FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Probleme legate de calculator, internet, etc.

«1464748495058»
vlad11.01.2011 18:38
da ma, la inceput se instaleaza la fel

@cu placere axl

@vlad, incearca sa instalezi pe asta http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl...linkID=13140816

mersi frumos, l-am copiat acum. Dar nu cumva este pe 64 de bits?

Ronnie11.01.2011 18:41
Daca te descurci cu torrentele iti trimit eu un tracker cu windows 7.

Daca stii una buna chiar te rog. Am cautat pe filelist dar sunt asa de multe versiuni ca nu stiu pe care s-o aleg. :D

vlad11.01.2011 18:42
Daca stii una buna chiar te rog. Am cautat pe filelist dar sunt asa de multe versiuni ca nu stiu pe care s-o aleg. :D

ti-am zis windows 7 ultimate

Dragoshel11.01.2011 18:42
vlad11.01.2011 18:43
ba da, pe 64 este... sau uite asta http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl...linkID=13140816

nu a mers nici cu cel de 64 :)

.

Iar pe asta l-a copiat si eu. Dar aceasi problema.

Programul merge foarte bine. Oa sa fac altceva,o sa aplic toate update-urile pana la 5 ,cu toate ca ei zic ca se poate instala 5 si fara cele 4.

Bogdan11.01.2011 18:48
Daca te descurci cu torrentele iti trimit eu un tracker cu windows 7.

Acum alegerea este a ta si evident performanta calculatorului la ce sistem de operare te opresti :32 sau 64 de biti.

Daca vei opta pentru windows 7 sfatul meu este sa gasesti o imagine cu windows 7 ultimate. Instalarea se face foarte usor si dureaza mult mai putin ca la xp de ex. In timpul instalarii debifezi update-ul,it alegi o partitie din advanced option(vei descoperi in timpul instalarii acest lucru). Dupa ce vei face instalarea windows tau este active 30 de zile. Vei gasi pe net windows loader pentru a activa windowsul 7. Vorbim pe privat daca ai nevoie de ajutor.

Nu uita,sa nu faci update la windows. Dupa ce vei instala windows 7 nu vei mai vrea in ruptul capului sa revii la o versiune anterioara.

EU fac update-uri la win7. Doar unul singur nu l-am facut, cel ce verifica activarea. I-am dat hide si gata.

legat de aplicatia ta:

This service pack may be applied to any licensed copy of Autodesk Robot Structural Analysis 2011

Cumparata sau cracked?

vlad11.01.2011 19:39
EU fac update-uri la win7. Doar unul singur nu l-am facut, cel ce verifica activarea. I-am dat hide si gata.

Cumparata sau cracked?

șșșșșșșșșșșttttttttttt...cumparata ,bineinteles :) E trial 30 de zile , nu ai vazut acolo? Umblam noi cu crackuri? Doamne ,fereste!

Da despre update-ul ala de verificare ziceam si eu.

1on11.01.2011 19:43

Calculatorul meu e asta: P4, 2400, 240 GB hard, 1 GB RAM, luat din noiembrie 2003 (unele update-uri facute pe parcurs).

Merita/merge sa bag Windows 7 in conditiile in care cu sistemul actual imi faca toate treburile si-mi merge foarte bine, tinand cont de varsta venerabila, cu XP-ul pe el avand update-uri la zi (in afara de ala cu autentification de care zice Bogdan mai sus) si formatat ultima data pe 14 iun 2009 (recomand ca antivirus avast-ul la toti cei care n-au).

In principiu, eu is foarte conservator la chestiile astea si merg pe principiul de a nu schimba ceva de care sunt multumit.

vlad11.01.2011 19:44
Calculatorul meu e asta: P4, 2400, 240 GB hard, 1 GB RAM, luat din noiembrie 2003 (unele update-uri facute pe parcurs).

Merita/merge sa bag Windows 7 in conditiile in care cu sistemul actual imi faca toate treburile si-mi merge foarte bine, tinand cont de varsta venerabila, cu XP-ul pe el avand update-uri la zi (in afara de ala cu autentification de care zice Bogdan mai sus) si formatat ultima data pe 14 iun 2009 (recomand ca antivirus avast-ul la toti cei care n-au).

In principiu, eu is foarte conservator la chestiile astea si merg pe principiul de a nu schimba ceva de care sunt multumit.

Crede-ma ca merita. La fel de conservator eram si eu dar in momentul in care am pus windows 7 pot spune ca m-am indragostit de el. Mai baga si tu memorie inca 1 Gigi si va merge si mai bine.

@Bogdan,apropos de licente!

Mi-am adus aminte ca am mai aplicat cateva update-uri pentru niste aplicatii de la autodesk si au mers ok. Si erau la fel ca si Robotul . Cu licenta :)

Legat de licenta la Autodesk,vine un meserias de la ei de la firma in Romania la un simpozion si ia cuvantul in fata unei mase de oameni:

"Cati dintre dumneavoastra folosesc Autocadul?"

