ochirosii, etc.).

Viitorul nu suna bine deloc, mai ales ca buba ramane tot Gigi pe care numai aia cu coasa poate sa-l dea afara din Ghencea!

FORZA Steaua!!!

Virgil25.02.2008 18:32

Ocazii: 6-1 // Scor: 1-2

25 February, 2008 | Andrei Vochin

Superioarã la aproape toate capitolele statisticii, Steaua a pierdut meciul de la Iași pentru cã a pierdut o singurã bãtãlie, dar cea mai importantã: a eficacitãții

Gigi Becali a luat foc dupã eșecul Stelei de la Iași și a anunțat cã de acum se va implica la echipã. Nu e o știre de presã, deoarece am mai vizionat acest film. Graba lui de a tãia în carne vie e confirmatã de informațiile colegilor mei, care au aflat și schimbãrile pe care preconizeazã a le face patronul în primul "11″ pentru meciul cu CFR Cluj, de duminicã. Numai cã, analizînd raportul meciului, constatãm cã, în ciuda rezultatului final, Steaua a jucat mult mai bine decît a fãcut-o în turul de campionat.

Marii antrenori nu fac referire la joc sau jucãtori decît la cel puțin 24 de ore de la finalul întîlnirii. Houllier explicã: "E firesc sã fie așa. Imediat te poți înșela. N-ai nici rapoartele tehnice complete, te afli și într-o stare psihicã, euforicã sau deterioratã, motive pentru care, de cele mai multe ori, greșești în aprecieri". Evident, vorbele francezului se aplicã și Stelei.

Ce a fost rãu

Raportul jocului indicã suferința în special în prima reprizã. Pe un teren prost și în fața unui adversar disciplinat, montat și deștept, grație unui antrenor, Ionuț Popa, maestru în strategii defensive, Steaua a ajuns rar la poarta lui Brãneț din faze de joc. Din pricina faptului cã viteza de joc a fost scãzutã și presingul aproape inexistent. Oaspeții au suferit și pe flancuri, în special pe partea lui Emeghara, depãșit cu ușurințã în start de Cristea în faza defensivã, și inexistent în cea ofensivã. Fazele fixe, al doilea moment de evitat de ieșeni, au apãrut abia dupã prima jumãtate de orã, iar la singurul corner și la cele 4 lovituri libere din preajma careului, bucureștenii nu și-au putut impune forța fizicã.

0 ocazii clare de gol a avut Steaua în prima reprizã

17-7 pentru Steaua a fost raportul șuturilor la poartã în meciul de la Iași

60% a fost posesia Stelei în meciul cu Poli Iași

6 intervenții salvatoare a avut portarul Iașiului, Brãneț, de 3 ori în situație de unu la unu cu atacanții Stelei. Spre disperarea lui Pepe Moreno

Ce a fost bine

Cu excepția farsei pe care gazonul i-a jucat-o în start lui Nicolițã, defensiva Stelei a fost ermeticã. Iașiul a tras primul șut pe poartã la o orã dupã ce deschisese scorul! În ofensivã, începutul de reprizã secundã a fost total diferit de cel al jocului. Coincidențã sau nu, prima urcare în atac a lui Emeghara a însemnat și pasa pentru golul lui Mendoza. Coincidențã sau nu, intrarea lui Dayro Moreno a adus dupã sine suita de ocazii mari la poarta lui Brãneț. Jocul a balansat de pe o parte pe alta, pericolul n-a mai venit doar din dreapta, ci și din stînga, viteza de circulație a mingii a crescut, numãrul șuturilor la poartã din acțiune s-a triplat.

Una peste alta, monitorizarea italienilor de la DSP vrea parcã sã contrazicã și scorul, și pe patronul din Ghencea.

Gigi Becali: "Am jucat mai prost decît în tur pentru cã nu m-am mai implicat eu la echipã"

Fals. Cifrele indicã un joc ofensiv al Stelei mult peste media meciurilor din deplasare din turul campionatului. Priviți tabelul și constatați cã fotbalul nu-i științã exactã! Dar nici tãrîm al primului impuls, sub securea cãruia autoritatea lui Lãcãtuș sã cadã doar dupã scorul primului meci.

