1) Nu am spus ca nu s-ar vedea o imbunatatire in jocul Stelei. E clar ca a incercat sa aduca un pic de determinare in joc. De multe ori a si reusit. Doar ca asta nu e de ajuns.
Nu vreau sa te suspectez de rea credinta, dar... tot ce a adus Lacatus a fost "un pic de determinare in joc"? de cand n-a mai avut Steaua atatea ocazii clare ca aseara? si asta in fata unui adversar care s-a aparat supraaglomerat tot timpul....?
nu ti-a placut ca dupa multa vreme Steaua a ajucat si altceva decat decat "deci o bagam pe flancuri si apoi o centram plouata in careul mic. daca e gol apropiem liniile si jucam cu 5 inchizatori, dc. o prinde portarul, apropiem liniile si jucam cu 5 inchizatori. apoi cand prindem mingea... deci o bagam pe..."
nu stiu altii cum sunt... dar eu am vazut aseara combinatii in 16 m, devieri in careu, faze de joc cursiv...
Au fost putine? Asvrea sa am o statistica cu meciurile Stelei din ultimii 2 ani...
N-am avut forta sa ii sufocam tot timpul? ei au dat gol la 2 greseli individuale (la Goian a fost dubla in aceeasi faza: faultul gratuit si plasamentul faz golului)
2) Un antrenor cu constiinta nu ar fi acceptat sa lucreze cu creditorul, acelasi om care a jignit suporterii care l-au facut idol pe Lacatus. Un antrenor cu constiinta il cerea afara pe Nicolita de urgenta sau isi dadea demisia.
Alexey Smertin a fost sub contract cu Chelsea din 2003-2006. A fost adus de Claudio Ranieri de la Bordeaux, pana in 2004. Odata cu venirea lui Ze, acesta a jucat 16 meciuri in acel sezon, pana a fost cedat, imprumut la Charlton si apoi vandut la Dinamo Moscova. Iata constiinta lui Ze. Cate meciuri a jucat Nicolita?
Tu chiar vb serios? Serios serios?
Deci nici Hagi n-are constiinta. Nici Lacatus. Iar dc. ducem rationamentul pana la capat, Steaua ar trebui sa ramana fara antrenor cativa ani de acum incolo....
Nicolita....Si eu am scris ca n-are ce cauta la Steaua. Dar hai sa presupunem, prin absurd, ca Lacatus n-are constiinta. Ca Olaroiu nu se pricepea la fotbal. Ca Piturca il ia la nationala pentru. ca e stelist si atat.
Am fost vreunul din noi in cantonamentul Stelei sau al Nationalei. L-am vazut cum se integreaza in colectiv? Cum trage la antrenamente? Cat e de determinat? NU!
Deci...
Ze il baga pe Smertin fiindca i-l cerea patronul. Ca nu-l baga titular, ca nu mereu, Ze e unic... dar compromisul cu patronul il face orice antrenor. imi parerau ca ai deviat raspunsul. Prefer sa cred ca ai inteles la ce ma refeream.
3) Daca te referi la cariera de antrenor, atunci Laca a cam gresit o buna parte din aceste proiecte. Inter Gaz, Ceahlaul, UTA. In ceea ce priveste Steaua, primul lui proiect ar fi, dupa spusele sale - sa termine pe primele 2 locuri - , daca nu reuseste, va fi si ultimul. Din pacate, nu mai cred ca va reusi acest obiectiv. Am sperat dupa amicale, dar... Poate ma insel.
nu vreau sa iti dau exemplul si al altor antrenpori care au cam zbarcit-o in primii ani.
stii cati ani i-au trbuit lui Shankly sa ia un trofeu cu Liverpool? A, nu mai sunt aceleasi vremuri, de acord cu tine. dar sa nu uitam ca pana la urma rostul fotbalului e sa ne faca fericiti....
Si pentru mine, Lacatus poate. Cel putin pana la vara are sustinerea mea.
La vara se trage linie.
si iar ai evitat sa imi raspunzi direct.
asta e.
noroc.