Liniste in sala,ridica mana vreo 5-6 persoane in 100.

Omul sesizeaza situatia si spune zambind:

"Domnilor,eu v-am intrebat cati dintre dumneavostra folositi autocadul nu cati l-ati cumparat cu licenta"

1on11.01.2011 20:13

Se mai gasesc memorii ddr1 (cred :D) de 1 gb, GEIL? Cat costa? Nu-s deloc informat in legatura cu configuratii si noutatile in materie, de vreme ce nici n-am de gand sa-mi cumpar un calculator nou in urmatorii 2 ani, cel putin.

Numai cu 1 GB ar merge fara toate minunile grafice si efecte nustiudecare? Din principiu eu le dezactivez decat daca nu ma atrag foarte mult, ceea ce e putin probabil; tot asa am facut si la XP, il tin cu infatisare de Win95-98. Are facilitatea asta?

Si, legat de AutoCAD. Eu nu inteleg de ce toata lumea de pe partea de constructii se arunca asa pe el. Taica-miu, in ultimii 10 ani a folosit ArchiCAD. Doar ArchiCAD.

Dragoshel11.01.2011 20:17

cam 1mil 500 din ce mai stiam eu... windows 7 il personalizezi cum vrei are si interfata de windows clasic(95-98)

red&blue_boy11.01.2011 20:36
cam 1mil 500 din ce mai stiam eu...

La naiba,eu am dat la unul luna trecuta 1GB ddr1 cu 60 de lei! :D Ca mi-am pus acum mai mult de un an 2GB ddr2...

@ 1on : ar fi recomandat daca vrei sa iti pui Windows7 sa ai barem 2GB RAM...Mie mi-a instalat un baiat care se pricepe la chestiile astea anul trecut Windows 7 si mi-a spus ca ar merge si cu 1GB RAM,la cineva i-a pus si avea doar 1GB RAM,dar ca totusi ar fi bine sa ai 2GB RAM...Mai conteaza si ce placa de baza ai,ce placa de sunet,nu toate sunt compatibile cu W7...Eu am placa de sunet on board,dar de cand am pus W7 nu mai imi merge o boxa la sistemul 5.1,am incercat diferite drivere,nimic...

vlad11.01.2011 20:56
Si, legat de AutoCAD. Eu nu inteleg de ce toata lumea de pe partea de constructii se arunca asa pe el. Taica-miu, in ultimii 10 ani a folosit ArchiCAD. Doar ArchiCAD.

PEntru ca nu vorbim doar de autocad. Vorbim despre autodesk. Poti lucra in Revit sa zicem si se exporta in programe de calcul si de detaliere fara probleme acelsi fisier. Exista o interoperabilitate intre mai multe produse de la autodesk. Nu mai stai sa-ti pierzi timpul in sap sau etabs sa faci modelari.

Iar robotul este fantastic.Tie ti-ar trebui ca esti domeniu.Aia de Graitec au incercat sa-l copieze cu Graitec Design. Poti intra pe site la autodesk sa-ti faci o idee. Exista posibilitatea sa folosesti 30 zile liber produsul.

Cred ca (,) kitul de instalare si cu o librarie de materiale si detalii (de pe toate continentele) la Revit Architecture ajung la 8 giga. Nici nu mai trebuie sa folosesti 3ds max pentru randari. Iti zic sa-l incerci. Ramai masca ce poate face.

Toate aceste programe lucreaza in 3d.

vlad11.01.2011 21:04
...Eu am placa de sunet on board,dar de cand am pus W7 nu mai imi merge o boxa la sistemul 5.1,am incercat diferite drivere,nimic...

Exista anumite probleme cu driverele la unele componenente cu windows 7. La cele mai vechi. Iti dau un exemplu : eu am o imprimanta HP 1280 (A3) si pe siteul de la HP zice ca windowsul instaleaza automat driverele. Dar este gresit.Am inebunit cautand o solutie dar noroc cu netul asta :). Am instalat cu driverele de HP 1220 C si merge excelent. Am rezolvat si o problema cu imprimarea pe A3. In autocad sau revit pe driverele de la Hp nu plotam integral 420x297. In autocad exista niste setari (se calibreaza ploterul) si mai merge cat de cat,dar pe revit cand printam A3 imi lipseau detaliile pe marginea plansei. Cu driverul de la 1220 C s-a rezolvat problema asta.

Cu siguranta exista o solutie si pentru plca ta de sunet. Dar iti trebuie rabdare s-o gasesti.

Bafta!

red&blue_boy11.01.2011 21:42
Exista anumite probleme cu driverele la unele componenente cu windows 7. La cele mai vechi. Iti dau un exemplu : eu am o imprimanta HP 1280 (A3) si pe siteul de la HP zice ca windowsul instaleaza automat driverele. Dar este gresit.Am inebunit cautand o solutie dar noroc cu netul asta :) . Am instalat cu driverele de HP 1220 C si merge excelent. Am rezolvat si o problema cu imprimarea pe A3. In autocad sau revit pe driverele de la Hp nu plotam integral 420x297. In autocad exista niste setari (se calibreaza ploterul) si mai merge cat de cat,dar pe revit cand printam A3 imi lipseau detaliile pe marginea plansei. Cu driverul de la 1220 C s-a rezolvat problema asta.