Sursa: http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/wp-content/uploads/2008/02/az.jpg

Daca echipa a jucat rau sau daca Lacatus e un antrenor slab, ramane sa spuneti voi.

MoWeed25.02.2008 18:35

Mai terminati odata cu "Lacatus nu e antrenor". La fel ati facut si cu Hagi. Probabil si daca ar veni Mourinho la prima infrangere ati incepe cu texte ca nu e antrenor ca nu are experienta si mai stiu eu ce. Aveti si voi rabdare lasati omu sa-si faca treaba asteptati sa se adapteze sud-americanii. Si intelegeti odata daca esti tare la Manager nu inseamna ca esti un antrenor. Lacatus stie mai bine cum se prezinta jucatorii la antrenament....

Nu va convine ca am avut 4 antrenori de la inceputul pregatirii de vara si pana acum dar la prima infrangere incepeti sa ziceti ca nu e antrenor.

robespierre25.02.2008 18:41

Hmm..parca am mai vazut acest film si in trecut. Sincer am ajuns intr-o faza in care nu mai pot nici macar sa ma supar pentru evenimente cum a fost cel de aseara ( poate si din alte cauze care n-au de-a face cu sportul). Ma rog....se pare ca anul asta nu a fost sa fie. Sau cel putin asa pare pana acum. Intradevar m-a durut infrangerea de ieri. M-a durut al dracu de mult pentru ca nu putem spune ca actualul lot nu e valoros. M-a durut si mai mult pentru Lacatus. M-a durut pentru spiritul stelist. Dar din nou m-a si intarit. Dupa meciul de ieri nu stiu de ce dar am simtit aceeasi frustrare si dezamagire ca dupa meciul cu Boro. Insa ca si atunci am inghitit in sec si cred in Steaua mea. E o vorba ca ce nu te omoara te intareste. Asa si cu mine. Am incredere ca vom bate CFR-ul. Nu stiu daca mai avem sanse la titlu ( ca de sperat o sa sper pana in ultimul moment) dar.....mda...nici nu imi gasesc cuvintele.

Tot ce pot sa mai spun e ca voi tine cu Steaua toata viata... indiferent de rezultate. Asta pare si poate chiar e un moment greu asa ca Steaua CLUBUL MEU TOT MEREU/ LA BINE LA RAU....Acum e rau dar va fi bine. Dupa furtuna iese si soarele. Trebuie doar sa avem rabdare. Uneori multa rabdare dar se merita. Cum a fost sezonul 2004-2005. Am asteptat 4 ani un titlu dar ce sezon am avut.

Trebuie sa avem incredere in viitor si sa fim uniti. Impreuna sigur vom reusi.

FORZA Steaua

enjoy25.02.2008 19:09

nu pot sa ma abtin chiar de-oi fi atacat: "mare-i gradina ta doamne si multi poeti cresc in ea". am postat si la un alt articol si reiau: un meci este insuficient pentru. a da calificative categorice unui antrenor; sa asteptam cu consecintele de rigoare si sa-i oferim posibilitatea sa ne convinga de valoarea sa si de ce nu chiar sa-si creasca nivelul. in aceasta ipoteza se impune sprijinul neconditionat si total a antrenorului si a echipei. in alta varianta se impune inlaturarea "patronului"-o varianta radicala. cum se poate realiza? simplu- boicot total de la a la z. asta-i dilema; decideti daca aveti forte si se poate! HAIDE Steaua!

danimarcu25.02.2008 19:10

Ca tot veni vorba de Lacatus,recunosc ca aseara ,in mintea mea nervoasa l-am gasit pe el principalul vinovat.pentru excluderea lui Rada din lot pentru acest meci,pentru trimiterea lui Bicfalvi la Buzau,pentru inlocuirea Golanski-Nesu pe final de meci...Dar m-am abtinut sa postez pe tema asta tocmai pentru ca stiam ca nu pot sa judec limpede.