Cu siguranta exista o solutie si pentru plca ta de sunet. Dar iti trebuie rabdare s-o gasesti.

Bafta!

Merci Vlad!Sper sa gasesc solutia,dar nu stiu,am incercat diferite drivere si nimic.Am mai vorbit cu un baiat care se pricepe bine si nu i-am dat nici cu el de capat.Nu se aude o boxa,plus ca sunetul e mai slab ca inainte,parca se aude putin ca din spate dintr-o incapere mare.Se aude un pic altfel.Inainte cand am avut W XP a mers bine,se auzea bine acelasi sistem.Placa on board e destul de buna,e pe 7.1.Am mai citit pe net si am mai gasit ca si altii se plangeau de aceeasi problema...Acum m-am mai obisnuit,s-asa nu ascult tare muzica. :)

Bogdan11.01.2011 21:53

win7 imi mananca 900 mb ram stand degeaba. Deci, recomand minim 2 gb.

Daca aveti sisteme pe 64 de biti instalati win7 pe 64. Exploatati la maxim posibilitatile calculatorului.

@Vlad s-ar putea sa nu poti face update-ul respectiv din cauza licientei. Daca ai posibilitatea incearca pe alt calculator sa vezi daca poti instala sau nu. Sau un uninstall de softul respectiv.

vlad11.01.2011 22:30
La naiba,eu am dat la unul luna trecuta 1GB ddr1 cu 60 de lei! :D Ca mi-am pus acum mai mult de un an 2GB ddr2...

..Mai conteaza si ce placa de baza ai,ce placa de sunet,nu toate sunt compatibile cu W7...Eu am placa de sunet on board,dar de cand am pus W7 nu mai imi merge o boxa la sistemul 5.1,am incercat diferite drivere,nimic...

Zi-ne ce placa de baza ai .

red&blue_boy12.01.2011 05:42

Assus P5GDC PRO , pe socket LGA 775, chipset Intel 915 . Sper ca am zis bine . :)

Ce n-am incercat ar fi un update la BIOS , ceva in genul asta,mi-a zis cineva,dar ala ce mi-a pus W7 mi-a zis ca nici asa nu o sa mearga.Si ca solutia ar fi sa imi iau o placa de sunet separat,compatibila cu W7.

Dar cum ziceam,m-am obisnuit asa,am sistem 4.1 ! :)

Ronnie16.01.2011 19:55

Am downloadat acum de pe torrente windows 7 si am 2 fisiere: unul x64 - 64bit si unul x86 - 32 bit. Pe care trebuie sa-l instalez? :D

vlad16.01.2011 20:51
Am downloadat acum de pe torrente windows 7 si am 2 fisiere: unul x64 - 64bit si unul x86 - 32 bit. Pe care trebuie sa-l instalez? :D

Daca ai calculator bun,evident ca cel de 64. Profita la maxim.

http://windowsfaralimite.ro/featured/despr...4-bit-partea-2/

Dar am uitat sa-ti spun.Exista posibilitatea ca unele aplicatii pe care le ai sa nu releze pe un sistem de operare de 64 si s-ar putea sa nu gasesti crackuri pentru 64. Cred ca nu ma insel. Eu am intampinat problema asta.

Ronnie16.01.2011 20:57

Ok multumesc! Nu e o racheta dar oricum nu il folosesc la jocuri sau alte aplicatii care sa manance resurse mari asa ca o sa-l bag pe cel de 64. :)

Voi vedea maine cand instalez windowsul, daca o sa am probleme ceva te anunt asa sa stii :) Sper sa iasa totul bine, primul pas este sa-l pot instala cu brio :P

vlad16.01.2011 21:02
Ok multumesc! Nu e o racheta dar oricum nu il folosesc la jocuri sau alte aplicatii care sa manance resurse mari asa ca o sa-l bag pe cel de 64. :)

Voi vedea maine cand instalez windowsul, daca o sa am probleme ceva te anunt asa sa stii :) Sper sa iasa totul bine, primul pas este sa-l pot instala cu brio :P

Sfatul meu este sa ai cel putin 4 giga ram pentru a merge foarte bine. Banuiesc ca ai un procesor mai decent.

Ronnie17.01.2011 14:47

Ok, mi-am instalat windowsul, am bagat cdul cu placa de baza acum s-o instalez si nu ma lasa. Imi zice ca cdul nu suporta sistemul acesta de operare. Stiti ce-as putea sa fac?:) Tre sa reinstalez din nou alta versiune?

RobYnho17.01.2011 15:25

Baga-l pe ala de 32.

Ronnie17.01.2011 15:42

L-am pus pe asta de 32 dar mergea si cu celalalt. Trebuia sa iau driverele pt windows de pe net.

«1464748495058»