Acum insa pot,si o fac din punctul meu de vedere: Lacatus merita sa fie sustinut in continuare.pentru ca se comporta prin tot ce face ca un profesionist,pentru ca a facut echipa sa joace fotbal,pentru ca nu intra in polemici cu nimeni,pentru ca a adus o oarecare liniste la echipa,pentru ca jocul nostru e mult mai bun,cu ocazii clare,ceea ce nu mai vazusem demult,pentru ca merita sa i se dea o sansa pentru tot ceea ce a facut pentru Steaua,si nu in ultimul rand,pentru ca el,alaturi de Hagi sunt pentru mine cei mai importanti stelisti din era recenta.

Hai sa nu-i facem noi viata grea lui Laca!Sa-l sustinem pana la capat,doar asa vom afla daca este sau nu antrenor de Steaua!

firfirel25.02.2008 19:34

Trebuie remarcat in primul rind ca Steaua nu are o aparare ermetica cu Goe si Ghionea, cel din urma fiind catastrofal, nefiind in nici un caz decit o solutie sinucigasa in fata CFR(Semedo IN PRIMUL RIND). La golul doi , Onut a ramas nemarcat in 3 metri , iar celalat fundas la fel.Ghonea a mai gafat de citeva ori grav, iar daca Iasul ar fi atacat dadea goluri.Cel putin momentan, Rada e peste Radoi si Ghionea. Emegara a jucat prost. Surdu este si va fi peste Banel , daca nu va mai fi tratat cu huiduieli , doar pentru ca e "omul lui Becali". Dica.......non coment. Plesan a jucat putin si in pregatiri. Dayro va fi speranta , viitoarea Stea, daca va fi lasat sa joace. Cred ca echipa e rupta in doua, vedetele care nu mai joaca nimic si cei veniti care nu au cu cine juca.

suportera_nr.125.02.2008 19:57

cred ca Banel nu trebuie sa fie titular la Steaua, nu din cauza autogolurilor, ci pentru ca, din aprilie 2006, de la sfertul de finala cu ciorile visinii, cand chiar a inscris golul Stelei in tiganie (pentru care eu o sa ii multumesc toata viata, nu stiu ce as fi facut daca nu i-am fi eliminat atunci pe colorati), el nu a mai facut un meci de Doamne-ajuta! Practic Banel "traieste" cu golurile date de el in acea frumoasa campanie europeana din primavara 2006 cu Betis -cele 2 goluri, apoi cel cu crrapid. imi pare rau de el, dar nu merita sa fie titular la Steaua. Cat priveste cuplul de fundasi centrali, eu cred ca niciodata, nici Sorin Ghionea, nici Goian si nici Radoi nu sunt mai slabi decat Rada. Rada l-a inlocuit destul de bine pe Ghionea, dar a facut si el unele greseli, nu uit meciurile cu sevilla, nici meciul cu chefereii unguristi (cand a fost de vina si Goe, care chiar a fost eliminat). Cu toate ca ambii stoperi ai nostri au gresit aseara, nu cred ca merita pusi la zid si ridicat in slavi rada. E prea mult, cred eu! Dar asa e mereu, sunt considerati mai buni cei care nu joaca, atunci cand cei care joaca pierd un meci. Asa si Baciu a facut meciuri bune in turul de campionat, atunci cand a avut ocazia sa joace dar mai ales a jucat excelent meciul cu arsenal din Ghencea, dar asta nu inseamna ca e mai valoros ca ceilalti fundasi centrali din lot.

P.S. Sper sa nu fiu jignita ca imi dau cu parerea, eu fiind persoana de sex feminin si nici nu o sa fiu trimisa la cratita, spunandu-mi-se ca nu ma pricep la fotbal. E doar parerea mea...........

schumy25.02.2008 21:42

100% de acord cu acest articol.

Mare dreptate ai. Si eu vreau sa stiu ce pana mea a fost cu schimbarea aia cand eram condusi si el il baga pe Nesu?!?

De ce l-a lasat pe Rada acasa? Pentru ca nu-i place ciobanului de el.Asta este... nu avem altceva de facut decat sa sustinem echipa pana la capat!

«1234»